Topnotch Facebook WordPress Plugins per al vostre lloc web

El 24 d’agost de 2015 va ser un dia de lletres vermelles per a Facebook. Per primera vegada, Mil milions de persones es van iniciar la sessió als seus comptes de Facebook en un sol dia. A principis d’aquest any, Facebook va encasellar un total de 1.59 milions de usuaris. Són nombres que cap empresa, gran o petita, no es pot permetre ignorar. Un bon nombre d’usuaris de Facebook també formen part del públic objectiu de la majoria de negocis. Segurament, arribar a aquests usuaris mitjançant una plataforma que els és familiar és bo per a qualsevol negoci.


Mantenir-se connectat amb Facebook és fàcil amb WordPress. Tan fàcil que a molts països és la forma principal de comentar i comunicar-se a la xarxa. Podeu integrar Facebook amb el vostre lloc de WordPress des del vostre perfil o pàgina, o bé col·locant un widget al vostre lloc perquè els visitants simplement puguin fer clic i connectar amb vosaltres. Hi ha molts elements diferents de Facebook que es poden afegir fàcilment a WordPress.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Connectors de Facebook per a WordPress

Una gran quantitat de complements poden ajudar a connectar una pàgina de Facebook al lloc web de WordPress. Els usuaris de Facebook poden connectar-se amb tu des del lloc web sense necessitat d’accedir al seu compte de Facebook.

Des de compartir actualitzacions de Facebook, fans, esdeveniments i imatges del vostre lloc web fins automatitzar les actualitzacions i afegir una funcionalitat útil per compartir imatges, els complements de WordPress ho fan tot possible. La majoria dels complements necessiten un ID d’app per a Facebook i una clau secreta d’aplicacions. Aquests números són necessaris perquè Facebook estigui assegurat de la vostra identitat mentre accedeix a la informació de Facebook.

He fet un cop d’ull a molts dels plugins i aquí teniu la millor selecció de plugins de Facebook per a WordPress.

Plugin de pàgina Facebook

El Complement de la pàgina de Facebook incrusta una imatge de Facebook al vostre lloc web. Permet als usuaris agradar o compartir la vostra pàgina fent clic als botons. Si els usuaris inicien la sessió, també podran veure quin dels seus amics ja els ha agradat la pàgina.

Complement de la pàgina de Facebook

Per afegir la imatge al vostre lloc web, visiteu la pàgina de complements de Facebook. Copieu l’URL de la pàgina de Facebook del vostre lloc web i, a continuació, enganxeu-lo a l’espai proporcionat. Podeu personalitzar l’incrustació de Facebook per al vostre lloc web, ajustant l’alçada i l’amplada.

Després d’obtenir la mida de l’incrust exactament de la forma que desitgeu, genereu un codi fent clic al botó Obtenir codi. Es generaran dos fragments de codi. Copieu / enganxeu el primer fragment del vostre tema o tema infantil tal com es descriu a les indicacions que acompanyen el codi. Enganxeu el segon fragment on vulgueu que es mostri la imatge. El lloc més comú que trobareu a la imatge es troba a la barra lateral. Podeu col·locar el segon codi en un giny de text i arrossegar-lo a la barra lateral. Ara els usuaris poden agradar o compartir fàcilment mentre es troben al vostre lloc web.

Facebook últim

Ultimate Facebook by WPMU DEV integra perfectament les pàgines de Facebook amb WordPress. Moltes tasques realitzades per diversos connectors s’incorporen a aquest complement de potència. Disposa de potents eines d’integració que asseguren una experiència fluida perquè els visitants connectin la seva identitat amb el vostre lloc web.

Els usuaris de Facebook no han de crear cap compte al vostre lloc web. Es poden registrar o iniciar sessió en llocs web de WordPress fàcilment mitjançant les seves dades de Facebook. El perfil de membre de WordPress es crea automàticament amb les dades del perfil extretes de Facebook.

Facebook últim

Els usuaris poden trobar fàcilment la seva pàgina a Facebook i poden fer comentaris mitjançant la familiar interfície de comentaris de Facebook. Els comentaris publicats a Facebook es poden combinar amb el fil de comentaris. Així, si un amic publica un comentari al mur de Facebook de l’usuari, aquest comentari s’importa automàticament a la secció de comentaris del vostre lloc web. Molts usuaris de Facebook se senten més còmodes comentant dins de Facebook, i aquest complement els facilita compartir comentaris tant a Facebook com al vostre lloc web.

Es pot afegir un giny de feed d’activitats que pot introduir un usuari a altres continguts personalitzats del vostre lloc web. Els usuaris poden compartir àlbums i publicar automàticament a la paret, pàgina, esdeveniments o notes.

El connector es pot adquirir com a part d’un paquet de membres amb WPMU DEV, i s’ofereix una prova gratuïta de 14 dies. És preparat per a diversos llocs i és compatible amb la majoria de temes estàndard.

Feed personalitzat de Facebook

Feed personalitzat de Facebook és un complement molt baixat i molt baixat (200.000 instal·lacions actives). Us ajuda a mostrar un feed de Facebook personalitzable al vostre lloc web. Altres complements de Facebook incorporen el feed en iframes i això no els pot fer rastrejar els motors de cerca. Però el personalitzat personalitzat de Facebook afegeix contingut que pot ser rastrejat pels motors de cerca: un autèntic impuls per a SEO.

Feed personalitzat de Facebook

El feed es pot extreure a partir d’una sola pàgina o de moltes pàgines o grups. Els codis directes us ajudaran a incrustar el feed en qualsevol pàgina, publicació o widget. És senzill configurar. Es poden ocultar part de les publicacions i la memòria cau garanteix que les publicacions es carreguin a gran velocitat. Si publiqueu regularment, podeu ajustar la configuració per comprovar que les vostres pàgines de Facebook tinguin informació actualitzada. O es pot comprovar cada pocs minuts o pocs dies, segons la freqüència de publicació. Els missatges Hashtag estan enllaçats automàticament amb els hashtags de Facebook.

La configuració es pot personalitzar amb molt de detall per ajustar la tipografia, contingut, colors i molt més. El connector és excel·lent per a mostrar el contingut de text, però per mostrar fotos, vídeos i el nombre de likes, comparticions i comentaris per a cada publicació, haureu d’actualitzar la versió premium.

Comentaris de Facebook

El Comentaris de Facebook El complement fa que sigui senzill afegir el sistema de comentaris de Facebook al lloc de WordPress. Després es pot personalitzar i administrar des del vostre lloc web.

Comentaris de Facebook

Després de descarregar i activar el complement, haureu d’accedir a la vostra pàgina de Facebook mitjançant la configuració del complement. Dins de Facebook, registreu el vostre lloc web, creeu una aplicació i genereu un ID d’app. Copieu l’ID i enganxeu-lo a l’espai que hi hagi previst al vostre lloc web. A continuació, aneu sobre la personalització de la pantalla i altres configuracions. Hem explicat detalladament la configuració en un article anterior.

Facebook té una àmplia base d’usuaris i el fet d’introduir comentaris de Facebook al vostre lloc web suposarà una major participació dels visitants. Encoratjarà els visitants a tornar al lloc i reduir els comentaris negatius i abusius. Recordeu que els comentaris de Facebook no poden ser anònims i les identitats reveladores poden reduir el correu brossa i els trolls.

Articles instantanis de Facebook per a WordPress

Articles instantanis de Facebook és un complement gratuït de recent llançament que ha estat desenvolupat conjuntament per Automattic i Facebook. És de codi obert i disponible per a més desenvolupament Github. És possible que hàgiu vist la icona Lightning Bolt en alguns articles del vostre feed de Facebook. Aquesta icona indica que està llegint un article instantani.

FB Articles instantanis

Amb aquest complement, podeu crear el vostre article a WordPress i publicar-lo a l’instant a Facebook. Abans de publicar-les, les mostres hauran de ser aprovades per Facebook. Els articles utilitzen la mateixa tecnologia utilitzada per mostrar imatges i vídeos i es carreguen deu vegades més ràpid que els articles normals.

La visualització ràpida i interactiva d’articles permetrà estimar més accions i augmentar la lectura. L’avantatge és que Facebook és estricta en formatar i no es poden permetre les barres laterals i els camps de duana. Només s’admeten imatges i vídeos limitats. La publicitat i la monetització hauran de ser segons la política de Facebook i, per tant, hi pot haver una baixada dels ingressos en aquest compte.

Un complement més establert que pot fer el mateix és Facebook Auto Publish. Amb aquest complement podeu publicar publicacions a Facebook directament des del vostre bloc. Les publicacions es poden filtrar per categories o tipus de publicacions personalitzades i poden ser en format de text senzill, amb o sense imatges.

Pop Tràfic de Facebook per WordPress

Facebook Traffic Pop per a WordPress, un complement excel·lent, genera un pop-up al vostre bloc que bloqueja l’accessibilitat a la pàgina que el visitant està veient. Només en fer clic a M’agrada o a compartir, l’accés es restablirà.

Pop Tràfic de Facebook

El complement seguirà el ratolí a la pàgina inferior i es mantindrà centrat. Un cop el visitant hagi fet clic al popup emergent, no li tornarà a molestar.

Facebook Locker Content Viral per a WordPress

Facebook Viral Content Locker per a WordPress és un altre complement premium disponible a CodeCanyon que és ideal per bloquejar contingut. Els visitants poden desbloquejar contingut només després de connectar-se amb el seu compte de Facebook.

fb-content-locker-wordpress

Quan ho fan, les dades de correu electrònic del visitant s’emmagatzemen a la vostra base de dades. Posteriorment es pot exportar en format CSV. Un excel·lent complement per restringir l’accés al contingut premium i per recopilar les dades dels usuaris.

Alguns complements més populars

Potser us agradaria fer una ullada a alguns complements més abans de triar-ne un que us sigui millor. Per tant, n’afegiré algunes que són populars o que poden fer bé una tasca determinada.

 • La integració de pàgines de Facebook per a WordPress és una bona forma per integrar qualsevol pàgina de Facebook al vostre lloc de WordPress. Es poden mostrar les darreres publicacions del mur de la vostra pàgina i podeu afegir un botó Més per carregar més publicacions. Les pàgines estan optimitzades per als motors de cerca i també es poden veure els comentaris adjunts a la publicació.
 • Per mostrar la imatge de Facebook dins d’una Lightbox que es pot cronificar per carregar, fes un cop d’ull Lloc de promoció de la pàgina de Facebook.
 • Barra social flotant Afegeix una barra social lleugera horitzontal a les teves publicacions i pàgines. Només admet les principals plataformes de xarxes socials (inclou Facebook). Els botons no es carreguen juntament amb la pàgina, de manera que no hi ha cap arrossegament a la velocitat del lloc. Només quan un visitant passa per sobre de la barra, es carreguen els botons.
 • És un complement de confiança per mantenir les publicacions en circulació compartint publicacions antigues a les xarxes socials Reviu el missatge antic.
 • Aquests complements afegeixen un feed personalitzat de Facebook: Els alimenten social afegeix fonts personalitzades per a mitjans socials, incloses les pàgines de Facebook. Plugin senzill de Facebook afegeix un contingut senzill de contingut d’una pàgina de Facebook al vostre lloc web, que els lectors poden agradar i compartir. També poden llegir publicacions recents de la pàgina
 • Els complements de Facebook, els comentaris i els diàlegs de WordPress es poden utilitzar per integrar plugins, comentaris i diàlegs de Facebook a qualsevol publicació o pàgina del vostre bloc amb l’ajuda de codis drecers..
 • Les pàgines registrades com a pàgines de fans o empreses i organitzacions poden utilitzar la galeria de Facebook de jQuery per mostrar àlbums de Facebook dins del vostre WordPress. Aquest complement no funcionarà per a pàgines personals o pàgines de grup.

Concloure

Aquest és un bon nombre de plugins per contactar als usuaris de Facebook des de WordPress. Afegiu-los al vostre bloc i vegeu multiplicar els M’agraden i les accions.

Si algun d’aquests complements o algun altre complement que no es troba a la meva llista ha funcionat bé, fes-me saber als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map