Elementor 2.0 Review: Canvi de la cara del disseny web

Elementor 2.0 Review: Canvi de la cara del disseny web

En aquesta revisió d’Elementor, analitzarem aquest conegut complement de creador de pàgines i la seva recent publicació d’Elementor 2.0. Tant si voleu personalitzar un parell de pàgines web, com si voleu dissenyar un lloc completament nou, la nova versió d’Elementor 2.0 té les eines i les funcions per ajudar-vos a fer realitat la vostra visió creativa.


Segueix llegint per obtenir més informació sobre què ofereix Elementor i per comprendre a fons les novetats llançades amb Elementor 2.0. També tindrem en compte els avantatges de l’actualització a Elementor Pro. I les funcions avançades que ofereix aquesta extensió premium. Comencem…

Una introducció a Elementor

Elementor

Per a aquells que no hagin utilitzat Elementor i en coneguin poc el connector, començarem amb una introducció ràpida a aquesta solució i considerarem què hi ha per oferir.

Elementor és un popular connector de creadors de pàgines de WordPress que només es va llançar fa poc menys de dos anys. En aquest temps, Elementor s’ha convertit en un competidor seriós en el món dels complements de creadors de pàgines. Proporciona una experiència impressionant i unes àmplies característiques, donant lloc a una base de clients en constant creixement.

Elementor dóna suport tant a gratuït i la versió premium del seu complement. Elementor Pro és una extensió del complement gratuït i proporciona eines avançades per millorar el flux de treball i augmentar les conversions i vendes. Més endavant tractarem la versió Pro de Elementor. Però ara, anem a veure què ofereix la versió bàsica gratuïta de Elementor …

Característiques de l’elementor

Elementor incorpora un intuïtiu editor d’arrossegar i deixar anar, que permet als usuaris dissenyar o personalitzar fàcilment qualsevol pàgina o tipus de publicació personalitzada a WordPress. I tot sense haver de tocar una línia de codi. Totes les personalitzacions es poden fer a la part frontal del vostre lloc, de manera que podeu veure que els dissenys de les vostres pàgines tenen lloc en temps real.

La biblioteca de plantilles Elementor conté més de 300 plantilles ben elaborades per seleccionar, creades per a qualsevol indústria i nínxol. Un cop triada una plantilla, l’editor Elementor us proporciona un ampli control sobre tots els detalls d’estil. Les plantilles i dissenys de pàgines es poden desar i reutilitzar, així com exportar-los per utilitzar-los en altres llocs web.

Elementor també proporciona un paquet complet de ginys de forma gratuïta. Aquests widgets funcionen dins del creador de pàgines en viu, el que us permet afegir infinites possibilitats de disseny a les vostres pàgines. A continuació es mostren alguns dels widgets que podeu utilitzar a les vostres pàgines …

 • Galeria d’Imatges.
 • Carrusel d’imatge.
 • Google Maps.
 • Botons.
 • Vídeo.

Els widgets i plugins de tercers també es poden incrustar al creador de pàgines Elementor. Per tant, podeu envoltar-vos de tots els vostres elements de disseny preferits.

Aquí en teniu alguns d’altres les principals característiques que Elementor ofereix …

 • Personalització total en disseny.
 • Fons de vídeo.
 • Edició en línia.
 • Lightbox de la imatge i la galeria.
 • 800 fonts de Google més.
 • Disseny de pàgines de destinació.
 • Edició mòbil.
 • Desenvolupador amistós.

Elementor també ofereix un ampli suport, incloent-hi tutorials de vídeo i articles en profunditat. Aquests ensenyen pas a pas com utilitzar aquest complement per crear llocs web impressionants.

Ara coneixem una mica sobre Elementor i algunes de les funcions que incorpora a la seva versió bàsica gratuïta. Vegem a continuació la recent publicació d’Elementor 2.0 i esbrineu quines eines i funcionalitats s’han afegit a aquest plugin ja molt ric en funcions.

Les noves funcions de Elementor 2.0

Al febrer, l’equip d’Elementor va començar a distribuir-se Elementor 2.0. Amb cada llançament de funcions noves, esperen resoldre els problemes que es plantegen diàriament les persones que utilitzen WordPress quan intenten dissenyar i personalitzar llocs web. Quines funcions s’han introduït, i com milloraran l’experiència d’Elementor?

Blocs elementals

Blocs

Una de les primeres funcions que es va publicar a l’Elementor 2.0 va ser Blocs elementals. Aquesta característica totalment gratuïta proporciona una manera flexible de construir pàgines de manera ràpida i eficaç.

Els blocs són seccions fonamentalment pre-dissenyades que, combinades, poden crear pàgines completes. Examineu i filtreu les diferents opcions de disseny disponibles i, a continuació, afegiu els blocs adequats a cada pàgina del vostre lloc web amb només fer clic en un botó. Això us proporciona més flexibilitat que les plantilles de pàgines, però segueix amb un suport suficient per dissenyar-vos per estalviar temps i garantir que produïu un lloc web amigable, professional i atractiu..

Cada bloc es pot personalitzar, permetent transformar el contingut i convertir ràpidament els vostres pensaments i idees en un lloc web. I els blocs es construeixen prèviament amb configuració de widget i de disseny, de manera que simplement podeu concentrar-vos en el procés de disseny i no preocupar-vos dels aspectes tècnics de la creació d’una pàgina. Els blocs es poden desar i reutilitzar en diferents pàgines.

Escollir i escollir blocs per crear una pàgina no és només una forma divertida de dissenyar. Els blocs agilitzaran el vostre flux de treball i gestionareu el vostre procés de creació, produint pàgines de gamma alta acabades, en cap moment..

Actualment, a la biblioteca de blocs, hi ha 253 tipus de blocs diferents disponibles, repartits en 15 categories, inclosos Preu, Equip, Testimonis, Portafoli, Trucada a Acció i Subscripció. L’equip de Elementor també s’anirà afegint a aquesta biblioteca amb el pas del temps, garantint que, sigui quin sigui el vostre projecte, hi haurà blocs per encaixar.

Elementor API Developer

API de desenvolupadors

A l’abril, Elementor va anunciar la seva nova Centre de desenvolupadors per a desenvolupadors de Elementor. Es tracta d’un lloc nou i un recurs veritablement impressionant: un impacte important en qualsevol desenvolupador de WordPress que vulgui ampliar Elementor o integrar-lo en un producte.

El Centre de Desenvolupadors té dues seccions …

Fem una ullada a aquests dos amb més detall …

Recursos per a desenvolupadors de Elementor

El Centre de recursos per a desenvolupadors inclou guies pas a pas, tutorials i exemples de codi que expliquen com els desenvolupadors poden crear les seves pròpies extensions Elementor o solucions personalitzades per als clients. Hi ha informació tant per als desenvolupadors de complements i temes, com informació sobre els estàndards recents de codificació de WordPress i les últimes bones pràctiques.

Referència del codi elemental

Mitjançant els documents de referència del codi de l’elementor podreu aprendre ràpidament què fa cada funció, classe, mètode i ganxo d’Elementor. Aquí podeu cercar fàcilment la referència de codi per trobar codi específic, que s’actualitza automàticament amb cada nova versió de la versió de Elementor. L’equip d’Elementor també té previst afegir fragments i exemples de codi a la referència del codi en un futur previsible.

Si sou un plugin o desenvolupador de temes de WordPress, el Centre de desenvolupadors de Elementor és un recurs inestimable i val la pena consultar-lo.

Elementor Pro 2.0: creador de temes

Constructor de temes Elementor 2.0

La versió d’Elementor Pro 2.0 ha vist actualitzat el complement del creador de pàgines per incloure’l Capacitats del creador de temes. Fins ara, no s’ha pogut personalitzar determinades àrees del tema amb l’editor Elementor Pro, com ara la capçalera, el peu de pàgina, la publicació única i l’arxiu.

Elementor Pro Theme Builder ha ampliat el concepte de plantilles i ha introduït nous tipus de plantilles per a capçaleres, peus de pàgina i altres àrees del vostre lloc. Això fa possible que ara pugueu dissenyar i personalitzar totes les parts del vostre lloc web, no només les àrees de contingut, mitjançant l’editor d’eliminació i solta Elementor. Així que acomiadem el codi!

El Elementor Pro Theme Builder funciona en qualsevol tema de WordPress i us permet crear tots els aspectes del vostre lloc web visualment, a la part frontal del lloc web. Mitjançant les plantilles dinàmiques, podeu crear el marc del contingut i després aplicar-lo al vostre lloc. Les plantilles s’omplen de contingut dinàmic del vostre lloc web amb un sol clic.

Elementor Pro 2.0 també ofereix 25 + blocs de capçalera i peu de pàgina, així com una funció de capçalera enganxosa que us ajudarà a començar. Ja no sereu restringits per la capçalera i el peu de pàgina del vostre tema. Ara podeu fer servir els blocs Elementor per crear dissenys elegants i atractius que funcionen amb la resta de marca del vostre lloc web..

Elementor Pro 2.0: característiques encara per venir

Encara per venir

Com hem comentat anteriorment, Elementor 2.0 s’està desplegant per etapes. I per a Elementor Pro 2.0, encara hi ha funcions per venir.

La integració de WooCommerce hauria de comptar amb nosaltres en breu, donant un poderós control del disseny sobre la vostra botiga de WooCommerce, les pàgines de productes i altres elements de comerç electrònic a través de l’Editor Elementor. Els widgets inclouran …

 • Giny WooCommerce Products: mostra i filtra els productes de WooCommerce al lloc.
 • Giny de WooCommerce Categories: trieu quines categories de producte es mostren.
 • Giny Woo Elements: afegeix pàgines de comerç electrònic al vostre lloc, incloent-hi una pàgina de carretó, pàgina d’un sol producte, pàgina de cessió i molt més.
 • Woo Add to Cart Widget: mostra un botó “Afegeix a la cistella”.

Aquestes integracions faran d’Elementor l’eina perfecta per dissenyar un lloc de comerç electrònic a les vostres especificacions exactes.

Encara queda per arribar un ampli suport per Camps personalitzats avançats (ACF) i conjunt d’eines. Amb aquesta funcionalitat, podreu crear camps de contingut en ACF o Toolset, i incorporar-los visualment a qualsevol pàgina. El que pot desenvolupar per als desenvolupadors, és molt un canvi.

Si voleu actualitzar a Elementor Pro?

Elementor Pro

Després de llegir sobre el remarcable Theme Builder que l’equip d’Elementor ha incorporat a l’extensió Elementor Pro, així com les integracions de WooCommerce, ACF i Toolset que hi ha a la vorera, és possible que us preguntareu si heu d’actualitzar a Pro.

Així, anem a fer una ullada ràpida de què més ofereix Elementor Pro …

 • Plantilles Pro – Trieu entre una selecció de plantilles professionals de gamma alta.
 • Formulari: dissenyeu i afegiu formularis de contacte, formularis de subscripció, formularis d’inici de sessió i molt més.
 • Mitjans: mostra imatges i vídeo amb un widget Carrusel o Diapositives.
 • CSS personalitzat: afegiu el vostre propi codi i veieu-lo en acció a l’editor en directe.
 • Integracions: s’integra fàcilment amb MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA i Adobe TypeKit, per citar-ne alguns.
 • Mitjans socials: afegiu botons de compartir, icones socials, integracions de Facebook i molt més.

Els usuaris d’Elementor Pro també poden beneficiar-se d’assistència al client les 24 hores. Obteniu ajuda ràpidament amb qualsevol problema i respostes a qualsevol pregunta que puguin sorgir. Evidentment, Elementor Pro és una eina excel·lent i, si teniu informació seriosa sobre la qualitat del disseny del vostre lloc web, l’actualització a Pro hauria de ser al vostre radar.

Pensaments finals sobre l’Elementor 2.0

Com podeu veure, Elementor 2.0 té algunes novetats impressionants. Des de l’API Elementor Blocks i el desenvolupador, fins al fantàstic nou Elementor Pro 2.0 Theme Builder i integracions avançades, Elementor canvia la cara del disseny web. Que el connector Elementor és imprescindible per a qualsevol persona que dissenyi o personalitzi un lloc web, no cal dir-ho, però escollireu la versió gratuïta o premium?

Tens alguna pregunta sobre el nou llançament d’Elementor 2.0? Si us plau, no dubteu en preguntar-los als comentaris a continuació …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map