Evolució de OptinMonster per a WordPress: solucions, actualitzacions i canvis

OptinMonster és un complement de WordPress que facilita la creació de formularis emergents que poden augmentar el vostre percentatge de conversions. Com que hi ha diversos plug-in-plug-in allà fora, podeu preguntar-vos si realment hi ha necessitat d’afegir-ne un altre a la llista. Però OptinMonster està guanyant tracció en un món on els visitants del lloc responen regularment a les finestres inactives.


OptinMonster acaba de sortir a l’octubre de 2013, per la qual cosa és relativament nou. Tot i així, no s’hauria de menystenir malgrat la relativa joventut. Ja hem vist algunes solucions, actualitzacions i diversos canvis en la seva curta vida que la fan millor ara que no pas quan ens vam posar per davant per fer una revisió. Si les actualitzacions continuen en aquest mateix curs, podem suposar que aquest complement està destinat a la grandesa d’inclusió.

Complements nous

Per a aquells que ja coneixeu aquest complement, s’han afegit dues noves àrees d’activació: la barra lateral i després de la publicació. A més, els creadors estan treballant actualment en un complement Canvas, que permetrà als usuaris crear cap tipus de finestra emergent Lightbox en lloc dels que es basen en el correu electrònic.

Tot i que les plantilles encara no són tan fàcils com els creadors els agradaria ser, s’està treballant per canviar-ho. Els plans de futur inclouen afegir més pells juntament amb el desenvolupament d’un tipus d’opció mòbil. Els desenvolupadors també poden connectar-se a l’API afegida, permetent-los personalitzar al contingut del seu cor.

Instal·lar el connector WordPress OptinMoster és senzill. Reviseu els passos següents com un curs de perfeccionament breu:

optinmonster-installation

El mite emergent

Tot aquest parlar de formes de desplegament emergent us pot provocar la pujada de les celles. Els navegadors porten bloquejadors emergents, la gent instal·la bloquejadors emergents i, en general, és que alguna cosa a la gent voldria evitar, oi??

Tot i que la gent acostuma a odiar les publicacions emergents, les estadístiques sobre la seva efectivitat no són de cap mena. De fet, aquestes formes d’inclusió són eines de generació de plom molt efectives perquè un popup amb aspecte interessant pot convèncer una persona que deixi anar la seva adreça de correu electrònic al camp de correu electrònic amb un batec cardíac. En un cas realitzat per OptinMonster, el connector va augmentar el nombre de subscriptors de correu electrònic en un 600%. A l’estudi, el lloc web va passar de 70 a 80 subscriptors diaris fins a 470 diaris.

Així, mentre que les persones odien les finestres emergents, els encanten alhora. Aquesta relació d’amor / odi que condueix a l’èxit de OptinMonster. Amb els darrers canvis i les millores futures que hi ha a les obres, aquesta eina de generació de ploms es farà encara més efectiva.

L’anterior és un exemple de la finestra emergent usada en el tema de l’estudi de casos. Les caixes emergents poden contenir tants o tants gràfics com vulgueu, colors personalitzats i variacions de mida.

OptinMonster-Revisió-WordPress-Popup-And-Lead-Generation-Plugin

Funcions úniques de OptinMonster

Hi ha tres plans de preus separats i el pla de preus escollit determinarà les funcions que s’inclouen. Algunes de les funcions inclouen:

 • La creació de formularis il·limitats que es poden utilitzar en diferents àrees del lloc.
 • Els informes d’Analytics estan integrats per veure quina forma converteix el millor. Aquesta i la prova A / B poden funcionar de la mà.
 • Alguns formularis es poden mostrar en pàgines específiques d’orientació a nivell de pàgina
 • Segons el pla de preus, hi ha diferents tipus d’optin i opcions de disseny
 • La tecnologia de “intenció de sortida” que s’integra al paquet premium detecta quan un usuari sortirà del lloc per llançar una finestra emergent que els pugui convèncer perquè es quedin o tornin. OptinMonster sosté que el 70% de les persones que abandonen el lloc mai no tornen.

configuració optinmonster

Quan es tracta d’instal·lar, és bastant simple. És aquí on entren en joc algunes de les noves funcions. És realment sorprenent la facilitat de configurar aquest complement, ja que s’inclouen les funcions bàsiques en un únic fitxer de complements. També hi ha alguns complements opcionals inclosos en aquest fitxer. Els extres tenen a veure amb els diferents tipus d’opció disponible i la funcionalitat d’intenció de sortida.

Un cop instal·lat, s’afegeix un nou element del menú al lateral del tauler de control de WordPress. Això farà que el complement sigui fàcilment accessible.

Per crear un nou formulari d’optinis, simplement feu clic al botó “crear nou optin”. A partir d’aquí, feu clic al tipus d’optin.

tipus optina

L’elecció de “Lightbox” és on podreu ser molt creatiu en la creació de finestres emergents. Es tracta d’un àmbit que s’ha millorat de manera que podeu crear una opció més específica a les necessitats del vostre lloc. Cal destacar que no tots aquests tipus estan disponibles en tots els punts de preu. El paquet bàsic només inclou l’opció lightbox. Hi ha tipus d’optinis addicionals en desenvolupament, com ara formularis de contingut i widgets de barra lateral.

La barra del peu de pàgina és exactament com sona, ja que és una barra del peu de pàgina que demana una adreça de correu electrònic. Es poden triar els colors de fons, el títol i la línia de lletra i els tipus de lletra. El mateix també es pot triar per a la diapositiva, que normalment es troba a la part inferior dreta de la pàgina. La diapositiva dins pot ser oberta i tancada per l’usuari. No és un popup o diapositiva automàtica ja que requereix l’activació de l’usuari.

També trobareu que la configuració s’etiqueta força bé i que hi ha descripcions per a cadascuna. Això és més o menys com tenir una guia dins de la configuració, de manera que no haureu de sortir de la pantalla per veure com fer alguna cosa.

Integració perfecta amb programes de màrqueting per correu electrònic

També hi ha diversos programes de màrqueting per correu electrònic amb els quals el complement s’integra perfectament. Inclouen MailChimp, AWeber, Infusionsoft i iContact. Hi ha aproximadament vuit programes amb els quals OptinMonster funciona directament.

Si actualment s’utilitza un d’aquests serveis de butlletí de correu electrònic admesos, tot el que heu de fer és triar el proveïdor de butlletins electrònics d’un menú desplegable i autenticar el vostre compte. El nombre de proveïdors de butlletins al desplegable està sempre susceptible de canviar, però probablement creixerà amb el pas del temps.

Temes i personalització

Hi ha quatre temes principals que s’utilitzen per al formulari d’optinació de Lightbox. Hi ha el tema de l’equilibri, el tema de l’estudi de cast, el tema Bullseye i el tema Clean Slate.

optinmonster-temes

Quan obriu el personalitzador de disseny, podeu personalitzar el títol i l’etiqueta, la llista de vinyetes, l’opció Imatge, el text de l’opció d’optin i el text del camp de correu electrònic. Es poden modificar colors, tipus de lletra i alineació a cada secció. També podeu destacar diferents paraules fent-les en negreta. El personalitzador és bastant senzill i, per descomptat, fa ús de la interfície de WordPress, que és familiar per als usuaris de WordPress.

Si bé OptinMonster diu que tot el procés de configuració es pot completar en un sol minut, el millor és dedicar-hi més temps perquè la campanya sigui molt eficaç. El suport dels gràfics i el text adequat farà una diferència considerable, així que no deixeu de reflexionar.

Conclusió

OptinMonster és jove, però els seus creadors escolten els seus usuaris implementant canvis al principi. Tot i que ara és fort, es convertirà amb el pas del complement d’optin encara més fort. Amb més desenvolupaments a l’horitzó com la barra lateral i després de la integració posterior, els desenvolupadors tindran més flexibilitat per crear finestres emergents Lightbox, barres de peu de pàgina i diapositives que generaran més oportunitats per convertir.

Obtén OptinMonster

Actualment utilitzeu el complement OptinMonster? Ens agradaria escoltar què en penses i les darreres actualitzacions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map