Consistent: recuperació del carretó més intel·ligent de WooCommerce

Retractiu: Recuperació del carretó abandonat de WooCommerce més intel·ligent

Els carros abandonats són un dels pitjors problemes que haureu d’afrontar com a propietari d’una botiga en línia. I, tot i que no podeu eliminar completament el problema, la bona notícia és que podeu reduir dràsticament el nombre de carretons abandonats que heu de fer front..


Si utilitzeu WooCommerce per vendre en línia, hi ha diversos connectors disponibles que us poden ajudar a recuperar els carretons abandonats. Un d’aquests complements és conservador i, en aquesta publicació, veurem què ofereix el connector, per què hauríeu d’utilitzar-lo, les funcions bàsiques del connector, així com avantatges i avantatges.

Anem a capbussar-nos!

Què és retenidor?

Recuperació del carretó abandonat

Retingut és un sistema de recuperació de carretons abandonats (i complement de WordPress) que us ajuda a reduir el nombre de carretons abandonats i a generar compres repetides al vostre magatzem WooCommerce. Un cop activat el connector, pot capturar adreces de correu electrònic dels vostres clients i lliurar una sèrie de recordatoris de correu electrònic del carret abandonat per animar-los a tornar i completar la compra.

Com funciona la retenció?

Quan un usuari introdueix la seva adreça de correu electrònic durant el procés de checkout, el complement Retainful la capturarà. Si el client no completa la compra en 30 minuts, el complement enviarà un recordatori de correu electrònic automàtic que els demanarà que tornin i finalitzin el procés de checkout.

Podeu configurar el connector per enviar correus electrònics de recordatori addicionals de la manera següent:

 • Envieu el primer recordatori de correu electrònic 30 minuts després que el client abandoni el carret
 • Envieu el segon correu electrònic 4 hores després de l’abandonament del carretó
 • Envia un tercer correu electrònic un dia després de l’abandonament del carretó i ofereix un codi de cupó
 • Envieu un altre recordatori de correu electrònic 2 dies després de l’abandonament del carretó

Retainful us permet crear aquestes campanyes de correu electrònic per endavant i es poden programar i enviar automàticament. Tan bon punt s’hagi recuperat un carret, els correus electrònics s’aturaran.

Per què utilitzar conservador?

D’acord amb la Institut Baymard, el percentatge mitjà d’abandonament en el carretó de la compra en línia és del 69,57%. És a dir, si deu clients potencials visiten la vostra botiga i col·loquen un article al seu carretó, set d’ells mai no completaran la compra.

Hi ha molts ingressos perduts, sobretot si teniu una base de clients més petita. Hi ha molts raons per les quals els clients abandonen els seus carretons; des del procés de facturació massa complicat fins a despeses d’enviament inesperades.

Com a tal, mai no podreu eliminar el problema dels clients que no completin la compra. Però podeu fer alguna cosa per reduir-la. És exactament allà on entren plugins com Retainful. Retainful us pot ajudar a recuperar almenys la meitat dels carretons abandonats enviant una sèrie de recordatoris de correu electrònic ben cronometrada.

Si ho considereu, és fàcil veure per què un complement d’abandonament de carretons com Retainful és essencial per a tots els propietaris de botigues de comerç electrònic..

Funcions bàsiques de retenció

Així que ara que saps què és retenidor i per què hauríeu d’utilitzar, fem un cop d’ull a les seves característiques principals.

Recordatoris de correu electrònic amb carro abandonat

Missatges de correu electrònic de carro abandonat

Naturalment, la característica principal del complement Retainful són els recordatoris de correu electrònic del carret abandonat. Com s’ha esmentat anteriorment, s’activen automàticament i podeu configurar-los perquè s’envien als intervals de temps especificats que trieu.

Cada correu electrònic es pot personalitzar completament per adaptar-se a la vostra marca i podeu enviar-vos un correu electrònic de previsualització per assegurar-vos que tot funciona. Podeu afegir tants correus electrònics com vulgueu i duplicar-los per accelerar el procés de configuració.

Cupó de comanda següent

Configuració del cupó de comanda següent

Per configurar el vostre Cupó de comanda següent, hauràs d’utilitzar el tauler de control de WordPress. Podeu configurar el cupó com a percentatge o com a desemborsament. La configuració és força senzilla i podeu crear un nombre il·limitat de cupons. I si activeu l’opció de crear cupons al backend, es generarà un codi de cupó únic per a cada correu electrònic del client.

Tens un control total sobre quins productes o categories de productes s’aplica al cupó i pots excloure determinats productes o categories. També podeu definir una data específica quan caduqui el cupó i definir la despesa mínima i màxima permesa per utilitzar el cupó.

Cupons seguents de comanda següent

Una altra característica útil del Cupó de la següent comanda és el fet que podeu configurar correus electrònics de seguiment. De la mateixa manera que els correus electrònics del carret abandonat, podeu configurar-los perquè s’envien a intervals de temps específics i s’apagaran fins que el client utilitzi el seu codi de descompte.

Editor de correu electrònic visual

Editor de correu electrònic visual

El complement Retainful té un editor de correu electrònic visual que se sent com a un complement de creador de pàgines. Podeu afegir blocs als vostres correus electrònics, com ara text, botó, imatges, columnes i molt més. El complement té una interfície d’arrossegar i deixar anar, de manera que només cal arrossegar l’element desitjat al vostre correu electrònic.

També podeu personalitzar els missatges de correu electrònic amb una varietat de dreceres. Afegiu el nom del client, el contingut del carretó, el cupó i molt més per ajudar a convèncer el client perquè finalitzi la seva compra.

Funcions Premium

Addons Premium excel·lents

A part dels correus electrònics de carro abandonats i els cupons de comanda següent, el complement Retainful té altres funcions útils, com ara:

 • Popups amb intenció de sortida – mostreu un codi de cupó o només recopileu el seu correu electrònic i agafeu-los més tard quan els clients intentin sortir de la vostra botiga
 • Temporitzador de compte enrere – crear sensació d’urgència mostrant un termini per comprar una determinada oferta
 • Pop-up Col·lecció de correu electrònic add-to-cart – recopileu els correus electrònics dels clients tan aviat com afegeixen un article al carretó, de manera que pugueu recuperar els carretons abans que arribin al procés de compra

Analytics

Retainful també ofereix dades útils que podeu utilitzar per optimitzar la tècnica de recuperació de la vostra botiga i el vostre carretó. Tindreu accés a detalls com ara quins articles han deixat els clients al seu carretó, un compte en directe de quants carretons han estat abandonats i / o recuperats, conversions de carro, confirmacions de correu electrònic i tarifes obertes i eficiència de cupó següent..

Facilitat d’ús

En general, el complement Retainful és fàcil d’utilitzar. Podeu començar instal·lant la versió gratuïta del complement des del repositori oficial. Un cop activat, se us demanarà que introduïu les vostres claus de l’API que podeu obtenir registrant-vos en un compte de retenció..

Per configurar els correus electrònics del vostre carret abandonat, haureu d’utilitzar el lloc web Retainful, però la interfície és moderna i fàcil d’utilitzar. A més, ja hi ha 3 correus electrònics de carro abandonats preconfigurats que podeu utilitzar com a punt de partida i personalitzar-los per combinar-se amb la vostra marca.

Preu retardat

Retainful - Recuperació del carretó abandonat de WooCommerce

El complement Retainful es pot descarregar gratuïtament des del dipòsit oficial de WordPress. La versió gratuïta està limitada a 300 contactes i suport estàndard. La versió professional del connector té 3 plans de preus per triar:

 • Arranjament – el pla d’inici inclou fins a 2000 contactes, enviament de correu electrònic il·limitat, accés a funcions premium, seguiments de cupons de la següent comanda i assistència de correu electrònic prioritària. Aquest pla està disponible per facturació mensual de 9 dòlars o amb facturació anual de 7 dòlars / mes.
 • Creixement – el pla de creixement inclou tot, des del pla d’inici i fins a 5.000 contactes. També inclou la possibilitat d’enviar correus electrònics des del vostre propi domini. Aquest pla està disponible per facturació anual de 29 dòlars mensuals o facturació anual de 23 dòlars mensuals.
 • Professional – aquest pla inclou tot, des del pla de creixement, fins a fins a 25.000 contactes, suport en xat en viu i especialista a bord dedicat. Aquest pla costa 99 $ / mes facturats mensualment o 79 € / mes facturats anualment.

Veredicte final

Els carros abandonats són un problema enorme per als propietaris de botigues en línia, però amb l’ajuda del complement adequat, podeu reduir el nombre de carretons abandonats a la vostra botiga. Retainful ofereix funcions útils, com ara els correus electrònics abandonats, així com els cupons de la següent comanda que podeu utilitzar per animar els visitants a finalitzar el procés de realització de la caixa i també per atraure’ls a tornar a la vostra botiga.

En general, el complement és fàcil d’utilitzar i fins i tot té un pla gratuït per començar, de manera que val la pena revisar-lo i veure com pot ajudar-vos a millorar la vostra línia de fons.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map