Les vostres publicacions anteriors, promocionades: revisar els complements de WordPress

Reviu el missatge antic, abans conegut com Tweet Old Post, és un complement a diferència de qualsevol altre. Soluciona dos problemes interessants que gairebé cada persona que treballa a WordPress es troba en algun moment.


Primer, esbrineu ràpidament que les publicacions antigues (aquelles que finalment surten de la pàgina d’inici i que acaben als vostres arxius) no tornen a veure la llum del dia. Segur, pot ser que tingueu trànsit de cerca orgànica, però no sempre és tan fiable, tot i que algunes d’aquestes publicacions antigues poden ser les millors que heu escrit mai..

El segon problema és sobre les xarxes socials. Quan vaig començar a publicar a Twitter i Facebook em vaig adonar d’una preocupació principal: necessiteu per sempre gestionar un calendari legítim de les xarxes socials. Encara que us resulti divertit dissenyant imatges i compartint enllaços o consells interessants a les vostres pàgines socials, us permetrà que la vostra productivitat sigui com un buit de Dyson.

I és que és un problema enorme, perquè tothom es troba ara a les xarxes socials i perdràs un gran potencial de creixement si no comparteixes constantment contingut rellevant que els clients poden semblar atractiu..

En poques paraules, Revive Old Post reuneix els teus missatges antics i diversos sistemes socials en un bonic tipus d’harmonia. Arriba a les teves publicacions i tweets antics o els comparteix a Facebook, Twitter o LinkedIn de forma aleatòria, de manera que no hagis de perdre cap temps preciós. El connector es fa servir només per agafar les teves publicacions i fer-les tuitejar, però des de fa ja que s’han integrat amb altres llocs socials, requereixen un canvi de nom.

Reviu el procés de configuració del missatge antic

Per començar, tot és senzill. Només cal que aneu al fons del vostre lloc web de WordPress, aneu a la pestanya Complements de la part esquerra del tauler i cerqueu el complement Revive Old Post. Feu clic al botó Instal·la i activeu-lo per continuar.

Reviu missatges antics: publicació automàtica a les xarxes socials

La pestanya Configuració de reviu publicacions antigues apareix de nou a la part esquerra del tauler, i es diu Reviu missatge antic, prou simple. Feu clic a la pestanya principal per començar a configurar el sistema de compartició automàtica. A la pestanya Comptes podeu connectar tres comptes socials diferents. Simplement feu clic als botons de Twitter, Facebook o LinkedIn per escriure les vostres pròpies credencials per connectar-vos.

Això és tan fàcil com es pot aconseguir. Inclouen alguns anuncis i enllaços d’afiliació a l’àrea principal del tauler de comandament, però estan al costat, de manera que no és realment molest. Tampoc heu de triar els tres comptes. Si només teniu un compte de Twitter, feu clic al botó i inicieu la sessió en pocs segons.

Comptes

Notareu que tota la configuració que podeu canviar està ben organitzada en pestanyes petites a la part superior de la pàgina. El complement no té moltes funcions, de manera que és bastant fàcil mantenir la composició i configurar-la de forma ràpida. Val la pena assenyalar que el connector no té cap funció innecessària, de manera que no trobareu cap molèstia.

Quan aneu a la web Configuració general pàgina podeu canviar diverses opcions, com ara quantes hores voleu esperar entre cada compartició automàtica. Aquesta és la configuració principal que cal canviar ja que és possible que vulgueu que una publicació surti un cop al dia, diverses vegades al dia, o fins i tot només una vegada a la setmana.

Hi ha moltes altres funcions disponibles per editar-les en aquest pas. Així, no dubteu a modificar coses com l’edat que voleu accedir als vostres arxius de publicacions i el nombre de publicacions per compartir amb cada ronda..

Gaudeixo del Edat Mínima configuració, perquè si ja compartiu les publicacions més recents automàticament o manualment, no voleu que aquest sistema les torni a enviar. També podeu fer un seguiment de la quantitat de trànsit que us va guanyar el connector a través de Google Analytics i eliminar alguns tipus de publicació específics que no voleu compartir.

Per exemple, personalment mai voldria tuitejar una de les meves pàgines web o factures, així que les suprimiria de la cua.

Configuració general

Formatar les publicacions

Passant a la secció Format de la publicació , podeu veure algunes opcions de configuració per incloure el text per defecte a cada publicació que surti. Estic enamorat d’aquest àmbit, perquè en les primeres etapes d’aquest complement no podríeu incloure cap hashtag o nom d’usuari als tuits.

També hi ha una bonica configuració per utilitzar un escurçador d’URL de manera que els tuits no es mostren realment llargament. Altres opcions inclouen la personalització de longitud de la publicació, inclusions de text addicionals i on voleu que es mostri l’enllaç quan finalitzi la publicació.

No dubteu a navegar cap al Facebook i LinkedIn si voleu modificar-les també. Aquestes pestanyes són bastant semblants a les Twitter pàgina.

Format de la publicació

Programació personalitzada i altres funcions professionals

Quan navegueu cap a Programació personalitzada pestanya, ràpidament us adonareu que heu de pagar una quota addicional per utilitzar-la. Aquesta és una de les fantàstiques funcions que inclou la versió premium. La programació personalitzada us permet establir uns intervals horaris determinats i fins i tot modificar quantes publicacions voleu enviar al llarg de la setmana. Per exemple, és possible que vulgueu enviar dues publicacions el dilluns amb només una el diumenge.

Programació personalitzada

Aquí hi ha què rebreu amb la versió Pro:

  • Formatació de la publicació de LinkedIn
  • Publicació a Facebook i Twitter amb imatges
  • Selecció de quins tipus de publicació voleu compartir

Sincerament, mai voldria utilitzar el connector a menys que pogués eliminar-ho tot, excepte les meves publicacions de bloc, així que l’opció Pro de 75 dòlars és obligatòria per a mi.

Si realment voleu automatitzar els vostres programes socials, aquesta és una de les millors maneres de fer-ho. Per tant, diria que val la pena una única quota de 75 dòlars. Només heu d’assegurar-vos que utilitzeu el connector en el futur. Recordeu-vos que no simplement automatitzeu els vostres llocs socials; també obtindreu una oportunitat única per accedir als vostres arxius i tornar a fer rellevants les vostres publicacions del bloc.

Un cop tot estigui a punt, podeu fer clic a la secció Comença a compartir botó a la part inferior. El complement també inclou a Consulteu Publicació d’exemple botó, que és ideal per veure com es veuran les publicacions abans de comprometre’s.

Comença a compartir

Exclusió de publicacions que mai voleu enviar

Fins i tot després de suprimir els grups de publicacions generals, com ara les pàgines i les factures, és possible que trobeu articles específics que mai no s’han d’enviar. Si aneu a la web Exclusió de publicacions a la part esquerra del tauler, podeu seleccionar publicacions que mai no s’han d’enviar a través del sistema.

Exclusió de publicacions


Revive Old Post és un dels millors complements per compartir informació i hi ha un avantatge addicional per proporcionar CPR a aquelles publicacions antigues que creies que havien mort. Els 75 dòlars no canvien, però, a la llarga, té sentit eliminar els diners en efectiu si voleu que les vostres publicacions guanyin exposició a través de les xarxes socials i els donem un 5,0, ja que realment és un dels millors plugins socials disponibles..

Informeu-nos a la secció de comentaris si teniu cap pregunta sobre el connector Revive Old Post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map