WordPress restableix els complements per netejar el vostre lloc

WordPress restableix els complements per netejar el vostre lloc

Feu proves i necessiteu una pissarra neta? Només has d’aprendre WordPress i has creat un desastre? Feu servir un d’aquests complements per restablir el vostre lloc.


Tots ho sabem: el misteriós desastre que lentament es va acumulant a les nostres vides. No ha de sorprendre que passi el mateix amb els llocs web de WordPress. Podeu dir que això és cert cada vegada que feu una ullada ràpida a la base de dades.

Tingueu en compte que WordPress crea automàticament entrades a la vostra base de dades. Si no hi presteu atenció, pot convertir-se en una allau i triturar la velocitat del vostre lloc amb dades innecessàries. WordPress tampoc no arriba amb un botó de restabliment, de manera que molta gent sol ignorar aquest problema.

O, podríeu ser un desenvolupador, creant temes i plugins de WordPress. Provar-los és molest, sobretot si heu de tornar a instal·lar WordPress cada vegada que vulgueu provar el nou complement o tema. Són els que més senten la falta del botó de restabliment.

Per què restablir?

Si bé tots dos són un bon motiu per tornar a restablir el teu WordPress de tant en tant, n’hi podria haver un altre, més popular. Poders de WordPress 34% de tots els llocs web i està a punt per alimentar-ne una mica més. No deixa de ser la plataforma d’elecció per a bloggers, llocs de comerç electrònic i llocs web de bricolatge.

Aquest últim creix en popularitat i, amb aquests, la necessitat de restablir plugins. La veritat és que hi ha nombrosos blocs que ofereixen assessorament sobre disseny de llocs web, complements disponibles o fins i tot mesures de seguretat per a WordPress.

Tot i que són increïblement útils quan sabeu el que esteu fent, la millor manera d’aprendre és encara un enfocament senzill. Fer immersió i veure què passa, és probablement la manera més ràpida de descobrir el vostre lloc web. És també tones de diversió!

Tanmateix, un cop finalitzi l’intent de bricolatge, pot semblar un projecte d’artesania d’un tercer nivell, possiblement sense purpurina. I aquí és on la gent acostuma a renunciar. Si només hi hagués una manera de restablir el seu lloc, començar de nou i fer-ho correctament.

WordPress no inclou opcions fàcils de restablir fora de la caixa. Però hi ha molts plugins útils. Cadascun dels següents plugins us portarà. Anem a veure on i com.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Restabliment WP

WP Restableix el complement de WordPress

Restabliment WP originalment estava destinada als desenvolupadors, que haurien de restablir el lloc web diverses vegades al dia. Tot i això, gràcies a la seva facilitat d’ús, va passar al corrent. Moltes persones que necessiten començar fresques, ja sigui per donar un canvi d’imatge al seu lloc web o per netejar un desastre accidental, van començar a confiar en aquest complement.

No només restableix la base de dades del lloc web al seu estat original en molt poc temps, sinó que també us pot ajudar a netejar segments orientats del vostre lloc. Té massa plugins o temes al lloc? Només cal que es faci clic en un botó per esborrar-les.

El connector té diversos mecanismes segurs per fallar per assegurar-vos que no suprimiu el que no voleu. El més important, amb WP Reset, podeu triar la configuració posterior al restabliment. Per tant, no haureu de tornar a instal·lar tot de nou. Aquest complement, com molts d’altres d’aquesta llista, no tocarà les vostres dades, per la qual cosa no us heu de preocupar. eliminarà tots els usuaris, però l’usuari que restablirà el lloc pot tornar a iniciar la sessió.

Una altra característica important d’aquest complement que probablement no trobareu amb altres és la possibilitat de crear instantànies de base de dades. Per què és important? Un cop creeu una captura de pantalla de la base de dades, podeu fer servir aquest complement per tornar a aquesta instantània. Això vol dir que restabliu el lloc web a un punt concret, que els desenvolupadors trobaran prou útil.

Probablement la característica més lloada d’aquest complement és el suport excepcional. L’equip de restabliment WP inhouse està disponible per ajudar els usuaris amb qualsevol problema que puguin tenir.

Això és força important, ja que tot i que WP Reset es va dissenyar originalment per a desenvolupadors, tothom el pot utilitzar. És una solució perfecta per a netejar un embolic, descobrir i solucionar problemes menors i accelerar el desenvolupament, ja que proporciona una manera ràpida de tornar a provar el codi.

Restauració de la integració Wh Webhook

WP Webhooks WP Restableix el complement de WordPress

WPWH: el complement d’integració Wet Reset Webhook Integration no pot fer molt per si mateix, però val la pena esmentar, ja que afegeix una altra capa a WP Reset. Què vol dir? Aquest complement s’integra amb Restabliment de WP per afegir la funcionalitat d’hook web.

Si teniu un altre servei amb el qual heu utilitzat els ganxos per treballar al vostre lloc, aquest complement és imprescindible. Us permetrà fer tot el que normalment faríeu amb el complement de restabliment WP a través del tauler d’administració.

Des de restablir tot el lloc fins a la neteja de la carpeta de càrregues, amb aquesta integració podeu fer-ho mitjançant el programa que preferiu.

Com restabliu el lloc amb Restabliment de WP?

Pas 1: Decidiu què voleu conservar. Consulteu les caselles de verificació necessàries per assegurar-vos que el vostre lloc tornarà amb les opcions que encara hi ha.

Restableix les accions del WP

Pas 2: Seleccioneu el que vulgueu restablir. Necessiteu restablir tot el lloc web o necessiteu netejar, per exemple, la carpeta transitòria?

Opcions de restabliment del WP

Pas 3: Feu clic a suprimir I si voleu restablir tot el lloc, simplement escriviu “restablir” i feu clic al botó.

Confirmació de restabliment del WP

Restabliment de bases de dades WP

Plugin de restabliment de bases de dades WP

WP Database Reset és una solució similar al primer complement esmentat. De vegades, hi ha aspectes del vostre lloc que us agradaria conservar, mentre que se suprimeixen altres.

És a dir, parlem de bases de dades i taules de bases de dades. Amb aquest complement, és pràcticament sense esforç suprimir tota la base de dades i tornar al principi. També es pot fer una neteja de taula específica. Necessiteu desfer-vos de totes les publicacions? Podeu fer-ho en molt poc temps amb un sol clic.

Igual que el complement anterior, és gairebé impossible eliminar res per accident. Té un sistema a prova de bales similar al captcha, de manera que realment heu de pensar dues vegades abans de suprimir res. Si esteu segurs que voleu esborrar una taula o una base de dades, ho farà per vosaltres en molt poc temps.

Tot i que no hi ha moltes funcions, tot el que necessita un desenvolupador per agilitzar el procés de desenvolupament. Per a aquells que necessitin més opcions, torneu a la primera o continueu.

Com restablir una base de dades amb Restabliment de bases de dades WP?

Pas 1: Trieu la base de dades que voleu restablir.

Opcions de restabliment de bases de dades WP

Pas 2: Escriviu el codi de seguretat proporcionat i premeu el restabliment.

Restabliment avançat de WordPress

Plugin de restabliment avançat de WordPress

El complement avançat de restabliment de WordPress és una altra solució per restablir el vostre lloc. Us permetrà desfer-vos d’un embolic del lloc de prova en molt poc temps, sense haver de tornar a passar pel procés d’instal·lació. Una vegada més, és perfecte per a qualsevol que necessiti una pissarra neta a WordPress de tant en tant.

Amb aquest complement, igual que amb els anteriors, aconseguireu conservar tots els fitxers. Tanmateix, suprimirà totes les personalitzacions de bases de dades que aquests plugins i temes han creat per a vosaltres. També pot suprimir totes les publicacions, que són perfectes per a aquells moments de neteja de primavera que pugueu tenir durant tot l’any.

També teniu l’opció d’esborrar tots els usuaris, però el complement detectarà automàticament l’usuari d’administració. En restablir-lo, el complement permet que aquest usuari torni a iniciar la sessió amb la mateixa contrasenya, cosa que estalvia un munt de temps.

No eliminarà cap complement i cap tema, però. Per tant, si busqueu ajuda en aquesta zona, potser voldreu buscar altres complements de la nostra llista. El mateix passa amb el lloc multisector, que no és compatible. Tot i així, els desenvolupadors apreciaran la facilitat de començar des de zero, ja que la comoditat i l’estalvi de temps són sempre de la màxima importància.

Com restablir el lloc amb Restabliment avançat de WordPress?

Pas 1: Escriviu el “restabliment” al quadre de text.

Opcions avançades de restabliment de WordPress

Pas 2: Feu clic a restablir!

Restabliment del personalitzador

Restabliment del personalitzador per WPZoom

El restabliment del personalitzador és el primer complement que haureu d’instal·lar si tot just començar amb WordPress. Per què? Com hem comentat abans, a moltes persones els agrada aprendre coses noves tot submergint-se directament. I el personalitzador en directe no és diferent. Doncs bé, agafar el control del client pot semblar cap cosa fantàstica fins que no ho proveu. “El creador intuïtiu, arrossega i deixa anar” sembla un pastís. Però el resultat pot acabar menys que agradable.

No seria impressionant si només tinguéssiu un botó de restabliment? Això és exactament per a què es restableix el personalitzador. Permet aprofundir en l’aprenentatge, sense haver de superar la milla addicional, havent d’esborrar-ho tot manualment. Fins i tot recordeu el que heu torçat i tocat en primer lloc?

Es diu que aquest complement funciona amb tots els temes i plugins que utilitzen el tipus de configuració “theme_mod” per emmagatzemar aquestes modificacions. En essència, si això és cert pel tema que escolliu, no hi ha cap manera més senzilla d’arribar a la pissarra en blanc i tornar a intentar-ho.

Com restablir el personalitzador?

Pas 1: Instal·leu i activeu el complement de restabliment del personalitzador.

Botó de restabliment del personalitzador

Pas 2: Al botó apareixerà el botó “Restablir”. Si ho necessiteu, utilitzeu-lo!

Per resumir-ho

Si bé WordPress no ve amb un botó de restabliment integrat, és fàcil afegir la funcionalitat necessària amb un d’aquests potents complements. Pot ser que les funcions canviïn lleugerament per complement: no obstant això, la facilitat d’ús continua sent la mateixa. Tot el que heu de fer és instal·lar, seleccionar el que s’ha d’esborrar, escriviu el codi de seguretat i feu clic a un botó.

Com que tot això us proporciona una pissarra neta d’una manera o d’una altra, us pertoca la pregunta de quina és la millor. Tot depèn del que voleu suprimir o restablir del lloc.

Quin utilitzaràs? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map