Galeria NextGEN Revisió de complements de WordPress

Galeria NextGEN Revisió de complements de WordPress

Per obtenir un complement tan robust i popular de la galeria de WordPress, em va desconcertar només de trobar algunes publicacions Galeria NextGEN. Vull dir, la majoria dels articles eren antics i van agafar una època en què el complement encara era a la seva infància.


Avui, les coses són diferents. La galeria NextGEN ha florit en un complement complet de la galeria de WordPress. T’ofereix un munt d’opcions per crear i gestionar les teves galeries com un professional. Per endolcir l’oferta, és molt fàcil de configurar i d’utilitzar.

Per als usuaris de potència, NextGEN Gallery us ofereix complements premium per sobrecarregar les vostres galeries. Alguns dels complements inclouen eCommerce, proves de clients i compliment automàtic de comandes d’impressió. A més d’això, obté un bon nombre de complements de tercers que amplien la galeria NextGEN de noves maneres.

Per què necessitaríeu la galeria NextGEN?

Com que WordPress veu la funcionalitat de la galeria incorporada, per què necessiteu un complement com la galeria NextGEN?

Bé, la galeria predeterminada de WordPress és adequada per a tasques de galeria menors. És fantàstic afegir una galeria bàsica a la publicació o a la pàgina, però és així.

Quan treballeu amb moltes imatges o necessiteu més control, digueu que sou un fotògraf, un dissenyador gràfic, un artista visual o qualsevol altre professional que treballi amb moltes fotos, us adonareu ràpidament que la galeria predeterminada de WordPress no tallar-ho.

És a dir, NextGEN Gallery us ofereix moltes funcions avançades que no trobareu a la galeria de WordPress predeterminada ni a molts altres complements de la galeria. Per exemple, la integració del laboratori d’impressió us permet vendre impressions físiques de les vostres imatges automàticament, que és la primera per als complements de la galeria de WordPress.

NextGEN Gallery és el complement perfecte de la galeria de WordPress per a usuaris lleugers i pesats. Tant si voleu compartir fotos de família amb amics, mostrar la vostra cartera gràfica o vendre les fotografies, entre altres coses, NextGEN té l’esquena.

A la publicació de revisió d’avui, agafem el complement de la galeria NextGEN per a una unitat de prova. Cobrim les funcions i els bons que fan del complement un dels millors i més populars complements de galeria de tots els temps.

Sense més detalls, comencem ja que queda molt per cobrir.

Què és la galeria NextGEN?

nextgen-gallery

Des de la presentació, és força evident que la galeria NextGEN és un complement de la galeria de WordPress. Segons Imagely, “NextGEN Gallery ha estat l’estàndard de la indústria Complement de la galeria de WordPress des del 2007 i continua rebent més d’1,5 milions de descàrregues noves a l’any ”.

Des de dades oficials de WordPress, NextGEN Gallery ha obtingut més de 28 milions de descàrregues des del seu llançament. En el moment d’escriure, NextGEN Gallery compta amb més de 800K instal·lacions actives, cosa que el converteix en el complement de galeria de WordPress més popular. No està malament. No està gens malament.

Als usuaris els encanta el complement si rave opinions a WordPress.org hi ha res per passar. Dels 3.370 comentaris, 2506 persones van donar al complement una valoració de 5 estrelles. És a dir, aproximadament el 75% de la base d’usuaris, cosa que significa que estàs en bones mans.

Aquí teniu el que va dir un client feliç:

M’encanta absolutament aquest complement. No hi ha cap problema en la instal·lació. Funciona bé tant amb el meu tema com amb el creador de pàgines. Les meves preguntes de suport es van respondre en un dia laborable tal com es va prometre. Vaig gaudir de la versió gratuïta, així que vaig acabar comprant la versió professional (NextGen Plus) durant les vacances de Nadal gràcies al seu codi de descompte. No hi ha cap queixa. Client per a tota la vida. – 8flixs

El connector té una excel·lent qualificació de 4,3 / 5,0 en el moment d’escriure, així que sí, estem en negoci, amic!

A més, Imagely és una empresa de renom de WordPress que ofereix temes impressionants, plugins, llocs web en mà i allotjament per a fotògrafs.

L’equip fantàstic t’ofereix una solució ideal per crear una presència al web, ja sigui fotògraf, artista gràfic o qualsevol altra creació que treballi amb imatges..

Hi ha una versió gratuïta!

NextGEN Gallery es pot descarregar i utilitzar gratuïtament a WordPress.org. Tanmateix, heu de comprar una llicència premium NextGEN Gallery Plus, Pro o Lifetime per gaudir de complements premium i assistència professional.

Per a la revisió, utilitzem NextGEN Gallery Pro perquè us ofereix una visió general excel·lent de les funcions. El connector inclou un gran avantatge en termes de les funcions que necessiteu per desplegar belles galeries com un professional.

Nota: Primer heu d’instal·lar versió gratuïta de la galeria NextGEN per utilitzar complements premium.

Ara que sabem amb què treballem, anem a cobrir algunes de les funcions que fan de NextGEN Gallery un concursant digne de la categoria de complements de la galeria de WordPress..

Característiques de la galeria NextGEN

característiques nextgen

M’encanten els desenvolupadors que surtin per impressionar els usuaris. Com a tal, sempre m’atrau el codi net, el disseny lleuger i les interfícies d’usuari intuïtives. La característica bloat, d’altra banda, és un distribuïdor per al vostre veritablement, un enorme NO-NO.

La galeria NextGEN és el punt dolç que us ofereix el millor dels dos mons. Per un costat, obté una llista increïble de funcions per “gestionar, mostrar, provar i vendre fotos com un professional.” A l’altra banda, teniu una interfície fàcil d’utilitzar que us estalvia molt esforç i temps.

Dit això, NextGEN Gallery és més coneguda per les següents funcions.

Àlbums i estils de galeria diversos

galeries i àlbums de nextgen

Primeres coses primer, un àlbum és una col·lecció de les vostres galeries, i una galeria és una col·lecció de les vostres imatges.

Ara, la versió gratuïta de NextGEN Gallery inclou tres estils de galeries (miniatura, presentació de diapositives i galeries ImageBrowser) i dos estils d’àlbums (compacte i estès). La versió professional t’ofereix set estils de galeria i dos àlbums. En total, obté més de 12 estils d’àlbums i galeria.

En termes de mostrar les vostres fotos, NextGEN Gallery us ofereix prou àlbums i estils de galeria per engrescar els vostres usuaris. La creació de galeries és fàcil, ja que aprendreu en breu.

Cada àlbum i estil de la galeria inclou una llista interminable d’opcions personalitzables que permeten fer estil a les galeries al vostre gust.

Milions d’opcions i configuracions

Configuració i opcions de la galeria nextgen

La gestió de galeries d’un lloc web de WordPress necessita un poder important, i la galeria NextGEN, per sort, no decebrà. La gent de Imagely sap el que fan i va empaquetar NextGEN Gallery fins al final.

Si voleu definir estils globals que s’apliquen a tot el lloc, hi ha una opció per això. Voleu personalitzar cada galeria individualment? Tens moltes opcions, amic meu.

Podeu canviar la mida de les imatges, afegir descripcions, crear filigranes, enllaçar galeries senceres a una pàgina determinada, configurar imatges de previsualització i penjar imatges de forma massiva. Heck, fins i tot podeu pujar carpetes senceres i fitxers ZIP.

A més, podeu girar imatges, excloure una imatge de la galeria, veure metadades d’imatges, editar miniatures, configurar la reproducció automàtica, definir estils de transició i afegir etiquetes, entre altres.

Voleu afegir les icones per compartir xarxes socials a les vostres imatges? Potser us agradaria integrar el vostre complement de galeria amb Adobe Lightroom? Si és així, la galeria NextGEN té l’esquena.

L’única manera de cobrir totes les opcions que ofereix la galeria NextGEN és que us ajusteu i experimenteu el complement de primera mà. Hi ha massa opcions per incloure-les en una única ressenya.

Interfície d’usuari redissenyada

interfície d'usuari de la galeria nextgen

Molts complements de la galeria de WordPress agruparan el vostre tauler d’administració de WordPress, amb interfícies d’usuari rígides (difícil utilització). Bé, la galeria NextGEN no tindrà res d’això. El connector inclou una bella i intuïtiva interfície d’usuari amb la qual es pot treballar.

Una vegada que instal·leu i activeu el complement, podeu llançar l’assistent de galeria fàcil de veure (veure la imatge anterior) que us ajudarà a tocar el terreny en marxa. Us mostra tot, des de com crear una galeria NextGEN i inserir-la a la vostra pàgina o publicació.

La creació de galeries a NextGEN Gallery és fàcil gràcies a la interfície d’usuari redissenyada. Obteniu més treballs en menys temps en comparació amb altres complements de galeria que alenteixen el flux de treball amb un desordenament innecessari.

Prova del client

prova de clients de la galeria nextgen

De vegades, un client vol provar imatges o compartir comentaris. En el passat, els fotògrafs treballaven amb correus electrònics de tornada i de tornada amb clients que volien fer proves abans de la finalització del projecte. Normalment implicava visites a la vostra oficina (o a les seves), que acaben menjant molt temps i diners.

Tot i això, NextGEN Gallery ha canviat completament el joc. El complement inclou un sistema estel·lar que permet als clients provar fotografies individuals només fent clic a una icona estrella. A més, NextGEN Gallery inclou un quadre de comentaris que permetrà als clients deixar comentaris sobre imatges específiques.

Ambdues funcions poden agilitzar de forma significativa el seu flux de treball, estalviant tant el client com el temps i els diners. Ara no haureu de córrer la ciutat; els clients poden comentar i comprovar imatges des de la comoditat de la seva llar.

Opcions de comerç electrònic

Opcions de comerç de galeria nextgen

Espereu, durant un minut, creieu que ho heu vist tot? Si és així, us heu equivocat Amb què creus que treballem aquí? Una peça de codi que s’amaga com a complement de la galeria superior? Anem, fill, parlem de la galeria NextGEN i mai no decebre.

Si venen fotografies o imatges, la galeria NextGEN us ofereix una suite excel·lent de funcions per portar els grans diners a casa. Tu pots vendre fotos en línia i les estampes físiques sense esforç. Podeu crear llistes de preus personalitzades fàcilment i llançar un parell de cupons per obtenir-ne una bona mesura. I a gestionar tot el vostre administrador de WordPress? Bé, vendre fotos amb NextGEN Gallery no és senzill.

El complement suporta les passarel·les de pagament PayPal i Stripe en el moment d’escriure, que és suficient. Integrar qualsevol passarel·la és tan fàcil com A, B, C. Per a proves, us recomanem que habiliteu passarel·la de proves per assegurar-se que no se’t cobra per ordres de prova.

Integració del laboratori d’impressió

Gràcies a la integració del Print Lab, ja podeu complir les comandes d’impressió automàticament. Podeu optar per complir les comandes de forma manual o automàtica a través de White House Custom Color (WHCC), un dels laboratoris d’impressió més populars dels Estats Units. Els desenvolupadors estan treballant intensament per col·laborar amb laboratoris d’impressió internacionals en el futur.

A part d’això, NextGEN Gallery us ofereix càlculs automatitzats d’impostos mitjançant Taxjar, zero comissions sobre vendes (a diferència d’altres serveis de venda de fotografies, com Smugmug o Photoshelter), i molt més.

Ara que tenim una idea de què esperar, creem una senzilla galeria a NextGEN Gallery només per divertir-nos.

Com crear una galeria NextGEN

En primer lloc, instal·leu i activeu el gratuït Complement de la galeria de WordPress NextGEN. Després, compra la vostra còpia del complement del NextGEN Pro des del lloc web oficial. Després d’això, instal·leu i activeu la versió professional.

Creació d’una galeria NextGEN

Ara ja estàs preparat per a la següent part, creant una galeria. Hi ha dues maneres. Podeu crear una galeria i després inserir-la a la vostra pàgina o publicació. De forma alternativa, podeu pujar imatges i afegir la galeria mentre editeu la pàgina o la publicació.

Abastaré el primer mètode amb finalitats il·lustratives. El segon mètode és bastant explicatiu, sobretot quan obteniu la suspensió de NextGEN Gallery. A més, m’agradaria que provés el segon mètode pel teu compte.

Desplaceu-vos a Galeria> Afegir galeria / imatges, com es mostra a continuació.

afegir nova galeria a la galeria NextGEN

A la pantalla següent, teniu un parell d’opcions per penjar imatges. Podeu penjar fitxers des del vostre ordinador, importar des de la biblioteca de suports o importar una carpeta des del vostre servidor. Estic penjant imatges des del portàtil i, per tant, trio la primera opció; Carregueu imatges.

A continuació, tria Crea una nova galeria, afegir un Títol de la galeria (meu és “Galeria de proves nova ”), feu clic Afegeix arxius per seleccionar les imatges i, finalment, Comença la càrrega com es mostra a continuació.

penjant imatges a NextGEN Gallery

Si tot va bé, hauríeu de veure aquest petit a la part inferior de la pantalla:

penjar completa

Podeu fer clic a Gestiona la galeria> Galeria de proves noves enllaçar si necessiteu editar la vostra galeria, però omitarem això i us mostrarem com inserir el nostre “Galeria de proves nova ” en una pàgina o publicació.

Inserir la galeria NextGEN en una pàgina / publicació

Ara que ja tenim una galeria, anem a inserir-la en una pàgina. El procés continua igual si voleu inserir la galeria en una publicació. Desplaceu-vos a Pàgines> Afegir nous, com es mostra a continuació. Tingueu en compte que també podeu editar una pàgina / publicació existent.

afegir una nova pàgina de wordpress

A continuació, afegiu el títol de la pàgina i feu clic a ENTRAR clau per iniciar una nova línia (o és bloqueig?). Feu clic a la icona més (+), desplaceu-vos cap a Blocs comuns, i feu clic Galeria NextGEN, com ressaltem a la imatge següent.

galeria nextgen bloc de gutenberg

Després d’això, feu clic a la tecla Afegeix la galeria NextGEN com es detalla a continuació.

afegeix la galeria nextgen

És tan fàcil; probablement ja heu inserit una galeria a la vostra pàgina / publicació. Però no ens avançem aquí. Feu clic al botó us portarà a la pantalla següent. Aquí, tria Galeries (1)Galeria (2) (en el nostre cas, això és “Galeria de proves nova ”), i l’estil de visualització (he escollit Pro Tile (3)), com es mostra a continuació.

Després d’això, desplaceu-vos cap a la part inferior de la pantalla i feu clic a Inserir galeria botó:

Pròxim, Desa l’esborrany, la previsualització i l’actualització,Publicar la pàgina o la publicació nova depenent del lloc on estigueu al vostre flux de treball. Hi vaig anar Publicar des que estava creant una pàgina nova ��

I aquí, senyores, és com veu la meva galeria de nova creació al meu lloc de proves que funciona amb el tema Total de WordPress:

NextGEN amb Total

No està malament durant uns cinc minuts de treball suau.

Les galeries NextGEN són responsables?

Apostes que són! Vaig enviar l’enllaç al meu telèfon, i aquí teniu el que tinc:

NextGEN Sensible

Està tot bé; Les galeries NextGEN són fàcils de crear i donen resposta també. És com si tinguéssim tot allò que necessitem, per tant, passem a la següent secció. Les funcions i opcions d’aquest tema són suficients per obtenir moltes crítiques d’usuaris com usuaris. Aquí teniu un parell de testimonis.

Testimonis

testimonis de la galeria nextgen

Els usuaris lloen la galeria NextGEN a l’esquerra, a la dreta i al centre. Vull dir, el que no hi ha d’estimar pel complement. A continuació, es mostren testimonis reals d’usuaris satisfets:

Durant els últims 15 anys, he intentat diversos complements de galeria i la NEXTGEN GALERIA és de molt lluny la més fàcil d’utilitzar, versàtil i eficaç. Gràcies! – Mark Jordan Photo

Després hi ha…

Ja fa anys que utilitzem la galeria NextGEN en un lloc o un altre. No només té un conjunt de funcions excel·lent, sinó que està ben mantingut, sempre actualitzat, i hem tingut un gran èxit amb les consultes de suport al llarg dels anys. El recomano altament! – David G. Johnson

I …

El complement de la galeria NextGEN és exactament el que buscava en un complement de galeria per al meu art. M’agrada que pugui tenir una galeria ordenada i que tingui una configuració per fer una còpia de seguretat de les imatges originals i desactivar el menú del clic dret per evitar que la gent descarregui el meu art. – GabiClayton

…entre altres.

Per a un complement de galeria que compta amb una excel·lent qualificació, estaríem tot el dia si afegíssim cada ressenya a la publicació. Podeu veure més ressenyes al lloc web oficial de la Galeria NextGEN o a WordPress.org. Per descomptat, fixem-nos en les opcions d’assistència disponibles.

Suport de la galeria NextGEN

Si us quedeu enganxats mentre feu servir la galeria NextGEN, sempre podeu comptar amb el seu suport exemplar. Ofereixen moltes opcions de suport i materials. Per començar, sempre podeu enviar un tiquet d’assistència sempre que tingueu un compte Imagely. A més a més, sempre podeu consultar-ne documentació si necessiteu ajuda per configurar el complement de la galeria NextGEN.

A més, no dubteu a veure-ho Imaginadament bloc i Podcast de fotografia de WordPress. Hi ha un munt per aprendre dels recursos. A més, sempre podeu contactar directament amb Imagely.

Preu de la galeria NextGEN

Preu de la galeria nextgen

Imaginablement us ofereix grans paquets de preus. Tal com ja hem establert, ofereixen una versió gratuïta per posar-vos a la porta. Si voleu complements premium, podeu adquirir el Més (79 $), Pro ($ 139), o Paquet de tota la vida ($ 299). Trieu el paquet que us serveixi.

Obteniu la galeria NextGEN

Paraules finals

NextGEN Gallery és un fantàstic complement de la galeria de WordPress. Ofereix un milió i una de les funcions que fan que la creació de belles galeries sigui molt fàcil. Al mateix temps, el connector és increïblement fàcil d’utilitzar, que arribareu a terra en funcionament en molt poc temps. Hi ha una versió gratuïta que permet provar les aigües, però si voleu tenir més potència, teniu molts complements premium al vostre abast i truqueu.

Tens preguntes o suggeriments? Quin és el vostre complement de galeria favorit? Si us plau, aviseu-nos als comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map