Afegiu formularis d’admissió al correu electrònic a WordPress de la manera fàcil, amb floració

La creació de contingut útil només és part del que manté el trànsit al vostre bloc setmana rere setmana. Una altra part important és compartir el vostre lloc web o el vostre bloc amb els lectors per tornar-los a tornar. Una de les maneres més efectives de compartir contingut o productes nous amb els vostres visitants és amb un butlletí informatiu. Fins i tot en tenim un aquí a WPExplorer (és just a la nostra barra lateral si no ho veieu ja).


Els butlletins informatius són una manera excel·lent de compartir contingut nou amb els lectors que, d’altra manera, no ho podrien veure a les xarxes socials, perquè siguem sincers: els tuits i les publicacions de la línia del temps s’enterren ràpidament. Tanmateix, es pot descobrir un butlletí en qualsevol moment i probablement no es passarà per alt tan fàcilment com en una publicació en xarxes socials. Però ara és la part complicada: com anireu a fer que la gent es registri al vostre butlletí?

El complement de desactivació de correu electrònic Bloom

flor-tauler-maquetes

La resposta senzilla a la meva pregunta anterior és un formulari d’inclusió de correu electrònic. Una cosa que podeu tenir a l’alçada de pop-up, wiggle, slide-in o simplement col·locar-lo al vostre lloc web per oferir als vostres lectors l’opció d’activar-se. Per descomptat, pots tenir un formulari personalitzat de desactivació creat només per a tu, o bé fer-ho tu mateix si tens la capacitat de codificació. Però, per a la majoria de nosaltres, un plugin és el millor i fàcil camí. I aquí és on entra Bloom.

Bloom és el flamant connector de connexió per correu electrònic des de la secció dels temes elegants. Ens va encantar el seu complement social Monarch, així que quan vam veure que estaven creant un Plug-in d’opció per correu electrònic ens va emocionar molt provar-ho. I definitivament no va decebre! La floració és plena de funcions i opcions fàcils d’utilitzar perquè qualsevol usuari de WordPress pugui crear una forma d’opció en forma preciosa i eficaç per al seu lloc web.

Personalitzacions de formulari d’inclusió

Hi ha tones de funcions excel·lents integrades per facilitar la creació de formes d’inclusió. De debò: els nois de Temes Elegants van pensar en tot! Hi ha sis tipus bàsics d’activació per triar entre els que podeu afegir opcions de presentació de butlletins a tot el vostre lloc de WordPress: aparició emergent, fly-in, a sota de la publicació, en línia, contingut bloquejat i widget. I per a cadascun d’aquests dissenys, hi ha més de 100 plantilles d’estil que us ajudaran a començar.

Les plantilles són fantàstiques, però si voleu posar-vos de veritat, podeu fer-ho. Cada element es pot personalitzar. Utilitzeu els selector de colors integrats per trobar el valor hexagonal perfecte i pengeu les vostres pròpies imatges creatives als vostres formularis d’inscripció. Fins i tot podeu afegir CSS personalitzats si voleu fer-vos el luxe. Bloom facilita la creació de formularis d’adaptació personalitzada.

flors-formes

Per descomptat, Bloom treballa amb les principals empreses de programari de màrqueting de correu electrònic que a la majoria de nosaltres coneixem i estimem. Inclou MailChimp, AWeber, Constant Contact, Monitor de campanya, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport i Infusionsoft. També podeu utilitzar Bloom amb el vostre propi formulari HTML personalitzat. Per tant, hauríeu d’estar força ben coberts i hauria de ser un paquet per afegir formularis d’inclusió al vostre lloc, independentment de com planifiqueu la creació i la gestió dels vostres butlletins.!

Prova de separació de formes imprescindibles

Què optimitzar realment els vostres formularis d’inscripció? La prova de divisió A / B és una de les millors maneres de crear i perfeccionar la vostra forma d’inclusió i Bloom ofereix la capacitat integrada d’ajudar-vos a dividir la prova de manera ràpida i senzilla. Després de crear un formulari d’opció inactiva, podeu fer clic a la icona de fletxa dividida per configurar la prova dividida.

Prova de desdoblament en flor A / B

Quan feu clic al botó “Afegir botó de variant”, Bloom duplicarà la vostra opció d’activació actual, de manera que podreu modificar qualsevol element d’opció que vulgueu per a la vostra prova dividida. Quan hagueu acabat, deseu la vostra variant i torneu a la pantalla d’inclusió principal. Feu clic al botó “Iniciar prova” quan estigueu preparats per començar i Bloom donarà servei a cada visitant per a la vostra incorporació i farà el seguiment de les impressions i conversions. Un cop sàpigues quina opció d’inici funciona millor, pots acabar la prova, escollir un guanyador i suprimir o desactivar l’opció d’activació perduda.

Gestió de butlletins fàcils

Una altra característica excel·lent de Bloom és que el connector fa un seguiment de tots els comptes de correu electrònic i llistes de butlletins que afegiu als vostres opcions d’inscripció. D’aquesta manera, és fàcil que pugueu veure d’ull d’ull com han augmentat les vostres llistes de correu electrònic des d’afegir Bloom.

Bloom: Gestió de comptes de correu electrònic

Estadístiques d’inclusió

Un cop hàgiu configurat un parell de formularis, podeu fer el seguiment del seu rendiment mitjançant la pestanya estadístiques. Podeu veure una suma ràpida de les conversions generals, el total de subscriptors i el creixement (en subscriptors a la setmana). També hi ha una taula de comparació de tots els vostres desactivaments actuals, així com un gràfic que podeu utilitzar per visualitzar l’efectivitat dels vostres opt-ins.

Bloom: estadístiques d’optin

Opcions fàcils d’importar i exportar

L’última característica que volíem compartir amb vosaltres és la pestanya d’importació i exportació. Si teniu diversos llocs web, aquesta és una característica fantàstica. Podeu exportar els vostres formularis d’inclusió per importar-los posteriorment a altres llocs web. D’aquesta manera, podeu mantenir formes d’inclusió constants a través d’una xarxa de llocs web, sense haver de refer totes les personalitzacions d’estil una i altra vegada.

Floració: importació i exportació

Ara que heu vist el que fa Bloom tan gran, anem a aprofundir al connector perquè pugueu veure com és de fàcil (i divertit) utilitzar-lo!

Guia ràpida per a l’ús del complement de WordPress de desactivació de correu electrònic Bloom

Primer, haureu d’instal·lar Bloom tal com ho faríeu amb qualsevol altre complement. Aquest fantàstic complement premium s’inclou amb membres de desenvolupadors i de llarga durada de temes elegants, que comença a partir de només 89 dòlars i inclou l’accés a tots els seus temes, complements i recursos (molt si ho pregunteu). Descarregueu el fitxer zip de temes elegants. A continuació, inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress i aneu a plugins, afegiu-ne nous i importeu l’arxiu Bloom Zip. Quan activeu el connector, veureu Bloom a la barra lateral.

Feu clic a l’element del menú Bloom i, després, al botó “Afegeix Optin”.

Bloom: afegir un nou optin

A continuació, tria el teu estil optin. Hauríeu de veure sis opcions: aparició emergent, inactiva, sota publicacions, en línia, contingut bloquejat i widget. Les miniatures haurien d’ajudar-vos a comprendre el funcionament de cada opció, però si no esteu segurs, podreu canviar el vostre estil d’opció més endavant..

Floració: selecciona l'estil Optin

Opcions de configuració en flor

Ara que heu triat el vostre estil optin, és hora de començar la configuració. Poseu un nom a l’optin i afegiu el vostre butlletí. Utilitzem MailChimp aquí a WPExplorer, de manera que això és el que he escollit des del menú desplegable. A continuació, feu clic a “Afegir compte”, que hauria d’obrir un nom de compte i una clau d’API.

Bloom: Nom i proveïdor del butlletí

Afegiu el nom del compte que vulgueu. El millor és triar alguna cosa que us sigui fàcil recordar quina API de llistes de butlletins afegíeu.

Haureu de recuperar la vostra clau d’API del proveïdor de màrqueting de correu electrònic que heu triat. Hauria de ser fàcil de trobar i, si no sabeu on fer una cerca ràpida a Google, hauria de tenir la resposta. Però si utilitzeu MailChimp com nosaltres, només cal que inicieu la sessió al vostre compte i feu clic al vostre nom a la cantonada superior dreta. A continuació, feu clic a “Compte” i a “Extres” hauríeu de veure una opció “Claus API”. Si encara no en teniu, feu clic al botó “Crear una clau” i, a continuació, copieu la vostra clau d’API (i crec que el procés de localització de la vostra clau d’API seria bastant similar amb altres proveïdors).

Ara podeu desconnectar de MailChimp (o la vostra plataforma de butlletí de notícies preferida) i tornar a la pàgina de configuració de Bloom. Pega a la clau d’API un clic a “Autoritzar”. Això verificarà la vostra clau d’API i obrirà una opció a “Selecciona llista de correu electrònic”. Si heu creat diverses llistes de distribució, les veureu totes a la llista aquí. Seleccioneu la vostra llista i després feu clic a “Següent”.

Bloom: afegiu la vostra clau d’API

Opcions de disseny en flor

Ara podeu triar com serà el vostre formulari d’optin. Hi ha més de 100 plantilles per començar. Hi ha tones de colors i dissenys per triar, així que tria el teu favorit i fes clic a “Següent” per personalitzar-lo.

Flor: Plantilles de disseny d’optin

Aquí és on Bloom fa gresca. Hi ha tones d’opcions fantàstiques per crear el vostre propi formulari d’optin personalitzat. Afegiu un títol i un missatge personalitzats perquè els vostres lectors sàpiguen de què tracta el vostre butlletí i per què s’han de subscriure.

Floració: Text personalitzat

A continuació, afegiu una imatge personalitzada per afegir impacte al vostre optin i feu que els visitants vulguin subscriure-s’hi. Podeu afegir la vostra imatge a sota, a la dreta o a l’esquerra del contingut (o no teniu cap imatge, depèn de vosaltres). També podeu afegir una animació a la nostra imatge per atreure l’atenció de la gent. I Bloom fins i tot té una casella de selecció integrada perquè puguis ocultar la vostra imatge al mòbil, la qual cosa és una manera fantàstica de fer que el vostre optin sigui llegible en dispositius petits.

Floració: configuració de la imatge

Quan es desplaça cap avall, veureu la vostra primera part d’opcions d’estil per al vostre opt-in. En aquesta secció, podreu triar entre colors de fons il·limitats, 80 fonts de Google personalitzades, text clar o fosc i l’estil i la vora del vostre opt-in. Aquí hi ha combinacions il·limitades, de manera que podeu crear l’aspecte que vulgueu.

Floració: Optin Styling

Següent: configuració del formulari. Inclou el lloc on voleu que el vostre formulari d’inscripció al butlletí real (a la dreta, a l’esquerra o a sota del contingut d’inclusió) i quina informació voleu recopilar dels vostres visitants quan se subscriguin. També podeu personalitzar el text del vostre botó de registre perquè coincideixi amb la resta del contingut i de les funcions d’inclusió.

Floració: configuració del formulari

Seguint, també hi ha opcions d’estil de forma. Són molt similars a les opcions d’estil opcional, només s’apliquen al formulari de subscripció al butlletí de notícies que acaba d’afegir. Inclou més selector de colors i opcions de disseny d’un formulari personalitzat.

Floració: Forma estil

L’última opció de disseny que trobareu és per a la vora del formulari. Aquestes opcions són al límit entre el contingut d’inclusió i el formulari de butlletí de notícies, i funcionen independentment de la disposició que trieu per a la ubicació del formulari..

Flor: forma de vora

També podeu afegir un text de peu al formulari, que pot ser un bon lloc si voleu afegir una revelació o un enllaç a la vostra política de privadesa. A més, podeu afegir un missatge d’èxit personalitzat. És tan fàcil com escriure-ho.

Bloom: Missatge del peu de pàgina i èxit

I, finalment, però no menys important, Bloom també inclou un camp CSS personalitzat on realment podreu fer que la vostra forma d’opció sigui d’una mena. Si no coneixeu el CSS o no us confieu en les vostres habilitats de codificació, el millor és saltar aquesta caixa o contractar algú per ajudar-vos a crear un tros de codi personalitzat que pugueu utilitzar per dissenyar més el vostre formulari d’optin (comprovar) Microlancer si busqueu ajuda per a un desenvolupador).

Bloom: CSS personalitzats

Ah, i en qualsevol moment del procés podeu fer clic al petit ull blau de la part superior dreta per veure una vista prèvia en directe del vostre treball. Aquesta és una característica excel·lent, ja que podeu ajustar el disseny a mesura que el creeu per aconseguir-ho bé.

Bloom: vista prèvia en directe

Opcions de visualització en flor

D’acord, ara és el moment de triar quan i com apareix la vostra opció d’inscripció. La floració està plena d’opcions i configuracions, de manera que podeu crear formularis d’inclusió per a cada situació. Trieu l’acció de retard o de desencadenament per a la vostra opció d’activació, així com les pàgines, publicacions o categories específiques per a les quals voleu utilitzar-la. Si voleu crear un inici de sessió personalitzat per a la pàgina d’inici, un de separat per a la vostra botiga i un altre de desactivació que només es desencadena després que algú comenti, podeu! A continuació podeu veure una captura de pantalla de tots els paràmetres de visualització.

15 opcions de visualització

Un cop hàgiu acabat de configurar les opcions de visualització, podeu fer clic per desar i sortir. Això és! Acabeu de crear un formulari d’opció personalitzada mitjançant Bloom. Bon treball!

Embalatge

Bloom és un excel·lent complement, amb tot tipus de funcions que desitgeu en un connector d’activació. Les proves de divisió, les estadístiques i les personalitzacions estan integrades per facilitar-vos la creació d’un formulari d’inclusió de correu electrònic que funcioni. A més, la opció neta i senzilla permet que l’ús del complement sigui fàcil. Esperem que us hem pogut ajudar a configurar-vos amb el connector, però si teniu comentaris o preguntes no dubteu a deixar-los a continuació. I si voleu obtenir més informació sobre Bloom, podeu consultar el missatge de llançament complet al bloc de temes elegants.

Obtén flors per a WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map