Revisió del Carro abandonat Pro: recupera les vendes amb un pilot automàtic

Revisió del Carro abandonat Pro: recupera les vendes amb un pilot automàtic

Busqueu recuperar els carretons abandonats sense haver de suar? Si això és rotund, sí, us encantarà aquesta revisió Pro Pro abandonat. En aquesta entrada, us mostrem exactament el perquè Carro abandonat Pro és el complement de recuperació de vendes final per a la vostra botiga WooCommerce.


Ara, no haureu de fer front al dolor de totes aquelles ordres abandonades. Podeu tornar els clients a la vostra botiga amb incentius com ara descomptes i cupons. El connector és una programació de totes les funcions que necessiteu per automatitzar la recuperació del carretó a la vostra botiga en línia.

Dividim la publicació en algunes seccions i, a continuació, provem el drive del connector perquè sembla que en tinc una còpia..

Què és Abandoned Cart Pro?

És la primera vegada que llegeix sobre Abandoned Cart Pro? Bé, potser us estareu preguntant què és i què fa. En una sola línia, Abandoned Cart Pro és una excel·lent Plugin de WordPress que us ajuda a recuperar els carretons abandonats a la vostra botiga WooCommerce.

Duh? Bastant evident.

És a dir, Abandoned Cart Pro és una extensió de WooCommerce que us ofereix l’oportunitat de recuperar comandes que no arribin a la fase de compliment. Això vol dir que podeu recuperar vendes (llegir diners) que, d’altra manera, perdríeu.

El plugin és fàcil de configurar, hauríeu d’estar en marxa en pocs minuts. Per damunt d’això, Abandoned Cart Pro s’envia amb un milió i una de les funcions que fan que la recuperació de carros sigui tan fàcil com A, B, C.

La millor part és que el connector funciona automàticament en segon pla, aconseguint les perspectives al vostre lloc amb tot tipus d’eines incloses recordatoris de text, correu electrònic i missatges de Facebook.

Per què les persones abandonen els seus carros a la vostra botiga en línia?

Hi ha molts raons per les quals els usuaris abandonen els seus carretons, però intentar solucionar els problemes no és tasca fàcil. El complement de Cart Pro abandonat us ajuda a superar aquesta interrupció del vostre embut de conversió reduint les taxes d’abandonament.

És l’eina perfecta per assolir els vostres esforços d’optimització de taxes de conversió. Si un usuari deixa el carret a la sortida per qualsevol motiu, els pot tornar a la vostra botiga en línia amb aquest complement.

El connector té moltes altres funcions i opcions, però ho reservarem per a la secció de característiques que hi ha a continuació. Quan tot això està dit i fet, Abandoned Cart Pro és l’únic complement que necessiteu per recuperar els carretons abandonats com un professional.

Característiques Pro Cart abandonades

El negoci de la recuperació del carretó és un desafiament i us pot deixar fàcilment aquesta sensació buida de fons a l’estómac. Tyche Softwares, els nois que hi ha al darrere de Cart Pro Pro ho entenen, és per això que us proporcionen totes les funcions que necessiteu per automatitzar el procés de seguiment del vostre carretó..

Cart Abandoned Pro és popular per funcions i opcions com ara:

 • És capaç d’enviar recordatoris de carros abandonats tant a clients que es van iniciar la sessió com a compradors convidats (o a compradors que no tinguin cap compte al vostre lloc)
 • Possibilitat d’enviar recordatoris a través de Facebook Messenger, correu electrònic o missatges de text que us permetran aconseguir les vostres perspectives en qualsevol moment i on
 • Una documentació sorprenent i detallada que us mostra com configurar el connector
 • Afegeix a la cistella emergent que us ajuda a capturar les adreces de correu electrònic dels clients abans d’hora
 • 12+ plantilles de correu electrònic pre-construïdes i responsives que podeu editar i enviar a intervals regulars. També podeu crear plantilles il·limitades d’acord amb els vostres requisits de marca i empresa (podeu crear plantilles de correu electrònic il·limitades per enviar-les a intervals regulars)
 • La reconstrucció de carretons entre dispositius us permet recuperar els carretons des de qualsevol lloc
 • Opció per aplicar automàticament descomptes a les comandes en recuperar un carretó abandonat
 • Codis de cupó especials per incentivar els usuaris
 • Integració completa amb l’Aelia Change Switcher
 • Informes detallats sobre les activitats de seguiment del vostre carretó
 • Integració 100% perfecta amb WooCommerce
 • Compatibilitat amb WMPL, cosa que pot arribar als usuaris en l’idioma que els agrada
 • Poder de recopilar les dades de la comanda abandonada, inclosos els productes que l’usuari abandona
 • Un tauler de control intuïtiu que fa brisa
 • Suport impressionant
 • I més funcions a venir en el futur

Com instal·lar Abandoned Cart Pro

Configurar Abandoned Cart Pro és tan senzill com activar el connector, editar plantilles de correu electrònic i enviar recordatoris als usuaris. Després de descarregar la vostra còpia de Abandoned Cart Pro (i assegurar-se que WooCommerce ja està instal·lat i configurat amb productes), inicieu la sessió al vostre tauler de control de WordPress i navegueu a Complements> Afegir nou com es mostra a la imatge següent.

instal·lació del complement de carro abandonat

Pròxim, Carregueu el fitxer zip Abandoned Cart Pro que vau descarregar anteriorment fent clic al botó Trieu l’arxiu botó. Després d’això, toqueu el botó Instal · lar ara i llavors Activa per fer que la pilota es rodoli.

El complement us redirigirà a una pàgina nova, on podeu afegir la vostra clau de llicència. Si afegiu una clau de llicència, podreu rebre actualitzacions i assistència automàtiques.

targeta abandonada professional per a clau de llicència de comerç comercial

Introduïu la clau de llicència al camp que es mostra més amunt i premeu la tecla Pròxim botó a la part inferior de la pantalla. Si ho feu, us portarà a la pantalla de benvinguda que es mostra a la imatge següent.

Feu clic a Feu clic aquí per anar a la pàgina de configuració del carret abandonat botó per configurar la configuració i començar a recuperar carretilles!

Configuració del carro abandonat

Si no heu fet clic en l’enllaç ràpid, també podeu accedir al tauler d’administració de Cart Abandoned Cart Pro des del Carrets abandonats submenú a WooCommerce.

Des d’aquí podeu configurar totes les opcions importants per a la recuperació del carretó.

Tu pots:

 • Activa / desactiva els correus electrònics abandonats
 • Definiu l’hora de tall per als clients connectats / convidats (aquest és el període que ha de passar abans de considerar que el carretó s’ha abandonat)
 • Definiu dies que han de passar abans d’esborrar automàticament les ordres abandonades
 • Activa el seguiment

Afegeix a la cistella Editor emergent

Aquesta opció permet activar i personalitzar la finestra emergent Afegeix al carret que apareix quan l’usuari fa clic a Afegeix a la cistella botó. La finestra emergent us ajudarà a recopilar correus electrònics de manera anticipada per poder utilitzar el connector per fer un seguiment amb els clients que abandonen els seus carretons.

Plantilles

El Plantilles la pantalla superior us permet crear i personalitzar un nombre il·limitat de plantilles de correu electrònic per enviar-les als usuaris que abandonen un carretó.

De manera predeterminada, teniu tres plantilles preconstruïdes que podeu enviar 15 minuts, 1 hora i 24 hores després de l’abandonament del carretó. No podeu personalitzar les plantilles predeterminades al contingut del vostre cor gràcies a 11 plantilles fetes prèviament i a moltes opcions, com ara:

 • Cupons
 • Informació de producció abandonada del carretó
 • Mostra els botons del carretó i la caixa

A més, podeu adherir-vos a la disposició predeterminada de WooCommerce, és a dir, que teniu moltes opcions fins a la creació de plantilles de correu electrònic..

També podeu personalitzar les vostres notificacions SMS i els recordatoris que envieu mitjançant Facebook Messenger.

Comandes abandonades

Aquí és on veieu tots els carretons abandonats. Quan un client potencial afegeix productes però no finalitzi la seva compra, tindràs accés a la seva adreça de correu electrònic, nom, total del carretó i molt més.

Comandes recuperades

ordres recuperades

La pantalla superior mostra tots els carretons abandonats que recupera el connector mentre estaves fora. La recuperació del carretó és automàtica mitjançant les plantilles de correu electrònic, tot i que pot enviar correus electrònics de recuperació / recordatori personalitzats als usuaris si ho necessita.

Recordatoris enviats

Aquesta pestanya mostra les estadístiques de correu electrònic / SMS enviades i obertes i altres detalls. El més important, aquesta és una manera senzilla de fer un seguiment de quins són efectius els correus electrònics de seguiment. D’un cop d’ull, podeu veure quants missatges de correu electrònic s’han enviat, obert i enllaços en què es va fer clic. A partir d’aquestes dades, podeu millorar les plantilles en conseqüència per augmentar la recuperació del carretó.

Informe de producte

Això us mostra el nombre de vegades que un producte ha estat abandonat o recuperat. Això proporciona una visió detallada de l’eficàcia dels vostres recordatoris, així com de preus de productes i de les promocions que pugueu fer. Si un producte s’abandona regularment, pot ser que es necessiti un canvi de color vermell (cosa que mai haureu sabut sense Abandoned Cart Pro).

Analytics

quadre de comandament abandonat pro

Des del tauler de control principal, podeu accedir a les vostres anàlisis. Bastant ordenat, no? Completa amb informes detallats perquè puguis veure com funciona tot.

I, tot i que no ho vam cobrir a sobre, el Preguntes freqüents i assistència la pestanya és el lloc idoni per si necessiteu ajuda.

Carro abandonat Pro Pro Demos

Voleu provar abans de comprar? Tyche Softwares ofereix demostracions en directe perquè pugueu provar Abandoned Cart Pro com a administrador del backend i com a client mitjançant el frontend.

Prova la demostració d’administrador     Prova demostració front-end

Preu

Quant li costarà tota aquesta incomoditat? Si ho vau fer fins ara, els desenvolupadors us ofereixen uns quants paquets de preus com mostrem a continuació.

En el moment d’escriure, n’hi ha tres disponibles:

 • Llicència de botiga única per 119,00 dòlars
 • Llicència de cinc botigues per 199,00 dòlars
 • Llicència de botiga il·limitada per 249,00 dòlars

Tingueu en compte que les llicències de Cart Abandoned Pro són anuals, però hi ha un descompte del 50% en renovacions automàtiques.

Obtén un carret Pro abandonat

Opinions dels clients

Cart Pro Pro abandonat per a WooCommerce és extremadament fàcil de configurar sense escriure codi. Només cal indicar i fer clic per seleccionar opcions. A més, s’envia amb molts informes que li permeten estar al capdavant de les coses, per la qual cosa no és estrany que a la gent li encanta.

La gent estima molt el servei Pro Cart abandonat i no només el complement, sinó també el suport estel·lar que els desenvolupadors ofereixen. Aquí teniu uns quants testimonis.

WooCommerce Abandoned Cart Pro: Aquest és un excel·lent complement útil. Estic en una posició millor per retenir els clients que vénen al meu lloc i no realitzen una comanda. El connector és senzill de configurar i he rebut un gran suport a tot arreu. Mantingueu el bon programari Tyches de feina! – Bess Obarotimi de Synatel Designs, VeeandJade.com

Aleshores …

El complement del carret abandonat ens ha funcionat molt bé, és una gran inversió. Hem recuperat moltes comandes que ens van permetre pagar els costos de la configuració i ara només estem guanyant beneficis. A més, Tyche va proporcionar una excel·lent atenció al client quan ho necessitava. Recomano els seus serveis ”.- Bassam Jalgha, CTO Band Industries Inc. https://www.roadietuner.com/

Un altre, si us plau …

Un gran suport. Fàcil de configurar, funciona bé. Actualitzen i milloren quan sigui necessari �� – Luca Franken

Final Words on Abandoned Cart Pro

Deixeu de perdre vendes en forma de carretons abandonats i milloreu els percentatges de conversions i la línia de fons amb el connector Cart Pro abandonat per a WooCommerce.

El complement és fàcil de configurar i utilitzar. I si teniu problemes, el suport de qualitat mundial que obteniu de Tyche Softwares us ofereix tranquil·litat.

Carro abandonat Pro s’envia amb un conjunt únic de funcions que permeten capturar tots els carretons abandonats i recuperar les comandes automàticament. Això la diferencia de la competència i la converteix en un dels millors (si no ELS millors) plugins de carros abandonats del mercat.

Quina és la seva opinió? Creus que Abandoned Cart Pro és el complement final d’abandonament del carretó per a WordPress? Si no, quin és el vostre complement de recuperació del carretó preferit, si us plau, feu-nos-ho saber a la vostra secció de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map