Cloudways Gestió de Cloud Hosting Review

Al món actual, el mercat d’allotjament s’omple d’opcions, de manera que és fàcil perdre’s pels aspectes tècnics, amb l’aspecte competitiu cada vegada més gran del negoci d’allotjament, llegir valoracions bones i honestes sobre aquests serveis és primordial..


Aquest és el primer article d’una sèrie en què revisaré serveis d’allotjament coneguts. Avui us mostraré què és Núvols, com funciona, què és bo, els inconvenients i el rendiment real del servei. També parlaré del preu del públic objectiu i del preu.

Nota: Aquest article és un comentari honest i detallat del servei d’allotjament en núvol de WordPress Cloudways. Cloudways ens va proporcionar un compte temporal per provar de forma integral el seu servei, però totes les opinions i resultats de les proves compartides en aquesta revisió són pròpies..

Què és Cloudways

Cloudways és una empresa d’allotjament en núvol que proporciona una plataforma centralitzada per a la gestió de serveis externs al núvol com DigitalOcean, VULTR, Amazon i Google Cloud, entre altres. En essència, Cloudways s’assembla més a centre de serveis en lloc d’una empresa d’allotjament real.

Segons la seva redacció, a Cloudways podeu triar el proveïdor, escollir l’aplicació principal i crear l’aplicació web amb tota confiança.

Per tant, Cloudways us permet crear màquines virtuals que al seu torn pot acollir aplicacions que creeu. Cloudways ofereix una manera senzilla de crear aquestes màquines virtuals i les aplicacions al damunt.

Com començar amb Cloudways

Primer, haureu de seleccionar un pla de Cloudways. Ofereixen múltiples opcions de facturació per hora o mensual, proveïdors de núvols, centres de dades, RAM, emmagatzematge, amplada de banda i molt més.

Comença amb Cloudways

Una vegada que entreu al servei, us rebran amb la següent interfície …

Com veieu, Cloudways us permetrà crear una màquina virtual de 1 clic a les empreses d’allotjament en núvol més populars, només heu de seleccionar el proveïdor, la mida del servidor, la ubicació i, aleshores, us convé anar..

Quan es crei el servidor, haureu de tenir accés a configuració d’aplicacions.

Per a aquest article crearé dues màquines virtuals, una en Oceà Digital i l’altra endavant Amazon Web Services. Un cop les dues màquines estiguin llestes i actives, podrem procedir a la creació del programa servidor web i aplicació a la part superior.

Cloudways us permet crear un Aplicació del servidor web de WordPress amb facilitat, juntament amb altres aplicacions d’ús comú. Per a aquesta revisió em centraré en WordPress, per raons òbvies.

És bo esmentar que les aplicacions de Cloudways es creen amb optimitzacions en el seu lloc el que significa que l’aplicació crearà amb un perfil optimitzat per a WordPress. Per a aquest article hi vaig Omet Optimitzacions de WordPress per mostrar-vos el rendiment real del servei.

Com podeu veure, tots els aspectes principals del servidor web es poden ajustar amb una agradable i intuïtiva interfície d’usuari. És bo saber que no us heu obligat a modificar totes aquestes coses perquè el vostre lloc funcioni correctament, però el millor és si sabeu el que feu abans de continuar tocant qualsevol cosa en aquest menú. Aquesta opció s’adapta millor a persones que s’entrenen en l’administració de servidors web, per a la gent comuna, el millor és deixar-ho tot intacte..

El servidor us permet fer un escalat vertical prou fàcil amb el cost de cada pas clarament imprès. Això és extremadament útil per a startups que volen expandir-se sobre la marxa.

Cloudways inclou una bona funció de còpia de seguretat que us permetrà crear còpies dels vostres fitxers en qualsevol cicle de temps que vulgueu.

El principal Pila de servidor web ve amb PHP-FPM preconfigurat, Memcached, Apache com a servidor web real, nginx com a proxy i Varnish com a principal mecanisme de memòria cau, un servidor web molt complex, tot gestionat a través de la interfície sense necessitat de meditar amb la màquina real. Bastant útil !

El fet d’haver d’instal·lar un certificat al vostre WordPress no és cap problema, només heu d’afegir l’adreça de correu electrònic i el domini i instal·lar-ne el certificat. Xifrem de forma gratuïta, però el sistema us permet instal·lar els vostres certificats personalitzats per si ho necessiteu.

Una vegada que la màquina funcioni, podeu transferir, compartir, clonar el servidor fàcilment o fins i tot afegir-hi una nova aplicació, tot això amb un botó taronja de fàcil accés a la cantonada inferior dreta de la interfície. Això no pot ser més fàcil !

Què passa amb les migracions?

Si, com jo, ja teniu el vostre lloc en funcionament, Cloudways ofereix una manera senzilla d’importar totes les vostres dades sense que hagueu de tocar una sola línia de codi o fer una còpia de seguretat única. Això es gestiona a través de la web Plugin de còpia de seguretat de Cloudways per a WordPress. Simplement, instal·leu el complement al lloc de WordPress i el connecteu a Cloudways. El sistema BlogVault migrarà el vostre WordPress cap a Cloudways. Tanmateix, és un procés lent, si el vostre lloc té un munt de fitxers espera esperar hores perquè s’acabi, tingueu paciència.

Tenir el vostre lloc en funcionament a Cloudways pot ser molt divertit, no només perquè el sistema us permeti ajustar tots els aspectes de la màquina i l’aplicació virtuals que feu servir, sinó perquè la manera fàcil de configurar-ho tot pot ser potser us estalviareu hores de mal de cap. Aquesta és una bona notícia per a startups i desenvolupadors que simplement no volen passar el temps treballant amb fitxers i webservers i volen una interfície centralitzada per desplegar diversos servidors que només funciona.

Revisions d’allotjament

Amb l’objectiu de fer una comparativa de Cloudways i de qualsevol altre servei que vingui, vaig decidir fer un lloc de plantilla bàsica, no massa dur amb recursos, sinó suficient per poder mesurar el rendiment. El lloc original s’allotja a la meva pròpia plataforma d’allotjament en un servidor dedicat aquí, el lloc de referència es diu El blog de Techie i representa un lloc web típic ple d’imatges que podríeu crear per a un dels vostres clients. Aquest lloc combina imatges minúscules amb grans i mitjanes, des de 2 Kb fins a 700 per actiu. Això és útil per provar la capacitat del servidor web de proporcionar contingut mixt. El lloc també carrega diversos complements i un framework, això també ajuda a determinar la velocitat del servidor web en proporcionar diversos Javascripts..

El lloc de proves no hi ha cap connector integrat en la memòria cau, minificació ni compressió d’imatges. Això ajuda a determinar les veritables capacitats del servidor web.

Cloudways Powered with Digital Ocean

El primer resultat ve Oceà Digital màquina virtual allotjada a Cloudways.

Com es pot veure amb la informació de les eines de pingdom, el lloc es proporciona amb nginx.

El resultat de Dallas per a la nostra primera màquina virtual és increïble, el lloc web va obtenir una qualificació A sense cap mecanisme de memòria caché (excepte les optimitzacions del servidor web de Cloudways) i amb un temps de càrrega total d’1,44 segons per a gairebé 3 MB de lloc..

Una vegada que canviem a la ubicació de San Jose, que està més a prop de l’origen, els resultats parlen per ells mateixos, la màquina virtual respon com un campió amb un excel·lent 493ms de temps de càrrega total i una qualificació de 92 velocitats sense cap tipus de plugins de memòria caché a WordPress..

Ara anem a Amazon VM.

Cloudways Powered amb Amazon Web Services

Provant des de la ubicació de Dallas, la màquina virtual proporcionada per Cloudways des dels serveis web d’Amazon va resultar ser un contendent amb només 1,19 s de temps de càrrega total i una qualificació A91.

Què passa amb Cloudways

Cloudways és un servei increïble en tots els aspectes. No només n’ofereix un les millors interfícies per a la gestió central que he vist mai.

Només funciona. Et permet crear fàcilment màquines virtuals i les aplicacions sense haver de confondre amb els fitxers i els webservers i toqueu un sol comandament a linux. Al mateix temps, es gestiona tan fàcilment que permet accedir a l’administrador complet i manejar el servidor mitjançant la consola o fins i tot una consola de línia de comandes portàtil accessible des del navegador. El una gran quantitat d’opcions integrats en el servei són increïbles.

El millor de tot, us permet seleccionar el proveïdor d’allotjament per a cadascuna de les vostres màquines virtuals i ampliar el vostre projecte a l’instant. Què més podríeu demanar?

I què no és tan divertit

Per començar, Cloudways és divertit treballar si saps el que estàs fent. Si proveniu d’un compte d’allotjament compartit i només coneixeu el frontend de cPanel, hi haurà una corba d’aprenentatge amb Cloudways. Com a mínim, heu d’entendre el concepte de servidor web i tenir coneixement bàsic sobre com funciona per poder-ne aprofitar al màxim. També és cert que la majoria d’opcions estan preestablertes amb valors optimitzats i és possible que no hagueu d’ajustar res perquè el vostre lloc funcioni correctament, però en cas que necessiteu tractar-ho, ja siguin bases de dades o límits php, el millor és si accediu a Cloudways amb uns coneixements bàsics. Si bé Cloudways funcionarà perfectament per als principiants, creiem que hi pot haver alternatives millors per a aquest tipus de públic.

L’altra cosa no tan divertida sobre Cloudways és que és preu. La bona interfície, les capacitats sorprenents i la fàcil integració amb tots els principals proveïdors de núvols suposen un cost afegit. Per exemple, allotjar la mateixa màquina virtual que us va costar 10 dòlars a DigitalOcean, us costarà 17 dòlars a Cloudways. Aquesta càrrega correspon a la interfície d’usuari. Si bé Cloudways certament pot ser assequible, en cap cas no és l’opció de cost més baix.

I des del moment en què faci escala al servidor a més de 2 GB de RAM, acabareu pagant més que un servidor dedicat realment amb més memòria RAM i CPU. L’emmagatzematge tampoc és barat. Per a llocs més petits està bé, però per a llocs com revistes grans que ocupen 30 a 55 GB d’espai, Cloudways serà car.

Conclusió

Cloudways és un meravellós servei orientat a startups, agències, petits desenvolupadors i propietaris de blocs que volen un sistema centralitzat per gestionar tots els seus llocs web. La interfície és un dels millor que he vist i la manera de funcionar del sistema i la quantitat d’opcions que té és senzillament sorprenent. Des de gairebé només retocar una cosa fins a ajustar gairebé tot, la gran majoria és accessible a través de la interfície estalviant tones d’hores de treball. L’únic inconvenient real de Cloudways és en el seu preu. Les màquines d’escalar més enllà dels valors estàndards són cares i la veritat és que qualsevol servidor web dedicat barat costarà menys i oferirà més, de forma maquinària.

Amb Cloudways estàs pagant la interfície, el sistema centralitzat, l’accés fàcil a totes les teves coses i una plataforma centralitzada per gestionar diversos proveïdors i, si això és el que estàs buscant, Cloudways pot ser la teva millor opció, només recorda que l’escalament ho farà. et costa estar preparat per afrontar-lo per si ho necessites. La veritat és, fins i tot costós, que el servei val cada cèntim i és una opció meravellosa per a usuaris de mitjana a avançada.

Comença amb Cloudways

Ens agradaria saber si algun dels nostres lectors ha provat Cloudways i escoltar els vostres pensaments. Què en penses de Cloudways? Heu provat les seves opcions del servidor núvol?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map