InfiniteWP vs ManageWP: Quina és la millor eina de gestió de WordPress?

Crec que esteu d’acord quan dic: No és tasca fàcil gestionar un parell de llocs de WordPress. Vull dir, amb un milió i un de tasques, com mantenir els vostres llocs web sans sense haver de ser complicat?


Resulta que podeu guardar fitxes fàcilment als vostres llocs web mitjançant una eina de gestió de WordPress com InfiniteWP o GestionaWP. A la publicació d’avui, descobrireu la millor eina de gestió de WordPress per a les vostres necessitats úniques. InfiniteWP compaginem ManageWP, dues de les millors eines de gestió de WordPress del mercat.

Contents

Per què escollir l’eina de gestió de WordPress?

Administrar un lloc de WordPress és relativament fàcil, però quan afegiu més llocs web al vostre repertori, les tasques només s’acumulen. Tanmateix, necessiteu actualitzar periòdicament els nuclis de WordPress, els temes i els complements. A més, heu de comprovar el rendiment dels vostres llocs en termes de SEO i velocitat. Si no n’hi ha prou, heu de mantenir còpies de seguretat, moderar els comentaris, etc..

Si sou una agència, un desenvolupador de temes de WordPress o qualsevol altre WordPresser que tingui un parell de llocs web per executar, obtenir una eina de gestió de WordPress no és una idea fonamental. Una eina de gestió us estalviarà molt de temps i us farà mal.

Què passa quan deixeu de gestionar el vostre lloc?

Si no actualitzeu el vostre lloc web de WordPress regularment, us ho farà massa fàcil per als pirates informàtics, i això ho sé de primera mà. Què passa amb el correu brossa que perjudica la vostra credibilitat i omple la brossa de lloc? I, si no guardeu les còpies de seguretat, tindreu molt difícil restaurar el vostre lloc en cas que passi el pitjor, que us robarà el temps i els ingressos.

Aquí està l’acord, heu de tenir cura dels vostres llocs web, però fer-ho manualment us tornarà boig. És exactament per això que necessiteu una eina de gestió de WordPress.

Comencem amb les primeres coses primer. El que en nom de demanar és una eina de gestió de WordPress?

Què és una eina de gestió de WordPress?

Una eina / servei / empresa de gestió de WordPress / com vulgueu anomenar és qualsevol eina dissenyada per agilitzar el vostre flux de treball diari. En essència, una eina de gestió de WordPress us permet gestionar no només un, sinó tants llocs web de WordPress com vulgueu.

En qüestió de clics, podeu actualitzar el nucli principal, els temes i els complements de WordPress en diversos llocs web. A més d’això, podeu moderar comentaris, mantenir còpies de seguretat i fer molt més en diversos llocs de WordPress sense haver de suar.

Quins dels millors concursants d’avui?

InfiniteWP vs ManageWP: Quina és la millor eina de gestió de WordPress?

Abans d’entrar a les funcions, preus, suport i aquest tipus de coses, què podríem revisar les empreses que hi ha darrere de cada eina de gestió de WordPress?

Estem parlant de la base d’usuaris, de la filosofia i de les coses que fan que qualsevol marca. No és bo aprendre més sobre l’equip que us ajudarà a gestionar els vostres llocs de WordPress com un cap? Jo també ho vaig pensar.

GestionaWP

GestionaWP

Fundada per Vladimir Prelovac i impulsada per un alegre equip de 28 empleats, GestionaWP és una eina de gestió de WordPress que és tan bonica com útil.

L’eina es va publicar oficialment el 2012 com la primera eina de gestió de WordPress. Des d’aleshores, ha anat creixent aigualit. Realment, nois, algú hauria d’inventar una màquina del temps, de manera que podem alliberar-nos d’aquest tipus de declaracions redundants.

Avui en dia, ManageWP atén més de 9.000 clients fidels que gestionen col·lectivament més de 280 km de llocs web. L’eina estalvia al voltant de 40.000 hores de treball cada dia. Whoa.

Això significa que tots els clients estalvien unes 4 hores al dia, cosa que és impressionant. Alguns dels seus clients inclouen Atenció al lloc web, Carrie Dills, Elevació del PAM i no sóc només el nom de personatges.

Què manté aquests nois en moviment en el proverbial dia de pluja?

La seva missió és senzilla. ManageWP té l’objectiu d’automatitzar més de les vostres tasques diàries. A més, us ajuden a configurar el millor negoci de manteniment de WordPress. És una eina molt senzilla i, per tant, aquests negocis signifiquen negocis pel que fa a la gestió de WordPress.

Va començar a escriure codi el 1984, mai va mirar enrere. M’agradaria canviar el món, simplement no tinc el codi font encara. Actualment en bloc aquí.  – Vladimir Prelovac

Al juliol de 2016, Vlad & Co. va llançar ManageWP Orion, una versió més potent de ManageWP. A la fi de l’any, l’empresa es va incorporar a GoDaddy. En un futur pròxim, ManageWP Orion s’integra amb els plans GoDaddy, però continuarà funcionant com a servei independent per als usuaris que allotgen en qualsevol altre lloc.

ManageWP és un allotjat Eina de gestió de WordPress, el que significa que tot el procés està allotjat als servidors ManageWP. ManageWP opera des de Sèrbia.

InfiniteWP

InfiniteWP

Dos mesos després de la publicació de ManageWP, InfiniteWP va veure la llum del dia. Tingueu en compte, però, que els nois van batejar InfiniteWP el 2010, però l’eina de gestió de WordPress va quedar només una idea durant dos anys.

Avui, les coses són ben diferents. InfiniteWP ja no és només una idea, sinó l’eina de gestió de WordPress que tria més de 470.000 llocs web que hi ha. Alguns dels seus clients satisfets (cortesia de Twitter, per descomptat) inclouen Yoast, Temple dels mitjans de comunicació i Honda entre altres.

Del que vaig poder reunir, InfiniteWP funciona amb la sang, la suor i les llàgrimes de quatre nois: David, Amrit, Yuvaraj i Kalyan. I mentre que ManageWP sembla posar el punt de mira del seu equip de 28 homes, InfiniteWP sembla que elogia els clients pel seu progrés.

Tots els comentaris, comentaris, crítiques, peticions de funcions fan que cada dia sigui encara més emocionant. Ara tot l’equip es centra en això i estem buscant portar-ho a grans altures.

InfiniteWP considerem que és una plataforma de gestió de WordPress basada en la comunitat amb desenvolupadors de tercers que contribueixen a una infinitat cada vegada més gran d’addons que s’adrecen a totes les necessitats del entorn de WordPress. – L’equip d’InfiniteWP

Actualitzacions, actualitzacions i més actualitzacions

Aquests nois estan constantment impulsant les actualitzacions, i l’altre dia van llançar un servei de còpia de seguretat autònom Càpsula WP Time. InfiniteWP és una eina de gestió de WordPress que heu de provar.

L’eina de gestió de WordPress d’InfiniteWP s’executa al vostre propi servidor. Això vol dir que instal·leu el connector en una subcarpeta (per exemple, yourite.com/iwp), un procés força senzill. InfiniteWP té oficines a EUA i Índia.

Veredicte: Quina opina és la millor eina de gestió de WordPress pel que fa a equip, base d’usuaris i filosofia de funcionament? Personalment, m’inclino cap a InfiniteWP.

Característiques: InfiniteWP vs ManageWP

Ara que podeu saber què és una eina de gestió de WordPress, revisem les funcions que ofereix cada eina. Com que hi ha moltes funcions excel·lents en aquesta secció, començarem de seguida.

Funcions de ManageWP

Funcions de ManageWP

Tan bon punt creeu el vostre compte ManageWP i enllaçeu els vostres llocs de WordPress, sereu tractats amb una llista impressionant de funcions que inclouen:

Configuració fàcil

La configuració de ManageWP és incògnit a registrar-se en un compte i afegir els vostres llocs web. Instal·leu el complement ManageWP Worker automàticament a cada lloc web que afegiu. Més informació sobre això quan configureu ManageWP més endavant.

Tauler de control central

Tant si teniu dos o 100 llocs de WordPress, podeu administrar-los directament (i de manera segura) des del tauler de control de ManageWP. No us preocupeu per la seguretat de les vostres credencials d’inici de sessió, ManageWP no emmagatzema el vostre nom d’usuari ni la vostra contrasenya.

Actualitzacions eficients

Totes les actualitzacions es mostren en una pantalla intuïtiva que us ajuda a actualitzar el nucli de WordPress, els temes i els complements de WordPress en diversos llocs web amb un sol clic. Podeu actualitzar cada element individualment si voleu.

Còpies de seguretat de núvol

Un cop vaig perdre els meus llocs web davant un notori hacker. Com és de suposar, vaig demanar una còpia de seguretat al meu amfitrió, però no n’hi havia. ManageWP us ofereix una còpia de seguretat de núvol mensual de forma gratuïta. Podeu obtenir el complement addicional de còpia de seguretat superior a 2 dòlars addicionals / lloc / mes que inclouen la funció de clon.

Obteniu una comprovació de seguretat gratuïta per detectar programari maliciós abans

El programari maliciós mai no pot ser bo per al vostre lloc web. Nope Nope Nopety Nope. Podeu escanejar els vostres llocs web per trobar programari maliciós amb un sol clic. Que suau?

Comprovació del rendiment

La velocitat de càrrega de la pàgina és avui un gran factor de classificació. Aquí està l’oferta: La gent odia absolutament els llocs web lents. Google també penalitza els llocs web lents. Una verificació de rendiment de tant en tant us mostra què s’ha trencat i com solucionar-ho.

I, per una petita quota de només $ 1 / lloc / mes, podeu fer un seguiment de la vostra valoració de SEO. Podeu veure com funcionen les vostres paraules clau de SEO, descobrir els vostres competidors i molt més fàcilment.

Monitor d’Uptime

Si sou un desenvolupador de temes de WordPress, el vostre negoci gira entorn dels llocs de demostració. Quan els llocs de demostració estan fora de línia, comenceu a perdre diners. Però no heu de ser un desenvolupador de temes de WordPress per perdre diners quan un lloc no està fora de línia.

ManageWP us ofereix Uptime Monitor perquè sàpigues quan el vostre lloc s’ha reduït. Podeu rebre notificacions per correu electrònic, SMS o Slack, així que sí! Aquesta funció és un complement addicional que costa només $ 1 / lloc / mes. Hi ha un paquet de 25 dòlars / mes que abasta fins a 100 llocs web, de manera que trieu un que funcioni per a la vostra empresa.

Informes de clients: Si el negoci de manteniment del vostre lloc web implica enviar informes als vostres clients, esteu d’acord que pot ser una tasca helluva la creació d’informes que escombrin els clients de peus. ManageWP ho entén massa bé, i és per això que ofereixen una eina de generació d’informes d’un clic que és un estalvi de vida..

Etiqueta blanca ManageWP

Els vostres clients no saben que feu servir el connector ManageWP Worker als seus llocs; podeu canviar el nom del complement o amagar completament el fet que utilitzeu ManageWP per mantenir els seus llocs en bon estat. Això significa que pots marcar totalment el teu negoci de manteniment sense haver de suar la suor.

Col·laboració

Té un equip fent tota la feina bruta? Podeu col·laborar fàcilment amb d’altres sense revelar mai la vostra contrasenya de ManageWP. Això significa que podeu treballar amb col·laboradors i fins i tot permetre als clients editar certes coses sense el risc de perdre el vostre treball dur. Afegir col·laboradors és tan fàcil com pastís.

Integració de Google Analytics

Què és una eina de gestió de WordPress que no us ajuda a fer un seguiment del vostre trànsit? ManageWP us ofereix la integració de Google Analytics, el que significa que podeu veure les estadístiques de trànsit des del tauler de control de ManageWP. Podeu afegir tants comptes de Google Analytics com vulgueu.

mode de manteniment

Necessiteu optimitzar bases de dades o realitzar qualsevol nombre de tasques de manteniment als vostres llocs de WordPress, ManageWP ofereix un mode de manteniment dedicat completat amb dues plantilles premade. Teniu belles plantilles de “Manteniment” i “Ben aviat” fàcils de personalitzar i llançar.

Gestió de comentaris

Si modereu els comentaris us poden afectar si gestioneu un parell de llocs web. Tanmateix, el correu brossa és horrible i ha de funcionar. L’eina de gestió de WordPress ManageWP us ajuda a agafar el toro per les banyes fins a la moderació dels comentaris. Amb un sol clic, podeu eliminar el correu brossa a través d’una gran xarxa de llocs web com un sobrehumà.

Fragments de codi

Si us agrada cavar al codi per canviar la configuració del complement, elimineu els widgets del tauler i, en general, siguin fantàstics, segur que us encantarà aquesta funció. La funció de fragments de codi us permet escriure el vostre propi codi PHP i executar-lo alhora a diverses xarxes. Podeu suprimir o conservar un historial dels fragments.

Plugins vulnerables? Cap problema

Ara, gràcies a la base de dades de vulnerabilitat WPScan, podeu detectar immediatament plugins vulnerables als vostres llocs web, oferint-vos l’oportunitat d’accionar abans que passi l’inevitable. Els plugins vulnerables són dolents, però ManageWP té l’esquena.

Característiques de InfiniteWP

Característiques de InfiniteWP

Ara, anem a veure com InfiniteWP s’empara contra ManageWP en termes de funcions. Ofereixen el que cal per convertir-se en la millor eina de gestió de WordPress? Anem a fora.

Configuració fàcil

Tot i que la instal·lació de l’eina de gestió de WordPress d’InfiniteWP no és tan senzilla com instal·lar ManageWP, és fàcil de piratejar. Només heu d’instal·lar l’eina InfiniteWP i el connector de clients InfiniteWP al vostre lloc, enllaçar els dos i Voila! – és bo anar. El procés és molt fàcil i no esperem que tingueu cap problema.

Un mestre d’inici de sessió

Segons la meva opinió, ManageWP Orion és bell, però no us ofereix la vista dels ocells dels vostres llocs com InfiniteWP ho fa. De fet, potser no haureu d’utilitzar mai més la taula de comandaments de WordPress. Gestionar els vostres llocs de WordPress mitjançant aquesta eina de gestió de WordPress és pura felicitat.

Accions ràpides

Fa una còpia de seguretat dels vostres llocs, obriu el vostre tauler de comandament de WordPress, escrivint publicacions noves, editant detalls del lloc i desant enllaços / notes específiques al lloc, entre d’altres coses. De debò, podeu estalviar molt de temps, ja que tot el que heu de fer és fer clic amb el ratolí sobre el lloc, assenyalar i fer clic.

Resum del lloc

Cap altra eina de gestió de WordPress, ni tan sols ManageWP, no us ofereix una imatge detallada i detallada dels vostres llocs de WordPress com InfiniteWP. Una vegada més, només fent una navegació sobre el vostre lloc, podeu veure totes les còpies de seguretat disponibles, actualitzacions, versió de WordPress, informació del servidor i molt més.

Actualització d’un clic

Actualitzar els vostres complements, temes i nucli de WordPress mitjançant l’eina de gestió de WordPress d’InfiniteWP és una alegria. Una vegada que inicieu la sessió al vostre tauler de control InfiniteWP que s’ofereix, trobareu un botó “Actualitzar tot” al costat del vostre lloc. Noi, fins i tot, podeu ocultar tots els complements o temes que mai vulgueu actualitzar.

Seguretat millorada

En parlar d’allotjaments independents, InfiniteWP viu al vostre propi servidor d’allotjament, el que significa que teniu un control total sobre els vostres llocs de WordPress. A diferència de ManageWP, no haureu de compartir dades ni confiar en les vostres dades d’inici de sessió amb tercers. Simplement integreu InfiniteWP amb el vostre lloc de WordPress i experimenteu una eina de gestió de WordPress com cap altra.

Còpia de seguretat i restaurar

ManageWP us ofereix una còpia de seguretat mensual amb el seu pla gratuït. InfiniteWP us ofereix còpies de seguretat il·limitades. I parlem de còpies de seguretat de llocs web complets que inclouen les vostres bases de dades i fitxers. La funció de còpia de seguretat ofereix opcions excel·lents, incloent la possibilitat d’optimitzar les taules, excloure fitxers i carpetes i molt més. Restablir una còpia de seguretat és qüestió de fer-ho passar, apuntar i fer clic.

Fàcil gestió de plugins i temes

Comproveu quins plugins o temes s’instal·len a tots els vostres llocs de WordPress o instal·leu-ne de nous a diversos llocs web de WordPress amb un sol clic. Això vol dir que no heu d’instal·lar els temes i complements d’inici en diversos llocs de manera individual, cosa que estalvia un munt de temps.

Gratuït per a la vida

Probablement aquesta és la millor funció per a ambdues eines de gestió de WordPress. Ambdós són lliures d’utilitzar en un nombre il·limitat de llocs. Tanmateix, necessitareu un parell d’afons premium si necessiteu més funcionalitat. En comparació, però, els addons premium d’InfiniteWP tenen molt més a oferir que els de ManageWP, i ho veurem a la següent secció.

Escriure publicacions

Podeu escriure i publicar publicacions a diversos llocs web de WordPress directament des d’InfiniteWP, una característica inexistent a ManageWP. Consulteu el motiu pel qual dèiem que no podreu tornar a utilitzar mai la taula de comandaments de WordPress?

Actualitzacions periòdiques

A tots ens encanta el creixement, a tots ens agrada el progrés, més si en formem part. Abans que pogués acabar d’escriure aquesta publicació, InfinteWP va actualitzar el seu tauler i el complement del client InfiniteWP. Aquests nois signifiquen negocis, és per això que actualitzen aquesta eina de gestió de WordPress amb noves funcions, correccions d’errors i molt més. Si hi heu inclinat, podeu participar al programa de proves beta.

Orientat al client

Si mireu el tauler de control InfiniteWP, ràpidament tindreu la sensació que aquests nois us centren molt. Us ofereixen una forma senzilla d’informar de problemes, així com un fòrum complet on podeu enviar les vostres idees. És d’aquestes idees InfiniteWP deriva la majoria de les seves millors característiques.

Verdict: en termes de funcions, ManageWP ofereix més funcions de forma gratuïta en comparació amb InfiniteWP. Tot i així, les funcions bàsiques que necessiteu per gestionar diversos llocs web són gratuïtes en ambdues eines. En termes d’oferta global de funcions (gratuïta i premium), InfiniteWP outshines ManageWP.

Preu: InfinteWP vs ManageWP

S’ha debat molt sobre els models de preus adoptats per cada eina de gestió de WordPress. El pla bàsic és gratuït per a ambdues eines, però les despeses reals poden augmentar-se ràpidament quan introduïu els addons premium.

Gestió de preus

ManageWP ofereix un model de preus incremental en el sentit que, com més llocs web tingueu, pagueu, tot i que els preus dels addons premium oscil·len entre 1 i 2 dòlars. La idea és que els preus no siguin necessaris perquè no necessiteu els mateixos complements per a cada lloc web que gestioneu, donant-vos la flexibilitat per ajustar les tarifes per lloc segons el que feu servir. Així, si utilitzeu els màxims 25 llocs web permesos en un pla de preus autònoms i compreu tots els vostres complements per base de lloc, pagareu no més de 200 dòlars al mes.

Tanmateix, Manage WP ofereix paquets integrats per a agències amb més de 25 llocs web. Si proveu el paquet de l’Agència, pagareu entre 150 i 225 dòlars al mes per tots els complements premium. Tingueu en compte que els paquets de paquets cobreixen fins a 100 llocs web.

Preu InfiniteWP

InfiniteWP ofereix un esquema de preus més normalitzat. El pla gratuït cobreix llocs il·limitats, tal com ManageWP, i s’envia amb les funcions que exposàvem anteriorment. Si necessiteu els addons premium, pagareu entre 147 i 647 dòlars anuals.

Permeteu-me que exposi. El paquet Starter que té un cost de 147 dòlars anuals suporta fins a 10 llocs web, 1-3 dies de suport de correu electrònic i 22 complements per valor de 2576 dòlars. El pla Enterprise que té un cost de 647 dòlars anuals suporta llocs web il·limitats, InfiniteWP Per a equips, 22 complements i suport de correu electrònic prioritari.

En comparació, InfiniteWP ofereix més addons premium que ManageWP. Estem parlant d’addons com ara un verificador d’enllaços trencats, iThemes Security, autenticació de dos factors, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner i un fitxer carregat d’altres fitxers..

Si teniu 25 llocs web, pagareu 347 dòlars anuals i inclou 22 addons i assistència per correu electrònic d’un dia. Si teniu més de 25 llocs web, digueu que sou una agència, us convindrà millor amb el pla de l’Agència que costa 447 dòlars anuals. Aquest paquet inclou tots els addons i el suport de prioritats.

Veredicte: En termes de preus, InfiniteWP supera ManageWP deu nuls. Per aproximadament 37 dòlars dòlars al mes, rebeu el pla de l’Agència que s’envia amb 22 addons i llocs web il·limitats. El pla de l’agència de ManageWP costa entre 150 i 225 dòlars dòlars al mes, inclou 7 addons i admet fins a 100 llocs web..

Suport: InfiniteWP vs ManageWP

Ara, anem a veure com cada empresa fa al departament de suport. Ja sabeu, que en podreu dir molt sobre una empresa, segons el valor que donin a l’hora de donar suport a la base de clients.

Suport de ManageWP

ManageWP té una secció de suport excel·lent. Ofereixen un detallat Guia de l’usuari que descriu tot, des de la instal·lació fins a les funcions i la resolució de problemes, entre altres coses. Hi ha preguntes generals i de vendes que cobreixen la majoria de les preguntes que podeu tenir. Si necessiteu més ajuda, podeu contactar amb l’equip d’assistència.

Suport InfiniteWP

És inevitable posar-se en problemes si sou un principiant o un professional WordPresser. InfiniteWP realitzat és molt fàcil trobar ajuda quan us quedeu enganxats. És per això que ofereix una pestanya “Ajuda” al tauler de gestió que facilita la notificació de problemes.

A més, faciliten als usuaris contactar a través del seu lloc web amb una pestanya “Suport” que s’adhereix al navegador. A més, tenen una propietat total fòrum de suport on els usuaris puguin publicar problemes així com dialogar amb altres usuaris. No cal dir que els fòrums són força populars amb nombrosos temes.

Veredicte: Les dues eines de gestió de WordPress ofereixen un suport adequat, però la vostra experiència depèn de la gravetat del problema, de manera que només podreu jutjar aquí.

Com configurar una eina de gestió de WordPress

En aquesta secció, aprofundim el procés d’instal·lació d’InfiniteWP i ManageWP, de manera que podreu instal·lar l’eina de gestió de WordPress que trieu sense haver de suar. Recordeu que ambdues eines són gratuïtes i són relativament fàcils d’instal·lar encara que sigueu principiants. Comencem amb ManageWP.

Com instal·lar ManageWP

Configurar ManageWP permet navegar sense problemes. Només cal dirigir-se a ManageWP.com i registra’t mitjançant el teu correu electrònic:

ManageWP: eina de gestió de WordPress

Després de registrar-vos, peleu durant un parell de segons abans de dirigir-vos a la pantalla següent per afegir les vostres dades personals:

Eina de gestió de wordpress ManageWP

Després de proporcionar les dades, ja esteu preparats per al següent pas; afegint el vostre primer lloc web a ManageWP. Només heu d’omplir el camp i feu clic al botó “Afegir lloc web”:

Eina de gestió de WordPress ManageWP

El següent pas consisteix en vincular el vostre lloc web a ManageWP. Això només significa instal·lar el connector ManageWP Worker al lloc que heu afegit al pas anterior. Aquí, podeu triar instal·lar el complement manualment o automàticament mitjançant ManageWP. Vostè tria aquest últim ja que és més ràpid:

Eina de gestió de WordPress ManageWP

Si tot va bé, hauríeu de veure la pantalla final tal com es mostra a continuació. Aquí podeu triar afegir un altre lloc web o anar al tauler de control de ManageWP:

Eina de gestió de WordPress ManageWP

Com que podeu afegir més llocs web des del tauler, feu clic al botó “Vés al quadre de comandament” per llançar el vostre tauler:

Eina de gestió de WordPress ManageWP

Com podeu veure, el vostre tauler de gestió de ManageWP està molt bé. Si activeu qualsevol funció, és senzill; només cal fer clic i fer clic. Aquí podeu activar còpies de seguretat, fer controls de rendiment, fer un seguiment del vostre trànsit i molt més.

Com instal·lar InfiniteWP

També és fàcil instal·lar l’eina de gestió de WordPress d’InfiniteWP, però el procés implica més passos que ManageWP. Tot plegat, és tan fàcil que no esperem que tingueu cap problema. Només heu d’anar a InfiniteWP.com i introduir el vostre correu electrònic com es mostra a continuació:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

A continuació, sereu redirigits a una pàgina que descriu tot el procés d’instal·lació. El primer pas consisteix a descarregar el complement d’instal·lador del panell d’administració d’InfiniteWP:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

A continuació, inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress i instal·leu el complement d’instal·lador d’InfiniteWP. Si és la primera vegada que instal·leu un complement, només cal que aneu a Connectors -> Afegir nou:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

A continuació, pengeu, instal·leu i activeu el complement. Després d’instal·lar i activar el complement, haureu de veure la notificació que es mostra a continuació. Feu clic al botó “Instal·la el tauler d’administració de InfiniteWP”:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

El pas següent, trieu una carpeta per instal·lar el tauler d’administració d’InfiniteWP. Pot ser qualsevol carpeta, però si utilitzeu una carpeta existent, el contingut se sobreescriurà. Trieu la carpeta IWP predeterminada i feu clic al botó “Descarregar i instal·lar”. També podeu triar suprimir el complement després d’instal·lar el tauler d’administració:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

Els passos següents són força senzills. (1) Accepteu l’acord de llicència, (2) confirmeu els detalls de la vostra base de dades (no canvieu res aquí, tret que sapigueu què feu), (3) creeu els vostres detalls d’inici de sessió i heu acabat:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

A continuació, feu clic al botó “Obre el tauler d’administració” i inicieu la sessió amb els detalls que heu creat per accedir al vostre tauler d’administració de nova creació:

Eina de gestió de WordPress InfiniteWP

Com podeu veure, el quadre de comandament és net i fàcil d’utilitzar. Tot el que necessiteu per gestionar les finestres emergents del lloc web cada vegada que passeu el vostre lloc web a la barra lateral.

Quin sistema de gestió és el millor?

Quin és el millor? Votem que és un empat! La gestió de diversos llocs de WordPress ja no serà un repte amb InfiniteWP o ManageWP. Totes dues eines són gratuïtes d’utilitzar, però el preu dels addons premium es pot apilar ràpidament si no esteu atents, així que només assegureu-vos de fer un seguiment del que necessiteu i del que no. De la mateixa manera que amb qualsevol complement, tema o servei, assegureu-vos de triar l’eina que us serveixi per a vosaltres i per a la vostra empresa.

Basant la vostra elecció en el gust personal i en els detalls que descrivim en aquesta publicació, quina eina de gestió de WordPress triarà? Entre ManageWP i InfiniteWP, que us roba el dia? Feu-nos-ho saber als comentaris. Gràcies per endavant!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map