Revisió de Youzer: complement addicional de BuddyPress per WordPress

Revisió de Youzer: complement addicional de BuddyPress per WordPress

Si el lloc web de WordPress té un aspecte de la comunitat o té diversos usuaris, aquesta revisió de Youzer us presentarà un complement útil que pot ajudar a millorar el vostre lloc..


Creat per millorar els plugins BuddyPress i bbPress, així com la funcionalitat bàsica de WordPress, Youzer és un potent conjunt d’eines que afegeix plantilles i altres funcions al vostre lloc web. Aquesta revisió tractarà les millors funcions de Youzer per obtenir més detalls. Destaquen aquest complement inclosos moltes eines de comunicació i xarxa, funcionalitat de directori i membres, i moltes plantilles i opcions de personalització.

Get Youzer per a WordPress Mostra totes les demostracions i funcions

Així, si voleu saber més coses per què pensem que Youzer és un dels millors plugins disponibles de BuddyPress i què pot fer aquest complement per al vostre lloc web social, consulteu la nostra revisió completa de Youzer..

Què és Youzer?

Pàgina de perfil de l'usuari

Youzer és un complement comercial de WordPress que s’ha creat per millorar el connector BuddyPress. Per tant, si creeu un lloc web social mitjançant BuddyPress o ja esteu executant un, Youzer s’orienta a la vostra direcció.

Una vegada que BuddyPress estigui actiu al vostre lloc, podeu instal·lar Youzer i començar a afegir la selecció de plantilles al vostre lloc. Aquestes plantilles inclouen les pàgines d’inici de sessió i registre d’usuari, les pàgines de perfils d’usuari i les àrees de feed de notícies socials i notícies globals per citar només algunes. Tal com demostrarà aquesta revisió de Youzer, totes aquestes plantilles i la resta de funcions d’aquest complement es poden personalitzar àmpliament a través de la interfície visual del tauler de control..

Aquesta secció de la revisió de Youzer explora ara les millors i més útils funcions d’aquest complement per ajudar-vos a decidir si aquesta és l’eina adequada per actualitzar el vostre lloc web de la comunitat de BuddyPress WordPress..

Opcions d’integració de Youzer

Youzer funciona amb WordPress i, a més de millorar les funcions del perfil d’usuari d’aquesta plataforma editorial, Youzer també s’integra amb alguns altres complements i serveis. Principalment, Youzer s’ha creat per millorar i actualitzar la funcionalitat dels complements BuddyPress i bbPress. Tanmateix, les opcions d’integració no s’aturen aquí. Per exemple, podeu utilitzar el complement Youzer per integrar el vostre lloc amb el servei de màrqueting de correu electrònic MailChimp i fer créixer la vostra llista alhora que proporcioneu un entorn interactiu ric en funcions per al vostre públic..

Funcions socials de Youzer

Un altre dels punts destacats de Youzer són les seves característiques socials. Amb la integració del complement de Youzer amb BuddyPress, podeu utilitzar aquest complement per afegir algunes funcions realment útils a la vostra comunitat o al lloc web de xarxes socials. Alguns exemples inclouen el mur social altament funcional i la funcionalitat per facilitar les amistats i connexions entre els usuaris al lloc web de WordPress. Si bé BuddyPress proporciona una mica d’aquesta funcionalitat, Youzer millora encara més aquest aspecte del vostre lloc web.

Funció social de la revisió de Youzer

També podeu habilitar altres funcions socials i comunitàries bàsiques amb Youzer, inclosos grups, missatges, mencions i notificacions. Tot això ajuda a millorar el vostre lloc web de WordPress i a convertir-lo en un lloc més social, cosa que és vital si voleu que la vostra comunitat prosperi.

Funcions de membres de Youzer

Youzer també ofereix moltes plantilles per a les pàgines que els vostres visitants podrien veure si publiqueu un lloc de membres o un tipus de projecte similar. A més de l’aspecte professional d’aquestes plantilles, també trobareu que contenen algunes funcions útils, com ara els camps captcha i la possibilitat de limitar els intents d’inici de sessió per ajudar a mantenir el vostre lloc web segur i segur..

Youzer us ofereix moltes opcions quan configureu aquestes plantilles d’inici de sessió i registre per al vostre lloc web de WordPress. Per exemple, podeu triar fàcilment activar els accessos socials. Per tant, els vostres visitants poden registrar-se mitjançant Facebook, Twitter o un compte d’altres xarxes compatibles.

També teniu l’opció d’utilitzar finestres emergents i configurar els efectes de càrrega d’Ajax per personalitzar com els vostres visitants poden accedir als formularis d’inici de sessió i registre del vostre lloc. Youzer també facilita la tria dels camps inclosos en els formularis que utilitzeu, ajudant-vos a captar tota la informació que necessiteu dels vostres usuaris.

Funcions del directori de Youzer

Plantilla de directori de membres de BuddyPress

Tant si voleu afegir un directori de membres al vostre lloc web de WordPress, com si voleu millorar les àrees de directori del vostre lloc basat en BuddyPress o bbPress, Youzer té algunes funcions útils en aquesta àrea. Al paquet de complements, no només trobareu plantilles per mostrar els membres, sinó també un directori de grups i un full de notícies global..

Funcions del perfil de Youzer

Contingut de la pàgina de perfil de l'usuari

Independentment de si utilitzeu BuddyPress, bbPress o WordPress per compte propi, Youzer us pot ajudar realment a millorar els perfils d’usuari del vostre lloc web. Entre les funcions per millorar aquest aspecte del vostre lloc, hi trobareu una selecció de diferents plantilles, diversos ginys per mostrar perfils d’usuaris i l’opció d’afegir pestanyes personalitzades als vostres perfils..

Opcions de personalització fàcils

Com que la gent utilitza BuddyPress de moltes maneres diferents, és vital que pugueu personalitzar els complements que instal·leu. Per sort, Youzer no decebre. Després d’activar Youzer al lloc web de WordPress habilitat per BuddyPress, podeu accedir al tauler de control del complement per personalitzar el seu funcionament.

Panell d’administració de Youzer

El Tauler de control

Les opcions de personalització cobertes pel tauler de control inclouen els colors utilitzats pel connector, la configuració del disseny i altres opcions de propietat de la visualització. També podeu triar els estils de disseny de les plantilles proporcionades pel complement, inclosa l’aparició de les caselles d’autor.

Panell de control

Funcions del perfil de l’usuari

A més de la configuració general, Youzer també proporciona un bon control sobre les funcions del perfil d’usuari del connector. Per això, podeu definir fàcilment com s’activen i es mostren els perfils d’usuari al vostre lloc web de WordPress. Alguns exemples d’opcions i configuracions inclouen la possibilitat de fer privats els perfils d’usuari, permetent als usuaris eliminar els seus propis comptes i configurar el perfil predeterminat i les fotografies de portada.

Opcions de disseny

Dissenys i widgets

Com que Youzer és un complement de WordPress i un complement de BuddyPress altament personalitzables, és fàcil triar entre la selecció d’opcions de disseny per controlar com es veuran els vostres perfils i altres elements del vostre lloc. Si teniu previst utilitzar qualsevol dels ginys de Youzer al vostre lloc web, també es poden personalitzar a través del tauler de control de connectors. Per sort, tots els diferents ginys es poden personalitzar de manera independent els uns dels altres per assegurar-se que el vostre lloc funciona i que es mostren de la manera que voleu.

Configuració d'accés social

Configuració de membres

Si voleu oferir als vostres visitants la possibilitat de registrar-se al vostre lloc web, els paràmetres de membres us permeten configurar el funcionament d’aquest aspecte. Algunes d’aquestes funcions que podeu fer servir inclouen l’inici de sessió social opcional, la possibilitat d’habilitar els camps de formulari captcha anti-spam i la limitació d’eines d’intent d’inici de sessió que poden ajudar a mantenir la vostra pàgina segura.

Habilitació de complements

Finalment, quan configureu Youzer al vostre Tauler de control de WordPress, podeu optar per habilitar una petita selecció de complements premium. Aquestes eines opcionals poden afegir encara més funcions al vostre lloc web, incloses les eines de compartició social, la capacitat de crear tipus de membres personalitzats il·limitats i oferir més reaccions d’activitat de BuddyPress als vostres usuaris. També podeu trobar enllaços ràpids a la documentació del complement al tauler de control de Youzer.

Detalls de preus de plugins de Youzer

Com s’ha esmentat, Youzer és un complement de WordPress premium que es pot comprar al mercat de CodeCanyon. El preu actual de Youzer és de 49 dòlars. Això inclou l’accés de tota la vida a les actualitzacions de complements i sis mesos de suport dels creadors de complements. Podeu ampliar aquest període d’assistència a 12 mesos per un preu de 16,50 dòlars.

Tenint en compte el gran volum de funcions útils del connector Youzer, es tracta d’un preu just a pagar.

Conclusió de la revisió de Youzer Conclusió

Ginys del perfil de Youzer

Tot i que hi ha molts complements excel·lents per a BuddyPress i bbPress, no hi ha molts, si n’hi ha, més potents i amb més funcions que Youzer..

Si voleu afegir ràpidament una àmplia selecció de plantilles d’alta qualitat al vostre lloc web de la comunitat BuddyPress, Youzer és difícil de superar. Simplement pengeu el fitxer de complements al vostre lloc web de WordPress i, a continuació, trieu i trieu quines funcions voleu activar abans de configurar el seu funcionament al vostre lloc..

Si voleu crear un lloc web centrat en la comunitat amb WordPress, és imprescindible un complement com Youzer.

Get Youzer per a WordPress Mostra totes les demostracions i funcions

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map