Gestiona millor els esdeveniments amb el calendari d’esdeveniments moderns

Gestiona millor els esdeveniments amb el calendari d’esdeveniments moderns

Crec que hi esteu d’acord quan dic: executar un lloc web d’esdeveniments és un fet difícil. Heu de crear esdeveniments, publicar els mateixos al vostre lloc web i registrar els participants sense fer cap problema. Quan es treballa amb variables com ara temps, preus i llocs diferents per a diversos esdeveniments, la tasca es fa 10 vegades més difícil.


Resulta; podeu crear fàcilment un sistema de gestió d’esdeveniments al vostre lloc mitjançant el complement del calendari d’esdeveniments moderns. I a la revisió / forma de publicar d’avui, us mostrem exactament per què Modern Events Calendar és un dels millors complements per a esdeveniments de WordPress per agrair el web.

Continua la informació per conèixer les funcions i opcions que formen el Calendari d’esdeveniments moderns complement destaquen entre la multitud. No us oblideu de consultar-ne vídeos fantàstics hem afegit cap al final de l’article. A part això, compartiu els vostres comentaris en els comentaris. Per descomptat, passem als negocis.

Què és el calendari d’esdeveniments moderns?

Revisió de complements del calendari d’esdeveniments moderns

El calendari d’esdeveniments moderns és un brillant complement que us ajuda a crear, publicar i gestionar esdeveniments al vostre lloc web de WordPress. És la idea de tot això Webnus Team, un venerat tema de WordPress i el desenvolupador de complements. El connector està ple de funcions amb totes les funcions que necessiteu per gestionar els esdeveniments al vostre lloc de WordPress com un professional.

I com el seu nom indica, Modern Events Calendar us ofereix els mètodes de disseny més recents i una forma pràctica de gestionar esdeveniments sense haver de suar. Com a tal, el connector és preparat per a mòbils, completament responsiu, amb traducció i funciona bé amb les vostres eines preferides, com ara WooCommerce, entre d’altres.

A més, el connector és excepcionalment fàcil d’utilitzar i està ben dissenyat per estalviar-vos un munt de temps. En lloc de perdre el temps configurant la configuració, podeu configurar tot el tema en pocs clics i prémer el terreny en marxa. Crear i gestionar esdeveniments amb MEC és tan senzill com A, B, C, no necessitareu ningú que us pose la mà.

Si busqueu un fantàstic complement per a la gestió d’esdeveniments per al vostre lloc web de WordPress, el Calendari d’Esdeveniments Modern és l’acord real. I gràcies a una gran assistència al client puntual, el connector us ajuda a estalviar temps, diners i proporcionar una gran experiència d’usuari al vostre lloc web.

Ara que ja sabeu amb què treballem, començarem amb la versió gratuïta del Calendari d’esdeveniments moderns. Més endavant a la revisió, tractem el document PRO versió i complements que t’ofereixen més funcionalitat sense haver de trencar el banc. Sense perdre ni un segon, anem a veure què ofereix el connector en termes de funcions.

Funcions del calendari d’esdeveniments moderns

Funcions del calendari d’esdeveniments moderns

El complement del calendari de moderns esdeveniments té un avantatge al departament de funcions. Fins i tot la versió gratuïta et fa somriure amb una impressionant sèrie de funcions que van més enllà del que ofereixen molts plugins competidors. Us passareu molt bé amb la versió gratuïta, però, si decidiu actualitzar-la, només podeu esperar funcions més potents.

El nombre de funcions d’aquest tema és bastant llarg, però faré tot el possible per resumir el que podeu esperar d’un complement d’esdeveniments de WordPress com cap altra. A més, probablement mai no necessitareu totes les funcions, però si ho feu, el calendari d’esdeveniments moderns no us decebrà.

El calendari d’esdeveniments moderns s’envia amb una àmplia varietat de funcions, tal com es classifica a continuació.

Funcions d’esdeveniments

Inclou funcions del calendari d’esdeveniments moderns

El complement inclou una bona selecció de funcions i opcions que us permeten crear diversos tipus d’esdeveniments fàcilment. Per començar, podeu crear esdeveniments d’un sol dia, esdeveniments durant tot el dia i esdeveniments que tinguin una durada superior a un dia.

A més, podeu personalitzar els vostres esdeveniments àmpliament. Per exemple, podeu afegir esdeveniments a Google Calendar, iCal o Outlook per gestionar esdeveniments amb l’eina preferida. A més, podeu afegir imatges, organitzadors, altaveus, etiquetes, categories, formularis de reserva personalitzats, horaris horàries, variacions de bitllets i mapes de localització als vostres esdeveniments..

A més, podeu definir esdeveniments que es repeteixin en dies personalitzats, p. tots els primers dilluns de cada mes, etc. No tot és; podeu crear esdeveniments que es produeixen diàriament, setmanalment, mensualment o anualment. A més, podeu crear esdeveniments sense final, mostrar esdeveniments destacats, configurar el compte enrere d’esdeveniments, ocultar el temps d’esdeveniments, afegir etiquetes d’esdeveniments dinàmics i fer molt més.

No et preocupis; aconseguireu veure la majoria d’aquestes funcions en acció quan testem el drive del complement més endavant a l’article. De moment, abastem més funcions.

Funcions de la pantalla

funcions de visualització del calendari d’esdeveniments moderns

Quant a la visualització d’esdeveniments al vostre lloc web, el complement del calendari d’esdeveniments moderns no és reduït de dissenys atractius que no s’obtenen en forma d’experiència de l’usuari. Els vostres esdeveniments semblen nítids i nets i són accessibles per a la seva visita i per a la seva reserva. Aquesta és realment una gran notícia, ja que molts altres complements d’esdeveniments necessiten tones de personalització per aconseguir un aspecte digne.

Però el calendari d’esdeveniments moderns no tindrà res d’això. Per ajudar-vos a mostrar els vostres esdeveniments amb la millor llum possible, el complement inclou múltiples pells de colors, la possibilitat de triar colors personalitzats, icones impressionants de tipus de lletra, 5 estils de visualització de llista, 7 estils de vista a la graella, vista de calendari completa, vista de l’agenda, vista de maçoneria, esdeveniments a Google Maps, cerca d’esdeveniments potent i així successivament.

Així que si voleu mostrar els vostres esdeveniments en una graella, llista, carrusel o modal, el complement del calendari d’esdeveniments moderns té l’esquena. Amb el suport complet de RTL, filtres i molt més, els vostres esdeveniments es veuran bé en diversos dispositius. A més, gràcies a totes les opcions de personalització que obteniu, podeu alinear els esdeveniments amb la vostra marca en qüestió de minuts.

Funcions de reserva

Funcions de reserves d’agenda d’esdeveniments moderns

La creació, la visualització i la gestió d’esdeveniments al lloc web de WordPress és bo i tot, però la reserva d’assistents a l’esdeveniment és redundant. Per què un client veuria els detalls de l’esdeveniment al vostre lloc web i esperava pagar quan arribi a l’esdeveniment?

No creieu que és millor carregar per l’esdeveniment molt abans que els assistents abandonin el vostre lloc web? D’aquesta manera, l’assistent només ha de presentar la seva entrada a l’acte. Estalvieu temps, guanyeu més diners i captureu clients possibles que, d’una altra manera, podrien haver perdut el vostre esdeveniment.

Modern Events Calendar us ofereix una brillant suite de funcions de reserva, però només en la versió professional. Obteniu cinc passarel·les de pagament, diversos tipus de bitllets, cupons, camps personalitzats, impostos, notificacions, opcions de moneda i la llista continua.

Quant a la reserva d’esdeveniments, Modern Events Calendar us ofereix totes les funcions que necessiteu per automatitzar la reserva al vostre lloc web completament.

Característiques d’integració

integracions del calendari d’esdeveniments moderns

El calendari d’esdeveniments moderns és força integrador. Tant si utilitzeu un altre complement o aplicació d’esdeveniments de WordPress, el Calendari d’esdeveniments moderns no discrimina. Podeu integrar el connector amb diversos connectors del calendari d’esdeveniments perfectament.

El que vol dir és que podeu importar fàcilment esdeveniments des d’altres complements i serveis d’events de WordPress. A més d’això, podeu exportar els vostres esdeveniments a plataformes de tercers amb absoluta facilitat. A més, el Modern Events Calendar funciona amb WooCommerce i una gran varietat de creadors de pàgines fora de la caixa.

El complement és extremadament flexible, la qual cosa permet executar un sistema de gestió d’esdeveniments i reserves completament automatitzat al vostre lloc. Des de la creació fins a la visualització i la reserva d’esdeveniments, el Calendari d’esdeveniments moderns agilitza el flux de treball perquè pugueu centrar-vos en el desenvolupament del vostre negoci.

El calendari d’esdeveniments moderns és compatible amb els complements de SEO, el lloc web de WordPress, EventOn, el calendari d’esdeveniments, el calendari, els plugins de memòria cau, el Google Calendar i el connector WP Schedule Schedule, entre d’altres..

Funcions amè per a desenvolupadors

El calendari d’esdeveniments moderns és l’eina perfecta per als usuaris de poder de WordPress, gràcies a una sèrie de funcions pròpies per als desenvolupadors. Per començar, podeu substituir les pàgines, els arxius i les pells de color del vostre tema. A més, podeu disparar funcions personalitzades de WordPress, opcions de complements de filtres, personalitzar codis directes i fer molt més mitjançant ganxos.

Com instal·lar Modern Events Calendar Lite

Fins ara, tan bé hem estat provant les aigües, només amb els dits dels peus. És el moment per aprofundir. No podem aprendre res enganxant-nos a les vores, de manera que ens endinsem i obtindrem experiència pràctica amb aquesta bèstia. La versió gratuïta està disponible al repo oficial del complement de WordPress, per la qual cosa sabeu que això serà fàcil.

Desplaceu-vos a Complements> Afegir nou, com es mostra a continuació.

A continuació, introduïu “Calendari d’esdeveniments moderns” al quadre de cerca i, a continuació, premeu el botó Instal · lar ara botó.

instal·lació del calendari d’esdeveniments moderns

Després d’això, toqueu el botó Activa botó per finalitzar la instal·lació.

activant el complement del calendari d’esdeveniments moderns

Si ho feu, us dirigireu a la pàgina de benvinguda del calendari d’esdeveniments moderns que podeu veure al quadre de pantalla que es mostra a continuació.

pàgina de benvinguda del calendari modern

A la imatge superior, observeu la novetat Calendari M.E. element al menú d’administració de WordPress. En aquest moment, podeu començar a crear esdeveniments.

Creació d’esdeveniments

És fàcil crear un nou esdeveniment mitjançant el calendari d’esdeveniments moderns. Desplaceu-vos a Calendari M.E. i feu clic Afegir esdeveniment, com es mostra a la imatge següent.

afegint un nou esdeveniment modern calendari d'esdeveniments

Si ho feu, us dirigirem a un editor d’aspecte familiar, tal com us detallem a continuació.

afegeix un nou editor d’esdeveniments

Afegiu el títol, la descripció i desplaceu-vos cap avall per afegir més detalls d’esdeveniment tal com ressaltem a continuació.

editor de calendari d’esdeveniments moderns

A la pantalla anterior, podeu afegir tots els detalls del vostre esdeveniment. Podeu afegir ubicació, local, organitzadors, cost, programació horària, repetició d’esdeveniments, imatge destacada, etc. És senzill crear esdeveniments amb el connector Modern Calendar Calendar.

Un cop afegiu tots els detalls que necessiteu, toqueu el botó Publicar botó per publicar l’esdeveniment al vostre lloc web. A continuació, es mostra com es mostra el nostre esdeveniment mostra al nostre lloc web de proves.

mostra esdeveniments del calendari d’esdeveniments moderns

Em sembla fantàstic ask

No obstant això, els usuaris encara no poden reservar esdeveniments ja que encara no hem activat el mòdul de reserva, que, si ho recordeu, només està disponible a Calendari d’esdeveniments moderns PRO.

Per activar el mòdul de reserva a la versió professional, aneu a Calendari M.E.> Configuració> Reserva, marqueu la tecla Activa el mòdul de reserva casella de selecció i feu clic a Guardar canvis com es mostra a continuació.

activa les funcions de reserva

Si ho fa, afegeix Passarel·les de pagament a la configuració de reserva de MEC i a Reserves element al menú d’administrador de WordPress.

Ara que podeu crear un esdeveniment i mostrar-lo al vostre lloc web, deixem-nos coberts de Modern Events Calendar Pro i complements.

Calendari d’esdeveniments moderns Complements Premium

preus de calendari d’esdeveniments moderns

Si necessiteu més funcions, podeu crear-lo sempre Calendari d’esdeveniments moderns Pro. Webnus ofereix tres paquets: 1 llicència a 75 dòlars dòlars, cinc llicències a 255 dòlars i 10 llicències a 455 dòlars dòlars.

Trieu el pla que us serveixi per comprar i descarregar el connector. A continuació, inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress i navegueu a Complements> Afegir nou.

afegir nou complement a wordpress

A la web Afegiu connectors , feu clic a Pengeu el complement, trieu el fitxer .zip del calendari d’esdeveniments moderns i aneu a Instal · lar ara.

A continuació, activeu el complement.

activant el calendari d’esdeveniments moderns premium

Després d’això, feu clic a Calendari M.E., desplaceu-vos cap avall, introduïu el testimoni de compra i feu clic a Presentar com es mostra a continuació.

activant el testimoni de compra del calendari d’esdeveniments moderns

Ara que la vostra versió premium del Calendari d’esdeveniments moderns està a punt, expliquem alguns complements premium. Per veure i instal·lar complements, aneu a Calendari M.E.> Addons com es mostra a continuació.

addons de calendari d’esdeveniments moderns

De forma alternativa, podeu descarregar els addons del vostre compte MEC i instal·lar-los al vostre lloc com un complement típic. Per al tutorial, hem instal·lat tots els complements, perquè és d’allò més divertit mantenir-se en compte? ��

Anem a superar els complements premium del calendari d’esdeveniments moderns.

Complement de WooCommerce

El complement addicional de WooCommerce Calendar Calendar permet vendre entrades d’esdeveniments mitjançant WooCommerce. A més de comprar bitllets, els usuaris també poden comprar altres productes de WooCommerce. Per utilitzar el Integració WooCommerce Integration, necessiteu Modern Events Calendar Pro i WooCommerce.

Apreneu a vendre entrades d’esdeveniments mitjançant el complement de WooCommerce al vídeo següent:

Tot això realitzat know Ja sabeu vendre entrades d’esdeveniments al vostre lloc web mitjançant el complement WooCommerce. Ja esteu preparat per instal·lar el següent complement del calendari d’esdeveniments moderns: el constructor de formularis Elementor.

Complement de creador de formularis elementor

El Complement de Formador Elementor us ajuda a crear formularis únics per als vostres bitllets al creador de pàgines Elementor. El complement inclou moltes opcions per crear i dissenyar les formes segons el que desitgeu.

Per utilitzar el complement, necessiteu Modern Events Calendar Pro i el creador de pàgines Elementor. Mireu el breu vídeo per obtenir més informació.

A continuació, tenim el complement Addor Element Builder.

Addor element constructor únic

El Addor element constructor únic t’ofereix exactament el que necessites per crear plantilles a mida per als teus esdeveniments a Elementor. El complement ofereix moltes opcions per crear pàgines d’esdeveniments amb estil que són super-duper fàcils de personalitzar a Elementor.

Mireu el vídeo següent per obtenir més informació sobre com instal·lar l’addon al lloc web de WordPress.

Addon el formulari Single Builder, passem al següent.

Addor Builder de codi curt

El Elementor Builder de codi curt Addon us permet crear i personalitzar codis curts de MEC il·limitats a Elementor. Els codis curts us permeten mostrar els vostres esdeveniments a qualsevol lloc del lloc web. Podeu personalitzar estils fàcilment i mostrar / ocultar elements en diferents codis drecers fàcilment.

Per obtenir més informació, consulteu el breu vídeo següent.

Després tenim l’API d’esdeveniments Addon.

Addon API API d’esdeveniments

Si voleu copiar esdeveniments d’un lloc web en un altre, us encantarà Addon API API d’esdeveniments. El complement us permet visualitzar esdeveniments des del vostre lloc web de WordPress a qualsevol aplicació o plataforma web. És l’eina perfecta per moure esdeveniments entre aplicacions sense codificar coneixements.

Mireu el curt vídeo a continuació per obtenir més informació.

A continuació, el complement de sincronització d’esdeveniments multiservei.

Addon de sincronització d’esdeveniments multiservei

Executeu un lloc web d’esdeveniments multisituals? Gràcies a la Addon de sincronització d’esdeveniments multiservei, podeu sincronitzar fàcilment els esdeveniments dels vostres llocs amb el lloc web principal. Un cop seleccionats els subtítols a sincronitzar al vostre panell d’administració, els canvis que es produeixen al lloc web principal s’hereten.

Consulteu el vídeo següent per obtenir més detalls.

Addon Tauler d’Usuaris

Si voleu crear una pàgina específica per a cada usuari, necessiteu aquesta opció Addon Tauler d’Usuaris. La pàgina d’usuari personalitzada conté detalls com ara entrades adquirides, esdeveniments reservats, etc. El complement permet als vostres usuaris iniciar sessió al frontend per adquirir entrades.

Consulteu el vídeo següent per obtenir més detalls.

I ja està. Aviat tindran més addons premium com la facturació, cosa que significa que encara podeu tenir més funcions.

Preu dels addons

Si voleu comprar algun complement complementari, ja estan disponibles a Webnus. Els preus oscil·len entre:

 • Integració de WooCommerce, que permet connectar perfectament el connector amb WooCommerce per poder cobrar pagaments al vostre lloc web. L’addon costa 35 dòlars de dòlars
 • Elementor Buildcode Shortcode, que us retornarà 35 dòlars
 • Elementor Form Builder a 35 dòlars
 • Elementor Single Builder a 35 dòlars
 • Paquet de complements d’Elementor, que inclou tots els tres complements Elementor per 79 $
 • Woo Plus Elementor Bundle (format pels 4 complements Elementor i WooCommerce) a 99 dòlars
 • API d’esdeveniments a 45 dòlars: aquesta us permet mostrar esdeveniments en altres dispositius o llocs web
 • Sincronització d’esdeveniments multiservei a 35 dòlars
 • Tauler de control d’usuaris per crear pàgines d’usuari personalitzades a 35 dòlars

El calendari d’esdeveniments moderns és una opció esplèndida per a qualsevol persona que desitgi crear esdeveniments professionals sense trencar la suor ni el banc. El connector és senzill de configurar i utilitzar, fins i tot si s’envia amb un milió i una de funcions. I si mai necessiteu més suc, teniu la versió professional, així com complements premium.

Quin és el vostre plugin d’esdeveniments WordPress preferit? O teniu cap pregunta sobre el calendari d’esdeveniments moderns no inclosa en la guia? Feu-nos-ho saber als comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map