Affiliate WP: el millor plugin de màrqueting d’afiliació per a WordPress

Affiliate WP és un nou complement de màrqueting d’afiliació que us ajudarà a augmentar el trànsit i a generar més vendes des del vostre lloc web. El complement va ser desenvolupat per Pippin Williamson de Pippins Plugins i Andrew Munro de Sumobi. Pippin és conegut per la seva popularíssima extensió Easy Digital Downloads, un complement que també desenvolupa Andrew Ons.


En aquest article, vull mostrar-vos com funciona Affiliate WP i què pot fer per vosaltres i per al vostre lloc web.

Utilitzant el WP d’Affiliació

Affiliate WP es va dissenyar per treballar amb membres populars i complements de comerç electrònic de comerç electrònic. Affiliate WP té actualment suport als següents membres i complements de comerç electrònic:

Heu d’obrir l’àrea d’integracions a la pàgina de configuració del complement i activar el connector adequat que voleu integrar.

Integracions del WP afiliat

Hi ha un total de set pàgines a l’àrea de configuració: visió general, afiliats, referències, visites, informes, eines i configuració.

Menú WP per a afiliats

La pàgina de visió general mostra un resum de les referències i ingressos pagats i no pagats. També mostra referències recents, visites de referències recents i els darrers afiliats per registrar-se.

Pantalla de visió general de la filial

Afegir nous afiliats és senzill. Podeu fer-ho manualment a través de l’administrador. Tot el que heu de fer és definir l’usuari, la seva taxa de comissió i la seva adreça de correu electrònic de pagament. L’usuari ja ha d’existir a la base de dades perquè els afegiu com a afiliat d’aquesta manera. Si encara no tenen un compte al vostre lloc web, haureu de fer-ho manualment a la secció Usuaris de WordPress.

Afegir un afiliat nou

Quan s’activa el WP d’Affiliació, crea una pàgina nova al vostre lloc web titulada “Àrea d’afiliació”I reemplaça la pàgina amb el codi curt [affiliate_area]. Si el registre d’afiliació està habilitat, l’àrea d’afiliació mostrarà una pàgina de registre per als nous afiliats. Com podeu veure, demana la mateixa informació que sol·licitarà un formulari de registre de WordPress estàndard.

Registre un nou compte d’afiliats

Els registres d’afiliació es poden habilitar a l’àrea de configuració diversa del WP d’afiliats. El complement us permet notificar totes les aplicacions noves per correu electrònic i retenir les aplicacions fins que les aproveu manualment. La configuració addicional sobre referències també es troba en aquesta pàgina.

Configuració diversa del WP de l’afiliat

L’àrea d’afiliació enumera totes les referències i ingressos pagats i no pagats, les visites i les conversions. També es mostra la taxa de conversió de l’afiliada.

L’Àrea d’afiliació

Els afiliats es poden notificar sempre que facin una nova derivació. Affiliate WP permet als afiliats guanyar una comissió fent referència als visitants a qualsevol part del vostre lloc web. Tot el que han de fer és introduir l’URL i, a continuació, fer clic al botó “Genera URL”. Això ha d’incentivar els afiliats a enllaçar amb més àrees del vostre lloc web.

Opcions de referència de l'àrea d'afiliació

A l’àrea d’administració, podeu veure una llista de tots els afiliats. Llista els ingressos, el tipus de comissió, el nombre de derivacions i les visites que han generat. Les dades es poden ordenar per qualsevol columna, cosa que facilita la visualització ràpida dels afiliats amb millor rendiment i pitjor rendiment.

Llista d’afiliats

Totes les referències es mostren en una llista a la pàgina de referències. Podeu filtrar resultats per mostrar referències de pagament, no pagades, pendents i rebutjades. Les dades també es poden filtrar per data. Les referències es poden moderar mitjançant la columna d’acció. Podeu rebutjar les referències, marcar-les com a pagades i acceptar el pagament.

Referències de la filial del filial

La pàgina de visites és una manera pràctica de veure d’on prové el trànsit. Mostra la pàgina on va arribar el visitant i l’URL de referència. També mostra l’afiliat que va fer referència al visitant. Es visualitza l’hora i la data, l’ID de referència i la IP. També hi ha una columna que ressalta si la visita va generar una referència (és a dir, una venda).

Visites del grup d’afiliats

La pàgina d’informes pot generar informes de referències i visites. A la part superior de l’informe es mostren dades importants amb un gràfic que es mostra a sota. Les dades es poden filtrar per a diferents terminis com ara, ahir, aquest mes, el mes passat i aquest any. També podeu definir una línia de temps personalitzada.

Informes WP dels afiliats

Tota la informació de referència es pot exportar a un fitxer CSV. Les dades es poden filtrar per a afiliades i dates específiques. També podeu restringir les dades a referències que es paguen, no es paguen, estan pendents o es rebutgen. La configuració dels complements també es pot importar i exportar a aquesta àrea. La següent fitxa us permet comptar les estadístiques per a un afiliat determinat, mentre que la darrera pestanya us permet migrar les dades des de Afiliats Pro Plugin de WordPress.

Eines WP per a afiliats

He esmentat anteriorment les fitxes d’integracions i diverses. La zona de configuració que no he discutit fins ara és Configuració general. Aquesta pàgina us permet especificar el vostre número de llicència. El vostre número de llicència no és necessari perquè el plugin funcioni, tot i que és necessari rebre actualitzacions automàtiques del complement i assistència integrada.

Les pàgines que s’utilitzen per a la vostra àrea d’afiliació i els termes i les condicions també es poden definir a la configuració general. També podeu definir la variable que s’utilitza per als URL de referència i la taxa de comissió per defecte. La configuració de moneda també es defineix en aquesta àrea.

Configuració general del WP de l’afiliat

Afegeix Ons

Els titulars de llicències per a desenvolupadors tenen accés a tots els complements addicionals de WP afiliats. Els complements Pagaments adaptatius de PayPal i Registres de països del visitant estan actualment a la xarxa, tot i que de moment, l’únic Add Add disponible disponible és el tipus d’afiliats igualats.

Com el seu nom indica, les tarifes d’afiliació a nivells permeten augmentar automàticament les taxes de comissió que reben els afiliats a mesura que generen més vendes per a vostè. Per exemple, podríeu augmentar les taxes de comissions del 20% al 25% quan hagin generat una cinquantena de vendes i augmentar-les fins al 30% un cop hagin generat cent vendes..

Les empreses solen utilitzar aquest tipus de sistemes per premiar els afiliats amb guanys més importants.

Tarifes d’afiliació per nivells d’atenció al WP

Preu

El filial WP té una estructura de preus justa, molt competitiva. Una llicència personal es comercialitza a 49 dòlars i us permet utilitzar AffP WP en un lloc web. La llicència comercial costa 99 dòlars i permet utilitzar el connector a tres llocs web. La llicència per a desenvolupadors es distribueix a 199 dòlars i us permet utilitzar el complement en un nombre il·limitat de llocs web. Aquesta llicència també us concedeix l’ús de tots els complements addicionals de la filial.

Preu del preu de la filial

Totes les llicències tenen un any d’actualitzacions i suport. Les llicències es poden renovar amb un descompte del 40% respecte al preu original i la seva política de reembossament permet reclamar un reemborsament complet en el termini de 30 dies després de la compra si no està satisfet amb el que pot fer el connector..

Visió general

AffP WP és una bona manera d’integrar la funcionalitat d’afiliació al vostre lloc web si feu diners mitjançant una botiga en línia o un lloc web de membres. El complement funciona de manera nativa amb tots els plugins de memòria cau de WordPress i està a punt per a la traducció, de manera que no preveu cap plugin o tema que entri en conflicte. També admet un nombre il·limitat d’afiliats i hi ha una extensa documentació disponible per ajudar-vos a utilitzar el connector.

Un cop instal·lat el connector, podeu començar a promocionar el vostre programa d’afiliació i crear un exèrcit d’afiliats que promocionin els vostres productes i serveis per a vosaltres..

Vaig provar el connector durant una hora més o menys i vaig quedar impressionat amb el que pot fer. Pippin té un autèntic apassionat per WordPress i treballa molt per desenvolupar solucions pràctiques de WordPress com ara Descàrregues digitals fàcils, Millors entrades recents de widget Pro i tipus de contingut fàcils. La dedicació que ha mostrat als altres complements és una bona indicació que Pippin i Andrew afegiran més funcions a Affiliate WP durant el proper any..

Per obtenir més informació sobre el connector, visiti Affiliate WP.

Gràcies,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map