MotoPress Page Builder: revisió d’actualitzacions importants

MotoPress Page Builder: revisió d’actualitzacions importants

MotoPress Content Editor és un dels principals fabricants de pàgines de WordPress més populars per a nínxols de llocs web polivalents. És un complement amb molt d’oferta, especialment per a usuaris sense experiència tècnica: elements de contingut arrosseguats i lligats, nombrosos dissenys predefinits i blocs de disseny fàcilment estirats, tots els elements de contingut a la demanda i opcions molt més útils. Es valora entre els usuaris i desenvolupadors com a eina per crear un lloc web clau en mà.


Durant els darrers dos mesos es van produir nombroses actualitzacions de complements considerables, cosa que va influir en l’augment d’usos durant un curt període de temps. Les actualitzacions apunten a les expectatives dels usuaris moderns del lloc web: la majoria vol tenir eines més ràpides i funcionalment més riques en un mateix lloc sense necessitat d’instal·lar i gestionar més complements addicionals. Per tant, l’objectiu principal era fer l’editor més potent, ràpid i fàcil d’utilitzar.

Novetats i millores funcions de MotoPress

Anem als detalls i veiem quines novetats han fet augmentar la competitivitat de l’editor entre altres creadors de pàgines de WordPress a la xarxa.

Temps de llançament de complements millorat

El treball de personalització comença més fàcil, ja que el plugin s’inicia dues vegades més ràpid. La sincronització és tot de cada negoci, per la qual cosa aquest augment de llum a la lleugera era natural.

Edició de frontend

Una vegada una destinació tan esperada i ara el punt d’inclinació al quadre de canvis de l’editor. Una creació de pàgines estàndard “en buit” es va substituir per una edició WYSIWYG frontend. Ara, en comptes del backend d’administració habitual, l’administrador del lloc web pot veure la pàgina web real al frontend i la caixa d’eines de l’editor des de l’esquerra. De manera predeterminada, totes les eines s’amaguen per mantenir l’àrea d’edició lliure de trastorns. Un cop voleu afegir qualsevol element de contingut nou, feu clic a + Afegir botó vermell a la part superior, trieu la funcionalitat necessària de la llista i, simplement, arrossegueu-la a la pàgina. El resultat final de les vostres actualitzacions és visible a la pàgina de vista prèvia.

Editor Frontent MotoPress

Gestor de nou estil

A l’hora d’ajustar els estils mitjançant CSS, la majoria d’usuaris no tecnològics senten frustració. El creador actualitzat obre més oportunitats per treballar amb el disseny de la pàgina sense haver d’anar a CSS, però marcant les opcions necessàries en lloc d’un gestor d’estil actualitzat. Per començar a crear i utilitzar els estils, simplement feu clic a qualsevol element de contingut afegit> aneu a Estils> Premeu Edita l’estil.

Gestor de nou estil

Mitjançant aquest gestor, teniu tota la llibertat de modificar els paràmetres següents de l’element de contingut:

 • Color de fons
 • Color del text
 • Tipus de fons (imatge, degradat, cap)
 • Encoixinaments
 • Marges
 • Estils de vora (predeterminat, sòlid, puntejat, traçat, doble, ranura, cresta, incògnit, despreniment)
 • Paràmetres, radi i colors de la vora.

Opcions del Gestor d’estil MotoPress

Un bon pas endavant, el complement es va proporcionar amb la possibilitat de desar i reutilitzar els vostres estils personalitzats. Aquesta opció elimina altament qualsevol possible treball de repetició. Si voleu aplicar els mateixos estils a qualsevol altre element de contingut, no oblideu guardar-lo: després d’haver configurat els nous estils, feu clic a Aplica> tria Guardar com. Cada conjunt d’estils es desaran com a nova configuració preestablerta emmagatzemada a l’estil i preestablerts de l’element a la pestanya Estils.

Opció Desa estils personalitzats

Prova a través de dispositius de l’àrea d’administració

Hi havia una lògica coherent darrere d’aquesta actualització, ja que el nivell de trànsit mòbil està en constant augment i és molt important provar ràpidament si tots els dispositius asseguren la seva experiència de l’usuari. La previsualització en línia de diversos dispositius dins del backend d’administració es va implementar a l’editor MotoPress simplement perquè es va convertir en una opció obligatòria. L’entorn d’emulació incrustat (l’emulador permet que el sistema informàtic es comporti com un altre) a les eines d’editor s’executa una previsualització d’un clic de la pàgina del vostre lloc als ordinadors de sobretaula, telèfons mòbils i dispositius de tauleta. Per sentir la utilitat dels emuladors en línia, feu clic al botó Vista prèvia responsiva que hi ha a la part superior de la finestra i trieu el dispositiu necessari per visualitzar la vostra pàgina web. Consulteu l’exemple d’una previsualització de la tauleta:

Vista prèvia de la tauleta

O el telèfon mòbil:

Vista prèvia del telèfon mòbil

Ample ample i alçada completa de la fila disponibles

La solució a pantalla completa (d’imatge, vídeo, text, taula, etc.) és una de les tendències actuals del disseny web molt ben valorades pels dissenyadors i estimades pels clients. A banda d’agradar l’ull, el mode de pantalla completa d’un element de contingut s’utilitza per ressaltar qualsevol part del lloc, per presentar les imatges / vídeos en detalls propers, per contrastar les parts dels elements de disseny per augmentar la llegibilitat (més gran vs menor) ) o equilibrar-los, etc. Amb aquesta nova opció, podeu estendre la fila del bloc de contingut que esteu editant fins a les vores de la pantalla de la visualització.

Per aplicar una amplada completa o una alçada completa de la fila, feu clic a la icona de fila al bloc de contingut necessari> aneu a la pestanya Configuració de fila a la dreta> marqueu “Complet” al “Ample del contenidor” i / o marqueu “Ompliu l’alçada” de la finestra ‘. El bloc de contingut s’ajustarà a diversos navegadors i dispositius per a la seva correcta visualització.

Fila Amplada completa i alçada completa

Control sobre la freqüència d’obrir un giny de Splash Screen

Probablement una actualització menor, però pot resultar molt útil per als llocs web que utilitzin una pàgina de benvinguda per executar una aplicació, un programari o una senzilla pàgina de trucada. Si definiu aquesta opció, podeu controlar la freqüència amb què ha d’aparèixer el giny de la pàgina de divulgació al lloc de manera que no resulti molest ni distreient per als clients del lloc web. Per configurar la freqüència, aneu al quadre d’eines d’Editor de contingut, escolliu el widget de la pantalla Splash i deixeu-lo anar a la pàgina> navegueu a la seva configuració des de la dreta i desplaceu-vos cap a l’opció “Visualització”: configureu si hauria de aparèixer sempre o una vegada.

Giny pantalla Splash

Linia inferior

Podeu provar totes les opcions noves en acció, fins i tot GRATIS, ja que també l’editor de contingut versió freemium. El principal complement de MotoPress, Content Editor està en procés continu de solucions i millores regulars. Els tècnics de l’equip intenten estar atents a les exigències de la comunitat de WordPress de ràpid creixement i modifiquen constantment el producte per millorar, de manera que les noves actualitzacions no us permetran esperar.

Informeu-nos si teniu cap pregunta sobre aquest fantàstic complement de creador de contingut. O si ja feu servir MotoPress, ens agradaria escoltar què en penseu del complement als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map