Publica automàticament les publicacions de WordPress a les vostres xarxes socials amb SNAP

És universalment acceptat que les xarxes socials són indispensables a l’hora de promoure el vostre contingut en línia. Tanmateix, pot ser tediós actualitzar manualment tots els comptes de xarxes socials cada vegada que creeu una publicació nova. Això és especialment cert si el vostre lloc de WordPress ofereix diversos articles cada dia. Afortunadament, existeix un complement per automatitzar aquest procés.


Pòster automàtic de xarxes socials (SNAP) és una eina que us allibera de la difícil i intensa tasca de publicar els vostres últims enllaços als diversos canals de mitjans socials que utilitzeu. És literalment un dels millors amics de qualsevol blogger que afirma ser un expert en xarxes socials. En aquest article tractarem les funcions més importants de SNAP i com configurar el connector per obtenir els millors resultats.

Els backlinks són bonics

Si coneixeu les tècniques bàsiques d’optimització de motors de cerca (SEO), sempre esteu a l’abast dels enllaços enrere. Aquests són enllaços al vostre lloc des d’altres llocs web. Són valuoses perquè, simplement, més quantitat d’exposició tingueu en línia, més probabilitats tingueu de fer clic.

Tot i que hi ha una certa preocupació perquè els enllaços enllaç dels llocs web de mitjans socials són irrellevants per als rànquings de cerca, no hi ha dubte que encara són visibles pels humans. De qualsevol forma, no pot perjudicar i gairebé segur que ajudarà a tenir diversos enllaços enllaçats al vostre lloc web des de nombrosos canals de xarxes socials.

Encara que els llocs de xarxes socials potser no importen gaire els vostres rànquings, els anomenats llocs web 2.0 són, a partir d’aquest escrit, una eina que sovint utilitzen professionals de SEO per millorar els rànquings de cerca. S’inclouen llocs com Tumblr, WordPress, LiveJournal i Blogger, entre d’altres.

Aquí hi ha una bona notícia: SNAP dóna suport a llocs web 2.0 i també a llocs de comunicació social També per aquesta raó, SNAP és tan potent per a les persones interessades en la creació d’una pròspera presència en línia. Automatitza la creació de enllaços enllaçats per a vosaltres, incloent l’afegiment d’aquests enllaços a canals de mitjans socials i llocs web molt populars. En resum, podeu utilitzar SNAP per fer més visible el vostre lloc tant per a robots i motors de cerca.

Característiques de SNAP

encaixar

SNAP funciona de manera que, tan aviat com hagueu publicat la publicació, funcioni entre bastidors per accedir als vostres comptes de xarxa social i del lloc web 2.0 preferits i realitzar les actualitzacions. Publicarà l’enllaç que acabes de crear amb un text adequat, normalment el títol i / o un extracte que és bàsicament la carta de l’article o tantes paraules del lloc que permetrà el lloc. Per descomptat, per a llocs on es garanteixi una imatge (per exemple, Facebook), podeu esperar que la vostra imatge destacada aparegui també amb l’actualització..

Actualment hi ha 27 xarxes compatibles diferents, una llista completa està disponible al lloc de baixada de complements. No us limiteu a un nombre màxim de comptes amb SNAP. En altres paraules, si teniu un compte de Twitter personal i professional, podeu configurar SNAP per publicar-lo als dos comptes.

Configuració de SNAP

La configuració SNAP apareix a la vostra Configuració opció al menú de navegació a l’esquerra de la consola d’administració. Un cop hàgiu accedit a la pàgina de configuració, decidiu quins comptes voleu afegir. A continuació, podeu veure la llista de comptes escollits per a una instal·lació específica de SNAP.

snap2

Per a cada compte, afegiu informació específica, com ara l’URL del compte, el nom d’usuari i les credencials. Cal tenir en compte que la configuració d’alguns comptes requerirà l’ús d’una clau API. La recuperació de la clau de l’API implicarà un esforç per part seva, però la instruccions del complement per fer-ho són clares.

Per a cada compte, també haureu d’especificar com voleu que aparegui la publicació a l’actualització. Això ho fa amb l’ajut d’etiquetes explicatives que proporciona SNAP. Per exemple, amb el botó Diigo al compte següent, podeu veure que el títol de la publicació coincidirà amb el títol de la publicació de WordPress (“% TITLE%”). El text de la publicació coincidirà amb el fragment de la publicació de WordPress (“% EXCERPT%”). Aquest extracte s’ajustarà a la lògica que utilitza el vostre tema de WordPress per mostrar fragments. A continuació es mostren algunes altres etiquetes que suporta SNAP:

 • % URL% – l’URL de la publicació.
 • % SURL% – l’URL escurçat de la publicació.
 • % IMG% – URL de la imatge destacada.
 • % RAWEXCERPT% – el fragment de la publicació (segons el tipus de text).
 • % ANUNCIA% – el text fins al etiqueta o primeres N paraules de la publicació.
 • % FULLTEXT% – el cos processat (text) de la publicació.
 • % RAWTEXT% – el cos (text) de la publicació escrit.
 • % ORID% – la identificació original. Identificació de la publicació per a WordPress.
 • % TAGS% – les etiquetes de la publicació.
 • % CATS% – les categories de publicacions.
 • % HTAGS% – les etiquetes de publicació com hashtags.
 • % HCATS% – les categories publicades com a hashtags.
 • % AUTHORNAME% – el nom de l’autor.
 • % AUTHORTWNAME% – el nom d’usuari de Twitter des de la configuració de l’usuari (autor).
 • %NOM DEL LLOC% – el nom del blog / lloc.
 • % CF-CustomFieldName% – el contingut del camp personalitzat amb el nom especificat.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – la llista de taxonomies personalitzades associades a la publicació.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – la llista de taxonomies personalitzades associades a la publicació com a hashtags.

diigo

Assegureu-vos de seleccionar l’etiqueta correcta per al lloc correcte. Per exemple, probablement no voldríeu utilitzar% FULLTEXT% per a un tuit, perquè els tweets estan limitats a 140 caràcters..

SNAP també us ofereix flexibilitat sobre com s’afegeixen les vostres publicacions a diversos llocs de xarxes socials. Normalment, definiràs configuració global que es consideri per defecte. Aleshores, teniu l’opció de substituir aquestes opcions mentre editeu la publicació. Veureu que la consola d’administració SNAP s’afegeix just a sota de l’editor de text visual i podeu fer els canvis adequats per substituir els valors predeterminats, com es pot veure a continuació.

captura1

No hi ha res que les xarxes socials agradin més que les URL escurçades, sobretot en llocs de microblogging com Twitter. Afortunadament, SNAP reduirà el vostre URL (probablement) llarg que s’ha creat a partir del títol de la vostra publicació. Teniu l’opció de seleccionar un escurçador d’URL poc, goog.gl, ELS SEUS, o fins i tot el poc conegut escurçament d’URL de WordPress.

Característiques de Premium SNAP

Com molts altres complements de WordPress, SNAP s’ofereix tant en versió gratuïta com en versió premium, anomenada SNAP Pro. La versió premium ofereix un conjunt de funcions més ric a un preu de 49,95 dòlars per a un lloc i 99,95 dòlars per a diversos llocs.

Per començar, SNAP Pro ofereix suport per a tots dos Google+ i Pinterest. Es tracta de canals de xarxes socials que són béns immobles principals en màrqueting digital, de manera que els blocaires seriosos en fer una declaració en línia haurien de considerar la inversió en la versió premium només per aquest motiu..

A més, SNAP Pro us ofereix l’opció de configurar quan les publicacions es publicaran als vostres diversos llocs mitjançant la funció WP-Cron de la instal·lació de WordPress. Això vol dir que, si teniu publicades una gran quantitat de publicacions alhora, podeu programar les actualitzacions adequades als vostres comptes de xarxes socials de manera que no inundeu tots els vostres amics / seguidors alhora amb una quantitat excessiva d’actualitzacions. SNAP també us ofereix l’opció d’establir un límit màxim diari en el nombre de publicacions que publiqueu als llocs escollits.

snap3

Si realment coneixeu el programa de publicacions, SNAP Pro també us permet limitar la publicació automàtica a dies específics de la setmana i a hores específiques. Això és útil si seguiu determinades analítiques que us aconsellen els millors moments per publicar-les en canals de xarxes socials específiques.

La versió premium de SNAP també ofereix suport per a Reddit. Però tingueu cura amb l’abús de Reddit. Aquest lloc és notori per afectar els spammers amb una “prohibició de les ombres”: una prohibició que no sembla una prohibició. En altres paraules, podeu publicar i comentar amb normalitat, només que ningú més pugui veure el que publiqueu. SNAP Pro també ofereix millors serveis LinkedIn suport Amb la versió gratuïta, podeu publicar a la vostra pàgina de perfil. Tanmateix, amb la versió premium, podeu publicar-la a la pàgina de la vostra empresa.

Embolicant-lo

SNAP és un potent complement que no només pot millorar els rànquings del motor de cerca, sinó també fer més visible el vostre contingut per a les persones que naveguen per diversos llocs de xarxes socials i llocs web 2.0. És una eina fantàstica per a qualsevol blogger professional que dediqui massa temps copiant manualment i enganxant enllaços i fragments a altres llocs amb finalitats promocionals..

Com t’agrada crear enllaços de backlink per a les teves últimes publicacions? Utilitzeu una solució automatitzada o ho feu manualment? No dubteu en comunicar-nos als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map