Un estudi de casos de la vida real en la venda de descàrregues digitals al vostre bloc

Estudi de casos de descàrregues digitals fàcils

A l’octubre de 2012, vaig revisar el complement de descàrregues digitals fàcil de WordPress aquí a WPExplorer. En aquell moment, tenia un bon tinker amb el plugin i vaig arribar a la conclusió que era la millor solució per vendre descàrregues digitals directament des del vostre bloc del qual era conscient.


Avança ràpidament quatre mesos i estic a punt per posar els meus diners on hi ha la boca. Va llançar un producte d’informació a finals d’octubre i fins fa uns dies l’havia venut mitjançant E-Junkie. Tot i això, tot això va canviar recentment quan vaig canviar d’utilitzar Descàrregues digitals fàcils per gestionar la venda de la meva guia d’escriptura autònoma en línia.

En aquest post us oferiré un estudi de cas de la vida real de la meva implementació de Easy Digital Descàrregues per tal de veure exactament què hi ha en el procés de venda de productes digitals a través del vostre blog de WordPress.

Per què vaig canviar per descàrregues digitals fàcils?

Hauria de començar dient que no em va agradar especialment E-Junkie. Francament, durant 5 dòlars al mes no et pots queixar realment. És una opció decent.

Tot i això, sentia que volia millor que digne. La interfície no és particularment fàcil d’utilitzar i el sistema d’informes és una mica bàsic. Fàcil descàrregues digitals feia temps que estava al cap de la meva memòria, però estava una mica massa ocupada per manejar el que pensava que seria un procés de transferència lleugerament. Em van vendre al complement: només necessitava trobar el temps.

Afortunadament ho vaig fer, cosa que em porta a aquest estudi de cas!

Configuració del complement de descàrregues digitals fàcils

Em preocupava que la posada en funcionament de descàrregues digitals fàcils fos una molèstia, però res podria estar més lluny de la veritat. En realitat, el connector és pràcticament bo per anar tan bon punt l’instal·leu, sens dubte us donarà una bona sintonia, però res important en cap cas..

Un cop instal·lat, Descàrregues digitals fàcils apareix anomenat adequadament a la barra lateral:

Opcions del menú Descàrregues digitals fàcils

El nombre d’opcions disponibles inicialment pot semblar aclaparador, però la interfície és molt fàcil d’utilitzar. Abans de començar a afegir productes i d’iniciar el canvi, vaig comprovar la configuració que es divideix en sis pestanyes:

Captura de pantalla de la pestanya Configuració de baixada digital fàcil

L’únic que vaig fer en aquesta etapa va ser habilitar el mode de prova, seleccionar les meves passarel·les de pagament i introduir la meva adreça de correu electrònic de PayPal. De manera predeterminada, la fàcil descàrrega digital inclou PayPal i una opció “Test Test” (l’ús del qual és obvi). Això és el que necessito en aquest moment, ja que tot passava per PayPal a E-Junkie, però hi ha l’opció d’afegir passarel·les de pagament addicionals amb extensions.

A continuació, he afegit el meu producte del qual hi ha en realitat tres versions (i punts de preu). Aquest era un pastís: acabo d’introduir un nom i després he penjat el fitxer i he fixat un preu i un límit de descàrrega:

Fàcil descàrregues digitals Pantalla de baixada nova

Això és! Una vegada que vaig guardar la descàrrega, em quedava molt bé per fer-ho: només em quedava un codi curt per al botó de compra a la pàgina de vendes..

Fàcil descàrregues digitals, això és fàcil mitjançant l’addició d’un botó a sobre de l’editor de text enriquit a les pantalles Nova publicació / pàgina:

El botó Insereix la descàrrega

Quan feu clic al botó només podeu completar algunes dades senzilles:

La pantalla Insereix la descàrrega

Això és! Un cop acabat, el botó apareixerà a la pàgina de vendes de la forma que hàgiu determinat:

Una captura de pantalla del botó Comprar ara en acció

És just dir que tot el procés va ser molt més fàcil del que em pensava.

El viatge del comprador a través del meu lloc

Per ser sincer, vaig pensar que tot va ser una mica també fàcil. Tenia les ganes d’explorar el viatge que qualsevol client passaria pel meu lloc en comprar el meu producte d’informació. Afortunadament fer-ho és realment senzill amb l’opció de pagament de prova activada: podeu provar el procés tantes vegades com vulgueu.

Aviat vaig descobrir que les descàrregues digitals fàcils creen diverses pàgines predeterminades quan s’instal·la de manera que el procés de checkout / pagament estigui a punt per començar immediatament. Tècnicament no cal que toqueu una cosa per tal que el procés de check-out funcioni un cop heu afegit les descàrregues i els botons de pagament, però pot ser recomanable adaptar aquestes pàgines per tal de fer les coses una mica més personals al vostre lloc..

En fer-ho, és un fragment: aquestes pàgines addicionals es poden trobar al costat de totes les altres pàgines del vostre lloc i es poden editar de la mateixa manera que qualsevol altra:

Pàgines de descàrregues digitals fàcils

Cada pàgina conté un codi breu que proporciona l’enllaç entre la pàgina i el contingut creat dinàmicament. Tot el que vaig fer va ser afegir una mica de text abans d’aquest codi curt per obtenir el resultat desitjat, així que això…

Una captura de pantalla de la pàgina Checkout

… es va convertir en això:

Una captura de pantalla de la pàgina Checkout

Una vegada que estava satisfet amb el procés pel qual un client comprava un article al meu lloc, em vaig dirigir al correu electrònic de confirmació de compra que rebrà. Aquest és un altre àmbit en què excel·lents descàrregues digitals sobresurt, ja que us permet personalitzar aquest correu electrònic al contingut del vostre cor amb diversos camps dinàmics. Aquí és el que vaig acabar amb:

Captura de pantalla del correu electrònic de confirmació de compra

Què produeix un correu electrònic com aquest en realitat:

Captura de pantalla del correu electrònic de confirmació de compra

Senzill però eficaç.

Informes i estadístiques

No tinc res de la manera que els informes us mostrin (ja que només tinc captures de pantalla d’un valor de vendes d’un dia), però l’informació és un dels principals motius per els quals he decidit canviar de E-Junkie a Descàrregues digitals fàcils. Tenir tots els vostres informes dins del tauler de WordPress és molt convenient i els propis informes es presenten molt bé.

Podeu consultar les dades en format de llista (i fer clic a cada producte per obtenir més informació):

Una captura de pantalla de compres

O observeu les tendències al llarg del temps amb els informes:

Captura de pantalla d’un informe Easy Easy Download

Tot és molt maco i una gran millora en la meva experiència amb E-Junkie. No puc esperar a aprofundir en aquests informes quan tingui més dades per jugar.

Hi ha molt més darrere de les escenes

Aconsegueix els senzills passos que he fet per executar i baixar les descàrregues digitals fàcils, tot el procés no em va trigar més de 30 minuts (dels quals molta curiositat es va fer un centelleig). Tot i que les descàrregues digitals fàcils són prou fàcils d’instal·lar, hi ha molta profunditat en les opcions disponibles per tal de que pugueu ajustar les coses al vostre gust. No estic segur que hi hagi moltes (si n’hi ha) maneres en què us agradaria oferir descàrregues digitals a través del vostre blog de WordPress que descarreguen fàcilment de forma digital no puc gestionar – Pippin realment sembla haver pensat en tot.

Hi ha un munt de coses que ni tan sols he mencionat, com ara codis de descompte, categories i etiquetes i més configuració, però us permetrà descobrir-ho quan descarregueu Descàrregues digitals fàcils sense cap cost (sí, és gratuït!).

A més, el connector s’actualitza regularment i, com he esmentat anteriorment, hi ha moltes extensions que podeu utilitzar per augmentar la seva funcionalitat. Ja tinc instal·lada l’extensió Affiliates Pro i veuré una ullada a altres extensions per veure si també em poden ajudar.

Després d’haver instal·lat i configurat descàrregues digitals fàcils, no puc pensar en cap raó per la qual aniria amb una opció alternativa. No dubtaria a recomanar-ho a qualsevol persona que vulgui vendre descàrregues digitals a través del seu bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map