Ison-Britannian parhaat web-hosting-yritykset (tuki ja suorituskyky)


Paras verkkosivuston isäntä valitseminen [tarkistuslista]tarkistusluettelon infografian ylläpito

 • tee luettelo luotettavien verkko-isäntäyritysten kanssa, jotka haluat tarkistaa – voit käyttää meidän yllä olevasta taulukosta.
 • web-hosting-sijainti – Haluat Yhdistyneessä kuningaskunnassa / Euroopassa sijaitsevan datakeskuksen (paljon nopeampi tietojen toimittaminen) ja englanninkielisen englanninkielisen sisäisen tuen (ne ovat aikavyöhykkeelläsi ja voivat ratkaista ongelmasi nopeammin)
 • verkkosivustojen ylläpidon nopeus – nopeus on kaikkea. Nopeampi sivusto, enemmän liikennettä ja tuloksia ja enemmän tuloja yrityksellesi. Siksi tarvitset paikallista hosting-palvelua ja testata niiden ping- ja sivunopeuden latausaikaa, Google suosittelee palvelimen vasteaika alle 200 ms. Verkkosivusto Nopeus on sijoituskerroin yhtä hyvin.
 • tuki – yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Jos hosting-yrityksellä on hyvä laitteisto, sivustosi joko toimii hyvin tai ei ollenkaan. Ja jos toinen tapahtuu, haluat pystyä pääsemään jonkun kanssa, jolla on pätevyys ja joka pystyy ratkaisemaan ongelmasi. Järjestelmänvalvojien sisäinen UK-tuki live-chatin tai puhelimen avulla on paras. Vastausajat ovat myös erittäin tärkeitä, koska jokainen minuutti sivustosi on alhaalla menetät rahaa, liikennettä ja mahdollisesti hakupaikkoja.
 • Web-isäntäturva – tarjoavatko ne erillisiä tilejä, palomuureja ja automaattisia päivityksiä CMS: ään, kuten WordPress ja Joomla
 • datan varmuuskopio – kaikkea tapahtuu. Tietosi ovat tärkein osa yritystäsi ja voit vahingossa poistaa jotain tai saada viruksen tartunnan. Web-hosting-palvelulla on oltava varmuuskopio!
 • lue web-hosting-arvosteluita asiantuntijoiden toimesta (voit ymmärtää kokeneiden ihmisten näkemyksiä, mutta muista, että he ovat myös sidoksissa isännöintipalveluntarjoajiin, joten älä ota arvostelua 100%)
 • lukea asiakkaiden arvosteluja – selaa verkkoa ja löydä asiakasarvostelut valitusta verkkoisäntäyrityksestä. Älä myöskään luota siihen 100-prosenttisesti, koska siellä on maksettuja arvosteluja ja viha-arvosteluita.

Suosituimmat UK-hosting-arvostelut

Asiantuntijamme ovat verranneet paras web-hosting tarjoajat Isossa-Britanniassa vuodeksi 2019. Lue paras Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-arvosteluita ja valitse luotettavin web-hosting-yritys.

On olemassa erilaisia ​​verkkosivustojen isännöintipalveluita tarpeitasi mukaan. Siksi yritämme parantaa jatkuvasti arvosteluitamme uusilla, tarpeisiin perustuvilla vertailutaulukoilla. Yhdistyneen kuningaskunnan yleiset web-palveluntarjoajat ovat yllä olevassa taulukossa.

Tässä on luettelo parhaista 5 WordPress-isännöintipalvelusta. Tarkemmat arviot tulevat pian halvat verkkosivustojen hosting-yritykset, Joomlan verkkopalveluntarjoajat ja luettelo ilmaiset verkkosivustojen isännöintipalvelut Isossa-Britanniassa.

Blogiosastollamme on sinulle joitain perussuosituksia siitä, kuinka valita yrityksellesi paras web-hosting, mikä hosting-ratkaisu sopii sinulle, perusteet, jotka sinun tulisi tietää hallittaessa hosting-tiliäsi, sekä muita neuvoja ja vinkkejä, joten varmista, että tarkistat usein ja pysyt ajan tasalla web-hosting-maailman uutisista.

Ja niille teistä, jotka ovat aiheeseen uusia, tässä on muutamia hyviä linkkejä siitä, mikä on Web-hosting-palvelu ja mikä on Verkkotunnus.

Käy Google+ -profiili tai Facebook-sivu kysyä kysymyksiä. Jos olet yksinkertaisesti ei-tekninen henkilö, halvin ja nopein tapa luoda oma verkkosivusto on valita paras verkkosivustojen rakentaja markkinoille ja rakentaa se. Vuodesta 2019 olemme laatineet oman listan Ison-Britannian parhaista verkkosivustojen rakentajista.

Asiantuntijamme ovat verranneet Ison-Britannian parhaita web-hosting-palvelujen tarjoajia vuodelle 2019. Lue parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-tarjoajat ja valitse luotettavin verkkosivustojen hosting-yritys.

Verkkokaupan hosting

Meillä on paljon kysymyksiä sähköpostissamme, jos verkkokaupan isännöinti on erilaista kuin normaalin blogin tai tietosivuston isännöinti. Ja vastaus on Joo.

Verkkokaupoissa on yleensä paljon tuotteita, ja palvelin ei ole välimuistissa joitain niiden sivuista. Siksi he käyttävät paljon enemmän resursseja kuin normaali sivusto.

Myös nopeus tässä heijastaa tuloksia. Siksi sähköisen kaupankäynnin alustat käyttävät erityisominaisuuksia, kuten Redis (tietokannan välimuisti) ja Varnish (käyttöliittymän välimuisti)..

Sinun on varmistettava, että verkkosivuston isäntä tukee niitä.

Magento on tällä hetkellä ammattimaisin ja levinnein verkkokaupan CMS, joten olemme luoneet erityisen sivun, joka kattaa kaikki sinun tarvitsee tietää valitaksesi paras Magento-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map