La millor revisió de GridBuilderWP: filtres i quadrícules flexibles

La millor revisió de GridBuilderWP: filtres i quadrícules flexibles

Quan us sentiu a veure un partit de futbol, ​​podreu veure fàcilment les superestrelles a una milla de distància.


El seu joc elegant i polit els diferencia, i sovint canvien el resultat del partit. Els aficionats i els directius els encanten perquè quan juguen, estan en el seu millor moment.

El mateix s’aplica a les superestrellas de la indústria musical. Normalment, es posen a l’obra, ens serenen de cops i segueixen endavant. Les estrelles són amos del seu comerç i empenyen la nostra imaginació fins al límit.

Ja ho sabeu Gridbuilder WP, el tema de la revisió d’avui.

Aquí teniu una novetat: Sabem que la distribució de dissenys de la graella no és per als desemparats, més que per a principiants. És una tasca difícil, fins i tot per a usuaris amb experiència raonable.

No obstant això, els dissenys a la graella són una manera increïble de mostrar i filtrar contingut al vostre lloc web de WordPress. Alguna cosa com això:

demostració de comerç electrònic de gridbuilder

Gridbuilder WP Demostració de comerç electrònic

O això:

demostració de cartera de complements WordPress gridbuilder

Gridbuilder WP Demostració de cartera

Però, malauradament, la creació de dissenys de quadrícules per al vostre lloc web de WordPress no és senzilla. O, així, solia ser abans de l’arribada dels complements de la graella de WordPress.

Per crear fantàstics dissenys de quadrícules sense trencar la suor, cal que simple però potent complement de quadrícula de WordPress.

Si esteu buscant un complement, Gridbuilder WP encaixa perfectament la factura.

A la revisió d’avui / com a article, descobreix per què Gridbuilder WP és el connector d’elecció i de filtres escollit per a un nombre creixent d’usuaris de WordPress. Mirem sota el capó i juguem amb el connector, així que ja sabeu que serà divertit.

Sense més detalls, enrotllem les mànigues i embrutem-nos.

Què és Gridbuilder WP?

constructor de quadrícules

També conegut com a WP Grid Builder, Gridbuilder WP és un bonic complement de WordPress que et permet crear dissenys avançats de quadrícules amb rapidesa. Compta amb una interfície d’usuari intuïtiva i molt agradable d’utilitzar.

El complement inclou una bonica suite de característiques perfecte per a principiants i desenvolupadors. Per als principiants, WP Grid Builder és una solució completa per crear dissenys de graella flexibles i filtrables i filtrar-los sense coneixements de codificació. Si ets desenvolupador, el creador de quadrícules ofereix moltes accions i funcions per mantenir-te ocupat.

Funciona amb tots els temes de WordPress i s’integra amb la majoria de les eines preferides perfectament. A més a més, el connector inclou complements que sobrecarreguen els dissenys de la graella i els filtres de cerca (coneguts com facetes).

En el moment d’escriure, només ofereixen una versió premium de WP Grid Builder, però això pot canviar en el futur. O com Loic Blascos – el desenvolupador – diu en un correu electrònic que va enviar immediatament després de la meva consulta:

Correu electrònic de suport del constructor de xarxa wp

Tot i així, tenen tres plans que costen entre 49 i 249 dòlars anuals. Trieu el pla que s’adapti a les vostres necessitats.

Si no està satisfet amb la compra, WP Grid Builder us ofereix una garantia de devolució de 14 dies. A més, aporten uns excel·lents descomptes en les renovacions (un 20% per al pla bàsic, un 30% per al pla Premium i un 40% per al pla final) per una bona mesura.

Per endolcir l’acord, els experts de WordPress elogien WP Grid Builder. Aquí hi ha un client feliç:

Tant per a usuaris com per a desenvolupadors, Gridbuilder ᵂᴾ és un producte fantàstic i un nou paradigma per a aquest tipus de funcions. Ben integrat a WordPress Core, proporciona una bona Administració UX i una experiència front-end ràpidament lluminosa. – Jb Audras, WordPress Core Developer.

Fins i tot Chris Lema, un dels majors noms dels cercles de WordPress, no té res més que elogis per a WP Grid Builder:

chris lema elogia gridbuilder wp

Això, a més, rebeu una assistència ràpida i una documentació detallada per ajudar-vos a instal·lar i configurar àmpliament WP Grid Builder..

Ara sabem amb què treballem, anem a conèixer ràpidament les funcions del WP Grid Builder WP.

Gridbuilder WP Característiques

característiques del constructor de quadrícules

El WP Grid Builder s’envia amb totes les funcions que necessiteu per arruïnar els dissenys de la graella com un professional. A diferència dels competidors, el complement facilita la creació de dissenys per a la vostra botiga de comerç electrònic, el lloc web de la cartera, el bloc i el directori, entre d’altres..

Podeu esperar les següents funcions a la vostra còpia de WP Grid Builder:

 • Integració suau amb WooCommerce, Descàrregues digitals fàcils, SearchWP, Relevanssi, Polylang, WPML, Advanced Custom Fields i Gutenberg
 • 100% sensible i mòbil disposat per suport tàctil per a lightbox i carrusel
 • SEO friendly: WP Grid Builder compleix el W3C i utilitza les millors pràctiques de SEO
 • Rendiment ràpid dels rajos gràcies als seus punts finals finals personalitzats
 • Un sistema avançat de filtratge que permet ordenar contingut de WordPress mitjançant termes de taxonomia (camps personalitzats), camps publicats o camps personalitzats de manera eficient
 • 15 o més tipus de facetes, com ara ràdios, caselles de control, lliscants, seleccions, valoracions, lliscants, classificacions, botons de càrrega més, botons de restabliment i molt més, cosa que permet als usuaris restringir els resultats de la cerca
 • Importa i exporta la funcionalitat perquè puguis moure fàcilment la configuració del WP Grid Builder a un altre lloc
 • Llum integrada
 • Creador de graella arrossega i deixa anar
 • 20 targetes de quadres de gràfics fàcils d’elaborar i personalitzar A més, podeu crear les vostres targetes des de zero
 • 900 fonts de Google més
 • 250 icones SVG per decorar les targetes de la graella segons desitgeu
 • Suport de compartició social que permet compartir contingut a les xarxes socials des de les teves xarxes
 • Suport per a la imatge, vídeo (incloent incrustacions de llocs com YouTube), galeria i formats de publicació d’àudio
 • 3+ dissenys de quadrícules inclosos maçoneria, justificació i metro
 • Carrega ràpida, que millora la velocitat de càrrega de pàgina
 • 20+ animacions de càrrega, el que redueix el temps de càrrega percebut pels usuaris
 • 20+ revelen animacions
 • Suport RTL per a idiomes escrits en direcció de dreta a esquerra
 • Un tauler de control intuïtiu
 • I molts més ajustaments

Quina llista impressionant de funcions? Ara, instal·lem WP Grid Builder i posem a prova el que podem aconseguir amb un creador de quadrícules com cap altre.

Com instal·lar Gridbuilder WP

Ara la part divertida ��

Instal·lar WP Grid Builder és tan fàcil com A, B, C. Si sabeu com instal·lar un complement premium, no haureu de tenir cap problema en instal·lar WP Grid Builder. Després de comprar el connector, podeu trobar la carpeta ZIP de WP Grid Builder al vostre compte o al correu electrònic de compra.

Primerament, descarregueu el fitxer ZIP de WP Grid Builder al vostre ordinador. A continuació, inicieu la sessió al vostre tauler de control de WordPress i navegueu a Complements> Afegir nou, com es mostra a continuació.

com instal·lar nou complement de wordpress

A continuació, feu clic a la tecla Pengeu el complement botó, escolliu el fitxer ZIP WP Grid Builder que heu baixat i feu clic al fitxer Instal · lar ara botó per posar les coses en moviment. Aquí es mostra una captura de pantalla que descriu el procés:

instal·lar manualment el complement de wordpress gridbuilder

A continuació, activeu WP Grid Builder:

activa el complement wp de gridbuilder

En activar el complement s’afegeix un Gridbuilder WP element al menú d’administrador de WordPress. A continuació, aneu a Gridbuilder WP > Tauler de comandament, com detallem a continuació.

ítem del menú del creador de quadrícules wp

Després d’això, introduïu el vostre correu electrònic i la clau de llicència i feu clic a la tecla Activa Connectar botó:

Activació de llicència de constructor de xarxa wp

Per gaudir d’actualitzacions automàtiques, podeu activar la vostra llicència, que està disponible al correu electrònic de confirmació de la comanda o pàgina de compte:

clau de llicència

Ara que hem instal·lat i activat WP Grid Builder, podem crear el nostre primer disseny de quadrícula.

Com configurar Gridbuilder WP

A la secció següent, apreneu a crear una graella funcional. Faré tot el possible per cobrir la majoria de les configuracions (si no totes). L’excel·lent notícia és que les funcions del WP Grid Builder tenen descripcions clares a la interfície d’administració. Hem de començar nomenant la nostra nova graella per a futures referències.

Nomenar una nova graella

Per crear un nou disseny de quadrícula, aneu a Gridbuilder WP > Totes les graelles al menú d’administrador de WordPress:

Si ho fas, et condueix a la secció Totes les quadrícules , que està buida de moment. A continuació, feu clic a la tecla Crea una graella botó:

crear una quadrícula nova

De forma alternativa, podeu importar les demostracions de wpgridbuilder.com. Tingueu en compte, però, les demostracions són només per a propòsits de configuració de disseny. El contingut que es mostra a les teves xarxes depèn de les teves publicacions, suports, productes, etc..

Per als nostres propòsits de prova, vaig anar amb la primera opció, creant una nova graella des de zero. El Crea una graella botó us porta a la pàgina següent:

anomenar una nova graella al constructor de quadres wp

A la pantalla anterior, podeu:

 • Poseu un nom a la vostra graella Estic utilitzant “Galeria de proves” per al nostre exemple
 • Afegiu i genereu classe CSS personalitzada, de manera que podeu afegir estils personalitzats a la vostra graella si voleu
 • Definiu els missatges d’error que veuen els usuaris si no troben cap resultat

Trieu suports que es mostren a la graella

És el moment de triar el material que vulgueu mostrar a la vostra graella. Per això, aneu a la secció següent, és a dir., Configuració de la graella> Contingut de la font, com es mostra a continuació.

configuració del contingut font

Com s’ha mostrat anteriorment, teniu tres tipus de fonts Tipus de font:

 • Tipus de publicació – Podeu treure contingut de les publicacions, de les pàgines, de la biblioteca de suports o de qualsevol altre tipus de publicació personalitzada
 • Termini – Podeu originar material basat en categories, etiquetes o qualsevol altre terme taxonomia personalitzada.
 • Usuari – Aquesta opció permet originar contingut de usuaris específics de WordPress

En aquest sentit, podeu definir el nombre d’elements per pàgina. Utilitzeu el valor “-1” per mostrar totes les publicacions. Zero (0) per defecte al nombre de publicacions per pàgina en configuració de WordPress.

Secció de publicacions sol·licitades

Per sota, teniu Missatges consultats secció:

publicacions consultadesA la pantalla anterior, podeu fer diverses coses de la següent manera:

 • Seleccioneu els tipus de publicació de sota Tipus de publicació tal com es marca a la imatge. Si voleu crear una graella per a les vostres publicacions de bloc, trieu Publicacions. Si creeu una graella per als vostres suports (per exemple, voleu crear una cartera visual), seleccioneu Mitjans de comunicació, com en el nostre exemple anterior. L’altre tipus de publicació disponible és Pàgines.
 • A sota dels tipus de publicació, podeu triar l’estat de la publicació del contingut que vulgueu mostrar a la vostra graella. Teniu un parell d’opcions, però us recomanaria que us hi enganxessis Publicat. A més, podeu triar autors de publicacions, tipus mímics i incloure / excloure contingut específic de la vostra graella.
 • Com es mostra al número tres (3) de la imatge de dalt, podeu incloure directament altres suports, que us poden estalviar molt de temps, especialment quan voleu desplegar una graella ràpidament.

Quan es desplaça a la part inferior de la pantalla, es notaran opcions que us ajudaran a ordenar el contingut de la vostra graella per valors, etiquetes i camps personalitzats. Només necessitareu aquestes opcions quan ajusteu bé la vostra reixa:

A part: Per evitar perdre el progrés de forma accidental, feu clic a la tecla Guardar canvis al crear la vostra quadrícula. Configurem formats de suports.

Formats de suports

Desplaceu-vos a Configuració de la graella> Formats de suports:

formats de suports de gridbuilder

Podeu triar els formats multimèdia que voleu utilitzar a les vostres graelles. WP Grid Builder és compatible amb galeries, vídeos i àudio. Cap a la part inferior de la pantalla, podeu definir una miniatura predeterminada a cada targeta de quadrícula (o rajola) en cas que el contingut no manqui.

A la mateixa pantalla, podeu triar capturar els primers suports de les vostres publicacions automàticament (en cas que no en falti el contingut). A més, podeu habilitar presentacions de diapositives de la galeria dins de les targetes de la graella, utilitzar pòsters de vídeos incrustats i obrir vídeos en una caixa de llum en lloc de la targeta de graella.

Estil de quadrícula

Anar a Configuració de la graella> Estil de quadrícula per personalitzar la vostra graella, com es mostra més amunt. De manera predeterminada, teniu tres estils de graella: maçoneria, metro i justificada. Utilitzo maçoneria amb finalitats il·lustradores. A més, abans havia publicat imatges a la meva mediateca. WP Grid Builder afegeix les fotos a la graella automàticament.

A més d’això, podeu controlar altres opcions com ara el comportament de la graella, substituir les mides de la targeta i controlar la resposta. Deseu haver escollit un estil de quadrícula i una mida superior de la targeta, gairebé no tocarà la configuració. Trieu l’estil de graella i passem a la secció següent.

Disposició de quadrícula

Maquetació del creador de la xarxa wp

No hi ha res a veure aquí. Teniu dos tipus de disseny per a les vostres quadrícules; el disseny vertical estàndard i la disposició del Carrusel. A més d’això, podeu fer que les vostres quadrícules siguin d’amplada. Estic treballant amb el disseny estàndard i la meva quadrícula té tota l’amplada.

Anem avançant.

Compositor de quadrícules

compositor de quadrícules

El compositor de quadrícules és útil quan personalitzeu les vostres graelles amb facetes, com ara un filtre, una qualificació, una cerca, caselles de verificació, carregueu més, paginació i molt més..

A la part inferior de la pantalla, trobareu un creador de disposicions de quadrícules arrossegades i solteres. Per exemple, a continuació, vegeu el meu exemple amb tres facetes: Filtra per data, Cerca, i Carrega més botó.

Si publico la meva graella en aquest moment, veig la següent graella, completada amb les meves (3) facetes completament funcionals:

No està malament �� No està malament del tot. Espero que us vagi passant bé, tret que no ho fem. Tornem a l’àrea d’administració de WP Grid Builder.

Estils de targeta

La secció Estil de targeta que es mostra anteriorment us permet personalitzar les vostres targetes de quadrícula. Les targetes de quadrícula són simplement les rajoles rectangulars o quadrades que formen la graella. Quan comenceu a utilitzar WP Grid Builder, potser haureu d’importar les demostracions, tal com es mostra a la imatge de dalt. Tanmateix, podeu, crea les teves cartes des de zero, que desbloqueja infinites possibilitats.

Així, vaig avançar i vaig importar totes les targetes i vaig assignar una targeta predeterminada a les meves xarxes. Aleshores, he seleccionat una targeta per a cada tipus de publicació, inclòs el meu material. Estic fent servir Beryl com a targeta predeterminada. Aquí teniu la meva graella de prova en acció ara:

Em sembla molt fiable, aquest creador de quadrícules de WordPress em va impressionar. A continuació, tenim animacions.

Animacions

animacions de gridbbuilder

De nou, res per veure aquí; només un parell d’animacions per revelar targetes a la graella quan un usuari es desplaça o fa clic a la Carrega més botó. La funció és increïblement fàcil d’utilitzar i produeix efectes bonics que augmenten el compromís dels usuaris.

Carregant

A continuació, teniu opcions de càrrega, tal com detallem a dalt. A la pantalla, podeu canviar la càrrega per a augmentar la velocitat de les vostres xarxes. Si carregueu tardament, només carregueu suports quan es mostren a la vista de l’usuari, cosa que pot reduir el temps que carregueu les vostres xarxes..

D’altra banda, una barra o icona de càrrega redueix el temps de càrrega percebut pels usuaris. El carregador apareix quan un usuari carrega un conjunt de publicacions. Apareix en carregar la pàgina de la graella i quan l’usuari filtra o ordena una graella. És una manera còmoda i fàcil de mantenir els usuaris al vostre lloc.

Personalització

Recordeu la classe CSS personalitzada que vam afegir a la nostra graella anteriorment? Bé, utilitzeu la classe per modificar els estils CSS de complements a la secció Configuració de la graella> Personalització finestra. Si no coneixeu el pas per CSS, us recomanem que contracteu ajuda fora si cal.

Gridbuilder WP Complements

complements de gridbuilder

Els complements us permeten ampliar la funcionalitat d’un complement de WordPress. El WP Grid Builder s’envia amb un parell de complements que podeu instal·lar fàcilment navegant a Gridbuilder WP > Complements. Actualment, WP Grid Builder inclou quatre complements, a saber:

 • Map Facet: us permet afegir mapes des de Google Maps, Mapbox o Fullets i marcadors de visualització
 • Memòria cau: per accelerar les xarxes mitjançant la memòria cau i les facetes
 • LearnDash: mostra informació del curs a les targetes
 • Multilingüe: integra el generador de quadrícules WP amb Polylang i WPML

Altres Gridbuilder WP Configuració

configuració global de gridbuilder wp

Per accedir a la configuració general de WP Grid Builder, aneu a Gridbuilder WP > Configuració. A la pantalla, podeu trobar opcions com:

 • Permet que WP Grid Builder es mostri als blocs a Gutenberg
 • Habilita suport per a formats de publicació
 • Mostra les opcions de publicació i terme (formats de publicació i colors del terme)
 • Netegeu els fulls d’estil de memòria cau i netegeu
 • Canvia els colors globals
 • Configura mides d’imatge addicionals
 • Configureu el vostre complement Lightbox
 • Restableix la configuració global del complement

Conclusió

WP Grid Builder és un fabulós complement de filtre i de graella de WordPress adequat tant per a principiants com per a desenvolupadors. S’ofereix amb una àmplia llista de funcions sorprenents que fan que la creació de dissenys de graella responsius sigui brisa. A més, us ofereixen una estructura de preus flexible i un suport ràpid.

Què en penses de Gridbuilder WP? Vam trobar a faltar alguna cosa? Si us plau, informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map