Vaše staré příspěvky, propagované: Revive Old Post WordPress Plugin Review

Oživte starý příspěvek, dříve známý jako Tweet Old Post, je plugin na rozdíl od jiných. Řeší dva zajímavé problémy, s nimiž se v každém okamžiku setkává téměř každý, kdo pracuje na WordPress.


Nejprve rychle zjistíte, že vaše staré příspěvky – ty, které nakonec opustí vaši domovskou stránku a skončí v archivech – už nikdy neuvidí denní světlo. Jistě, můžete získat provoz s organickým vyhledáváním, ale není to vždy tak spolehlivé, i když některé z těch starých příspěvků mohou být nejlepší, jaké jste kdy napsali..

Druhým problémem jsou sociální média. Když jsem začal zveřejňovat příspěvky na Twitteru a Facebooku, uvědomil jsem si jeden hlavní problém: Spravovat legitimní plán sociálních médií trvá věčně. I když vám připadá zábavné navrhovat obrázky a sdílet skvělé odkazy nebo tipy na vašich sociálních stránkách, nasává vaši produktivitu jako vakuum Dyson.

A to je obrovský problém, protože každý je nyní na sociálních médiích a vynecháte velký potenciál růstu, pokud trvale nesdílíte relevantní obsah, který by vaši zákazníci mohli považovat za přitažlivý.

Ve zkratce, Revive Old Post spojuje vaše staré příspěvky a několik sociálních systémů do krásné harmonie. Zasahuje náhodně do vašich starých příspěvků a tweetů nebo je sdílí na Facebooku, Twitteru nebo LinkedIn, takže nemusíte ztrácet drahocenný čas. Doplněk sloužil pouze k přijímání vašich příspěvků a jejich tweetování, ale od té doby je integrován do jiných sociálních webů a vyžaduje změnu jména.

Proces obnovení starého příspěvku

Chcete-li začít vše, je to celkem jednoduché. Stačí přejít na pozadí vašeho webu WordPress, přejděte na kartu Pluginy na levé straně řídicího panelu a hledat plugin Revive Old Post. Klikněte na tlačítko Instalovat a pokračujte aktivací.

Oživení starých příspěvků - automatický příspěvek na sociální média

Na levé straně řídicího panelu se znovu zobrazí karta Nastavení aplikace Revive Old Post a nazývá se Revive Old Post – dostatečně jednoduchá. Klepnutím na hlavní kartu zahájíte nastavení systému automatického sdílení. Na kartě Účty můžete propojit tři různé sociální účty. Jednoduše klikněte na tlačítka Twitter, Facebook nebo LinkedIn a zadejte vlastní přihlašovací údaje, které chcete připojit.

Je to asi tak snadné, jak to může být. Zahrnují několik reklam a přidružených odkazů v hlavní oblasti řídicího panelu, ale jsou mimo stranu, takže to opravdu není obtěžovat. Rovněž nemusíte vybírat všechny tři účty. Pokud máte pouze účet Twitter, klikněte na tlačítko a přihlaste se během několika sekund.

Účty

Všimněte si, že všechna nastavení, která můžete změnit, jsou pěkně uspořádána do malých karet v horní části stránky. Plugin ve skutečnosti nemá mnoho funkcí, takže je poměrně snadné udržet vaši klid a rychle ji nastavit. Stojí za povšimnutí, že plugin nemá žádné zbytečné funkce, takže nenajdete žádný nepořádek.

Když jdete na Obecné nastavení na stránce můžete změnit různé možnosti, například kolik hodin chcete čekat mezi jednotlivými automatickými sdílenými položkami. Toto je primární nastavení, které se má změnit, protože můžete chtít, aby příspěvek vyšel jednou denně, několikrát denně nebo dokonce jen jednou týdně.

V tomto kroku je k dispozici několik dalších funkcí k úpravám, takže neváhejte a upravte věci, jako např. Kolik chcete dosáhnout, do archivu vašich příspěvků a počet příspěvků, které chcete sdílet s každým kolem.

Baví mě to Minimální věk nastavení, protože pokud již své poslední příspěvky sdílíte automaticky nebo ručně, nechcete, aby je tento systém odesílal znovu. Můžete také sledovat, jak velký provoz vás plugin získal prostřednictvím Google Analytics, a odstranit některé konkrétní typy příspěvků, které nechcete sdílet.

Například bych osobně nikdy nechtěl tweetovat jednu z mých webových stránek nebo faktur, takže jsem je odstranil z fronty.

Obecné nastavení

Formátování příspěvků

Pohybující se na Formát příspěvku na kartě, můžete vidět několik možností nastavení pro zahrnutí výchozího textu do každého příspěvku, který vyjde. Jsem do této oblasti zamilovaná, protože v raných fázích tohoto pluginu nemohli byste do tweety zahrnout hashtag nebo uživatelské jméno..

K dispozici je také pěkné malé nastavení, které používá zkracování adres URL, takže se tweety nezobrazují opravdu dlouho. Mezi další nastavení patří přizpůsobení délky příspěvku, další textové inkluze a místo, kde se má odkaz zobrazit, když příspěvek vyjde.

Neváhejte a přejděte na Facebook a LinkedIn stránky, pokud je chcete také upravit. Tyto karty jsou docela podobné Cvrlikání stránka.

Formát příspěvku

Vlastní plánování a další funkce Pro

Když přejdete na Vlastní plánování kartu si rychle uvědomíte, že za použití musíte zaplatit další poplatek. To je jedna z úžasných funkcí obsažených v prémiové verzi. Vlastní plánování umožňuje nastavit určité hodinové intervaly a dokonce upravit, kolik příspěvků chcete odeslat v průběhu týdne. Můžete například chtít poslat dva příspěvky v pondělí, v neděli pouze jeden.

Vlastní plánování

Zde je, co dalšího obdržíte s verzí Pro:

  • LinkedIn příspěvek formátování
  • Publikování na Facebooku a Twitteru s obrázky
  • Výběr typů příspěvků, které chcete sdílet

Upřímně bych nikdy nechtěl používat plugin, pokud bych nemohl odstranit všechno kromě mých blogových příspěvků, takže pro mě je nutná možnost $ 75 Pro.

Pokud opravdu chcete automatizovat své sociální programy, je to jeden z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout. Proto bych řekl, že jednorázový poplatek 75 $ stojí za to. Jen se ujistěte, že budete plugin používat v budoucnu. Pamatujte, že neutomatizujete jednoduše své sociální weby; získáváte také jedinečnou příležitost zasáhnout do svých archivů a znovu uvést své staré příspěvky do blogu v platnost.

Jakmile bude vše připraveno, můžete kliknout na ikonu Spusťte sdílení tlačítko dole. Plugin také obsahuje Viz ukázkový příspěvek tlačítko, což je skvělé pro zobrazení toho, jak budou příspěvky vypadat před potvrzením.

Spusťte sdílení

S výjimkou příspěvků, které už nikdy nechcete posílat

I po odebrání obecných skupin příspěvků, jako jsou stránky a faktury, můžete najít konkrétní položky, které by nikdy neměly být rozesílány. Pokud jdete na Vyloučit příspěvky na levé straně řídicího panelu můžete vybrat jednotlivé příspěvky, které by se nikdy neměly prostřednictvím systému odesílat.

Vyloučit příspěvky


Revive Old Post je jedním z nejlepších pluginů pro sdílení na sociálních sítích a získáte další bonus, který dává CPR těm starým příspěvkům, o kterých si myslíte, že jsou mrtví. 75 $ se nezmění, ale z dlouhodobého hlediska má smysl rozdělovat peníze, pokud chcete, aby se vaše staré příspěvky dostaly do kontaktu prostřednictvím sociálních médií, a my jim dáme 5,0, protože je to opravdu jeden z nejlepších dostupných sociálních pluginů.

Pokud máte jakékoli dotazy týkající se pluginu Revive Old Post, dejte nám vědět!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map