Entrades relacionades amb WordPress de Bibblio Plugin Review

Entrades relacionades amb WordPress de Bibblio Plugin Review

Com a propietari d’un lloc web, hauríeu de fer tot el possible per aconseguir que els visitants estiguin més temps al vostre lloc web. Pot recórrer un llarg camí per millorar el SEO i generar ingressos. Una manera d’evitar que els visitants premsin el botó enrere del navegador és dirigir-los a contingut que estigui estretament relacionat amb el que ja estan llegint al vostre lloc web. Millor encara podrà fer servir el que sabeu sobre els seus hàbits de navegació per obtenir continguts que és més probable que gaudeixin. Això funciona per Netflix on les recomanacions aporten el 80% del temps de participació. No hi ha cap raó per la qual no us hauria de funcionar, és a dir, en què us poden ajudar les publicacions relacionades de WordPress de Bibblio..


El Publicacions relacionades de WordPress de Bibblio utilitza intel·ligència artificial per cercar i mostrar publicacions relacionades en funció del contingut i de les dades d’usuari. I, com que utilitza l’aprenentatge automàtic per millorar constantment els seus suggeriments, el connector és capaç de servir contingut molt optimitzat. Els algorismes s’actualitzen constantment, aprenent del comportament de l’audiència i millorant a mesura que s’afegeix més contingut. Abans que ho sàpigueu, voleu aprofundir en una base de lectors lleial.

Què significa tot això en termes de SEO? Amb el pas del temps, pot suposar una participació més elevada, una menor taxa de rebot i millors SERPs. No heu de prendre la meva paraula. En lloc d’això, podeu provar la unitat de dades plugin Bibblio gratuït al vostre lloc web. Instal·lar el connector i treballar amb ell és una brisa, però us portaré els passos de totes maneres una mica més tard.

Com funciona les publicacions relacionades amb WordPress de Bibblio

Quan activeu el connector, indexa automàticament totes les publicacions i comença a analitzar-les immediatament. A continuació, serveix contingut rellevant per als lectors basat en un algorisme d’aprenentatge automàtic. Com a resultat, les recomanacions són molt rellevants per als lectors, animant-los a romandre més temps al vostre lloc.

Com funciona

El mòdul de recomanacions es pot mostrar en un widget a la barra lateral, al peu de pàgina o en línia (amb un codi curt), on vulgueu. La visualització es pot personalitzar amb CSS per anar al disseny del vostre lloc web i les imatges destacades es mostraran a les recomanacions.

Tot el processament es fa al final del servidor de connectors, de manera que no hi ha cap velocitat de lloc web. Segons el volum de contingut, pot haver-hi un retard inicial en les recomanacions. La latència pot variar d’uns minuts per als blocs més petits fins a unes hores per als llocs web amb gran contingut.

Quan Bibblio brilla de debò és la forma en què tracta cada visita com una oportunitat per aprendre i millorar les recomanacions.

Què costa

Abans de continuar, anem a costar el camí. Sense pagar un cent per cent, podeu rebre fins a 25.000 trucades de recomanació al mes. Cada conjunt de recomanacions compta com a una sola trucada.

Registra’t gratuitament

El pla d’inici de publicacions relacionades gratuïtes per WordPress de Bibblio és una opció excel·lent per a nous blocaires o si voleu provar el servei abans d’immergir-vos en un pla premium.

Publicacions relacionades amb WordPress mitjançant plans de preus Bibblio

A partir d’aquí, tindreu l’opció d’inscriure’s a un compte Premium Self-Serve o Enterprise. Els plans de self-service utilitzen un preu augmentat en funció del nombre de recomanacions que feu servir, a partir de 19 dòlars per 50000 recomanacions. Per a llocs web grans, podeu contactar amb l’equip de Bibblio per crear un pla d’empresa personalitzat per satisfer les vostres necessitats.

Característiques clau

Les altres funcions que afegeixen l’atractiu de Bibblio:

Característiques clau de Bibblio

 • És lleuger i ràpid, amb tots els processadors previs, emmagatzematge en memòria cau i elevadors pesats que gestiona el servidor de connectors. Sense cap tensió addicional al vostre servidor, el vostre lloc romandrà ràpid
 • Hi ha més de 150 combinacions de disseny per als mòduls preconeguts per incloure recomanacions que es poden deixar caure en un giny
 • Els mòduls són personalitzables i poden respondre
 • Opcions de visualització múltiples: a la barra lateral, al peu de pàgina o en línia a qualsevol lloc de la publicació
 • Admet les miniatures tirant automàticament la imatge destacada
 • Algorismes d’aprenentatge automàtic per oferir recomanacions altament rellevants
 • Podeu controlar el maneig de les vostres publicacions anteriors o futures. A més, podeu ometre publicacions que no vulgueu mostrar
 • Com que la tecnologia de Bibblio entén el contingut, ja no cal que etiqueteu les publicacions àmpliament
 • Raspeja automàticament el contingut del vostre lloc i proporciona recomanacions ràpidament
 • Permet afegir un codi de seguiment per veure en què fan clic els vostres usuaris
 • Supervisa l’eficàcia dels vostres mòduls amb dades sobre mètriques, com ara el nombre de recomanacions fetes i els percentatges de clics
 • Suport per a més d’una dotzena d’idiomes
 • Infraestructura de confiança amb les vostres dades emmagatzemades a Amazon Web Services
 • Atenció al client fiable que garanteix el temps de resposta en 24 hores

Com mostrar publicacions relacionades al vostre lloc web amb Bibblio

Ara que coneixem molt bé sobre Bibblio, anem a comprovar el seu funcionament. Per fer-ho, instal·laré el connector en un lloc web de prova amb algun contingut relacionat amb els viatges i l’aventura.

Creació d’un mòdul

A la instal·lació, el complement afegeix un Bibblio a la taula de comandament des d’on podeu accedir a totes les funcions del complement.

El primer que heu de fer després de la instal·lació és crear el vostre compte Bibblio. Rebrà claus de l’API i, un cop les hagis introduït al camp corresponent, ja estaràs preparat per començar a configurar el connector.

Crear compte

Podeu permetre a Bibblio publicacions relacionades per a WordPress accedir a totes les publicacions existents, així com afegir automàticament publicacions futures. Si teniu tipus de publicació personalitzats, també es mostrarà aquí.

Inclou publicacions

Ara, podeu continuar creant un mòdul i personalitzar-lo. Un mòdul és un giny que conté publicacions relacionades que poden situar-se a qualsevol part de la publicació o de les vostres pàgines. Hi ha quatre opcions per triar: graella, aparador, columna i fila. Hi ha més de 150 combinacions de disseny preparades.

Disseny del mòdul

Podeu ajustar la relació de fitxa i afegir efectes especials, com ara Revela més al pas del temps, Brillant a l’alça, Mostra el text per separat a sota de la imatge o com a superposició i molt més. La imatge destacada de la publicació apareixerà automàticament en segon pla. En cas que no tingueu una imatge destacada per a la publicació, de manera predeterminada, les rajoles mostraran una filigrana en escala de grisos per a cada rajola. Aquest és també el lloc on podeu afegir un codi de seguiment al vostre mòdul per fer un seguiment del seu rendiment.

També podeu personalitzar els vostres mòduls manualment mitjançant la superació del vostre CSS. Quan no estigueu satisfet amb les vostres opcions, doneu al vostre mòdul un nom únic i Desa ella.

Afegeix mòdul

Si voleu canviar el mòdul d’alguna manera més endavant, també ho podeu fer visitant Bibblio> Mòduls fent modificacions i actualitzant els canvis.

Mòduls addicionals

No només això, si hi ha alguna publicació en concret que no vulgueu mostrar a les publicacions relacionades, podeu excloure-la desmarcant una opció a l’Editor.

Exclusió de publicacions

Visualització del mòdul

Després de crear el mòdul, la manera més senzilla de mostrar-lo és mitjançant la configuració integrada de Bibblio per presentar automàticament un mòdul després de publicacions. Aquesta configuració es troba principalment Bibblio> Mòduls pàgina. Simplement, seleccioneu el mòdul que voleu mostrar de manera predeterminada, atorgueu-li un títol i deseu-lo. Això és! Ara totes les publicacions mostraran aquest mòdul tret que n’especifiqueu un altre.

Mòduls automàtics destacats

Però també podeu tenir una visualització del mòdul en diverses altres ubicacions del vostre lloc web. Si voleu, podeu mostrar el mòdul al cos de la publicació. Per fer-ho, manteniu el cursor al punt de la publicació on voleu que aparegui el mòdul. A continuació, feu clic a la icona Inserir codi curt a la barra d’eines.

Publicacions relacionades de WordPress per shortcodes de Bibblio

A la finestra emergent que apareix, seleccioneu el mòdul que apareixerà a la publicació i feu clic a D’acord.

Per aconseguir que el giny aparegui a la barra lateral o al peu de pàgina, dirigiu-vos a Aparició> Ginys i afegir segons sigui necessari. Simplement feu clic per afegir, o arrossegueu i deixeu anar el giny a la ubicació que vulgueu.

Opcions de widget

Amplieu l’àrea de widget i empleneu tots els detalls i deseu les entrades.

Publicacions relacionades de WordPress de Bibblio Widget

De manera similar, podeu crear tants mòduls com vulgueu i afegir-los allà on vulgueu.

Bibblio pot començar a mostrar recomanacions i estar en directe en qüestió de minuts per als petits blocs. Però per a catàlegs molt grans, la indexació completa pot trigar unes hores. En el meu cas, vaig poder veure Bibblio en acció en menys de cinc minuts. Així es mostra al meu lloc de prova.

Vista prèvia

Analytics

Bibblio el configura de manera que podreu tenir en compte el nombre de publicacions emmagatzemades i el nombre de recomanacions realitzades directament des del vostre tauler de control. Però per aprofundir en els clics als mòduls i en els percentatges de clics, haureu de visitar el vostre tauler Bibblio.

Publicacions relacionades amb WordPress de Bibblio Analytics Dashboard

Allà tindreu accés a una anàlisi més detallada tant sobre les metadades generades per cada publicació com sobre la manera en què es marca cada recomanació. L’anàlisi fàcil de CTR us pot ajudar a veure el rendiment de les vostres recomanacions.

El que fa de Bibblio un destacat

Hi ha moltes coses que m’agraden sobre les publicacions relacionades de WordPress de Bibblio, però el que fa que sigui destacat per a mi són:

 • L’absoluta facilitat amb què he pogut configurar-la i aconseguir que em facin recomanacions en pocs minuts
 • Les recomanacions es basen en una intel·ligència artificial que s’ajusta a les preferències del lector i n’aprèn constantment de les recomanacions puntuals
 • Tot el contingut s’emmagatzema als servidors del complement, el processament passa allà mateix i també ho fa la memòria cau. Com a resultat, obté recomanacions de classe superior sense cap reducció de la velocitat del lloc o la tensió dels recursos del servidor
 • Les imatges destacades s’utilitzen automàticament com a miniatures: si es dóna que la publicació no té cap imatge destacada, les fitxes es mostren filigranes
 • Dreceres i widgets per mostrar mosaics a qualsevol lloc
 • Analítica clara que inclou els CTR
 • T’estalvia el problema de marcar les publicacions de manera àmplia

Paraules finals sobre publicacions relacionades de WordPress de Bibblio

No hi ha dubte que l’enfocament d’aprenentatge automàtic és altament eficaç per trobar i proporcionar recomanacions molt rellevants als visitants. I no hi ha dubte que la funció relacionada amb el complement de WordPress de Bibblio fa un gran treball. Per millorar el compromís dels usuaris al vostre lloc, necessiteu totes les armes de la vostra armadura. No hi ha dubte en la meva ment que és un dels millors complements de publicacions relacionades amb WordPress i que Bibblio pot ser una gran incorporació al vostre lloc web.

Descarregueu Bibblio per a WordPress   Més informació sobre Bibblio

Tens alguna pregunta sobre publicacions relacionades de WordPress de Bibblio que no vam incloure a la nostra guia? Pregunteu més avall. O ja heu instal·lat Bibblio al vostre propi lloc web? Deixeu una nota: ens agradaria saber com us ha funcionat a la secció de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map