Amelia Plugin Review: Reserva de cites fàcil per a WordPress

Amelia Plugin Review: Reserva de cites fàcil per a WordPress

No tots els complements de reserva de WordPress no ho són tots. Alguns d’ells no tenen les funcions necessàries perquè pugueu executar una operació de cita eficient, mentre que d’altres semblen antics i obsolets. No voleu tenir cap d’aquests elements, però sembla que Plugin de reserva d’Amelia vol assegurar-se que tots els usuaris estan contents amb la funcionalitat i l’estil.


En aquesta revisió del complement de reserva d’Amelia, parlarem de les seves millors funcions, per què pensem que és una de les millors instal·lacions de plugins de WordPress per a reserves de cita i com és un motor de reserva altament personalitzable per a molts tipus d’empreses..

APRENDRE MÉS SOBRE AMÈLIA

Què diferencia el motor de reserves Amelia?

Amelia es considera un complement de reserva a nivell d’empresa. Per tant, tot l’equip pot iniciar la sessió al motor i gestionar les cites que s’hi inclouen. És un sistema bastant lleuger, tot i així, encara rebeu un conjunt complet d’eines per gestionar serveis, ubicacions, clients i pagaments..

Tot això es realitza a través del tauler de control de WordPress, on es consoliden totes les configuracions i eines d’Amelia en una interfície d’usuari elegant.

Per tant, si hagués de discutir les dues coses que fan que el motor de reserves d’Amelia destaqui, diria que les interfícies de backend i frontend. Ja hem parlat una mica sobre el backend, però és important adonar-nos de com de fluideses són les reserves.

En primer lloc, el complement de reserva d’Amelia es pot personalitzar per a diversos tipus d’indústries. per exemple, un consultor de dret no tindria cap problema a fer un mòdul potent per oferir nous clients.

A continuació, es mostren algunes de les altres empreses que coneixen el connector Amelia:

 • Balnearis i salons
 • Gimnasos i entrenadors personals
 • Centres de reparació
 • Clíniques privades
 • Salons de bellesa
 • Psicòlegs
 • La indústria turística
 • Qualsevol tipus de metge
 • Molts més

Amelia Booking Plugin Review: Demos

I això és molt bo amb Amelia. Comenceu agafant una plantilla i afegint els camps necessaris per al vostre motor de reserva. Aleshores, podreu ajustar la marca perquè s’ajusti al tema actual, tot sense haver de codificar el mòdul vosaltres mateixos. Aquest és un assistent de reserva pas a pas que guia els clients a través del procés de cita amb la menor confusió possible.

Les millors característiques d’Amelia

Amb el complement de reserva Amelia, podeu personalitzar el motor de reserves per al vostre propi negoci i integrar un sistema de pagament perquè els vostres clients us envieu diners immediatament. A més, hi ha una gran quantitat d’informació sobre el fons comú per veure quantes cites han passat i què heu de gestionar.

Què més podeu esperar d’Amèlia?

Empleats, horaris i ubicacions múltiples

El motor Amelia és bastant flexible amb les vostres hores i empleats. Per exemple, permet les reserves amb diversos empleats. El connector té opcions per vendre diversos serveis o desglossar-los per categories.

També gaudeixo de les funcions d’ubicació empresarial, cosa que significa que un gimnàs seria capaç de recollir cites en funció de la ubicació més propera al client.

Un calendari fàcil de gestionar

Es pot visualitzar un calendari a la part frontal i al fons. Utilitzeu la configuració per veure i mostrar filtres en funció de la plantilla, de les ubicacions i dels serveis. A més, Amelia inclou una vista del calendari conjunta amb opcions per revelar diferents visualitzacions, com mensuals o diàries.

Calendari conjunt Amelia

Una interfície de reserva amb eines de cerca

Amelia ofereix una barra de cerca, que s’ha convertit en la norma per a molts llocs web de reserva. D’aquesta manera, l’usuari és capaç d’escriure algunes paraules clau que coincideixin amb les seves preferències de cerca. Després d’això, el motor de reserves decideix quins resultats són els més rellevants per al client.

Amelia Booking Plugin Review: Interfície de reserva amb eines de cerca

Un bon exemple d’això seria per a un entrenador personal en un gimnàs. El gimnàs en particular podria tenir desenes d’entrenadors en personal, però a mi només m’agraden dos d’ells per al meu entrenament. Per tant, li diria al motor de reserva que vull que John sigui el meu entrenador en una data determinada.

Aleshores, el connector de reserva d’Amelia lliurarà tots els horaris disponibles per a John.

Un catàleg de serveis i categories

Els serveis sovint es desglossen en categories especials. Per exemple, un gimnàs de ioga inclou tot tipus de classes, algunes de les quals no són adequades per a tots els clients. Així, podeu tenir una bonica galeria basada en quadrícules per mostrar tots aquests serveis. Funciona amb un codi curt, de manera que es pot inserir la galeria a qualsevol lloc del vostre lloc web.

Amelia Booking Plugin Review: Catàleg de serveis i categories

Combina això amb l’assistent de reserva pas a pas i amb la barra de cerca i Amelia ofereix una meravellosa interfície d’usuari.

Quant costa?

El El complement de reserva d’Amelia el ven els connectors TMS. La llicència de lloc individual (a maig de 2019) és de 59 dòlars anuals per a un lloc únic, cosa que és un preu increïble per a un complement de cita tan potent. Aquesta llicència es pot utilitzar en un sol lloc, ja sigui un lloc propi o un client. D’aquesta manera, s’accedeix a totes les funcions fantàstiques i potents del connector per a la reserva i cobrament d’usuaris finals (amb l’excepció que es tracta d’àrees restringides del vostre lloc web, per exemple, quan els usuaris primer han de pagar abans accedir al formulari de reserva).

Així, com podeu veure, el preu és bastant raonable. Inclou fins i tot un any complet d’assistència al client que val la pena, segons la nostra opinió, el preu.

Com passa amb tots els complements CodeCanyon, no hi ha cap necessitat d’extendre el vostre suport. La quota de 59 dòlars és un pagament únic que proporciona al connector actualitzacions de per vida.

Atenció al client dels Amelia Developers

Amelia Booking Plugin Review: assistència

TMS-Plugins ofereix servei d’assistència al client per a Amelia, coneguts per respostes útils i útils. Això és essencial quan la vostra empresa es basa en un motor de reserves per mantenir els clients que us passen per les portes.

Com s’ha esmentat a la secció de preus, els usuaris d’Amelia reben assistència durant sis mesos amb una llicència regular. Podeu ampliar aquest suport a 12 mesos i continuar pagant si voleu encara més.

Els TMS-Plugins tenen un sistema de ticketing al seu propi lloc web perquè puguis interactuar directament amb la plantilla d’assistència. Segons el que he experimentat, l’equip de suport és molt responsable i coneixedor d’aquest complement.

També és bo veure que els comentaris s’omplen amb les respostes dels desenvolupadors. Això és fantàstic per a totes les preguntes de venda prèvia. En general, sembla que no hauria de tenir cap problema per contactar amb l’assistència al client si paga Amelia.

Qui hauria de considerar el complement de reserva / cita de Amelia?

Diria que, si necessiteu un motor de reserva o cita per a la vostra empresa, considereu Amelia com una de les vostres opcions més importants. És arriscat instal·lar un complement gratuït i intentar administrar tota la vostra empresa al seu voltant. No hi ha garantia d’assistència de qualitat, i qui sap si el connector hi haurà aproximadament d’aquí a dos anys?

Amb Amelia, rebeu un excel·lent equip de suport, un motor de reserves amb moltes funcions i les opcions de personalització que necessiteu per adaptar l’eina de reserva al vostre lloc web actual.

A més, el complement funciona amb una àmplia gamma d’empreses i indústries com ara metges, gimnasos i salons. Per tant, proveu a Amelia de comprovar les demostracions abans de realitzar la vostra compra.

Més informació sobre Amelia

Si teniu dubtes sobre aquesta revisió del complement de reserva d’Amelia, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació. O si heu utilitzat el connector i voleu compartir-ho, ens agradaria saber què en penseu d’aquest potent complement de reserva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map