OptinMonster Review and Guide-Guide: Popup WordPress i Plugin de generació de plom

L’obtenció i el manteniment de lectors és una part important del funcionament d’un lloc web amb èxit. Però, com ho fas? Una estona enrere vam cobrir 15 maneres d’atraure els visitants i convertir-los en lectors. Una de les maneres d’aconseguir que les persones tornin al vostre lloc web una i altra vegada és enviar butlletins periòdics enllaçant amb contingut i promocions nous. Per aconseguir que la gent s’inscrigui, sempre podríeu incloure un widget del butlletí de notícies a la barra lateral o al peu de pàgina, però això és una mica avorrit. En lloc d’això, podeu afegir un formulari d’optinització de butlletí completament personalitzat que apareix a la pàgina i que demana atenció.


OptinMonster és un fantàstic complement de subscripció de butlletins que us permet crear formes d’optin impressionants com caixes de llum, barres de peus enganxoses i diapositives. Hem tingut la sort de donar a aquest complement una unitat de prova, així que seguiu llegint per obtenir més informació sobre el funcionament del plugin i quines opcions hi ha disponibles. O simplement podríeu submergir-vos vosaltres mateixos obtenint una còpia del complement (no us preocupeu, hi ha una garantia de 30 dies, de manera que si no guanyeu més subscriptors obtindreu tots els vostres diners), sense fer-vos preguntes. )!

Obtén OptinMonster ara

Visió general del vídeo

Feu una visita guiada al complement. Et farem arribar per cada pas. De si ho preferiu, a continuació, hi ha una transcripció completa i a través que inclou més del vídeo.

Instal·leu i activeu OptinMonster

Per començar és fàcil, ja que és com qualsevol altre complement. N’hi ha prou de descarregar els fitxers zip per instal·lar i activar el complement OptinMonster. Feu clic al nou element de menú del tauler de control OptinMonster i, a continuació, feu clic a Crea un nou Optin.

OptinMonster Com començar

Ara només cal seguir els passos per crear el vostre Optin.

Crear una Optin

La primera opció que se t’ofereix és seleccionar el tipus d’opció. Llum de llum és l’opció predeterminada i obrirà una caixa de llum a la meitat de la pantalla dels vostres visitants i és l’única opció disponible tret que actualitzeu a una de les extensions (Peu de pàgina & Presentació lliscant són les dues extensions disponibles actualment, que podeu llegir més avall, però hi ha més opcions a les obres).

Configuració de OptinMonster

Configuració general

Configureu la configuració general, començant per donar-li un nom a l’optin.

OptinMonster Configura la configuració

A partir d’aquí també podeu configurar el botó retard de càrrega temps. Això pot ser útil quan s’utilitzi l’optin a les publicacions per proporcionar temps als visitants per llegir l’article abans de carregar l’optin. O per a les pàgines de productes, potser voldreu carregar una opció específica si heu estat mirant el producte durant més de 10 segons.

Assegureu-vos de configurar el botó durada de la galeta de manera que els membres que hagin vist i tancat el vostre optin no el tornaran a veure fins que no esborrin les galetes o el temps que hàgiu establert (el valor predeterminat és de 7 dies). D’aquesta manera, els visitants no es molesten en veure el mateix optin cada vegada que venen al vostre lloc.

També podeu afegir una URL de redirecció de manera que quan els usuaris completin la vostra opció, se’ls acudeix a una pàgina d’agraïment, confirmació d’èxit, pàgina de finalització o fins i tot a una altra pàgina d’oferta. Per exemple, podeu redirigir els usuaris a una pàgina de cupó especial quan completin l’optin.

L’opció per a doble optin ja hauríeu de seleccionar-vos. Això fa que els usuaris confirmin que, de fet, volen participar al vostre butlletí.

També hi ha una opció per carregar l’optin al fitxer segona pàgina vist per un usuari. D’aquesta manera podeu orientar-vos a lectors d’alta qualitat que us visualitzin més llocs.

A continuació, selecciona la teva proveïdor de correu electrònic (AWeber, Monitor de campanya, Contacte constant, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi o MailChimp). Segons el vostre proveïdor, haureu de proporcionar una autorització o clau d’API o registrar el connector amb el vostre proveïdor, de manera que OptinMonster pugui accedir a la vostra llista de correu. No us preocupeu: per a qualsevol opció que seleccioneu, el complement us proporciona un enllaç útil sobre com mostrar-vos exactament on podeu trobar la informació que necessiteu.

Feu clic a Desa el disseny i l’opció. Dóna-li un minut, pot trigar uns segons o uns minuts en estalviar l’optin.

Disseny

Ara arribes a escollir un disseny per al teu optin.

Disseny OptinMonster

Hi ha quatre temes predeterminats inclosos per al tipus Lightbox. Trieu-ne un i feu clic per obrir el personalitzador de disseny.

Personalitzador de Disseny OptinMonster

Hi ha moltes opcions per utilitzar tipus de lletra, colors, text i imatges personalitzats per crear l’optin perfecte. Editeu les categories Títol i etiqueta, contingut i camps i botons per dissenyar el vostre optin. Un cop acabat, feu clic a Desa i després a Tanca.

Configuració de sortida

L’últim pas per configurar el vostre optin és gestionar la vostra configuració de sortida.

Configuració de sortida OptinMonster

Primer, assegureu-vos de comprovar l’opció d’activar el vostre optin perquè aparegui al vostre lloc.
Habiliteu la vostra opció a tot el lloc marcant-la per carregar-la globalment o utilitzeu les altres opcions disponibles per carregar-la només en publicacions específiques. editeu-lo, a l’URL de la publicació, veureu “post = #”, aquest número és el vostre número de publicació), en categories de publicacions específiques o pàgines específiques. Un cop hàgiu acabat, feu clic a Desa la configuració de la sortida de l’opció optin.

Si necessiteu fer canvis al vostre optin, podeu accedir-hi fent clic a l’element del menú del tauler de tauler OptinMonster i feu clic a la icona de l’engranatge de configuració al costat de l’optin. Feu clic a l’opció Modifica per editar la configuració general o el disseny, o feu clic per editar la configuració de sortida o per visualitzar un informe.

OptinMonster Optin

Això és! Enhorabona: heu obtingut la vostra primera opció de configuració. Ara podem continuar i fer una ullada a la gran característica d’informes inclosa amb el connector OptinMonster i a algunes de les extensions que hi ha actualment disponibles.

Informes

Si afegiu l’optin, us ajudarà a créixer la vostra llista de correu en molt poc temps. Però si no és curiós el funcionament, podeu utilitzar la pestanya Informes.

Informes OptinMonster

Des d’aquí podeu veure estadístiques de les vostres opcions en funció del dia setmana, trimestre o any. També podeu veure informes de totes les vostres opcions combinades o utilitzar el menú desplegable Canvia la vista d’informes per seleccionar una opció específica per revisar. Aquesta és una manera creixent de fer un seguiment de quantes persones estan completant correctament el vostre optin, quina campanya d’optin està fent el millor i quines publicacions o pàgines tenen els percentatges de conversió més alts..

A / B Prova de divisió

Si realment voleu optimitzar les vostres opcions, OptinMonster té una prova de divisió A / B integrada al connector. A la pantalla principal d’OptinMonster, simplement feu clic a la icona d’engranatges de configuració i feu clic a l’opció “Prova de divisió”. Això crearà un clon del vostre optin. Feu clic a la icona d’engranatge de configuració del clon i seleccioneu Modifica per ajustar el vostre tipus, configuració general i / o disseny. El connector mostrarà de forma aleatòria els optins i farà un seguiment dels percentatges de conversions dels dos, de manera que pugueu comparar ràpidament el que funciona millor. Per suprimir una optin

Extensions OptinMonster

Peu de pàgina i diapositiva

Aquestes extensions al connector OptinMonster us proporcionaran més opcions de tipus optin.

Extensions del tipus Optin OptinMonster

L’opció del peu de pàgina és una barra de notificacions que s’enganxa a la part inferior de la pantalla del lector mentre es desplacen pel vostre lloc. La diapositiva en opció és alternar a la part inferior dreta de la pantalla que es desplaça cap amunt i cap avall a la visió de l’usuari sense entorpir la seva visió del contingut. Són opcions excel·lents i més subtils per mostrar el vostre optin.

Intent de sortida

Aquesta extensió analitza els moviments del cursor d’un visitant per determinar quan estaran a punt de sortir del vostre lloc web. D’aquesta manera, el connector pot mostrar una opció creada específicament per mantenir interessats els lectors i aconseguir que se subscriguin a alguna de les vostres campanyes..

Intenció de sortida OptinMonster

Conclusió

OptinMonster és un excel·lent complement amb funcions realment útils. No només podeu crear campanyes orientades, sinó que podeu veure si funcionen directament des del tauler de control. A més, el complement s’integra perfectament a la instal·lació de WordPress i és molt fàcil d’utilitzar, de manera que no hauríeu de tenir cap problema per posar en funcionament les vostres opcions en qüestió de minuts. OptinMonster és un gran avantatge a l’hora de crear la vostra llista de correu, i haureu d’haver-hi una ullada!

Obtén OptinMonster ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map