Revisió d’agregador de WP RSS: Creeu feeds RSS personalitzats per a l’autoblogging automàtic

Revisió d'agregador de WP RSS: Creeu feeds RSS personalitzats per a l'autoblogging automàtic

Si estàs buscant informació sobre algun tema, no és difícil visitar centenars de llocs web per trobar-lo? No seria molt més fàcil si podeu accedir-hi tot en un sol lloc? Això és exactament el que fan els llocs web d’agregació de notícies RSS: recopilen i mostren articles (títols + fragments) relacionats amb qualsevol tema en un mateix lloc per a la comoditat dels lectors. Això ho fan subscrivint-se a les fonts de diversos blocs, important el contingut d’aquests blocs i després mostrant-los d’una manera atractiva i convenient al seu propi lloc web d’agregadors. Per descomptat, les publicacions es relacionen amb la font original, on els lectors poden accedir al contingut complet. En aquesta publicació, coneixerem més informació sobre un complement que us ajudarà a crear un lloc web sense cap tipus de dificultat. WP RSS Agregador.


El dipòsit de WordPress té una sèrie de complements per importar i desar els feeds al vostre lloc. El WP RSS Aggregator és un dels millors del lot.

WP RSS Agregador de complements

Per començar, et permet crear qualsevol tipus de llista que desitgis: des de llistats de béns immobles i preus d’accions, fins a esdeveniments esportius i publicacions d’Instagram. Permet importar feeds de diverses fonts i mostrar-les al vostre lloc. Podeu publicar el vostre lloc amb contingut de qualitat importat de diferents fonts i fer-los ordenables. I, un cop definits els paràmetres, la resta passa gairebé en un pilot automàtic. A més, podeu personalitzar la visualització amb codis drecers i fer-la atractiva amb miniatures i fragments.

El Plugin gratuït WP RSS Aggregator us ajuda a afegir feeds al vostre lloc web en cap moment. Per exemple, no he pogut afegir el feed RSS de WPExplorer (bé, això som nosaltres) en molt poc temps al meu lloc web.

Frontend de visualització de feeds

De la mateixa manera, puc afegir múltiples fonts de diversos blocs de WordPress i fer que el meu lloc web sigui el lloc ideal per a qualsevol cosa de WordPress (de la mateixa manera que WPNewsDesk). D’acord, pot ser que simplifiquin en excés, però a la deriva?

El complement bàsic es pot descarregar gratuïtament i inclou un conjunt de cinc complements premium i dos paquets que milloren el rendiment i la visualització.

Ara que coneixem una mica les funcions del complement, passem a un tutorial que engloba l’ús del mateix i, a continuació, veiem com els complements premium ens poden ajudar a millorar els feeds.

Configuració i configuració de WP RSS Aggregator

Instal·lar i activar el connector principal i tots els seus complements va ser una bona cosa.

Després de l’activació, navegueu a Connectors i busqueu la nova opció “WP RSS Aggregator”, a la part esquerra del tauler de control de WordPress. Aquí teniu una captura de pantalla dels elements del menú que es mostren oberts un cop feu clic en això …

Elements del menú

… i una redacció ràpida del que signifiquen aquests ítems del menú:

 • Fonts d’alimentació: Apareixerà una llista de totes les fonts de feed que afegiu
 • Afegir nou: És a partir d’aquí que podreu afegir nous feeds
 • Elements d’alimentació: Es mostraran tots els elements del feed que importeu mitjançant els vostres feeds aquí
 • Llista negra: Podeu saltar-vos la importació de qualsevol alimentació en llistant-la aquí
 • Importació-exportació: Aquesta característica us ajuda a importar diversos fluxos alhora, així com exportar fonts
 • Configuració: Aquí és on podeu configurar una sèrie de configuracions per al connector
 • Depuració: Això ajuda a actualitzar o suprimir els elements de les fonts
 • Més funcions: Hi ha diversos complements premium disponibles i en podeu trobar aquí, així com comprar i instal·lar-los
 • Ajuda i assistència: Us dóna accés a la documentació, a les preguntes més freqüents i a l’assistència premium

Ara que teniu una visió general, anem a configurar el connector.

1. Paràmetres generals per WP RSS Aggregator

Treballant des de la pàgina Configuració general, podreu consultar les opcions per optimitzar la importació i la visualització dels vostres feeds d’acord amb les preferències del vostre lloc web. Podreu especificar l’edat màxima dels articles de feed que s’importen, així com el nombre màxim d’elements per feed.

Configuració general dels connectors

A més, podeu controlar moltes coses aquí: la freqüència d’importació (entre quinze minuts i un cop cada dia), l’ordre d’importació d’elements de feed o establir un URL de feed personalitzat (del qual podeu obtenir més informació sobre aquí) així com el títol.

2. Afegir funcions a WordPress

En fer clic Agregador de RSS> Afegir nou, arribareu a la pantalla següent. Aquí és on heu d’afegir els URL dels blocs el contingut del qual voleu importar al vostre WordPress. Als propòsits d’aquesta publicació, faré servir el font per a WPExplorer com a font.

En la majoria dels casos, l’URL del lloc funcionarà, però per obtenir millors resultats, els autors del complement recomanen que utilitzeu l’URL del Feed RSS. Si no esteu segurs de localitzar una font de feed, consulteu-la aquesta documentació.

Afegir informació

Aquí teniu el que us ajuden a fer la configuració d’aquesta pantalla:

 • Podeu comprovar si l’URL del feed funciona bé fent clic a la secció “Valida el feedOpció
 • A més, podeu limitar el nombre d’elements del feed importat a emmagatzemar, més enllà dels quals els elements anteriors seran eliminats automàticament. Si comproveu la opció “Enllaç al recinte‘Opció, podeu accedir a enllaços a imatges, àudio, vídeo, fitxers adjunts i contingut flash
 • El “Només títols únics“L’opció és útil per evitar duplicacions quan hi ha diversos enllaços de connexió enllaçats per al mateix article o quan es canvien els enllaços enllaços
 • També podeu habilitar la connexió de la font del feed al lloc font del feed RSS
 • Quan arribeu a aquest punt, mireu l’atenció cap als panells de la dreta. Al quadre de processament de pinsos, podreu fer una pausa d’un feed, suprimir elements antics del feed i configurar l’interval d’actualització

Per provar si el flux funciona correctament, premeu el botó Publicar botó. El quadre de previsualització del feed us mostrarà els últims elements amb el títol de l’article, l’URL, la data de publicació i la font. En menys d’un minut, es van treure els meus feeds i es van publicar automàticament a la pàgina web Quadre de vista prèvia així com a la Menú Elements d’aliments com es mostra a continuació.

Elements d’alimentació

I quan feu clic a la secció Fonts d’alimentació a la pàgina, veureu una llista de tots els fluxos que heu afegit al vostre lloc web.

Fonts d'alimentació

3. Importació i exportació

Per afegir varietat al contingut, segur que voldreu importar publicacions amb diversos feeds. Altrament, realment no oferiu cap valor.

La funció d’importació a WP RSS Aggregator és útil per a l’obtenció de contingut de diverses fonts diferents. Per exemple, si sou un lloc web de notícies, potser voldreu mostrar una llista comissariada entre més de 50 fonts de notícies. Aquesta funció us ajudarà a importar-les de manera massiva alhora.

Importació de pinsos a granel

Haureu d’introduir el nom i els URL dels vostres feeds, separant-los amb una coma a cada línia. Per exemple, Nom del feed, http://www.myfeed.com

A més, mitjançant la funcionalitat estàndard d’importació i exportació de WordPress, podeu importar i exportar fonts de feeds. Per exportar les fonts d’alimentació, visiteu Eines> Exportar, comproveu el botó de ràdio en contra Fonts d’alimentació i després feu clic a Descarregueu Exportar fitxer botó. WordPress crearà llavors un fitxer XML que conté totes les fonts del feed. De la mateixa manera, per importar fonts d’alimentació, visiteu Eines> Importació.

També podeu exportar tot el contingut Configuració utilitzat per WP RSS Aggregator. Al segon lloc de WordPress, podeu importar el fitxer i prémer el botó Importa la configuració i WordPress farà la resta.

Configuració d'importació i exportació

4. Llista negra

És possible que vulgueu ometre alguns elements mentre importeu fonts. En aquests casos, tot el que heu de fer és introduir el títol de l’article i s’ometrà durant la recuperació d’articles. Es prescindirà de qualsevol element de feed que enumereu aquí mentre s’importen nous articles de les vostres fonts de feed.

5. Visualització d’alimentacions en una pàgina, publicació o widget

No n’hi ha prou amb afegir fonts de feeds i configurar la importació de feeds al vostre lloc web. També heu de configurar com es mostren al vostre WordPress. Les opcions de sota Configuració general de la visualització controlar la manera com es mostren els elements del feed al vostre lloc.

Configuració general de la visualització

Aquí, podeu definir la longitud màxima del títol i enllaçar-la amb la publicació original, mostrar el nom de l’autor per a cada element del feed i configurar que els enllaços s’obrin en una pestanya nova. Hi ha una opció per enllaçar-vos a articles de vídeo o incorporar el vídeo a la vostra pàgina, limitar el nombre d’elements a mostrar i optar per “Posts més antics ”/“ Newer Posts”Paginació.

El Visualització de la font la configuració us permet mostrar el nom de la font del feed per a cada element del feed, així com enllaçar el nom de la font del feed al lloc original.

Configuració de la visualització d'origen

Quan es tracta de mostrar dates, la data per defecte és la data de publicació de la publicació en GMT. També podeu triar la Format de data i la fa temps quan s’ha publicat l’element de feed.

Què passa si no t’agrada l’estil de visualització predeterminat? El complement us permet utilitzar el vostre propi CSS personalitzat per dissenyar l’estil de la pantalla. Per poder fer-ho, marqueu la casella de selecció per desactivar tots els estils utilitzats en aquest complement.

Estils

Per visualitzar els articles de feeds en una publicació, WP RSS Aggregator proporciona dreceres. Podeu accedir a aquest codi curt fent clic a la icona RSS de l’Editor visual de la publicació.

Afegeix codi curt

Afegiu el codi curt generat a la vostra publicació i es mostraran automàticament tots els elements del feed en una publicació. Si utilitzeu el codi curt wp-rss-agregador sense afegir-hi res, es mostraran tots els elements del feed. Així es mostra el feed de WPExplorer a una publicació del meu lloc web.

Frontend de visualització de feeds

Tots els vostres articles apareixen a la publicació de manera organitzada i enllaçats amb la font. També podeu visualitzar un feed específic mitjançant l’atribut font del codi curt. El nombre d’elements també pot ser limitat.

6. Depuració

Aquesta característica us permet actualitzar tots els feeds amb un sol clic. Comprova totes les fonts d’alimentació per als nous feeds i no modificarà cap alimentació existent.

Aquesta pàgina també us ajuda a resoldre els problemes que us trobeu amb el connector. Tanmateix, heu de tenir en compte que l’actualització és una activitat intensiva en recursos, sobretot si esteu important mitjançant diversos feeds.

Depuració

També podeu suprimir tots els feeds importats i reimportar-los fent clic sobre un botó.

Complements a WP RSS Aggregator

Com he dit anteriorment, tot i que ben organitzat, la visualització d’aliments de la vostra publicació sembla bastant bàsica. Els complements us ajuden a fer moltes més coses amb el complement, com ara

 • Mostra els elements importats com a publicacions
 • Obligueu a importar el feed complet al vostre lloc
 • Filtra els elements del canal mitjançant paraules clau
 • Afegiu categories a les fonts d’alimentació
 • Millora la visualització del feed afegint miniatures i fragments

Hi ha cinc complements premium disponibles. I, si no esteu segurs de quins complements necessitareu, podeu fer servir aquesta eina trobar.

Consulteu els complements d’agregador de WP RSS

Aquí tens una captura dels complements premium:

Complements WP RSS Premium

Mirem ràpidament com cadascun dels cinc complements pot millorar les funcions del complement.

1. Feed per publicar

Si sou un auto-blogger interessat o voleu afegir més valor al vostre lloc amb contingut relacionat, el complement per a publicacions és definitivament per a vosaltres. Permet importar ítems de flux RSS com a publicacions de WordPress o qualsevol altre tipus de publicació personalitzada, inclosos els suports, els elements del menú de navegació, les taules de resposta Ombed i TablePress. Crea publicacions de bloc automàticament a partir d’elements de feed.

Complements Feed per publicar la configuració general

Hi ha moltes configuracions que ajuden a controlar el contingut que es mostra a les publicacions importades.

 • Estat de la publicació: esborrany, publicat, programat, paperera, privat o pendent (o qualsevol altre estat utilitzat al vostre lloc)
 • Categories i autors
 • Format de publicació per assignar el feed importat: estàndard, xat, enllaç, citació, imatges, vídeo, àudio (o qualsevol altre format personalitzat que s’utilitzi)
 • Data de publicació: data de publicació original o data d’importació
 • Enllaça amb la publicació original al començament del contingut de la publicació
 • Un servei premium per convertir el vostre feed RSS en font RSS de text complet

A més, aquest complement us permet configurar com gestionar les imatges que es troben als feeds, escurçar els URL i activar els comentaris. També podeu definir l’autor de les publicacions importades com a qualsevol autor existent o, fins i tot, crear automàticament autors al vostre sistema a partir de dades rellevants del feed – si es proporciona.

2. Feeds RSS de text complet

El complement de Feeds RSS de text complet millora la capacitat d’autoblogging del complement anterior. En connectar-vos a un servei de text complet premium, podreu importar el contingut complet de la publicació per a un nombre il·limitat d’elements de feed per font de feed, fins i tot quan el feed no ho proporcioni. Si voleu, també podeu optar per utilitzar el vostre propi sistema d’importació de text de text complet RSS.

Després de seleccionar el servei de text complet Premium, des d’un menú desplegable de la pàgina de configuració, aneu a Font d’alimentació, cerqueu la font d’alimentació RSS i feu clic a Edita. A continuació, desplaceu-vos cap avall i marqueu la casella de selecció Força el contingut complet. Acaba actualitzant el feed. Els vostres articles de feed existents no seran afectats: haureu d’eliminar aquestes publicacions de l’origen de feed en concret i feu clic a Publicacions d’obtenció (només tingueu cura perquè no es poden reimportar publicacions antigues que ja no es troben al canal RSS). Ara el vostre lloc web mostrarà el contingut original complet juntament amb un enllaç a la publicació original.

Complements Configuració RSS de text complet

El servei gratuït predeterminat del connector està limitat a 5 articles per font de font. Això significa que si feu servir l’opció “Forçar tot el contingut” amb l’opció “Servei gratuït” seleccionada a la secció Configuració general, només podreu importar les darreres 5 publicacions de cada font de feed, independentment de quants articles de feed hi hagi. No només això, els resultats també es mantenen en memòria cau durant 20 minuts.

Si necessiteu articles d’alimentació il·limitats i no tingueu memòria cau, haureu de comprar el complement de Feeds RSS de text complet juntament amb Feed for Post..

3. Filtratge de paraules clau

Si especifiqueu les paraules clau, frases o etiquetes que hauria de contenir un article, el Filtratge de paraules clau garanteix que només s’importa el contingut rellevant a través dels feeds.

Complement Filtratge de paraules clau

En absència de les paraules clau i / o etiquetes, no s’importarà un article. D’aquesta manera podeu saltar-vos articles que no són importants per al vostre lloc web.

4. Extractes i Miniatures

Les miniatures de qualsevol llista sempre fan una visualització més atractiva. Aquest complement té una imatge des de l’element del feed i la mostra juntament amb un extracte dels elements del feed. El títol, la data i la font de cada ítem també es mostren quan s’utilitza el codi curt del WP RSS Aggregator (a diferència de les opcions Feed to Post o Text complet que adoptaran l’estil del tema).

Configuració del miniatura del complement

Què passa si no hi ha cap imatge a l’element importat? Bé, podeu seleccionar qualsevol imatge que es mostri com a imatge en miniatura per defecte.

5. Categories

Classifica les fonts d’alimentació i us permet visualitzar els elements del feed d’una determinada categoria dins del vostre lloc mitjançant els paràmetres del codi curt.

Categories de complements

Aquest complement us ajuda a assignar fonts de feed a categories i pot ser realment útil si teniu diverses fonts del vostre lloc.

Preu per complements WP RSS Aggregator

Tots els pagaments són anuals per continuar rebent actualitzacions i assistència. Si bé podeu comprar els complements de forma individual, si els compres com a paquets us estalviareu una mica de diners. Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha disponibles dos paquets:

1. Paquet de fonts senzilles que inclou tres addons: Extrets i miniatures, categories i filtratge de paraules clau. Aquests complements serveixen per filtrar el vostre feed, separar-lo en categories i mostrar articles de feed juntament amb extractes i miniatures mitjançant el codi curt.

Té sentit comprar els tres complements en un paquet, ja que es tradueix en un estalvi substancial. Individualment, repartireu 30 dòlars (lloc web únic), 60 dòlars (fins a cinc llocs web) i 180 dòlars (fins a vint llocs web) per cada complement. Però, com a paquet, només pagareu 70 dòlars per un lloc web únic, 140 dòlars per fins a cinc llocs web i 280 dòlars per fins a vint llocs web.

Com veieu, caldrà fer un estalvi de 20, 40 dòlars i 260 dòlars.

2. Paquet de feeds avançats inclou tres complements: Feed per publicar, Feeds RSS de text complet i filtratge de paraules clau. Aquests tres complements són el que necessiteu si el vostre lloc web es basa en l’autoblogging del contingut, ja que el filtratge de paraules clau us permetrà filtrar el contingut que s’importa.

De nou, comprar-los com a paquet pot ser una opció millor. Individualment, els dos complements d’autoblogging porten una etiqueta de preu de 80 dòlars (lloc web únic), 160 dòlars (fins a cinc llocs web) i 300 dòlars (fins a vint llocs web) cadascun. El filtratge de paraules clau vend al preu de 30 dòlars per a un lloc web únic, 60 dòlars per a fins a cinc llocs web i 180 dòlars per a fins a vint llocs web. Al mateix temps, podeu adquirir el paquet a 150 dòlars per a un sol lloc web, 300 dòlars fins a cinc llocs web i 600 dòlars per a fins a vint llocs web.

També estareu estalviant diners: 40 $, 80 $ i 180 $ respectivament.

Consulteu els paquets del WP RSS d’agregadors

WP RSS Aggregator Pros i contres

Pros – Trobareu que hi ha moltes coses pel complement:

 • Fàcil d’instal·lar i configurar, a partir d’aleshores funciona en pilots automàtics
 • Facilita la gestió dels fluxos RSS als llocs web de WordPress
 • Podreu fer una pausa i reiniciar la importació mitjançant fonts de feed
 • És possible programar les importacions de pins per a fonts individuals
 • Funciona perfectament amb Lightbox, i fins i tot pot gestionar els vídeos de YouTube, DailyMotion i Vimeo
 • Un complement (Feed to Post) proporciona una configuració d’enllaç canònic. Això permet especificar fàcilment l’enllaç canònic de les publicacions importades, que remuntaran al recurs original. Això ajuda a notificar als motors de cerca quina és la font original del contingut i, per tant, superar el problema del “contingut duplicat”
 • El connector s’actualitza constantment, amb comprovacions d’actualitzacions cada 12 hores fins a uns minuts, que depèn de tu!

Contres – Realment no cridaria aquests “inconvenients”, més aviat com a problemes del servidor que s’han de resoldre:

 • La importació de milers d’elements de centenars de fonts de feed és intensiva en recursos i pot afectar el rendiment del lloc web. Podeu solucionar aquest problema fins a cert punt, utilitzant la configuració del connector per programar la importació de fonts o fer una pausa i reiniciar-los..
 • És possible que hàgiu d’ajustar el recurs de memòria de WordPress per gestionar la importació simultània mitjançant diverses fonts d’alimentació.

Embalatge

Pot ser que aquesta trobada tanca amb WP RSS Aggregator us hagi convençut que és una solució única per a l’agregació de contingut i els llocs d’autoblogging..

El connector principal fa una gran tasca d’importació a través de diversos canals i de visualització d’aliments de forma bàsica, gairebé completament amb pilotes automàtiques. Alguns usuaris poden trigar una estona a familiaritzar-se amb els dreceres. Però, un cop els entengueu, és més fàcil treballar.

Tanmateix, per a un lloc d’agregació de contingut complet, són els complements que us permeten experimentar tota l’abast dels avantatges de l’autoblogging. Des de convertir un element de feed en una publicació, categoritzar i filtrar els feeds, afegir extractes i miniatures a visualització de feeds: els complements transformen l’agregació de contingut i la visualització en un procés senzill. Fins i tot, els complements us permeten oferir un millor valor als lectors.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map