ProfileGrid Revisió: la manera senzilla de crear perfils d’usuaris

ProfileGrid Revisió: la manera senzilla de crear perfils d’usuaris

Somies en crear una xarxa social increïble a WordPress? Si és així, us encantarà la revisió d’avui de ProfileGrid, un fantàstic perfil d’usuari i un complement de la comunitat.


Està clar que crear un lloc de comunitat formidable a WordPress és tan difícil com copsar una ombra, i sincerament ho sento per vosaltres. Tanmateix, no us preocupeu més Perfil Grid es planteja el repte de crear el lloc de membres que desitgeu.

Gràcies a una extensa llista de funcions fantàstiques, ProfileGrid canvia la manera de pensar dels llocs de la comunitat de WordPress. El complement destrueix completament l’antiga manera de crear llocs socials. Per compensar-ho, rebeu un marc modern per forjar llocs web de la comunitat que causen el vostre món.

En aquesta revisió, destaco per què ProfileGrid bufa la competència completament fora de l’aigua. Però em coneixeu; No pararé allà. Instal·lo el connector i us mostro com funciona tot el que podreu començar a crear la comunitat de somnis de seguida.

Com sona això? Si t’agrada el que estàs llegint, pesem l’àncora i marxem ja que hi ha una tona a cobrir.

ProfileGrid Revisió: modelar perfils i comunitats d’usuaris de WordPress com un professional

profilegrid usuaris perfils plugin wordpress

Tant si sou un principiant com un usuari de WordPress, ProfileGrid us ajuda a crear llocs de comunitat excepcionals en pocs minuts. En lloc de malgastar dies configurant la vostra xarxa social, estareu en marxa tan bon punt instal·leu el connector.

Sí, ProfileGrid funciona directament fora de la caixa. I la millor part? El complement bàsic és completament gratuït i de codi obert a WordPress.org. Això significa que podeu començar la festa des de dins del vostre tauler d’administració de WordPress. La versió gratuïta us ofereix un gran nombre de funcions, però sempre podeu comprar complements premium quan es produeixi la necessitat.

Principalment, ProfileGrid us ajuda a crear perfils d’usuaris bonics i personalitzables al vostre lloc de WordPress. Tot i això, aquesta bellesa s’ofereix amb opcions de xarxes socials / comunitàries addicionals que podrien rivalitzar amb els gustos de BuddyPress.

ProfileGrid et fa sentir com un ninja tecnològic; un assistent de disseny. En altres paraules, el connector us permet crear llocs de comunitat fora d’aquesta galàxia sense escriure cap línia de codi.

Per activar les funcions de les xarxes socials, només cal que commuteu els botons i el vostre treball s’hagi fet. Les persones que vegin el vostre lloc social es preguntaran: “Com diables ho van fer?”

I millora: els vostres usuaris no sabran mai que feu servir WordPress, encara que i quan s’iniciïn.

Per què és així? ProfileGrid és excepcional front-end i funcionalitat de fons.

El primer us permet oferir una experiència d’usuari increïble, mentre que els usuaris queden fora de la vostra zona d’administració de WordPress. Aquest últim fa que la gestió del vostre lloc de la comunitat sigui una brisa sense que us ajudeu amb opcions desagradables.

ProfileGrid és totalment compatible amb bbPress i WooCommerce, permetent millorar els vostres fòrums i botigues de comerç electrònic sense haver de suar.

Característiques de ProfileGrid

característiques de perfilgrid

Sempre penso que un complement només és tan bo com les funcions que ofereix i que ProfileGrid no decebre ni una mica. El connector inclou un gran avantatge que us ofereix totes les funcions que necessiteu per crear perfils i comunitats d’usuaris destacats.

Tot i que cobrim la majoria de les funcions quan instal·lem el connector, he pensat que seria bon fer una llista del que ofereix ProfileGrid en cas de faltar alguna cosa més endavant. D’aquesta manera, tindreu una idea completa de què espereu d’un complement de perfil d’usuari com cap altre.

Característiques d’un cop d’ull

El complement de WordPress ProfileGrid comanda un conjunt exclusiu de funcions com ara:

 • Múltiples tipus de perfils d’usuari
 • Grups d’usuaris amb formularis de registre separats
 • Gestors de grup i moderadors
 • Límits de membres per a grups
 • Filtratge de perfils d’usuari
 • Grups públics o privats
 • Els membres poden enviar la sol·licitud d’amics
 • Xat en viu privat igual que Facebook
 • Notificacions d’usuari
 • Missatges
 • Els usuaris poden unir-se a diversos grups
 • Camps personalitzats per enriquir els perfils d’ús
 • Dreceres
 • Un quadre de comandaments d’administració sorprenent i fàcil d’utilitzar
 • Molts paràmetres mundials
 • Pàgines predeterminades: compte, accés, registre, recuperació de contrasenya, etc.
 • Plantilles de correu electrònic personalitzables
 • Perfil i fotografies de portada personalitzables
 • Potents funcions de contingut de restricció
 • Blocs d’usuaris de primera línia: els usuaris poden crear blocs sense accés al tauler d’administració de WordPress
 • Espera, la llista es fa massa llarga?
 • Redirecció personalitzada després del registre, l’inici de sessió i la sessió d’usuaris
 • Funcions de seguretat com reCAPTCHA
 • Integració de pagament de PayPal gratuït
 • Codi amigable amb SEO
 • D’acord, deixem-nos d’això o tota aquesta publicació serà una llarga llista de funcions ��

El punt és que ProfileGrid ve amb més funcions de les que mai necessitareu. I aquesta és només la versió gratuïta; hauríeu de veure l’amplia llista de complements premium.

Està bé, probablement no faràs servir totes les funcions disponibles, però saps què diuen; millor tenir-la i no necessitar-la que necessitar-la i … ja saps com va El complement us ofereix un sistema complet per crear una xarxa social / membre / lloc de comunitat que a vostès i als vostres usuaris us encanten.

No ho suareu si la bona llista de funcions anterior no té sentit per a vosaltres. Després de la instal·lació, tindreu una millor comprensió de com podeu utilitzar l’eina de bon perfil que és ProfileGrid.

Com instal·lar ProfileGrid

Amb les introduccions i funcions fora de la pàgina, instal·lem ProfileGrid. El complement està disponible a WordPress.org, el que significa que no haureu de deixar el vostre quadre de comandament de WordPress. Aquí teniu què fer.

Al menú d’administrador de WordPress, aneu a Complements> Afegir nou com ressaltem a continuació.

instal·lació d’un nou complement de wordpress

A la pantalla següent, introduïu “ProfileGrid” al quadre de cerca i feu clic a l’opció Instal · lar ara com es mostra a continuació.

com instal·lar el complement de wordpress de profilegrid

Després d’això, activeu el connector fent clic al botó que ressaltem a la pantalla de sota.

com activar el complement de profilegrid

Tan aviat com activeu ProfileGrid, el connector crea automàticament pàgines predeterminades, que podeu veure si navegueu a Pàgines> Totes les pàgines com es mostra a la imatge següent.

accedir a totes les pàgines del quadre de comandament d’administració de wordpress

Heu de veure totes les pàgines de ProfileGrid com es mostra a continuació.

perfilgrid pàgines predeterminades

Hi ha nou pàgines en total:

 • Tots els grups, que enumera tots els grups
 • Grup d’usuaris predeterminat, que és el grup predeterminat per a tots els usuaris. Tingueu en compte que podeu crear grups addicionals a voluntat
 • Heu oblidat la contrasenya on els usuaris puguin recuperar les contrasenyes perdudes
 • Inicieu la sessió per tal que els usuaris puguin iniciar la sessió des del front-end
 • El meu perfil, que és la pàgina del perfil de l’usuari al lloc web de la vostra comunitat
 • Registre, que permet als usuaris registrar-se al vostre lloc des del front-end
 • Cerqueu usuaris per tal que els usuaris es puguin trobar fàcilment al vostre lloc
 • Envieu una publicació de bloc nova, que permet als usuaris crear publicacions de blocs al front-end
 • Blogs d’usuaris: la pàgina que mostra els blocs d’usuaris al vostre lloc

Les pàgines ja estan publicades i només cal que les afegiu als menús de navegació que considereu oportuns. A continuació, a continuació, es mostra la pàgina de registre al meu lloc de prova, que utilitza el tema Total de WordPress.

Nota: No he editat ni una sola cosa; aquestes són les pàgines predeterminades amb configuració predeterminada.

Pàgina de registre

perfil de registre de perfilgrid

Aquí, els usuaris es poden registrar fàcilment al lloc de la vostra comunitat. El formulari de registre anterior és completament funcional; no heu de fer res per començar a acceptar els registres d’usuaris.

Podeu redirigir els usuaris a qualsevol pàgina personalitzada a la configuració de l’administrador de ProfileGrid, tal com aprendrem més endavant a la publicació.

Pàgina d’inici de sessió

profilegrid pàgina d’inici de sessió

Els usuaris poden accedir fàcilment al lloc web de la vostra comunitat mitjançant la pàgina frontal anterior. La pàgina per defecte d’inici de sessió de WordPress s’amaga als usuaris.

Pàgina de perfil

pàgina de perfil de perfilgrid

Després que un usuari es registri al vostre lloc web, se’ls redirigeix ​​per defecte a la pàgina de perfil, tot i que podeu definir una pàgina diferent a la configuració general de ProfileGrid. A més, pot personalitzar la pàgina de perfil predeterminada que es mostra anteriorment fàcilment.

Però, tal i com està, podeu veure clarament que inclou un parell de pestanyes alimentades per AJAX. Com a tal, no haureu d’esperar que es carregui la pàgina per visualitzar diverses pestanyes, com ara Sobre, Grups, Blocs, Missatges, Notificacions, Amics i Configuració..

ProfileGrid també ofereix una opció per canviar el perfil i cobrir les fotos en qüestió de clics. A més, podeu predeterminar totes les fotos del perfil als avatars de Gravatar a la configuració general de ProfileGrid.

La pàgina de contrasenya oblidada

profilegrid pàgina de contrasenya oblidada

Si un usuari oblida la seva contrasenya, la pot restablir fàcilment mitjançant la pàgina de contrasenya oblidada que es mostra a la imatge superior. Tot el que l’usuari ha de fer és proporcionar la seva adreça de correu electrònic o nom d’usuari i prémer el botó Restablir la contrasenya botó.

Pàgina del grup d’usuaris per defecte

profilegrid-default-user-group

Tot usuari que es registri al vostre lloc web s’assigna automàticament al grup que vau establir per defecte. No us preocupeu, els administradors poden suprimir o modificar grups fàcilment.

Com es pot veure a la imatge anterior, la pàgina també enumera tots els membres del grup. També hi ha un botó per unir-se al grup.

Envieu una pàgina de bloc nova

profilegrid envia una nova pàgina de publicació al bloc

Voleu oferir als usuaris la possibilitat d’enviar publicacions del bloc a través del front-end? En cas afirmatiu, ProfileGrid proporciona només la funció que necessiteu.

A través de la pàgina “Enviar un missatge de bloc nou”, connectat els usuaris poden enviar publicacions de blocs multimèdia al vostre lloc sense accedir al vostre tauler d’administració de WordPress.

L’usuari pot adjuntar imatges, afegir etiquetes i configurar la privadesa del contingut fàcilment. A més, les publicacions del bloc d’usuaris s’emmagatzemen en una ubicació diferent de les publicacions de WordPress.

Ara que enteneu què fan algunes de les pàgines predeterminades (i com es veuen), deixem-nos cobrir algunes de les configuracions de l’administrador de ProfileGrid perquè puguem trucar-lo al dia. Al cap i a la fi, això ja s’està convertint en una publicació llarga.

Configuració de l’administrador de ProfileGrid

Configuració de l'administrador de profilegrid

La secció de configuració d’administradors de ProfileGrid és on obteniu totes les funcions dolces per convertir el vostre lloc de la comunitat com vulgueu. Un cop activat el complement, obtindreu un Perfil Grid element al menú d’administrador de WordPress, tal com es mostra a la imatge de dalt.

Comencem amb la configuració global de ProfileGrid.

Configuració global de ProfileGrid

configuració global de profilegrid

La configuració global de ProfileGrid us ajuda a gestionar el lloc de la vostra comunitat sense escriure codi. Podeu accedir a la configuració global navegant a ProfileGrid> Configuració global com es mostra a la imatge següent.

menú de configuració global de profilegrid

La pantalla de configuració global té un parell de seccions, a saber:

 • General
 • Seguretat
 • Comptes d’usuari
 • Notificacions per correu electrònic
 • Eines
 • Blogs d’usuaris
 • Missatgeria privada
 • Sistema d’amics
 • Carregues
 • SEO
 • Restriccions de contingut
 • Formulari d’inscripció
 • Notificacions del perfil
 • Pagaments
 • Extensions

Passaré sobre cada secció breument. Comencem amb la secció General.

General

configuració general de profilegrid

Per accedir a la secció general de la configuració global, aneu a ProfileGrid> Configuració global i feu clic a General fitxa tal com es mostra a la imatge superior.

Si ho feu, us dirigireu a la pantalla de configuració general que es mostra a la imatge següent.

profilegrid pàgina de configuració general

Vaja! La pantalla de dalt ofereix una gran quantitat de configuracions. A més d’això, el desenvolupador proporciona instruccions clares amb la qual cosa es poden fer canvis sense que s’acumulin els cervells. Podeu activar / modificar un parell de funcions que inclouen:

 • Plantilla: podeu crear i definir les vostres pròpies plantilles, cosa que significa que podeu personalitzar àmpliament l’aspecte de la vostra comunitat / pertinença / lloc social
 • Tema: podeu triar un tema clar o fosc. La majoria de persones aniran a buscar el tema clar, però el desenvolupador recomana el tema fosc si el tema de WordPress té un fons negre o fosc
 • Redireccionar automàticament la pàgina d’autor al seu perfil: si activeu aquesta funció, els visitants que accedeixen a la pàgina d’autor seran redirigits automàticament a la pàgina de perfil de l’autor.
 • Habilita Gravatar: no és evident?
 • Permet l’accés a la pàgina d’accés al quadre de comandament: desactiva aquesta funció per redirigir els convidats a la pàgina d’inici de sessió de ProfileGrid. Si l’activeu, els convidats utilitzaran la pàgina d’inici de sessió de WordPress per defecte
 • Permet l’accés a la pàgina de registre del quadre de comandament: desactiveu aquesta funció per redirigir els convidats a la pàgina del registre ProfileGrid. Si l’activeu, els convidats utilitzaran la pàgina predeterminada del registre de WordPress

I hi ha encara més …

 • Oculta la barra d’eines de WordPress: podeu ocultar la barra d’eines d’administració de WordPress fàcilment per als usuaris que es connectin. Podeu mantenir-lo visible per a l’administrador si ho desitgeu
 • Estableix el límit de les proves de restabliment de contrasenya: podeu definir el nombre de vegades que un usuari pot restablir la seva contrasenya
 • Permet diversos fitxers adjunts: podeu permetre als vostres usuaris adjuntar diversos fitxers
 • Pàgina de registre WP per defecte: aquí podeu definir la vostra pàgina predeterminada de registre d’usuaris. Voleu definir això a la pàgina de registre de ProfileGrid
 • Després d’haver-hi redirigit l’usuari a – No és evident?
 • Després de finalitzar la sessió, redirigiu l’usuari a – Això, també, és obvi … duh
 • La resta de paràmetres comporten definir les pàgines predeterminades de tots els grups, registre, perfil, inici de sessió, recuperació de contrasenya, grup i enviament al bloc d’usuaris..

Després d’haver definit la configuració, desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic a Desa com es mostra a continuació.

desar la configuració general de profilegrid

Passem a la següent part de la configuració global de ProfileGrid: seguretat.

Seguretat

configuració de seguretat de profilegrid

Desplaceu-vos a ProfileGrid> Configuració global i feu clic a Seguretat fitxa tal com es mostra a la imatge superior. Si ho feu, us dirigireu a la pàgina de seguretat que destaquem a continuació.

pàgina de configuració de seguretat de profilegrid

La pàgina de seguretat us permet reforçar la seguretat del vostre lloc. Es pregunta què hi ha a la botiga, és a dir. si la imatge anterior no ho va donar tot? Doncs bé, podeu habilitar reCAPTCHA, desconnectar els usuaris automàticament després d’un període d’inactivitat, llista de llista blanca / IP de llista negra, així com bloquejar l’adreça de correu electrònic i la profanitat..

Després de definir la configuració, no us oblideu de fer clic a Desa botó al final de la pàgina. A continuació, tenim comptes d’usuari.

Comptes d’usuari

Configuració del compte d'usuari de profilegrid

Feu clic a la tecla Comptes d’usuari pestanya mostrada anteriorment per accedir a la pantalla de configuració del compte d’usuari que es mostra a la imatge següent.

Profilegrid pàgina de configuració del compte d’usuari

A la pàgina anterior, teniu un control complet sobre les autoritzacions de registre d’usuaris, les fotografies de perfil i portada, els correus electrònics d’activació del compte, la supressió del perfil, la privadesa del perfil i els canvis de correu electrònic entre d’altres coses..

Notificacions per correu electrònic

profilegrid notificacions per correu electrònic

A continuació, tenim les notificacions per correu electrònic. Maleït, sento que estem matant realment aquesta ressenya. Segur que espero que us divertireu. Feu clic a la Notificacions per correu electrònic la pestanya superior us porta a la pàgina següent.

Profilegrid pàgina de notificacions per correu electrònic

A la pàgina anterior, podeu fer diverses coses com:

 • Envieu notificacions de registre d’usuaris a l’administrador del lloc
 • Notifiqueu l’administrador si un compte ha de revisar
 • Personalitzeu les notificacions per correu electrònic per als comptes que necessiten revisar
 • Informeu l’administrador quan un usuari esborra un compte
 • Habiliteu SMTP, de manera que podeu enviar notificacions per correu electrònic d’un proveïdor de correu electrònic extern en lloc dels vostres servidors

Eines

eines de perfilgrid

A les eines ProfileGrid, podeu importar i exportar usuaris. A més, podeu desar la configuració actual de ProfileGrid o carregar un fitxer de configuració de complements.

Blogs d’usuaris

Configuració del bloc d'usuaris de profilegrid

Sota la Blogs d’usuaris , trobareu la pestanya Configuració del bloc pàgina mostrada anteriorment. En aquesta pàgina, podeu activar els blocs d’usuari i activar / modificar diversos paràmetres de bloc.

Per exemple, podeu definir l’estat predeterminat de la publicació del bloc, així com activar la imatge, les etiquetes, l’editor de Tinymce i la privadesa del contingut. A més, podeu notificar-ho a:

 • administrador quan un usuari envia una publicació nova
 • usuari quan l’administrador publica la publicació

Que suau?

Missatgeria privada

profilegrid de missatgeria privada

Sota Missatgeria privada, podeu activar la funció de missatgeria privada com es mostra a la imatge de dalt. A més, podeu habilitar les notificacions per a missatges sense llegir.

Sistema d’amics

perfilgrid sistema d'amics

Sota Sistema d’amics, podeu permetre o deixar de fer amics al lloc web de la comunitat de WordPress. A més, podeu permetre als membres enviar sol·licituds d’amics posteriors a una persona que va rebutjar sol·licituds anteriors.

Carregues

configuració de càrrega de profilegrid

Les imatges són una part important de qualsevol lloc web, més que un lloc social. Al mateix temps, no podeu permetre als usuaris carregar imatges de qualsevol mida que puguin afectar negativament les velocitats de la vostra pàgina. El desenvolupador de ProfileGrid entén aquest fet bastant bé.

A la web Carregues a la pantalla mostrada anteriorment, podeu especificar les mides màximes dels fitxers per a les fotografies de perfil i portada. A més, podeu definir la qualitat de la imatge en una escala d’1 a 100, amb 1 de qualitat inferior (però de rendiment més ràpid) i 100 de màxima qualitat (amb un rendiment reduït). Si trieu un bon allotjament de WordPress, aquest problema no hauria de ser un problema.

A més, podeu definir l’amplada mínima de les imatges de perfil i de coberta per proporcionar una experiència uniforme al vostre lloc.

SEO

configuració seo de profilegrid

No podeu ignorar el valor de SEO per a WordPress en la mesura que condueix el trànsit orgànic al vostre lloc social. Per configurar els títols de pàgines de SEO i la meta descripció, ProfileGrid us ofereix la pàgina de configuració de SEO que es mostra a la imatge de dalt. Podeu utilitzar els marcadors de perfil de ProfileGrid, per exemple. {{display_name}} i {{site_name}} entre d’altres per enriquir els vostres perfils d’usuari SEO.

Restriccions de contingut

A la configuració global de ProfileGrid, no hi ha res a fer pel que fa a la restricció de contingut.

Què fer?

ProfileGrid us permet restringir el contingut de cada pàgina o per post. Quan creeu una pàgina o publicació, desplaceu-vos cap avall cap a Perfil Grid Quadre d’opcions i trieu les vostres regles de restricció de contingut com es mostra a la imatge següent.

restriccions de contingut del perfil

Teniu un parell de regles de restricció de contingut. Podeu tenir contingut al qual sigui accessible:

 • Tothom
 • Usuaris connectats
 • Membres dels grups d’autor
 • Els amics d’un usuari
 • Només tu

A més, podeu fer que el contingut sigui accessible per a determinats grups, cosa que és fantàstica si voleu servir contingut premium per, per exemple, només pagar membres.

Notificacions del perfil

profilegrid notificacions del perfil

Sabies que pots activar en directe notificacions del perfil a ProfileGrid? Doncs bé, si no en teníeu ni idea, el complement també us ofereix aquesta opció, el que significa que podeu rebre notificacions de perfil en directe igual que Facebook!

Pagaments

integració de passarel·la de pagament profilegrid

Podeu pensar que necessiteu habilitats de codificació al nivell de Déu per començar a rebre pagaments mitjançant ProfileGrid. Res podria estar més lluny de la veritat. Gràcies al fàcil d’utilitzar anteriorment Configuració de pagament , podeu configurar ràpidament PayPal al lloc web de la vostra comunitat.

Per a passarel·les de pagament addicionals, haureu de tenir Complements premium ProfileGrid.

Complements gratuïts i Premium ProfileGrid

complements gratuïts i premium de profilegrid

A la part inferior de la pàgina Configuració global de ProfileGrid, trobareu una pestanya (vegeu la imatge superior) que us portarà a una pàgina llarga de complements gratuïts i premium, tal com es mostra a continuació.

complements de perfilgrid

De forma alternativa, podeu accedir a la pàgina anterior navegant a ProfileGrid> Extensions.

Tingueu en compte que les pàgines d’extensions anteriors es carreguen a l’administrador de WordPress. Sincerament, això és només una petita mostra dels complements disponibles.

Amb la configuració global de ProfileGrid fora de la pàgina, anem a cobrir les altres funcions disponibles.

Altres paràmetres de ProfileGrid

Responsable de grup

Profilegrid gestor de grups

Si creus que ho has vist tot, tindràs una gran sorpresa. Desplaceu-vos a ProfileGrid> ProfileGrid (vegeu la imatge superior) per llançar el programa Responsable de grup pantalla que es veu a continuació.

Profilegrid gestor de grups

A la pantalla anterior, podeu crear grups nous o editar-los de manera extensiva. Feu clic a Configuració enllaç per editar el grup actual (en el nostre cas, aquest és el Grup d’usuaris per defecte). Feu clic a la tecla Camps enllaç per afegir o editar camps personalitzats al formulari de registre que condueix els usuaris a aquest grup específic.

Perfils d’usuaris

perfils d’usuari profilegrid

Potser us estareu preguntant com podeu veure els usuaris del vostre lloc web. És tan fàcil com A, B i C. Navegueu a ProfileGrid> Perfils d’usuari per llançar la pantalla mostrada a la imatge de dalt. A la pàgina, podeu fer-ne molt.

Podeu afegir usuaris nous, visualitzar els detalls de l’usuari, activar / desactivar usuaris, suprimir-los i assignar-los a grups. Tot està bé per a vosaltres. Administrar els vostres usuaris és una brisa amb ProfileGrid i jo no estic fent cap sucre.

Sol·licituds de membres del grup

sol·licituds de membres de profilegrid

Quan els membres comencin a unir-se a grups, necessitareu una manera senzilla d’aprovar les sol·licituds d’adhesió. ProfileGrid també té aquesta àrea coberta. Només cal navegar per ProfileGrid> Sol·licituds.

Plantilles de correu electrònic

plantilles de correu electrònic de profilegrid

El màrqueting per correu electrònic és una manera increïble d’arribar als usuaris i de fer créixer el vostre lloc de la comunitat.

ProfileGrid us ofereix un centre central per crear / editar plantilles de correu electrònic per a totes les etapes, tant si l’usuari s’uneix a un grup, l’activació d’un compte, el restabliment de les contrasenyes, etc. Simplement aneu a ProfileGrid> Plantilles de correu electrònic i desbloqueu el vostre geni de màrqueting per correu electrònic.

Dreceres

shortcodes de perfilgrid

Sense els dreceres de ProfileGrid, tindríeu un dia difícil intentar construir cada pàgina al lloc web de la vostra comunitat. Per exemple, si no teníeu el codi curt [PM_Registration ID = “x”], hauríeu de crear des de zero les pàgines de registre, cosa que us pot robar una part enorme del vostre temps..

Ara només cal que copieu i enganxeu un codi curt a una pàgina nova i el vostre treball ja sigui. Per veure els codis drecers disponibles de ProfileGrid, aneu a ProfileGrid> Dreceres de drecera.

Phew! Què és llarg llista de impressionant característiques?


ProfileGrid és un fantàstic perfil d’usuari i un complement de comunitat per a WordPress. Podeu utilitzar el complement per afegir funcions de xarxes socials al vostre lloc de WordPress, millorar els perfils d’usuari i enriquir els perfils d’usuari de WooCommerce.

A més, és fàcil d’instal·lar i configurar. I, gràcies a les extensions, no teniu límits del que podeu aconseguir en un període relativament curt.

Dóna-li un tomb i fes-nos saber què en penses. Al cap i a la fi, vol dir que podeu provar-ho sense risc. Què penses? PerfilGrid és la seva tassa de te?

Informeu-vos els vostres pensaments a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Feliç creació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me