Creació d’enquestes per a WordPress amb formes de gravetat

Torno amb més informació en els formularis de gravetat. Si sou un usuari del connector, sabreu que, a més de la funcionalitat principal dels formularis, Rocket Genius, l’autor de Gravity Forms ha publicat diversos complements per ampliar el connector..


En el passat, els complements han estat del tipus que esperaves; integració amb Mailchimp, AWeber, Freshbooks: tots dissenyats de manera que un cop omplert el formulari pugueu enviar les dades al servei de tercers. Les he utilitzat i són sòlides. Altres complements han estat entorn de la integració de WordPress, permetent un formulari per crear un compte d’usuari de WordPress o proporcionar una eina visual captcha.

Així, més recentment, quan es van publicar “Polls”, “Survey” i “Quiz” de forma ràpida, hi havia la sensació que alguna cosa canvia; la funcionalitat bàsica dels formularis de gravetat ha madurat i ara toca mirar al voltant d’altres oportunitats funcionals.

Tot just aquest mes, hi ha informació nova sobre un “complement al marc” que hi ha a la vorera i un afegit encara més recent que s’integra amb l’empresa Zapier. Uns moments realment emocionants si és que la gravetat forma un puny; i jo sóc!

Obtenir coneixement dels formularis de gravetat: enquestes

Entrem, doncs, a la llista de votacions i observem què pot fer. Com la majoria dels altres complements de Gravity Form, en realitat un complement independent que heu d’instal·lar. Tot i que la integració és perfecta.

En el formulari més senzill, tot el que voleu configurar és un sondeig ràpid per fer una pregunta i obtenir els resultats. Sense cap tipus d’enrenou, el complement proporciona i es lliura literalment en uns 60 segons, és a dir, quant dura el temps que es crea per crear un nou formulari, introduïu una pregunta de sondeig i proveu-la..

Anem a veure com fer-ho

Formes de gravetat: crear un nou formulariComença per crear un nou formulari; a continuació, se us presentarà un formulari buit que serà la base de la vostra primera enquesta.

En aquest exemple, ens limitem a fer una pregunta senzilla i oferim als usuaris un parell d’opcions per respondre (sí, és senzill, però en molts casos és necessari).

Quan s’instal·la el complement, un nou tipus de camp està disponible a l’epígraf “Camps avançats”: vegeu la pantalla que es mostra a continuació.

Formes de gravetat: Camp d'enquesta

Feu clic a sobre Enquestes afegirà un camp especial al vostre nou formulari. Com que només és una enquesta de preguntes, aquest és l’únic camp que necessitem. (Et vaig dir que era ràpid !!).

De manera predeterminada, el camp s’afegeix amb els botons de ràdio per defecte, ja que això és el que volem només podem afegir la pregunta i les opcions que un usuari pot triar com a resposta.

Formes de gravetat: Configuració del camp d'enquesta

Feu clic a editar en aquest camp nou i se us ofereix la possibilitat de definir la pregunta i les respostes.

Formes de gravetat: estableix preguntes d’enquesta

Un cop acabat aquí, desa el formulari. Ara hem d’afegir el formulari a una pàgina o publicació al nostre lloc de WordPress. Això es fa de la manera habitual, des de la pantalla de l’editor de publicacions de WordPress Afegir formulari i seleccioneu el vostre formulari d’enquesta de nova creació.

Formes de gravetat: Enquesta de mostra

Ara visiteu la part frontal del vostre lloc i comproveu-ne.

Bastant xulo? Voleu estar el temps? Estic segur que he estat capaç de dur a terme la promesa d’un sondeig en 60 segons o menys.

Tal i com espereu quan presenteu un usuari amb una enquesta, haurien de poder consultar els resultats. Notareu que l’enllaç es col·loca automàticament allà.

Feu clic a Veure resultats i això és exactament el que obté amb una animació força espel·lent.

Formes de gravetat: resultats de l'enquesta

(Evidentment, R2 torna a estar a favor!).

Entrades de sondeig al tauler de comandament de WordPress

De manera que teniu un sondeig en marxa i voleu veure què pensen els vostres usuaris, el complement inclou algunes eines senzilles però efectives per ajudar-vos.

Formes de gravetat: entrades de sondeigNormalment per visualitzar les entrades d’un formulari que visiteu Formulari menú, feu clic Entrades i hi ets És exactament el mateix per a un formulari que conté un sondeig.

A partir d’aquí, feu clic vista a qualsevol de les entrades i se us mostrarà la mateixa pantalla que l’usuari a la portada.

Hi ha un nou element de menú que s’executa a la part superior de la interfície d’Entrades, fes clic a Resultats de l’enquesta i trobareu un conjunt adequat de filtres per a les dades de la enquesta.

Formes de gravetat: filtres d’enquestaAquí podeu triar una de les vostres respostes, filtrar per a un interval de dates i aprofundir generalment en els resultats i avaluar com canvien els canvis al llarg d’un període de temps.

Coses senzilles però eficaços per analitzar ràpidament les dades que es recopilen.

Tot molt maco, sobretot si sou un usuari actual de formes de gravetat, la corba d’aprenentatge de les enquestes a les que hi ha afegit no és forta..

Què es pot fer?

D’acord, de manera que són les enquestes 101, però hi ha més coses. Aquí teniu algunes idees per pensar-vos.

Podeu posar un camp d’enquesta dins d’un formulari més gran i obtenir resultats interessants. Estic segur que heu vist algun formulari d’investigació en algun lloc que fa la pregunta “Com heu sentit parlar de nosaltres”, penseu en això com a camp d’enquesta. Facilita la teva vida perquè, de tant en tant, pot revisar les estadístiques d’aquesta pregunta.

No heu de fer enquestes tan evidents com el meu simple exemple. Podeu amagar el fet que la pregunta és un camp de sondeig de manera que les dades només estiguin disponibles per a vosaltres.

Hi ha un conjunt complet de controls disponibles per a cada sondeig. Al costat d’una altra configuració de formulari, com ara les notificacions i les confirmacions, podreu veure una nova opció per a les enquestes.

Des d’aquí podeu:

 • Trieu amagar el visualitzar els resultats opció per als usuaris
 • Commuta el percentatge i compta amb els resultats
 • Trieu un esquema de colors diferent
 • Una opció per tenir un sistema basat en galetes que no permeti múltiples vots

Vegeu a continuació una captura de pantalla de la configuració del sondeig.

Formes de gravetat: Configuració d'enquesta

Un consell final

Estic segur que només he perdut l’atenció, no us restarà la porta per instal·lar el complement i començar a enquestar els vostres usuaris sobre tot tipus de coses. Encara queda un altre consell. Qualsevol estadista raonable us dirà que heu de randomitzar l’ordre o les respostes en cas contrari, podreu variar cap a la part superior o inferior de les respostes..

També hi ha una opció.

Quan configureu les preguntes (és a dir, editeu el camp de la enquesta), veureu que hi ha una opció per aleatoritzar l’ordre de les opcions.

Formes de gravetat: Enquesta aleatòria

Gertrude Cox estaria orgullós!

Així que allà en teniu, un curs ràpid d’errors en el complement de Gravity Forms “Polls”. Estigueu atents a les publicacions següents amb enquestes i preguntes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map