Revisió del conductor: un tipus diferent de creador de disseny de WordPress

Conductor és un complement de WordPress Matt Medeiros de Slocum Studio que pretén permetre-ho crear dissenys rics en contingut sense fer cap codificació. El procés de creació es realitza mitjançant una previsualització en directe i frontend, que us permetrà tenir una idea realista de com es veurà el producte final a mesura que treballeu.


Conductor us permet triar entre els dissenys disponibles i, a continuació, emplenar el contingut amb contingut. Aquest contingut pot tenir forma de publicacions i pàgines del vostre lloc web o de qualsevol dels widgets actius al vostre lloc.

Un gran ús d’aquest complement és crear dissenys de pàgines personalitzades, que traieu contingut de categories o tipus de publicacions específics. Si voleu mostrar una selecció de les vostres publicacions o productes en una pàgina, en certa manera, aleshores Conductor vol eliminar els problemes i esforços que, d’altra manera, podrien codificar la pàgina d’arxiu personalitzat o el disseny de la pàgina principal..

Això no és tot el que pot fer el conductor, per tant, llegiu-ne la informació completa per obtenir aquesta emocionant eina de creació de disseny de contingut per a WordPress.

Què es pot fer amb el director d’orquestra?

Es podria descriure com a conductor una eina de creació de pàgines per a WordPress. Tot i això, les seves característiques el converteixen en un tipus de complement diferent a les moltes altres opcions de creador de pàgines que ja hi ha al mercat.

Tot i que no inclou les plantilles de pàgines de destinació i una àmplia biblioteca d’elements d’arrossegament i solapa que es troben amb alguns dels altres complements del creador de pàgines que hi ha, Conductor té un conjunt diferent de funcions i usos que la fan igual de valuosa..

Creeu visualitzacions de contingut personalitzades

Quan es tracta de crear els seus dissenys, Conductor no reinventa la roda i, en canvi, fa ús de l’intuïdor personalitzador de WordPress. Amb el personalitzador, ara podeu crear dissenys personalitzats i, a continuació, escollir quin contingut es mostrarà en els dissenys.

Sortida del personalitzador de conductor petita

Aquesta pot ser una llista de publicacions recents i específica contingut d’un determinat tipus de publicació o taxonomia, o molt més.

Suport per a camps personalitzats, tipus de publicació i taxonomies

Pot fins i tot mostrar contingut de camps personalitzats en el disseny, cosa que serà d’utilitat per a qualsevol persona que treballi amb els seus propis camps personalitzats, o aquells que formin part d’altres complements que tinguin actius al seu lloc web.

Configuració de la visualització del conductor

També obté una gran quantitat de controls útils que determinen la quantitat de contingut que cal visualitzar en la disposició i en quin format. Això inclou si voleu mostrar la imatge destacada de la publicació (i si és així, quina mida) i el contingut complet de la publicació, només un fragment, o només el títol, a més d’altres opcions..

A més, es poden presentar qualsevol element que trieu mostrar es va arrossegar i va caure al seu lloc per obtenir només el disseny adequat que necessiteu.

Vista prèvia de frontend en temps real

A mesura que creeu el disseny i el replegueu amb contingut, tot el procés té lloc mitjançant el personalitzador de WordPress. Això vol dir obtindreu una vista prèvia en directe de la vista frontal de la pàgina. Aquesta previsualització en temps real elimina, amb sort, la necessitat de mantenir l’estalvi, la commutació de les pestanyes i l’actualització que es troba amb algunes altres eines del creador de WordPress..

Si voleu crea el teu disseny de pàgina d’inici personalitzada que de seguida mostra el millor contingut als vostres nous visitants o bé que necessiteu crear les vostres pròpies categories o publicar pàgines d’arxiu de tipus publicitari, Conductor us ofereix les eines per fer-ho, tot sense necessitat d’editar cap codi directament..

Mostra qualsevol giny actiu

A més de poder inserir els ginys de Conductor al disseny per incloure continguts de diferents fonts del lloc web, també podeu fer-ho inseriu qualsevol giny que estan actius al vostre lloc.

Widget d'inserció del conductor

Inclou no només els widgets estàndard de WordPress, sinó també els de qualsevol altre complement que utilitzeu. Això us ofereix moltes opcions sobre quin tipus de contingut voleu mostrar als dissenys.

Integracions sense problemes

Com a conductor inclou integració amb el popular complement de creador de botigues WooCommerce, podeu utilitzar-lo per crear dissenys de pàgines personalitzades per mostrar els vostres productes tal com vulgueu. Inclou controls visuals per triar la informació que voleu mostrar d’aquests productes, com ara el preu, el pes o qualsevol altra cosa que es conservi als camps personalitzats.

També hi ha diversos complements disponibles per a conductor. Un dels quals li permet integrar-se amb el tema AgentPress del Genesis Framework. Això agradarà a qualsevol persona que construeixi un lloc web immobiliari amb WordPress.

També val la pena esmentar-ho Conductor funcionarà amb qualsevol WordPress tema. El complement simplement adopta l’estil del tema escollit per garantir que els dissenys personalitzats s’integrin perfectament amb la resta del vostre lloc web.

Com vaig fer servir el conductor

Al meu lloc web de WordPress, recentment havia començat a treballar amb tipus de publicacions personalitzades i havia creat un tipus de publicació nou per mostrar un tipus de contingut que estava publicant..

Aleshores volia crear una pàgina d’arxiu que mostrarien als meus visitants totes les publicacions més recents d’aquest tipus de publicació. Tanmateix, volia que aquesta pàgina d’arxiu fos diferent de la pàgina d’arxiu habitual que utilitzava el meu tema escollit.

Tenia dues opcions principals: codificar la pàgina nova jo o contractar un desenvolupador. Com que no sóc molt codificador, aquesta era una tasca que havia posat al cremador posterior per un dia de pluja.

Pàgina de l'arxiu personalitzat del conductor

Tot i això, després de posar-me a les mans del conductor, vaig poder ràpidament crear la meva pròpia pàgina d’arxiu personalitzat per mostrar les darreres publicacions d’aquest tipus de la mateixa manera que volia. A més, podria replicar aquest procés i crear pàgines d’arxiu personalitzat per a les categories, etiquetes i altres taxonomies personalitzades que s’utilitzen al meu lloc, tot això sense la necessitat de contractar ajuda externa o aprofundir en el codi del meu tema..

Es tracta d’un ús únic per a director d’orquestra i estic segur que en trobareu molts altres, però per a mi justificaria el preu de l’entrada només.

Conclusió

A primera vista, pot semblar que Conductor manca d’algunes de les funcions de captació d’atenció de les altres eines de creació de WordPress. Tanmateix, és important recordar-ho és un altre tipus d’eina, i potser una que agradarà més a aquells que han estat utilitzant WordPress des de fa temps i estan aprofitant algunes de les seves funcions més avançades, com ara els tipus de publicacions personalitzades, les taxonomies personalitzades i els camps personalitzats, i que volen una forma ràpida i senzilla per mostrar aquest tipus de contingut als seus dissenys personalitzats.

Tant si sou un desenvolupador amb experiència que vol estalviar temps, com si algú que necessita crear els seus propis dissenys rics en contingut sense aprendre a codificar, Conductor és una eina que definitivament hauríeu de mirar més de prop..

Obteniu més informació sobre Conductor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map