Få $ 60 rabat uden Kinsta-kuponkode (2020-tilbud): Hvordan kan du gøre krav på dette Kinsta WordPress-hosting-tilbud?

Kinsta er et fantastisk premium-administreret WordPress-hostingfirma, som også er en berømt Google Cloud-baseret webhost, der tilbyder en håndfuld WordPress-rige funktioner og enestående kvalitetssupport til sine kunder. Kinsta-brugere kan vælge WordPress-hostingplaner i henhold til deres budget og krav. Læs videre for at finde ud af mere om Kinsta hosting og deres seneste tilbud …


Hvordan & hvor kan man få Kinsta-kuponkoder for at få stor rabat på Kinsta’s WordPress-hostingplaner uden særligt salg?

Du skal være her for at vide, hvordan du kan få massive rabatter ved hjælp af Kinsta-kuponkoder, så du kan spare stort på deres webhostingsplaner. Men jeg beklager at informere dig om, at Kinsta aldrig rigtig leverer sådanne kuponkoder (særlige salgsfremmende koder) til deres brugere. Det betyder dog ikke, at du bare ikke kan spare penge, mens du tilmelder dig Kinsta.

DE GODE NYHEDER er – Du kan stadig få 2 måneders GRATIS webhosting med Kinsta til dine WordPress-websteder! Lyder godt! Er det ikke?

Hvis du går efter en årlig abonnementsplan for WordPress-hosting hos Kinsta i stedet for at tilmelde dig en månedlig webhostingplan, kan du faktisk forvente at få en stor rabat på hver af Kinstas WordPress-hostingplan.

FOR EKSEMPEL: Kinsta’s Starter WordPress-hostingplan giver dig mulighed for det spar op til $ 60 hvis du bestiller en et års abonnement med dem for at være vært for dit websted / domænenavn. Tilsvarende kan det årlige abonnement på Kinstas Pro WordPress-hostingplan gøre dig spar endnu mere op til $ 120 og så videre. Endelig kan du spar op til 1.800 $ med Enterprise WordPress-hostingplan for Kinsta, hvis du følger deres årlige abonnementsplan (betalt på forhånd).

Prisbesparende tip med Kinsta WordPress-hostingplaner og -pakker

Her er de hurtige rabatlink til Kinsta-hostingplaner, så du kan kontrollere deres funktioner og sammenligne hver WordPress-plan i detaljer …

1. Få Kinsta STARTER-planpris prissat til $ 30 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

2. Få Kinsta PRO-tilbudspris prissat til $ 60 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

3. Få Kinsta BUSINESS 1-tilbud Prisen til $ 100 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

4. Få Kinsta BUSINESS 2-tilbud Prisen til $ 200 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

5. Få Kinsta BUSINESS 3-tilbud Prisen til $ 300 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

6. Få Kinsta BUSINESS 4-tilbud Prisen til $ 400 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

7. Få Kinsta VIRKSOMHED 1 Plantilbud Priser til $ 600 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

8. Få Kinsta ENTERPRISE 2-plantilbud Priser til $ 900 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

9. Få Kinsta ENTERPRISE 3 Plantilbud Prissat til $ 1200 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

10. Få Kinsta VIRKSOMHED 4 Plantilbud Prisen til $ 1500 / mo. 2 måneder GRATIS hosting

Kupon eller promoveringskode ikke nødvendig

Hvorfor Kinsta ikke tilbyder nogen rabatkuponer eller promoveringskoder?

Kinsta-kuponer, kampagnekoder, prisrabatter, særlige tilbud og tilbud
Her er nogle af de vigtigste grunde til, at Kinsta forbyder brugen af ​​sådanne kuponkoder eller særlige promo-koder til deres kunder:
1. Kinsta’s motto er at tilbyde webhostingstjenester af høj kvalitet uden falske eller skjulte påstande. Kinsta ønsker kun at debitere for kvaliteten af ​​de ydelser, der leveres til kunderne, og derfor tror de ikke på rabatkuponer / promo-koder som mange af sine konkurrenter. Derfor tror Kinsta strengt på servicekvalitet snarere end en marketingplo.
2. Kinsta mener, at kuponsystemet kan forårsage spamming i resultaterne af søgemaskinerne, hvilket bliver hektisk at kontrollere, og dette kan også føre til de øjeblikkelige kvalitetstiltag for at løse det. Desuden er rabatkuponer / promo-koder fra Kinsta hosting muligvis ikke altid nøjagtige på grund af manglende opdatering, hvilket kan føre til frustration blandt kunder. I modsætning til flere andre webværter tager Kinsta sit branding og omdømme meget alvorligt, hvorfor tusinder af webstedsejere og begyndere er vært for deres websteder på Kinsta-servere.
3. Kinsta er muligvis en af ​​de dyre WordPress-værter, men deres webhostinggebyrer er berettiget for deres servicekvalitet, fantastiske support og fuldt styrede hostingmiljø. Deres planer er stadig altid i budgettet og passer til alle forretningsskalaer. For eksempel tilbyder Kinsta en startplan, der starter på kun $ 30 per måned, hvilket er meget billigere end administreret WordPress-vært som WP Engine og på niveau med flere andre premium WordPress-hostingudbydere. Imidlertid kan du med en årlig abonnementsplan for Kinsta nemt spare op til mindst $ 60 eller to måneders gratis Kinsta webhosting på nogen af ​​deres planer.
4. Nogle af de websteder, der reklamerer for Kinsta, kan repræsentere falske rabat-tilbud eller ikke-eksisterende kampagner / kuponkoder bare for at tiltrække besøgende til deres egen gevinst. Dette kan ødelægge Kinstas ånd og også frustrere kunderne. Kinsta tillader heller ikke, at nogen kuponbaserede websteder under alle omstændigheder spreder sådanne forkerte eller vildledende oplysninger.

Konklusion: Er Kinsta Hosting det værd? Skal jeg gå med deres WordPress-tilbud og tilbud?

KORT SVAR: Ja, Kinsta er en af ​​de bedste premiumstyrede WordPress-vært tilbyder 2 måneders gratis hosting, hvilket gør det værd at tilmelde dig hos Kinsta!

Jeg håber, at denne anmeldelse af Sådan får du maksimal rabat på Kinsta WordPress Hosting uden at bruge kuponer (2020) må helt sikkert have hjulpet dig, og nu skal du også være nået til den konklusion, at Premium WordPress vært ligesom Kinsta ikke tilbyder nogen specielle kuponer eller særlige salgsfremmende koder og salg. Brugere kan dog stadig drage fordel af at købe Kinstas årlige hostingplaner for at få en eksklusiv aftale, der giver dig op til 2 måneders gratis hosting på nogen af ​​deres webhostingsplaner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map