Revisió d’allotjament web de SiteGround

Revisió d'allotjament web de SiteGround

Ja hem vist què poden fer els serveis d’allotjament gestionat per WordPress per a les persones que necessiten una ajuda en el procés, ja sigui perquè necessiten centrar-se en els seus dissenys o projectes o perquè no tenen coneixement adequat sobre aquest tema. Sigui com sigui, els serveis d’allotjament gestionat per WordPress no són per a tothom. Hi ha alguns que volem entrebancar amb el codi de tant en tant o només volen optimitzar els nostres llocs de manera que no sigui possible en els serveis gestionats. Per a aquest tipus d’usuaris, els serveis generals d’allotjament poden ser una bona alternativa. Avui vaig a revisar SiteGround, un servei d’allotjament general basat en el popular programari cPanel.


SiteGround funcions d’allotjament

SiteGround ofereix moltes opcions per allotjar el vostre lloc WordPress, o qualsevol lloc web per aquest tema. Trieu entre hosting compartit, núvol, dedicat, revendedor o fins i tot empresa premium: hi ha un pla per a un lloc web de totes les mides. I, per descomptat, sempre podeu triar un pla de WordPress gestionat.

Veure els plans del lloc web

També ofereixen opcions que es troben en altres serveis d’allotjament de WordPress gestionats. La bellesa de SiteGround és que podeu triar ajudar-vos o fer-ho tot.

Un cop pensis en quin és el teu perfil, pots seguir endavant i treballar amb el quadre de comandament principal. Per a aquest article ho faré tot, ja que aquesta és una de les coses bones sobre SiteGround, ja que no limitaran el que podeu fer amb els vostres fitxers i / o coses que carregueu..

El Tauler de Compte

El quadre de comandament principal us permetrà configurar el vostre domini principal, el vostre DNS del compte i les vostres credencials de cPanel.

A diferència de molts serveis, SiteGround us permet canviar de domini principal tantes vegades com vulgueu. Aquest és un gran avantatge perquè no ho haureu de fer allotja un domini específic. Bàsicament creeu un compte buit que es pot fer servir per a qualsevol projecte que vulgueu. El tauler principal s’encarrega del procés d’assignació del vostre domini a cPanel.

Per a aquesta revisió vam canviar el domini de prova de wpexplorer.com a thetechieblog.com sense cap problema i el compte es va canviar immediatament i es va poder accedir a través de cPanel després..

Serveis addicionals d’allotjament

SiteGround no s’aturarà allà, però ofereix una mica de serveis addicionals, des de l’assistència Premium fins al servei de còpia de seguretat Premium i els certificats comodins gràcies a la inclusió de Let’s Encrypt..

Una de les moltes virtuts de tots aquests serveis addicionals que SiteGround ofereix és la inclusió d’IP dedicades que es poden ordenar fàcilment des d’aquest panell juntament amb la inclusió de serveis de pagament Cloudflare. Això us permetrà tenir una experiència d’allotjament molt potent en un sistema de gestió central. La inclusió de Cloudflare és un bon avantatge afegit, això combinat amb un IP i serveis de còpia de seguretat dedicats és extremadament bo per als clients. Si creieu que és massa, SiteGround us sorprendrà amb un servei addicional més i que us permetrà controlar els programes de SG Site Scanner i programari maliciós. Com que es tracta d’un servei d’allotjament general, afegir aquesta revisió addicional és molt útil.

Anem a xifrar el SSL gratuït

Afegir el vostre domini i instal·lar un certificat és un paquet, ja que SiteGround permet que Encriptem SSL gratuïtament.

Canvia el centre de dades? No hi ha cap problema!

Penseu que SiteGround s’aturarà allà, però no, fins i tot us ofereixen la possibilitat de canviar Centres de dades. Per descomptat, hi ha un preu per a aquesta acció, però això us permetrà canviar fàcilment la ubicació del vostre lloc web a un lloc més adequat en cas que el vostre client o el vostre projecte el necessiti.

El pla de pagament de CloudFlare us permet tenir un tallafoc d’aplicació web i funcions avançades, però SiteGround us permet utilitzar el CDN gratuït per accelerar WordPress.

El bon cPanel vell

SiteGround es basa en el bon antic programari de cPanel per gestionar totes les tasques principals. Fins i tot quan cPanel potser no és el més ràpid hi pot haver experiència, ja que encara es basa en Apache, però proporciona una forma adequada de gestionar totes les vostres necessitats d’allotjament.

Siteground implementa un tema personalitzat que s’ajusta a l’estil del quadre de comandament trucant cPanel des de dins del SiteGround Dashboard.

Tot i que totes les funcions principals hi són i cPanel sembla actualitzat, SiteGround podria utilitzar una nova renovació de la interfície i aprofitar el nou estil cPanel ja que l’actual és força antic. No obstant això, no es van detectar problemes de rendiment durant l’anàlisi i vaig poder fer gairebé tot el que volia al meu lloc web. Crea manualment la meva base de dades, importa el contingut, crea comptes FTP, gestiona el correu electrònic, utilitza l’explorador integrat de cPanel i penja fitxers WordPress. Això és tot Un tros de pastís tenint cPanel com a tauler de control.

Rendiment de l’allotjament de SiteGround

SiteGround com a servei de WordPress gestionat va tenir una bona quantitat de llocs fora de la ubicació de San Jose.

Si feu una ullada a la primera vegada realitzada a Byte, veureu un temps mitjà prou sòlid de 300 ms, que és molt més que bo, tenint en compte que aquest és el cPanel basat en Apache. El més interessant de destacar és que SiteGround està realment utilitzant NGINX com a servidor intermediari mecanisme darrere d’Apache que explica el resultat més que acceptable.

Fer una prova sota GTMetrix va confirmar les meves expectatives.

Com que SiteGround és un servei d’allotjament de WordPress gestionat, ofereixen una memòria cau dinàmica optimitzada per a WordPress. Però l’usuari necessita configurar-lo ell mateix. És obvi que les puntuacions de Pagespeed i Yslow són baixes perquè el lloc per defecte funciona pràcticament sense cap mecanisme de caché a part del servidor intermediari NGINX invers que implementa SiteGround. Però comproveu el temps completament carregat, és excel·lent. SiteGround va aconseguir baixar de 2,5 a GTMetrix, cosa que és bastant bona, tenint en compte que es tracta d’un servei d’allotjament general.

Embalatge

SiteGround va crear el servei amb moltes funcions addicionals. Tenir cPanel com a dorsal és agradable i incloure una còpia de seguretat, una funcionalitat SSL gratuïta i Cloudflare és un avantatge important. Però SiteGround no s’atura aquí, ofereix un extra de programari maliciós, suport Premium i ho fa amb un nivell de rendiment molt més que fins i tot competir amb altres respectables serveis gestionats per WordPress. Si voleu un servei bo i assequible que no sigui restrictiu de cap manera i tingui un bon rendiment, serà difícil no recomanar-los. En altres paraules, SiteGround roca.

Més informació sobre SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map