Convertiu les publicacions de blocs de publicitat a campanyes de mitjans socials amb Missinglettr

recensió de missinglettr

En aquest article revisarem Missinglettr: una eina fàcil d’utilitzar, totalment automatitzada, que repeteix contingut per a xarxes socials.


Tenint en compte que l’abast de les publicacions orgàniques en les xarxes socials és a tocar 1-2%, només té sentit periòdicament compartiu el contingut existent en aquestes plataformes. Tanmateix, tornar a crear publicacions de mitjans socials a partir del mateix contingut antic és una tasca que requereix molt de temps. Preferiria dedicar aquest temps a treballar amb contingut nou?

Entra Missinglettr.

missinglettr pàgina de destinació converteix la publicació al bloc a campanyes de xarxes socials

Missinglettr és una eina fàcil d’utilitzar, automatitzada i que permet repuritzar continguts per a les xarxes socials. Automàticament converteix les publicacions del teu bloc en campanyes de xarxes socials i les publica durant tot l’any. És realment tan senzill com sona. Aquí està com funciona Missinglettr:

 • Introduïu una publicació al bloc a Missinglettr.
 • Genera automàticament una campanya de social media, juntament amb un calendari de contingut.
 • Podeu editar / treure cada publicació de les xarxes socials segons el vostre gust i, a continuació, aprovar la campanya.

I ja està. Missinglettr compartirà les teves publicacions als teus canals de xarxes socials respectives.

Com s’utilitza Missinglettr per convertir automàticament les publicacions de blocs en campanyes de mitjans socials programats

Durant la revisió, he trobat que Missinglettr és extremadament fàcil d’utilitzar i de bon disseny. En pocs clics, Missinglett va aconseguir convertir les publicacions del blog de WPExplorer en campanyes de xarxes socials durant tot un any..

Aquí us mostrem com podeu crear una campanya de xarxes socials a Missinglettr.

Misslettr pàgina de registre

Pas 1: El primer pas és registrar-se en un compte nou. M’he registrat a un Negocis compte que inclou totes les característiques del producte que ofereix Missinglettr.

La inscripció per a un compte de Missinglettr no requereix un CC i obtindràs una prova de 14 dies sobre qualsevol pla. Endavant i prova!

missinglettr crea una nova campanya 01

Pas 2: Després de registrar-se a Missinglettr, el següent pas és crear i configurar un nou projecte. Penseu en a projecte com el lloc web font a partir del qual es recuperaran totes les publicacions del bloc. He escollit el nom del projecte WPExplorer i vaig entrar en un tutorial recent que vaig escriure.

A continuació, vaig connectar el meu compte de Twitter personal i vaig procedir al següent pas. En el moment d’escriure aquesta crítica, Missinglettr és compatible Twitter, Facebook (Pàgines i grups) i LinkedIn (Feed personal i d’empresa). Suport per a Google My Business arribarà aviat.

missinglettr crear una nova campanya 02, triar fus horari

Pas 3: A continuació, tria el meu fus horari i els horaris específics per publicar el contingut social.

missinglettr crea una nova programació de publicacions de la campanya 03

Pas 4: Al següent pas, Missinglettr demana seleccionar una programació de publicacions predeterminada. Podeu triar qualsevol horari entre els següents:

 • Moderat: 4 publicacions en 2 setmanes (recomanat)
 • Llum: 9 pals / any
 • Pesat: 15 publicacions en 2 mesos

missinglettr crea una nova integració d'idiomes de la campanya 04

Pas 5: El següent pas és la selecció d’idiomes. Missinglettr admet per defecte l’anglès i el podeu canviar segons el vostre requisit.

08 missinglettr crea una nova marca de marca 06

Pas 6: La següent pantalla és la pantalla de marca en la qual podeu personalitzar la imatge, el color principal i el nom de la vostra marca. També podeu personalitzar el nom de l’autor.

09 missinglettr crea una nova campanya

Pas 7: Al darrer pas, heu de seleccionar la bombolla de pressupost que us agradi més, feu clic Pròxim, i Missinglettr començarà a generar la campanya.

10 missinglettr creen la nova campanya 08 gairebé feta

I en pocs moments (faltava un minut en el meu cas) Missinglettr haurà creat un campanya de xarxes socials durant tot un any des d’una sola publicació al bloc.

11 missinglettr creen la nova campanya 09 feta

Revisa la campanya de generació automàtica de Missinglettr de Missinglettr

Un cop Missinglettr generi la campanya, és hora de revisar-la. El procés de revisió és bastant senzill. Consulteu les publicacions, en editeu qualsevol o suprimiu les que no us agraden. Aquí teniu una visió general del procés:

Es generen 12 hashtags de campanya desapareguts automàticament

En el primer pas de la pantalla de revisió de la campanya, Missinglettr us suggerirà alguns hashtags generats automàticament, juntament amb la seva popularitat. Aquests hashtags s’utilitzaran a cadascuna de les publicacions generades automàticament.

Podeu eliminar o reorganitzar els hashtags mentre veieu avet. He seleccionat els hashtags següents per a la meva publicació W-CLI:

13 hashtags personalitzats de la campanya desapareguda

Un cop revisats els hashtags, passeu al següent pas.

14 revisió de la campanya desapareguda

Aquí, haureu de revisar totes les publicacions de la campanya. Podeu modificar, suprimir o canviar la seqüència de publicacions que considereu oportú.

15 publicació de la revisió de la campanya desapareguda

Per a publicacions individuals, Missinglettr us ofereix la possibilitat de canviar la cotització del text i la imatge, triar una imatge diferent o no utilitzar-ne cap imatge. També podeu editar manualment tot el contingut de la publicació.

Un cop hàgiu revisat i comprovat les publicacions de la campanya, passeu al següent pas.

16 final de revisió de la campanya desapareguda

Es tracta de la pantalla de revisió final de la campanya en la qual selecciona la durada de la campanya i la activa.

Gestió de campanyes de mitjans socials a Missinglettr

1) Visió general del Tauler de control de mitjans socials Missinglett

17 visió general del tauler de campanya desaparegut

El tauler de Missinglettr us ofereix una visió general del rendiment de la vostra campanya i de les campanyes noves pendents de revisar.

Missinglettr explora el feed RSS del bloc per trobar publicacions del bloc que no s’han convertit en campanyes i les afegeix a la Campanyes pendents cua. Podeu revisar aquestes campanyes i programar-les per publicar-les als canals socials de trànsit perenne.

2) Creació d’un nou projecte a Missinglett

18 quadre de comandament del projecte actiu desaparegut

La unitat fonamental d’un compte de Missinglettr és a projecte, també conegut com a font. És essencialment un bloc compatible a partir del qual Missinglettr recupera el contingut. La font actual de la captura de pantalla és WPExplorer. Podeu canviar de projectes des del menú desplegable.

En el moment d’escriure, Missingletter és compatible amb els blocs Wix, WordPress, Squarespace i Shopify.

19 missinglettr afegint el nou projecte p1

Pas 1: Per afegir una font nova, seleccioneu Nou lloc des del mateix menú desplegable.

20 missinglettr afegint el nou projecte p2

Pas 2: Introduïu el nom del projecte i l’URL del canal RSS del lloc i Missinglettr generarà automàticament publicacions en mitjans socials a les publicacions del bloc d’aquest lloc..

3) Missinglettr Visualització de la publicació programada al calendari de contingut

21 calendari de contingut desaparegut

El Contingut programat a la pàgina es mostra un calendari de contingut de xarxes socials que conté totes les campanyes actives del vostre projecte Missinglettr. Podeu arrossegar i deixar anar publicacions per reprogramar-les, afegir publicacions noves o editar publicacions existents, directament des del calendari de contingut.

4) Mesura del rendiment de la campanya a Missinglettr

22 quadre de comandament d'informació de campanya desapareguda

El tauler d’informes i analítiques de Missinglettr mostra les campanyes de millor rendiment, els clics totals i les xarxes socials més actives. Dades d’impressió per a les publicacions orgàniques falta alguna cosa en aquest moment. Sens dubte, seria una bona mètrica que ajudarà a mesurar la velocitat d’impressió a clic (més coneguda com a taxa de clic) de les publicacions orgàniques a les xarxes socials.

Funcions addicionals de Missinglettr

Les taules següents es troben al tauler de configuració de Missinglettr i es poden utilitzar per crear campanyes altament personalitzades.

1) Citar bombolles i branding

23 bombes i marques de pressupost desaparegudes

Podeu personalitzar les plantilles de bombolles de cotització i limitar-les a l’ús només d’un conjunt d’imatges predefinit. Això us ajuda a mantenir la coherència de la marca a totes les publicacions.

2) Plantilles de contingut

24 plantilles de contingut desaparegudes

Les plantilles de contingut ajuden a Missinglettr a crear publicacions segons el vostre estil d’escriptura, coincidint amb la veu de la vostra marca. També podeu utilitzar plantilles de contingut per crear publicacions de xarxes socials en el vostre idioma, a part de l’anglès.

25 plantilla de contingut d'edició desapareguda

Podeu crear les vostres pròpies plantilles de contingut mitjançant els marcadors predeterminats disponibles a Missinglettr.

3) Programació de contingut

26 programació de contingut desaparegut

Missinglettr ofereix cinc plantilles de programes predeterminats que van de dues setmanes a un any. Al començament d’aquest tutorial vam seleccionar l’agenda de 4 publicacions en dues setmanes. Podeu crear nous horaris de publicació o modificar-ne els existents, segons el vostre requisit.

4) Tornar a publicar publicacions antigues en un mitjà

Missinglettr admet tornar a publicar les publicacions del bloc existents en la seva totalitat (i no com a extracte) a Medium. Tanmateix, només podeu habilitar aquesta funció en el moment de crear una nova campanya.

Tingueu en compte que es publica una còpia d’una publicació de bloc existent a Medium potser afectar negativament el SEO del vostre lloc, tret que el contingut estigui ben sindicat. Missinglettr s’ocupa d’utilitzar enllaços canònics en Medium, que citen que la teva publicació al bloc sigui la font original del contingut. No obstant això, heu d’utilitzar aquesta funció amb precaució.

5) Escurçadors d’URL personalitzats i molt més

27 acortitzadors d'URL personalitzats desapareguts

Missinglettr utilitza la secció lettr.ai domini per escurçar els enllaços a les xarxes socials. També admet els escurçidors d’URL de tercers com Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm i JotURL. També podeu optar per no utilitzar cap escurçament d’URL, tot i que això no és recomanable.

Missinglettr també admet afegir paràmetres UTM personalitzats als enllaços publicats a les publicacions programades. D’aquesta manera obtindreu una vista d’ocell de tot el trànsit aportat per les vostres campanyes de Missinglettr directament des del tauler de Google Analytics.

A més, podeu afegir hashtags predeterminats a afegir a totes les publicacions o inhabilitar completament els hashtags.

Missinglettr Estratègia de preus

Model de preus desaparegut de Janlett 2020

N’hi ha 3 de simples Missinglettr plans de preus amb una prova de 14 dies amb targeta de crèdit gratuïta. També teniu dos mesos de franc al pla anual.

El Blogger El pla costa 15 dòlars per mes i inclou 1 font de contingut (o projecte), 3 perfils socials, 1000 publicacions programades i un sol usuari.

El Negocis El pla té un cost de 47 dòlars / mes i inclou 3 fonts de contingut, 8 perfils socials, 5.000 publicacions programades i accés il·limitat per a usuaris. Es pot gestionar essencialment la presència de les xarxes socials per a tres marques. El pla de negoci també inclou funcions addicionals com ara generació automàtica de bombolles de pressupostos, programació de publicacions personalitzades, plantilles de publicacions personalitzades, publicació automàtica a Mitjana i analítica avançada. Sobretot, el nivell de suport que ofereix a la web Blogger i Negocis els plans són els mateixos.

El Agència El pla té un cost de 147 dòlars / mes i inclou 7 fonts de contingut, 25 perfils socials, 10.000 publicacions programades i accés il·limitat per als usuaris. A part de tot el que figura al pla de negocis, obteniu funcions blanques, comptes de client (disponibles a petició), informes PDF de marca personalitzada i assistència prioritària amb un gestor de comptes dedicat.

Quin pla de Missingettr heu de triar?

 • Si ets blogger o solopreneur, Missinglettr és Blogger pla seria un bon ajust per a vostè.
 • El Negocis El pla s’adapta millor a marques amb diversos productes (i, per tant, perfils de xarxes socials), i a solopreners que ofereixen serveis de xarxes socials a marques.
 • El Agència El pla s’adapta perfectament a agències de xarxes socials de petita escala o solopreners que ofereixen serveis de mitjans de comunicació social a clients de petita i mitjana escala.

50% de descompte en Missinglettr

Per un temps limitat, podreu estalviar el 50% en qualsevol pla de Missinglettr durant els tres primers mesos que sou membre. Només cal fer clic per desar i començar a planificar la vostra estratègia en xarxes socials.

Estalvieu el 50% a Missinglettr

Embalatge

La creació de contingut èpic és, probablement, el factor més important per a l’èxit del màrqueting de contingut. El segon factor més important és, sens dubte, promoció de contingut. 

Hi ha diverses maneres de promoure el vostre contingut, com ara la sindicació, publicacions de convidats, campanyes de divulgació social, explosions de butlletins i promocionant els teus propis canals de xarxes socials. La darrera part és la que arriba Missinglettr, que us permetrà estalviar temps mentre augmenteu el trànsit del vostre blog gratuïtament!


A tu, què penses en Missinglettr? Quines funcions t’agradaria veure a continuació? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map