Acobot AI Chatbot Review and Guide for WordPress

Acobot AI Chatbot Review and Guide for WordPress

Molts clients no desitgen esperar ajuda. Tant si ja han comprat un producte, un client potencial o un primer lector, molts usuaris esperen ajuda ràpida. Malauradament, moltes empreses no es poden permetre tenir un equip de suport 24 hores al dia. Aquí és quan entra en joc el connector WordPress Acobot AI Chatbot.


A l’aprofitar un xat de xat per als visitants de xat en directe in situ es pot obtenir ajuda en qualsevol moment, tant si el vostre personal està a l’oficina com si no. Avui estem analitzant molt bé el que fa que els complements de xat AI siguin tan útils, i per què pensem que el xat de xat d’Acobot és un gran complement.

Per què necessiteu un complement de xat

Primer cop d’explica per què és útil un complement de xat. Probablement hi ha molts més, però aquí hi ha un bon nombre de raons clau per les quals has de considerar l’ús d’un dels millors complements de WordPress de xat en viu del vostre lloc..

1. Generar oportunitats

En poques paraules, tenir un complement de xat pot generar oportunitats i augmentar les vendes. Podeu integrar el xat amb el vostre pla de màrqueting als usuaris d’embuts en pàgines clau. Podeu incloure productes, un butlletí de correu electrònic, una pàgina de destinació especialitzada, etc..

També podeu utilitzar un xat per demanar als usuaris. Pregunta’ls-ho a ells “Has trobat el que estàs buscant?“Aleshores … O demanar que participin en una enquesta amb una pregunta com”Com podem millorar la vostra experiència de compra?A continuació, podeu oferir un descompte com a recompensa per la participació.

2. Eviteu les vendes perdudes

Els plugins de xat asseguren als compradors en els moments més crucials. Moltes vegades es perd una venda perquè no hi ha qui respongui a la pregunta dels compradors. Els complements de xat posen fi a això fent que l’ajuda estigui fàcilment disponible.

Bonificació: quan els visitants troben el que volen al vostre lloc web, s’allotgen més temps a les vostres pàgines web. Això augmenta el temps a les vostres pàgines i disminueix el percentatge de rebots, augmentant així el SEO.

3. Proporcionar assistència ràpida

El servei d’atenció al client es pot integrar amb els bots de xat. Si afegiu un botó de xat al vostre lloc d’assistència, podeu dirigir els usuaris ràpidament a documents d’ajuda o preguntes freqüents rellevants abans de sol·licitar que obrin un bitllet. La majoria de vegades tenen els clients

Per què escolliu Acobot?

Com s’ha esmentat abans, hi ha diversos plugins de xat disponibles per a WordPress. Però, per què haureu de triar Acobot específicament? Hi ha diverses raons fantàstiques, però aquí hi ha algunes per indicar-vos per què ens feia molta il·lusió provar-ho.

Fàcil

En primer lloc, es pot instal·lar el widget de xat i es pot personalitzar per anar amb el vostre lloc web. Trieu l’avatar (o pengeu-ne un), seleccioneu un estil de caixa de xat i definiu un color. Això fa que sigui molt fàcil ajustar el xat per adaptar-se al lloc.

Intel·ligent

Però la veritable bellesa d’Acobot es troba en el xat d’AI. El xat intel·ligent intel·ligent aprèn sobre el vostre lloc web ràpidament explorant i “memoritzant” el vostre contingut en pocs minuts. A continuació, s’actualitza a mesura que feu canvis al vostre lloc, per proporcionar sempre als visitants del vostre lloc respostes útils i precises.

Efectiu

Acobot AI Chatbot: iniciador de converses

L’AI del chatbot AI d’Acobot també és el primer a iniciar una conversa. Oferint assistència instantània, en temps real. Tant si es pregunta com pot ajudar-vos com si un usuari vol deixar un missatge, Acobot trenca el gel i us manté en contacte amb les oportunitats. Si per algun motiu Acobot no pot ajudar a un usuari, el chatbot demanarà la seva adreça de correu electrònic per tal que un contrapart humà pugui adoptar-se. Fins i tot hi ha una opció per a “Seguiment automàtic” amb un missatge personalitzable que s’envia per confirmar que un membre de l’equip estarà en contacte pròximament (o qualsevol cosa que vulgueu que digui el vostre correu electrònic).

Estalvi d’horaris

Un avantatge afegit és que el connector està dissenyat per funcionar correctament amb altres parts del vostre lloc web, com ara el vostre CRM, el servei d’assistència i el responsable de vendes. La integració amb aquests altres serveis estalvia temps i diners (ja que no caldrà tornar a introduir les dades del client manualment). A més, podeu personalitzar els xats amb el pas del temps, de manera que eventualment Acobot pot no semblar un bot per als nous visitants.

Però Acobot fa més que ajudar els possibles clients: el connector manté enllaços de registre i transcripcions de correu electrònic per ajudar al vostre equip d’assistència quan estiguin a l’oficina. El personal pot veure fàcilment la sessió completa de xat, fer el seguiment de les converses i veure les conversions.

Acobot AI Chatbot: Analytics

A més, és fàcil interpretar gràfics per representar les sessions de xat, les converses i les conversions generades mitjançant Acobot. Així, els directius poden veure com es veu Acobot.

Principals funcions del complement Acobot

Encara no es ven? A continuació, es mostra una llista de moltes de les funcions d’Acobot AI Chatbot.

 • Disponible 24 hores per als visitants del vostre lloc
 • Ajuda instantània, en temps real
 • Centenars d’avatars per triar
 • Opcions il·limitades de color de la bústia de xat
 • Escaneja / aprèn el vostre lloc web en pocs minuts
 • Torneu a aprendre mentre actualitzeu
 • L’escriptura és immediatament visible
 • Definiu regles per ocultar o mostrar la finestra de xat
 • Trieu el seguiment del correu electrònic o del telèfon
 • Enviar missatges de correu electrònic de seguiment automàtic
 • Personalitza el correu electrònic de seguiment
 • Crea rebuts de sessions i oportunitats
 • Configureu fins a cinc destinataris de recepció (com ara el vostre correu electrònic d’assistència principal o un gestor)
 • Registres de sessions de xat
 • Informes de sessions, de conversions i de conversions
 • Documentació en línia
 • En directe Demostració Acobot provar les funcions per si mateix!

Ara que ja sabeu què és l’Acobot AI Chatbot i teniu una idea de què pot fer, és hora de buscar com utilitzar el complement.

Com començar amb Acobot

Per sort, començar amb Acobot és fàcil. Només cal instal·lar el complement, crear el compte i agafar una clau d’API. Això és! Començem.

Instal·leu el connector de Chatbot AI de Acobot

1. Instal·leu Acobot AI Chatbot Plugin

Primer, haureu d’instal·lar el connector Acobot AI Chatbot. Es pot consultar gratuïtament a WordPress.org o des del tauler de control de WordPress. Només cal anar a Complements> Afegir nou i cerqueu “Acobot”. El primer resultat hauria de ser el Acobot Generació principal de xat Chatbot, que és exactament el que estem buscant. Només cal fer clic per instal·lar i després activar el complement.

2. Pàgina de configuració d'acobot

Amb el complement instal·lat, ara voldreu visitar la pàgina de configuració. Es pot trobar a la secció següent Arranjament> Acobot. Hauríeu de veure una pantalla com la de dalt i això demostra que necessitareu una clau API per configurar el connector. Per fer-ho, feu clic a l’enllaç blau “registrar-se”.

Creeu el vostre compte i widget Acobot

3. SignUp del compte Acobot

L’enllaç d’inscripció us ha de portar directament a un formulari a registra’t per a un compte Acobot. Tot el que necessites és una adreça de correu electrònic per començar. Un cop hàgiu introduït les dades, haureu de veure una pàgina de confirmació.

4. Creat compte d'Acobot

Aquí podeu registrar-vos per obtenir un pla o continuar amb la prova gratuïta de 15 dies. Obtindrem preus més tard, però de moment la prova gratuïta és la que utilitzarem a la guia.

El següent pas és crear el vostre widget (aquesta és la part divertida).

5. Acobot Creeu el vostre widget

L’assistent de configuració d’Acobot us mostrarà tres opcions principals per al vostre widget.

Trieu un Acobot Avatar

El primer pas és seleccionar el vostre avatar. Hi ha centenars d’icones d’estoc per triar o bé pots penjar-ne la teva. Els formats PNG i GIF són compatibles, així que no dubteu a encertar i trieu un avatar que millor representi la vostra marca.

Trieu l'estil de xat d'Acobot

El pas 2 és triar un estil de widget. Hi ha bàsicament tres opcions de radi de vora: moderna (cantonades completes), bombolla (cantonades arrodonides) i rectangle. Trieu l’estil que s’adapti a l’aspecte del vostre lloc web.

Seleccioneu un color de xat Acobot

El pas 3 és triar un color per al vostre giny. Només heu d’utilitzar el selector de colors per trobar el valor hexagonal perfecte.

5. Clau de l’API Acobot

Amb el giny a punt, podeu generar una clau d’API. Configureu la plataforma que utilitzeu (en el nostre cas WordPress) i copieu l’API a la secció “Proporcionar clau” de la pàgina.

Desa la configuració de l'API d'Acobot

Ara enganxeu la clau d’API al tauler de control de WordPress. A continuació, guardeu els canvis. Voila! El vostre Chatbot està preparat per ajudar-vos.

Acobot AI Chatbot: xat en directe

En només uns minuts Acobot explorarà el vostre lloc i us ajudarà a respondre les preguntes del client!

Configuració del compte Acobot

Amb el vostre xat en viu i en línia, Acobot pot començar a ajudar els usuaris del vostre lloc. Però hi ha més coses disponibles per a Acobot al vostre compte en línia. Si torneu cap a Acobot.ai i inicieu la sessió al vostre compte aquí el que trobareu.

Tauler de control principal

Acobot AI Chatbot: Tauler de control principal

El Tauler de control principal us ofereix una ràpida visió del que Acobot ha estat fent per a vosaltres. Aquest és un recurs excel·lent per veure sessions recents, conversions noves o conversions, comprovar el doble de si Acobot ha rastrejat totes les vostres pàgines i veure si el chatbot està en funcionament..

Interacció

Acobot AI Chatbot: sessions de xat

En passar a la pestanya Interacció, trobareu informes i registres per a les opcions següents:

Sessions: Consulteu els registres de xat complets, consulteu un gràfic de les interaccions de la sessió aquesta setmana i descarregueu un CSV per a totes les sessions de xat. També podeu utilitzar l’opció de rebuts de registre per afegir fins a 5 adreces de correu electrònic per ser notificades de les noves sessions.

Responsables: Utilitzeu aquesta pàgina per visualitzar els correus electrònics (o números de telèfon si activeu aquesta opció) que heu capturat. Des d’aquí també podeu habilitar i personalitzar el seguiment automàtic del vostre correu electrònic i, de nou, especificar els destinataris de la recepció.

Conversions: Consulteu les conversions diàries.

Lloc web

A continuació es mostra la pestanya Lloc web, on hi ha opcions importants per a:

Pàgines i temes: Mireu què ha après Acobot. És important comprovar que Acobot rastreja les pàgines necessàries per proporcionar el millor suport possible per als visitants del vostre lloc.

Dominis: Afegiu tots els vostres dominis relacionats. L’acobot s’arrossega en funció de la pàgina principal, així que assegureu-vos d’incloure enllaços importants al vostre menú. També podeu afegir diversos dominis. Així que si teniu el vostre lloc web.com, product.yourwebsite.com i help.yourwebsite.com al qual voleu que Acobot hi pugui accedir, assegureu-vos d’afegir-los tots al vostre compte..

Acobot AI Chatbot: Exclusions

Exclusió: Sembla molt el que sembla: afegiu exclusions per evitar que acobot s’arrossegui o recomani aquestes pàgines.

Acobot AI Chatbot: preguntes freqüents personalitzades

FAQ2: Afegiu preguntes freqüents personalitzades per a Acobot. Introduïu una pregunta comuna i, a continuació, escriviu la resposta exacta que voleu donar a Acobot.

Giny

Des d’aquesta fitxa de tauler, podeu ajustar i ajustar el vostre widget Acobot. Aquí es mostren la majoria d’opcions disponibles:

 • Canvia el Avatar, Estil i Color que vau seleccionar inicialment
 • Visibilitat per ocultar el giny en pàgines concretes
 • Interruptor per activar / desactivar Acobot o crear una programació
 • Afegiu una part superior Botó a les vostres pàgines web (si el tema de WordPress ja no inclou aquest tema)
 • Accediu a la vostra clau d’API des de Instal·lació

Avançat

Les últimes opcions Avançades es mostren. Aquí és on podeu actualitzar el vostre pla o afegir-hi nous membres (només heu de recordar que els membres del vostre equip necessiten registrar-vos primer en un compte per tal que els pugueu afegir al vostre grup).

Detalls de preus

Preu del pla Acobot

Acobot comença a partir de 29 dòlars mensuals per un pla petit. Això inclou la possibilitat que el chatbot aprengui 50 pàgines i ofereix interaccions il·limitades amb fins a 500 usuaris al mes. És perfecte per a la majoria de les empreses, botigues en línia de petita mida o llocs d’assistència senzilla. A partir d’aquí, podeu passar a un pla mitjà o gran segons sigui necessari.

Nota: Hi ha un pla gratuït d’Acobot on podeu deixar el compte un cop finalitzat el judici de 15 dies. El pla gratuït és com el pla petit, però si el chatbot demana a l’usuari que deixi una adreça de correu electrònic o un número de telèfon, la informació serà emmascarada al tauler de control. Haureu d’actualitzar a un pla de pagament per desbloquejar aquestes funcions tan importants.

Tot i que hi ha molts plugins de xat gratuïts, no ofereixen la mateixa experiència que la trobareu amb Acobot. I si retreu els números, fins i tot el pla Gran és molt més barat que afegir una persona nova al teu equip d’assistència. Això fa que Acobot sigui una opció senzilla per al client i el pressupost.

Pensaments finals del Chatbot de Acobot per a WordPress

Per embolicar el Chatbot AI de Acobot, s’ofereix una manera única i assequible d’oferir assistència 24 hores al dia als visitants del vostre lloc. Però val la pena? Aquí teniu les meves reflexions personals sobre què he pensat en el connector.

El bo: Acobot és una solució de suport ràpida i assequible. Podeu tenir un missatge de xat útil útil al vostre lloc en menys de mitja hora. Puc veure que és de gran ajuda per a empreses en creixement que no tinguin el pressupost per a un equip complet de personal de suport, i com una gran incorporació als llocs web que reben un gran nombre de visitants que necessiten orientació (com els llocs de LMS). Les analítiques i els informes en línia també fan un seguiment senzill del rendiment d’Acobot, de manera que podreu veure si el vostre xat funciona correctament.

El dolent: Actualment, Acobot només està disponible en anglès. Així, en el moment d’escriure aquesta revisió (2018) si el vostre lloc web es troba en qualsevol altre idioma, és incompatible. A banda d’això, l’única altra queixa és que el “pla gratuït” és tan limitat i realment no val la pena. Recopila adreces de correu electrònic (fantàstiques) però no les podeu veure (no és tan fantàstica). Un cop s’acabi l’impressionant judici de 15 dies, pràcticament hauràs de decidir de seguida si esteu preparats per invertir en el vostre negoci.

Però, quan es tracta, recomanaria personalment Acobot? Sí (sempre que el vostre lloc web estigui en anglès).

Tens alguna pregunta sobre l’Acobot AI Chatbot que no hem tractat en aquest article? O has provat el complement tu mateix i t’agradaria compartir els teus pensaments? Deixa un comentari a continuació: m’agradaria sentir-te!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map