Cart66 Cloud WordPress Plugin Review

Cart66 Cloud е най-новото издание на много обичания Plugin за електронна търговия Cart66, използван от много магазини на WordPress (дори самите Cart66). Тя се преражда по-лесно, по-безопасно и по-бързо от всякога. Как? Прочетете, за да разберете!


По-лесно решение за електронна търговия

На първо място – Cart66 Cloud е лесен и перфектен за много видове онлайн магазини на WordPress. Можете да продавате действителни продукти с опции за доставка, да предлагате членство и абонаменти с периодично фактуриране или да продавате цифрови продукти, достъпни за незабавно изтегляне след покупка. Cart66 Cloud прави всичко без едно обновяване или разширение.

Приготвяме се да започнем

Има три стъпки, които мисля, че всеки от нас (начинаещи за професионалисти) може да се справи. Първо, имайте настройка на уебсайта си WordPress с тема. Всяка тема. Използвайте това, което вече имате, или вземете нещо ново. Тъй като Cart66 Cloud включва всички функции за вашите продукти, количката и касата на вашата WordPress тема не е необходимо. Сега инсталирайте Cart66 Cloud. И накрая, добавете вашите продукти, като използвате страхотния им интерфейс. Това е. Лесен десен?

Добавяне на продукти

Както споменахме преди, Cart66 Cloud е създаден да се справя почти с всичко, което е разумно в електронната търговия. Можете да продавате абонаменти за онлайн списания, клубове на плодове на месеца, ръчно изработени свещи, тениски, употребявани автомобили, услуги за уеб дизайн, шаблони на уебсайтове, Photoshop действия – всичко. Просто се възползвайте от опциите, които са ви достъпни, докато добавяте продуктите си.

коли66 ​​добавяне на продукти

Само за да ви дам идея, това са някои от възможностите за информация за продукта, налични при натрупването на инвентара ви: име на продукта, SKU, цена, опции за абонамент и членство, отстъпка, тегло за доставка, потребителско съобщение за получаване, вариации на продукта (т.е. за размери , цветове, гаранции и т.н.), цифрови файлове или пакети за изтегляне (50 GB място за съхранение е включено в Cart66 Cloud), ограничения за изтегляне на цифрови файлове и други. И освен това, което можете да добавите към самите продукти, Cart66 Cloud има вградена функция, в която можете да настроите персонализирани сигнали, за да напомняте на клиентите да подновят, да поръчат или надстроят продукт или услуга.

Допълнителни функции

Cart66 Cloud ви позволява да правите много повече, за да наблюдавате и управлявате вашия онлайн магазин. Една чудесна особеност е количката за пазаруване на живо. Можете да видите кой е на вашия уебсайт и какво са добавили в кошницата си. Това е чудесен начин да разберете дали хората, които кацат на вашия уебсайт, следват да купуват, за да можете да направите корекции на страниците си с продукти, за да ги направите по-примамливи.

Друга забавна функция е страницата за абонамент / управление на членството. От тук можете да получите бърз поглед върху вашите абонати. С помощта на статутните маркери можете да видите кои нива на членство са най-популярни, както и кой е готов за подновяване (или изтекъл срок). Но това е просто преливане на повърхността – можете да научите много повече за Cart66 Cloud на страницата с техните функции.

Безопасна електронна търговия

заключване икона-85Когато имате работа с личната и платежната информация на хората, трябва да сте сигурни, че сайтът ви е защитен, особено страницата ви за плащане. Но има само толкова много неща, които можете да направите (като използвате iFrames или хоствана каса) и има много вратички, от които хакерът може да се възползва. Cart66 Cloud представя изцяло нов начин за запазване на клиентите. Толкова безопасно, че Cart66 дори написа публикация в блог за това как тяхната сигурност надвишава най-често срещаните шлюзове за електронна търговия.

Как работи Cart66 Cloud Security

Обяснението за намаление е, че докато вашите страници с продукти се хостват на вашия уебсайт, действителната страница за покупка се хоства на Cart66 Cloud, която е силно защитена и съвместима с PCI. Тук се съхраняват и други чувствителни данни, като вашите цифрови изтегляния на продукти, съхранени номера на кредитни карти на клиента, история на покупките на клиенти и конфигурации за членство. Плюс това можете да персонализирате страницата си за сигурна каса в облака за безпроблемно пазаруване.

Функции за бърза електронна търговия

Това, което е добро, е лесен за използване и сигурен плъгин за електронна търговия, ако на клиентите ви са нужни часове за качване. Без притеснения – Cart66 Cloud е бърз. Хоства се в облака, което означава, че когато клиентите проверяват, че са насочени към бърз сървър, без значение кога и къде искат да направят покупка. Друг бонус е, че вашият уебсайт изобщо не се забавя от процеса на плащане, тъй като не е необходимо да го хоствате на сървърите си.

Опитайте Cart66 Cloud днес

Cart66 Cloud се предлага като годишен абонамент от едва 95 долара. Това включва страхотна поддръжка и невероятна 30-дневна гаранция за връщане на парите (но вероятно ще бъдете закачени веднага щом го опитате). Членството включва всички тези невероятни функции:

 • Поддръжка за 50 шлюза за плащане
 • Повтарящи се опции за таксуване
 • Членство и абонаменти
 • Поддръжка за 7500 абонати
 • Клиентски сметки
 • История на покупките на клиенти
 • Последващи имейли
 • Съответствие с PCI
 • Сигурност
 • Гравитация Формиране интеграция
 • Интеграция с MailChimp
 • Интеграция с постоянен контакт
 • Zendesk интеграция
 • idev Партньорска интеграция
 • Интеграция на Amazon S3
 • Страхотна подкрепа

Или гледайте това видео Cart66, събрано за новия облак Cart66:

Ако все още се колебаете да скочите главата първо в Cart66, те имат лесна версия на приставката, налична в хранилището на WordPress Plugin, която винаги можете да изпробвате. Само имайте предвид, че това е лесна версия и не включва повечето от отличните функции, споменати по-горе.

Опитайте Cart66 Lite →

Смятаме, че Cart66 Cloud е доста страхотно. Уведомете ни в коментарите дали сте пробвали Cart66 Cloud, ако мислите да го вземете за тест или ако имате нещо друго, което да добавите към отзива!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map