Còpia de seguretat del vostre lloc WordPress amb BackupBuddy

Còpia de seguretat del vostre lloc WordPress amb BackupBuddy

Ja estem a la segona setmana de desembre, però ara estem volant aquest mes! Però no deixeu que les vacances es distreguin de les millors pràctiques de manteniment i seguretat de WordPress. Assegureu-vos que la còpia de seguretat del vostre lloc web estigui preparada amb BackupBuddy: la manera més senzilla de fer còpies de seguretat del vostre lloc WordPress. I ara podeu preparar les vostres còpies de seguretat per a la temporada de vacances, ja que iThemes ofereix una oferta exclusiva per als usuaris de WPExplorer, així com un descompte a tot el lloc que realment no us haureu de perdre!


La importància de les còpies de seguretat del lloc de WordPress

Si teniu més d’un parell de publicacions, un tema personalitzat o si senzillament heu dedicat molt de temps o esforç a aconseguir el vostre lloc web de WordPress de la manera que voleu, us faríeu gràcia si passés alguna cosa bé? Sí, ho vam pensar. Per això, ha de guardar còpies de seguretat del lloc web.

Base de dades vs Còpies de seguretat completes

Moltes empreses bones d’allotjament ofereixen còpies de seguretat diàries com a característica dels seus paquets d’allotjament. Aquesta és una característica excel·lent, tret que només tinguin còpies de seguretat de bases de dades, cosa que significa que la resta de la instal·lació de WordPress (les vostres imatges, temes, complements i configuració) es perdran si passés alguna cosa al vostre lloc web. Tenim més de 8.000 articles a la nostra mediateca aquí a WPExplorer i no hi ha cap manera de poder tornar-los a afegir tots manualment, de manera que sempre executem una còpia de seguretat completa del lloc web diàriament..

Plugin WordPress de BackupBuddy

La manera més fàcil de fer una còpia de seguretat del vostre lloc web? Utilitzeu a plugin conegut i fiable com BackupBuddy. BackupBuddy ofereix opcions per executar-les còpies de seguretat completes del lloc web per a més seguretat còpies de seguretat de bases de dades que potser desitgeu prendre periòdicament mentre treballeu al vostre lloc web (sovint fem còpia de seguretat de la nostra base de dades abans d’actualitzar temes o complements, només per estar al costat segur).

Còpia de seguretat manual i automàtica

Quan feu una còpia de seguretat completa del vostre lloc de WordPress, podeu fer la còpia de seguretat vosaltres mateixos o utilitzar un complement. Per obtenir una còpia de seguretat manual, haureu d’iniciar la sessió al vostre lloc a través de FTP i descarregar les còpies de tot el que tingueu a les carpetes wp-admin, wp-include i wp, així com fer servir una altra eina per fer una còpia de la vostra base de dades (cpanel, phpmyadmin , etc.) per descarregar. Si no coneixeu el funcionament interior de WordPress i servidors, això pot ser una tasca desagradable. A més, heu de recordar que heu de repetir aquest procés regularment per mantenir les vostres còpies de seguretat rellevants.

Còpies de seguretat programades BackupBuddy

No us perdeu mai una còpia de seguretat amb programació de còpies de seguretat

O bé, pot facilitar la teva vida i configurar còpies de seguretat automàtiques amb BackupBuddy. BackupBuddy té opcions integrades per configurar el vostre propi costum horaris de còpia de seguretat (diàriament, setmanal o mensualment) per poder concentrar-se en totes les altres tasques que comporta la realització d’un lloc web. Encara és millor l’opció per emmagatzemar les vostres còpies de seguretat BackupBuddy Stash (rebeu 1 GB d’emmagatzematge gratuïtament amb la vostra compra BuddyPress), Amazon S3, Dropbox o podeu rebre còpies de seguretat mitjançant correu electrònic. Aquesta és una gran precaució de seguretat, ja que mai voleu conservar les còpies de seguretat al mateix lloc que el lloc en què viviu!

Restauració de llocs guiada vs manual

Si alguna cosa passa amb el vostre lloc web utilitzant els fitxers de còpia de seguretat, és com agafar-los. Podeu intentar restaurar el vostre lloc manualment o mitjançant un complement. Si decidiu fer-ho vosaltres mateixos, haureu de penjar la base de dades (que en alguns casos també pot requerir-ne la creació d’una nova) i tornar a afegir tots els fitxers del lloc real mitjançant FTP. Si no esteu còmode amb el desenvolupament de WordPress o utilitzeu eines per a desenvolupadors com Transmet o cPanel, pot ser un procés espantós.

ImportBuddy per a BackupBuddy

Seguiu juntament amb ImportBuddy per a BackupBuddy per restaurar el vostre lloc

La manera més senzilla és restaurar el vostre lloc amb l’ús d’un complement de còpia de seguretat per començar. Si encara no ho heu pensat, iThemes BackupBuddy és el nostre complement de còpia de seguretat de WordPress preferit per un motiu. Fa que prendre, gestionar i implementar còpies de seguretat fàcil. Per utilitzar una còpia de seguretat, només cal que inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress, feu clic a l’element de menú BackupBuddy del tauler i, a continuació, feu clic a l’opció Restaura / Migra. A continuació, seleccioneu la còpia de seguretat que vulgueu fer servir i seleccioneu l’opció per “migrar al servidor remot”, que importarà la vostra còpia de seguretat i el script ImportBuddy de BackupBuddy. A continuació, seleccioneu una destinació de còpia de seguretat i inicieu la migració de la còpia de seguretat. A continuació, ImportBuddy us dirigirà en el procés de restauració del vostre lloc!

Altres raons per les quals BackupBuddy és millor en les còpies de seguretat que vosaltres

Amb BackupBuddy podeu fer més que fer una còpia de seguretat del vostre lloc web. Per als usuaris habituals de WordPress o hobbyist BackupBuddy facilita la gestió de les vostres còpies de seguretat i seguretat de WordPress.

A més de les restauracions completes del lloc web, també podeu fer-ho restaurar fitxers individuals. Això és fantàstic si heu decidit provar canvis a la vostra fulla d’estil o si heu canviat el tema per una cosa terrible. Amb les opcions de restauració / migració de BackupBuddy, podeu triar i triar quins fitxers voleu substituir, de manera que no haureu de canviar tot si no voleu.

També podeu utilitzar BackupBuddy per migracions de llocs – un enorme avantatge si ets desenvolupador. Podeu utilitzar l’opció Restaurar / Migrar per traslladar el vostre lloc web a un domini o host nou (no només per a restauracions). A més amb BackupBuddy, podeu moure tot, temes, complements i fins i tot widgets, fent que el vostre procés de migració sigui perfecte. I fins i tot hi ha funcions afegides Substitució d’URL (si es mou a un domini nou) i per a desplegament push / pull si canvieu un lloc des del vostre lloc d’escenificació.

I podeu fer servir BackupBuddy per clonació de llocs. Aquest és un gran avantatge si voleu duplicar el vostre lloc a una zona local o d’escenificació per fer-ne les proves. O si configureu una xarxa de llocs similars, podeu utilitzar BackupBuddy per importar el vostre lloc a diversos dominis (excel·lent per als venedors afiliats amb moltes pàgines de destinació similars).

BackupBuddy també té tones de funcions excel·lents per a una gestió fàcil de còpies de seguretat (noteu el document fàcil tendència amb aquest complement?). Hi ha opcions per a la integració de iThemes Sync (que podeu utilitzar per a còpies de seguretat romote, seguiment d’edicions de fitxers, programacions de còpies de seguretat actives, gestió de BackupBuddy Stash i molt més), finalització de còpia de seguretat notificacions per correu electrònic, automàtica exploració i reparació de bases de dades per mantenir el problema del vostre lloc lliure, eines del servidor per solucionar problemes de hosting que poden prevenir còpies de seguretat de forma gratuïta escaneig de programari maliciós i més. I aquests són només alguns dels molts motius per estimar BackupBuddy (i podeu conèixer més funcions i avantatges del desenvolupador al seu lloc).

BackupBuddy, un complement de còpia de seguretat de 5 estrelles

Ens encanta BackupBuddy i els oferim 5 estrelles per tenir funcions excel·lents i opcions fàcils d’utilitzar. Qualsevol pot fer còpies de seguretat i protegir el seu lloc web amb BackupBuddy. Així que si voleu provar-los, només cal que feu clic al botó següent per guardar a BackupBuddy by iThemes. I si feu la vostra inscripció, iThemes té un programa de fidelització del client, de manera que podreu estalviar un 25% en les vostres compres i renovacions futures (sí)!

Més informació sobre BackupBuddy

I, després d’haver aconseguit la configuració de BackupBuddy, trigueu una estona per emocionar-vos per l’oferta de vacances de demà. Tenim una cosa increïblement sorprenent dels nostres amics de CSS Hero que no voldríeu perdre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map