Afegiu boniques diapositives al vostre lloc web amb MotoPress Slider per WordPress

MotoPress és molt conegut a la comunitat de WordPress pel seu plugin de editor de contingut per a la creació de pàgines. Des del llançament de l’any passat, MotoPress ha afegit més productes a la seva cartera, incloent complements addicionals i temes de WordPress.


Al febrer d’aquest any van llançar MotoPress Slider; el seu segon complement de WordPress més important. El complement respon, de manera que les diapositives us ajuden a crear un aspecte excel·lent en qualsevol dispositiu. Analitzem de forma detallada el que pot fer MotoPress Slider.

Configuració d’un control lliscant de MotoPress nou

MotoPress Slider és increïblement fàcil de configurar. Quan trieu crear un control lliscant nou, se us presenten tres pàgines de configuració curtes. Hi ha una pestanya per a la configuració, controls i aparença del control lliscant.

A la pestanya Configuració del control lliscant, podeu anomenar el control lliscant i l’àlies que s’utilitza per al codi curt del control lliscant. El control lliscant es pot ampliar de forma completa o podeu definir la mida predeterminada de la graella. El retard de presentació de diapositives també es pot establir en aquesta àrea. Si ho prefereixes, es pot desactivar la presentació de diapositives.

Nova configuració del control lliscant

Nou control de control lliscant es poden activar o desactivar a la fitxa següent. Podeu configurar controls com ara fletxes, botons de reproducció, comptadors i molt més.

Nous controls de control lliscant

A la pestanya aspecte, podeu definir la mida predeterminada de píxels per a pantalles de telèfon, tauleta i escriptori. La configuració original és de fins a 767 píxels, es mostra mitjançant la disposició del telèfon, entre 768 i 991 píxels s’utilitza la disposició de la tauleta, i qualsevol cosa superior a 992 píxels utilitza la pantalla d’escriptori..

Una classe CSS personalitzada es pot aplicar a la vostra barra lliscant. També hi ha un quadre en què podeu afegir codi CSS personalitzat.

Nou aspecte del control lliscant

Al menú d’administració MotoPress Slider es troba una pàgina de configuració separada que permet desactivar el control lliscant per a grups d’usuaris concrets.

Configuració dels grups d'usuaris de Slide MotoPress

No et preocupis massa per la configuració del control lliscant. Els valors predeterminats haurien d’estar bé per a la majoria de vosaltres i hi ha un botó a la part inferior de l’àrea de creació del control lliscant que us permet tornar i modificar la configuració en qualsevol moment..

Com afegir diapositives al nou control lliscant de MotoPress

A la zona següent podeu afegir diapositives a la vostra barra lliscant. A continuació podeu veure una captura de pantalla d’aquesta àrea. Pot semblar una mica desconcertant a primera vista, però és molt fàcil entendre-ho un cop sabeu on es troba tot.

Pàgina de creació de diapositives MotoPress

A la part superior hi ha set pestanyes: general, color, imatge, vídeo, enllaç, visibilitat i diversitat. Una vista prèvia del control lliscant domina el cor de la pàgina i, a sota, trobareu opcions per afegir text, imatges, botons i vídeos. Cada tipus de contingut es coneix com a capa i aquestes capes es mostren a la part dreta de la pàgina.

Podeu reorganitzar l’ordre de capes mitjançant arrossegar i deixar anar. La col·locació de la capa funciona de la mateixa manera que ho fa en aplicacions gràfiques com Photoshop, donant prioritat a la capa de la part superior. En el meu exemple anterior, tinc dues capes: Imatge i text. Si hagués de situar la capa HTML després de la imatge, el text no seria visible.

La interfície funciona molt bé. Quan seleccioneu una capa a la zona de la tela principal, a la part inferior apareixerà la configuració per a la capa. Feu clic a suprimir el teclat per eliminar la capa de la diapositiva. També hi ha dos botons d’eliminació: un suprimeix la capa que heu seleccionat, l’altre suprimeix totes les capes.

Es poden arrossegar capes a la zona de la tela. En fer-ho, veureu que les coordenades X i Y canvien. Això és útil ja que significa que podeu situar capes a diverses diapositives en la mateixa posició (que és molt útil per situar contingut com el text). També es pot utilitzar una graella de nou quadres per situar capes, p. a l’esquerra superior, al centre, a la dreta inferior, etc.

Desenes d’animacions es poden utilitzar per esvair i esvair capes. Inclou esvaits, zooms, voltes i rebots. Les capes es poden mostrar i / o amagar en un moment determinat (en mil·lisegons). Aquesta és, segons la meva humil opinió, una de les millors funcions del complement ja que permet mostrar capes exactament quan voleu que es mostrin.

També estan disponibles estils predefinits, però si ho preferiu, podeu definir classes CSS personalitzades per a una capa particular.

Opcions d’animació

A la pestanya general, podeu posar el nom a la vostra diapositiva i triar si la diapositiva es publica o es desa com a esborrany. D’aquesta manera podeu aconseguir ser creatiu i desar les diapositives abans d’anar en directe amb elles.

La pestanya de color us permet seleccionar un color o gradient per al fons de diapositiva. Una cosa que em va molestar era que no hi havia una roda de color per seleccionar colors. Heu d’introduir el codi hexadecimal manualment. Tant de bo això sigui una cosa que abordaran en una futura versió del complement. L’opció de gradient us permet definir dos colors i l’angle en què s’aplica el gradient.

Configuració del color del control lliscant MotoPress

Si no voleu un color sòlid o un fons de degradat, podeu utilitzar una imatge. Podeu seleccionar una imatge de la biblioteca de suports de WordPress o definir un URL d’imatge extern. Es poden definir tots els atributs de mida, repetició i posició.

Configuració d'imatges del control lliscant de MotoPress

MotoPress Slider també admet fons de vídeo. Si ho prefereixes, els vídeos es poden inserir a les diapositives mitjançant capes. Podeu visualitzar vídeos de YouTube, Vimeo, de la vostra biblioteca de suports o d’un URL extern.

Configuració de vídeo de control lliscant de MotoPress

Les diapositives es poden enllaçar. Podeu definir els atributs d’ID d’enllaç, classe, rel i títol. Quan un visitant faci clic a la diapositiva en qüestió, seran dirigits a l’URL que vau definir. Com que els enllaços estan configurats en una diapositiva per diapositiva, podeu fer que algunes diapositives es vinculin a llocs web externs i no a d’altres.

Configuració de l'enllaç lliscant MotoPress

Les diapositives es poden restringir als usuaris registrats. Això només es pot utilitzar per mostrar diapositives als usuaris registrats. També podeu fer que les diapositives estiguin actives durant un període de temps concret. Es pot utilitzar per a diversos usos. Per exemple, podeu crear diapositives per promoure una competició durant la primera setmana de desembre.

Configuració de visibilitat del control lliscant de MotoPress

A l’última pestanya podeu definir un nom i un identificador de classe CSS per a la vostra diapositiva. Com he indicat anteriorment, també podeu estilitzar capes individuals dins de la vostra diapositiva mitjançant classes CSS personalitzades.

Configuració diversa del control lliscant de MotoPress

Un cop creada la diapositiva, podeu desar la diapositiva mitjançant el botó de desa al final de la pàgina. Al fer clic al botó tancar, us portarà a la llista de diapositives, és a dir, a totes les diapositives que heu creat per a aquest control lliscant.

Podeu editar, duplicar o eliminar les diapositives existents. Duplicar una diapositiva és una opció útil per a crear una diapositiva similar. Si no, podeu crear una nova diapositiva des de zero.

Llista de diapositives de diapositives MotoPress

Finalment, podeu inserir el control lliscant completat al lloc web mitjançant l’àlies de codi curt que vau definir per al control lliscant.

El control lliscant MotoPress

Diuen que la bellesa està en els ulls de l’espectador, tanmateix em va impressionar molt el que podria fer MotoPress Slider. No es triga gaire a inserir fons personalitzats, text, imatges, botons i vídeos.

Exemple de control lliscant MotoPress

Si visiteu la pàgina d’informació principal de MotoPress Slider, podreu veure un bon exemple d’allò que es pot aconseguir mitjançant el connector. Destaca com es poden utilitzar les capes i retardar la càrrega de les capes per crear lliscadors professionals en pocs minuts. La manera com apareixen les capes amb el pas del temps durant una diapositiva dóna la impressió que esteu veient una presentació de vídeo (fins i tot quan no s’utilitzen vídeos). És un efecte senzill que transforma realment les diapositives.

Exemple de control lliscant MotoPress

Preu

MotoPress ha adoptat un esquema de preus justos per al seu complement lliscant. La seva llicència personal es distribueix a 19 dòlars i ofereix un any de suport i actualitzacions per a un lloc web. Al detall a 49 dòlars, la llicència comercial augmenta el límit del lloc web d’un a cinc llocs web.

Preu del control lliscant de MotoPress

La llicència per a desenvolupadors es rebaixa a 99 dòlars. Ofereix suport prioritari per als desenvolupadors i ofereix un any de suport i actualitzacions a un nombre il·limitat de llocs web. Les llicències de volum també estan disponibles si voleu empaquetar MotoPress Slider en un producte propi.

El control lliscant MotoPress és 100% GPL. És necessària una llicència per obtenir actualitzacions automàtiques i suport per al complement, tot i que el complement encara es pot utilitzar si no s’introdueix la clau de llicència.

Pensaments finals

Tots els plugins de control lliscant de WordPress tenen una corba d’aprenentatge i MotoPress Slider no és diferent. Heu de passar almenys vint o trenta minuts jugant amb diapositives fins que comenceu a comprendre de què és capaç el connector.

Al cap de poca estona d’utilitzar el complement, vaig tenir un parell de moments “Aha” quan vaig començar a entendre com funcionava tot. El primer és quan vaig entendre com treure el màxim partit de les capes. El segon és quan vaig saber com es poden utilitzar les animacions per esborrar text, botons i imatges. Tot i això, la característica que realment em va fer apreciar el potencial del control lliscant de MotoPress va ser l’opció de retardar l’aparició de capes. Això permet utilitzar molts trucs de presentació fantàstics, com ara l’alimentació de goteig de text als visitants del lloc web i aparèixer imatges i botons en els punts claus de la diapositiva.

Un cop dominades aquestes tècniques senzilles, estic segur que podreu crear diapositives professionals mitjançant MotoPress Slider. Si necessiteu inspiració, us recomano que reviseu el control lliscant que es mostra a MotoPress ja que ressalta el que es pot aconseguir utilitzant capes de text i imatge senzilles.

Espero que us hagi agradat aquest aspecte amb el slider MotoPress. Si és així, us animo a subscriure-vos al butlletí de WPExplorer per rebre actualitzacions gratuïtes dels nostres darrers articles i excel·lents consells, trucs i ofertes de WordPress..

Gràcies per llegir.

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map