Guia d’inici i revisió d’allotjament de WordPress gestionada per GoDaddy

GoDaddy llançat Hosting de WordPress gestionat a algunes ressenyes mixtes. Però estem aquí per donar-vos una ullada imparcial al funcionament del seu pla d’allotjament de WordPress gestionat i a algunes de les funcions que trobareu si decidiu intentar-ho..


Consulteu els plans d’allotjament de WordPress

Què significa per a vostres serveis d’allotjament de WordPress

Per tant, voleu iniciar el vostre propi bloc, o potser un lloc web per a la vostra empresa, o una pàgina de benvinguda per a la vostra banda, siguin quins siguin els vostres motius, heu triat una opció fantàstica escollint executar el vostre lloc a WordPress. És una de les plataformes de llocs web més fàcils i populars disponibles. No heu de ser dissenyador ni desenvolupador per crear el vostre propi lloc web. Però necessiteu allotjament per executar WordPress i per facilitar-vos la vida. Gestar Hosting és el camí a seguir.

Ja havíem escrit sobre què necessiteu saber sobre l’allotjament de WordPress gestionat i sobre com escollir l’allotjament de WordPress adequat per a vosaltres, i el veritable benefici és que podeu ser fàcil que teniu en compte que el vostre host s’ocupa de la vostra instal·lació de WordPress. Instal·len actualitzacions bàsiques de WordPress, comproven la compatibilitat de plugins i gestionen la vostra seguretat.

Això significa que no us heu de preocupar més de recordar l’actualització de la vostra instal·lació de WordPress, no més trencar el vostre lloc web gràcies a un complement desgavellat i no quedar-vos més a la nit preguntant-vos si el vostre lloc web és vulnerable a un atac de pirateria. Tot plegat, l’allotjament de WordPress gestionat significa menys temps i energia dedicada a la preocupació pel manteniment de la instal·lació, de manera que teniu més temps per treballar en el vostre contingut..

Hosting WordPress gestionat per GoDaddy

GoDaddy fa tot el que acabem de mencionar i molt més. Els plans d’allotjament de WordPress gestionats per GoDaddy comencen a tenir només 6,29 dòlars al mes i us proporcionen confiança i confiança Actualitzacions automàtiques de WordPress, augment de la memòria cau que augmenta la velocitat, una llista negra de complements útil i accés a sFTP i phpMyAdmin (si és que ja sabeu utilitzar, però per als principiants aquesta última característica probablement no serà la que fareu servir ara mateix).

Quan compres un pla anual d’allotjament de WordPress gestionat de GoDaddy, també rebràs un nom de domini gratuït. Això facilita la configuració. Com que el vostre nom de domini prové també del proveïdor d’allotjament, no cal indicar-lo al vostre servidor estalviant-vos uns quants passos de temps quan creeu llocs nous. Un altre estalvi de temps és caché integrat. No cal cap complement ni plans addicionals: la memòria cau integrada de GoDaddy no només ajuda a accelerar el vostre lloc i, a més, és una altra funció que no haureu de configurar..

Una altra gran característica és Suport al tauler. Un cop hàgiu configurat el vostre lloc de WordPress, veureu una fitxa blava a la dreta de la pantalla per a l’opció “Opinió i suport”. Només heu de fer clic a la pestanya i s’obre una caixa de llum on podeu cercar la base de coneixement de GoDaddy, llegir les idees dels pobles per obtenir actualitzacions i enviar els vostres propis bitllets d’assistència i comentaris. Aquesta pestanya està present a cada pàgina del tauler de control, de manera que si us trobeu amb un problema o penseu en una solució creativa, podeu enviar un missatge ràpid a GoDaddy..

GoDaddy Caching

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre lloc de WordPress, veureu una barra d’eines a l’usuari a la part superior de la pàgina. Aquí GoDaddy ha afegit alguns enllaços ràpids útils per estalviar-vos una mica de temps. Primerament, l’enllaç Flush Cache esborra la memòria cau de manera que pugueu veure els canvis de tema que heu realitzat en directe.

Aquesta barra d’eines també inclou un enllaç a la configuració de GoDaddy. Feu clic a aquest enllaç per dirigir-vos a la vostra passarel·la personal GoDaddy on podreu veure les instantànies de tot el vostre compte d’allotjament. Aquesta és una excel·lent eina si teniu previst crear molts llocs web en diferents plans (per exemple, si sou un dissenyador web o si gestioneu diversos llocs web) i us permet localitzar fàcilment la informació de la vostra base de dades i de la vostra base de dades..

Configuració de GoDaddy

GoDaddy també ofereix moltes altres funcions excel·lents amb els seus plans gestionats, inclosos còpies de seguretat nocturnes, Exploracions de programari maliciós, assistència 24/7 i alguns crèdits d’anuncis gratuïts que podeu utilitzar per promocionar-vos el lloc web. Els límits de visita de pàgina i l’espai d’emmagatzematge varien en funció de cada nivell del pla, així que només assegureu-vos que quan compreu un pla trieu el que compleixi les vostres necessitats de trànsit i nivell de dades.

L’única característica que falta a GoDaddy és la multi-lloc. Hi va haver preguntes sobre com afegir el lloc web a la seva pàgina de Google+ i altres publicacions d’anuncis quan es va publicar per primera vegada l’allotjament, però no sembla que encara s’hi hagi afegit una funció. Però, a més, tenen tot el que tenen els altres amfitrions de WordPress gestionats a un preu molt raonable.

Prova d’assistència GoDaddy

Com a servei per a vosaltres, varem decidir provar el suport GoDaddy per nosaltres mateixos. Com a prova, varem tornar a desar els enllaços de llocs de prova per assegurar-nos que utilitzessin el nom de la publicació. Després vam anar a la nostra configuració de GoDaddy i vam fer clic al botó Configuració per recuperar el nostre SFTP i connectar-nos al nostre servidor. Després vam suprimir tot el fitxer .htaccess i el vam substituir per un rostre somrient �� essencialment trencant el lloc web a propòsit per veure si el suport podria esbrinar-lo. Així que ara, quan hem actualitzat el lloc de proves, semblava:

Prova d'assistència GoDaddy

Quan vam enviar el nostre bitllet, hi havia un temps d’espera de 0 minuts per trucar per assistència i un temps d’espera mitjà de 5 hores per respondre per correu electrònic. Vam fer la ruta del correu electrònic.

Tiquet de prova d'assistència a GoDaddy

Acabem esperant una resposta, però al cap de 4 dies van cedir i vam decidir donar una trucada al seu equip de suport. Després d’esperar un minut ràpid, una tecnologia súper útil va resoldre de forma immediata el problema i va tenir el lloc de demostració en funcionament. De manera que si decidiu GoDaddy com a amfitrió i no puc fer cap problema, assegureu-vos de trucar-los. El seu servei telefònic és pràcticament instantani, molt amable i molt eficient. Així que si teniu una pregunta important, assegureu-vos de trucar, si no, envieu un bitllet d’assistència.

Començant

GoDaddy fa que tot el procés sigui el més fàcil possible. Ni tan sols heu d’instal·lar WordPress, perquè ja heu triat un pla d’allotjament de WordPress gestionat, ja l’heu instal·lat. Tot el que heu de fer és configurar el vostre lloc web.

Primer, inicieu la sessió al vostre compte de GoDaddy. Veureu una alternança d’allotjament web a la pestanya Productes. Obriu-lo i feu clic al botó Inicia el nou pla d’allotjament.

Allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy: Inicia el compte

A continuació, haureu de crear el lloc web o migrar un lloc que ja hàgiu creat. Per a aquest passeig, vam decidir configurar un nou lloc per mostrar-vos totes les opcions que GoDaddy té per oferir.

Hosting WordPress gestionat per GoDaddy: Creeu el vostre lloc

Quan decidiu crear un lloc nou de WordPress, GoDaddy us proporciona un formulari ràpid per emplenar. Ja hauríeu d’haver adquirit un nom de domini per al vostre lloc web i, si el vau comprar a GoDaddy, seleccioneu-lo al menú desplegable. Si encara no teniu un domini, utilitzeu l’opció de domini temporal (GoDaddy assignarà un nom de domini d’escenificació aleatòria perquè el feu servir). A continuació, afegiu informació del vostre compte d’administració i feu clic a Finalitzar.

Hosting WordPress gestionat per GoDaddy: Configuració del compte

Tan aviat com feu clic en aquest botó, GoDaddy començarà a funcionar creant el vostre lloc web i, en pocs minuts o menys, veureu el vostre nou quadre de comandament.

Hosting WordPress gestionat per GoDaddy: Tauler de control de WordPress

A partir d’aquí, teniu dues opcions: feu clic al botó verd gran Iniciar per a la configuració ràpida de GoDaddy o bé pengeu i instal·leu el vostre propi tema i complements..

Opció de configuració ràpida

GoDaddy facilita que els usuaris principiants puguin configurar el lloc web de WordPress. Només cal que seguiu les instruccions i utilitzeu les opcions que us ofereixen i no tindreu el vostre lloc web en cap moment. Aquest primer pas és fer clic al botó verd gran que hem comentat abans.

La següent pantalla que veuràs és el primer pas al lloc web nou. Seleccioneu una categoria que descrigui millor quin tipus de lloc web creeu. És un lloc web personal sobre tot i els seus interessos? És un lloc web més professional per al vostre negoci? És una galeria per a la vostra fotografia? O és un bloc estàndard? Només cal fer clic a una de les opcions.

Configuració ràpida de GoDaddy: seleccioneu Tipus de lloc

En funció de quina opció escolliu, es mostraran diferents temes que escolliu. GoDaddy inclou aquests temes gratuïts de WordPress per ajudar-vos a configurar i funcionar. Si no n’hi ha cap que t’agrada, sempre pots escollir-ne una per iniciar la configuració i passar per un tema de WordPress premium més endavant..

Configuració ràpida de GoDaddy: trieu un tema

Després de triar un tema podeu començar a afegir contingut. GoDaddy us oferirà opcions bàsiques de contingut en funció del tema que heu triat i quines opcions té el tema (com ara una pàgina de contacte o una pàgina de galeria). Ompliu la secció Bloc amb la vostra primera publicació al bloc. Afegiu informació sobre vosaltres o sobre la vostra empresa a la secció Quant a la pàgina que es farà servir sobre. Si voleu una pàgina de contacte, només cal que feu clic al botó Afegeix al contacte i empleneu el formulari amb les vostres dades. Si voleu començar una galeria, també hi ha una opció per afegir les vostres tres primeres imatges per ajudar-vos a començar. I, per últim, podeu afegir pàgines personalitzades addicionals per a qualsevol cosa que vulgueu incloure (com una pàgina de personal, una declaració de missió o una altra cosa). En acabar, feu clic al botó Publicar lloc web.

Configuració ràpida de GoDaddy: afegeix pàgines i contingut

La pantalla següent que veieu hauria de ser una cosa així:

Configuració ràpida de GoDaddy: finalitzat

I ja heu acabat. Oficialment teniu un lloc web de WordPress alimentat per GoDaddy. Feu clic al botó blau per visualitzar el vostre lloc web.

Configuració ràpida de GoDaddy: el vostre lloc web

Probablement voldreu canviar la configuració de enllaç permanent, canviar els ginys i fer altres retocs al lloc web abans de compartir-lo amb altres. A més a mesura que afegiu més publicacions, categories, etiquetes i pàgines, acabareu amb un lloc web molt ric en contingut que els vostres nous lectors els encantarà.

Configuració ràpida de GoDaddy: el vostre lloc web amb Tweaks

Si la configuració ràpida no és per vosaltres, si heu adquirit un tema de WordPress premium que voldríeu fer servir, si voleu veure com començar sense assistent de configuració, seguiu llegint!

Opció estàndard de configuració de WordPress

Amb l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy sempre podeu anar a la ruta de configuració més tradicional. Un cop hàgiu creat el vostre nou lloc de WordPress, no haureu de fer clic sobre aquest botó verd gran, tan temptador com és. En lloc podeu carregar el vostre propi tema de WordPress i complements (tenint en compte que els complements que es troben perjudicials s’han afegit a la llista negra per mantenir la vostra instal·lació segura i en bon estat de funcionament i no podeu instal·lar aquests complements).

Primer navega a Aparença> Temes. Una opció és utilitzar la pestanya Cerca per trobar un tema gratuït a WordPress.org. Una altra opció és comprar un tema de WordPress premium integrat amb les funcions que necessiteu.

Configuració de GoDaddy: instal·leu un tema

Per penjar un tema, feu clic a la pestanya Carrega i, a continuació, busqueu el fitxer zip del tema.

Configuració de GoDaddy: Carregueu un tema

Un cop hagi penjat, activeu el tema. Segons el tema que heu seleccionat, potser voldreu instal·lar els complements recomanats. Molts autors de temes inclouran un avís de “Complements recomanats” per facilitar-vos la vostra tasca. Només cal fer clic per instal·lar i activar els complements recomanats.

Configuració de GoDaddy: instal·leu connectors

Si voleu instal·lar qualsevol altre complement, només cal que aneu a la pàgina de connectors, feu clic a Afegeix nou i, a continuació, cerqueu o pengeu nous complements (com afegir un tema).

El següent pas consisteix en configurar els vostres enllaços de permís, crear pàgines, afegir els vostres menús, seleccionar widgets, crear publicacions, afegir un logotip, triar colors personalitzats i molt més. Totes les opcions que teniu disponibles depèn del tema i dels complements que tingueu actius. Alguns temes inclouen moltes opcions de personalització, com el nostre Tema de WordPress Total Premium, mentre que d’altres són molt senzilles i senzilles, com ara el tema de WordPress Vint dotze. Un cop hàgiu fet tots els canvis, ho heu acabat. Vés endavant i comprova el teu lloc web: hauria de semblar nou!

Configuració de GoDaddy: nou tema de WordPress

Conclusió

Tant si utilitzeu l’opció d’instal·lació ràpida com el mètode de configuració tradicional, l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy us facilita tot el procés. Això ho fa especialment excel·lent per als novells que acaben de començar amb WordPress, i també per als veterans que puguin crear llocs per lliurar-los als clients. No heu d’instal·lar WordPress vosaltres mateixos i, si heu adquirit un nom de domini de Go Daddy, no l’haureu d’indicar al vostre servidor. A més, un cop hàgiu configurat el vostre lloc web, GoDaddy gestiona totes les actualitzacions bàsiques i la seguretat d’instal·lació de WordPress per a vosaltres (tot i que heu de fer una ullada als nostres consells sobre seguretat de WordPress per assegurar-vos que el vostre lloc de WordPress està segur)..

Els positius de l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy superen les poques limitacions: ens va encantar la facilitat de configurar el nostre lloc de prova, la rapidesa que tenia el lloc web, l’assumpble suport telefònic i el preu assequible (els plans comencen a només 6,29 dòlars al mes per un lloc web únic). Els únics aspectes negatius que vam trobar van ser el suport lent de correu electrònic i el fet que no es pot tenir una instal·lació multiseny. I realment no són tan importants, ja que la majoria dels usuaris no requereixen funcions multiserveis, i l’assistència telefònica era tan gran que pràcticament ni tan sols necessiten oferir assistència per correu electrònic. Així que assegureu-vos que feu una ullada a les seves opcions d’allotjament: GoDaddy pot tenir el pla d’allotjament de WordPress gestionat perfectament per a vosaltres.

Les vostres experiències

Si heu utilitzat WordPress Hosting gestionat per GoDaddy, feu-nos saber què en penseu als comentaris següents. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map