Principals complements de configuració i gestió d’enllaços de WordPress

Si us enllaceu a llocs web externs des del vostre lloc o blog de WordPress, potser voldreu considerar l’ús d’una eina per ajudar-vos a gestionar els enllaços de manera més eficaç. Aquestes eines també us ajuden a gestionar els vostres enllaços externs en una ubicació central del vostre tauler d’administració, sinó que també es poden utilitzar per guardar o ocultar el veritable destí d’aquests enllaços..


Tot i que, al principi, es pugui encobrir o ocultar els enllaços del vostre lloc web, pot ser que sembli una mica esperpèntic, hi ha algunes raons genuïnes per fer-ho, així com algunes lleugerament més dubtoses..

En aquesta publicació analitzarem alguns dels avantatges i raons per les quals haureu d’utilitzar un complement de gestió d’enllaços i de cloaking, a més de recomanar algunes opcions gratuïtes i premium per triar.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Els avantatges d’utilitzar un complement de WordPress de Gestió d’enllaços

Hi ha una sèrie d’avantatges per utilitzar un complement de gestió d’enllaços i de redacció al vostre lloc web de WordPress. Alguns d’aquests avantatges inclouen: una actualització fàcil d’enllaços, estadístiques de clics, la possibilitat de preservar el PageRank del vostre lloc i la redirecció d’enllaços basada en geolocalització. Per tant, vegem alguns d’aquests avantatges amb més detall:

Correcció i actualitzacions d’enllaços fàcils

El principal avantatge d’utilitzar un dels complements que veurem avui, és que facilita l’actualització ràpida dels enllaços que heu inclòs a les vostres publicacions i pàgines..

Si us enllaçeu regularment amb el vostre host web favorit, per exemple, des de les publicacions del vostre bloc, l’ús d’un complement per crear un enllaç curt a aquest lloc us permetrà inserir l’enllaç ràpidament a les vostres publicacions i pàgines, per ajudar-vos a estalviar temps..

En lloc de trobar l’adreça del lloc web a la qual vulgueu enllaçar, copiar i enganxar l’enllaç, podeu desar aquest enllaç al tauler de control del complement una vegada i introduir-lo ràpidament al contingut moltes vegades..

El veritable benefici d’això és que, si aquest enllaç hauria de canviar-se en el futur, només podeu canviar-lo un cop al tauler de control del complement. Després d’haver-ho fet, totes les instàncies del corresponent enllaç curt de les publicacions i pàgines publicades anteriorment ara indicaran la nova adreça.

Si el producte, el servei o una altra destinació a la qual enllaçeu per sortir de la vostra empresa no se us acabin, o simplement voleu recomanar o aprovar una altra opció, us alegrarà que pugueu canviar l’enllaç en un sol lloc, sense Haureu de comprovar i després editar innombrables publicacions.

Feu que els vostres enllaços siguin més llegibles

enllaços llegibles

Una altra de les funcions d’aquestes eines de gestió i encobriment d’enllaços és que poden convertir enllaços llargs prèviament indeguts i poc atractius, en URL més llegibles i de confiança..

Si teniu un enllaç a un producte a Amazon, completeu el vostre identificador d’afiliació, aquest enllaç pot tenir diverses línies. Tanmateix, utilitzant un dels plugins següents, podeu activar això:

En això:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Ara teniu un enllaç curt reutilitzable que podeu inserir al vostre contingut i utilitzar-lo en altres llocs. Els visitants també poden llegir el nou enllaç en comparació amb l’original. Com heu esmentat anteriorment, si el llibre es queda sense estoc o voleu enllaçar a un altre element, simplement podeu actualitzar l’enllaç curt en un mateix lloc i totes les instàncies d’aquest enllaç curt s’actualitzaran..

Això també es coneix com a encobriment o encobriment d’enllaços, que es va esmentar en la introducció d’aquest post. Si voleu que els vostres enllaços semblin menys com enllaços a productes, i més com enllaços interns, és una manera de fer-ho. Això pot augmentar el nombre de visitants que fan clic als vostres enllaços, tot i que, segons el nom d’enllaços curts, es podria produir un error en combatre els visitants a una pàgina que no esperaven..

Si utilitzeu aquesta característica èticament, encara podeu fer que els vostres enllaços externs siguin més llegibles, sense enganyar els lectors a visitar una pàgina a la qual no esperaven..

Seguiment dels clics d’enllaç

clic-enllaç per enllaç

Una característica habitual dels complements que us poden ajudar a gestionar els vostres enllaços externs és que també poden fer el seguiment dels vostres enllaços curts i dir-vos quantes vegades han fet clic als vostres visitants. Aquestes dades us poden ajudar amb les vostres anàlisis d’usuaris i donar-vos una idea de l’èxit que han tingut les vostres tècniques d’ubicació d’enllaços.

A més, si promocioneu productes com a afiliat, us pot ser útil tenir dades de seguiment pròpies. Això us pot ajudar si teniu algun conflicte amb la xarxa d’afiliació amb la qual treballeu.

Beneficis SEO

L’enllaç a llocs externs es creu que pot suposar una pèrdua de Google PageRank o una dilució del “suc d’enllaç” del vostre lloc web. Per ajudar els amos web a afrontar-ho, van aparèixer Google, Yahoo i Microsoft l’etiqueta nofollow.

Aquesta etiqueta es pot afegir als enllaços per evitar que els motors de cerca segueixin aquests enllaços i transmetin en algun lloc del PageRank del vostre lloc web al lloc web de destinació.

Tot i que és discutible la importància d’actualitat d’aquesta pràctica, si voleu una manera senzilla d’etiquetar els vostres enllaços externs com a no seguits, aquests complements de gestió d’enllaços que veurem us poden ajudar a això.

Els millors complements de gestió d’enllaços i enllaços d’afiliació

Això sobre els principals avantatges d’aquest complement de gestió de redacció i enllaç, així que donem un cop d’ull a les millors opcions disponibles per als usuaris de WordPress:

Bastant Link Lite

Bastant Link Lite

Pretty Link Lite és un Complement d’escurçament de l’URL gratuït que us permet gestionar la vostra filial i altres enllaços externs amb facilitat. Amb Pretty Link, els enllaços escurçats utilitzen el vostre nom de domini per netejar-los. Això pot fer que els vostres enllaços semblin més de confiança i, a més, s’obstacui el lloc al qual esteu enllaçant.

A més de cloure els vostres enllaços, també podeu fer el seguiment i gestionar-los de manera més eficient, tot des d’una sola àrea d’administració. Si voleu recuperar les dades, podeu actualitzar a la versió “Pro”. Inclou set nous tipus de redirecció, així com algunes altres funcions.

Afiliats assedegats

Afiliats assedegats

Thirsty Affiliates és una altra eina gratuïta de gestió i enllaç d’enllaços. Si bé aquest complement inclou un tauler de control fàcil d’utilitzar i un conjunt de funcions útils, es pot actualitzar comprant un o més dels complements premium..

Una de les funcions destacades de Thirsty Affiliates que no es troba a Pretty Link Lite és que afegeix un botó a l’editor de publicacions per afegir ràpidament enllaços nous i inserir enllaços existents al contingut. D’aquesta manera, us estalviareu haver de canviar de pantalla per cercar els vostres enllaços i és un estalvi de temps real.

El fet de poder escollir i triar entre els complements premium i afegir funcions com ara l’enllaç automàtic, les redireccions de geolocalització i les proves de divisió, fa que aquesta sigui una bona elecció per a aquells amb necessitats més avançades o aquells que pensin que les seves necessitats creixeran. el futur.

WP Cizard Wizard

WP Cizard Wizard

WP Wizard Cloak és gratuït d’utilitzar i inclou una funció útil que permet enviar els vostres visitants a un URL específic, en funció de la seva ubicació geogràfica.

També podeu crear paraules clau que es converteixin automàticament en enllaços quan apareixen en una publicació o pàgina del vostre lloc web. A més, teniu accés a algunes estadístiques útils per esbrinar quantes vegades es fan clic en els vostres enllaços. El complement afegeix un botó a l’editor de publicacions que facilita la inserció d’aquests enllaços a les vostres publicacions i pàgines.

Tot i que aquest complement és relativament nou, ofereix un gran conjunt de funcions competitives i una intuïtiva interfície d’usuari.

Tracker d’enllaç

Tracker d'enllaç

Link Trackr és una solució de primera qualitat per a llocs web més grans i preparats per a totes les eines professionals de gestió d’enllaços que ofereix aquest servei.

Aquest servei no només cobreix la gestió d’enllaços i la cloaking, sinó que també prova probablement els enllaços, el seguiment de conversions, les eines de màrqueting viral i social i els informes detallats de màrqueting..

El paquet bàsic comença a partir de 9 dòlars al mes i hi ha una garantia de devolució de 30 dies que t’ofereix per ajudar-te a decidir si aquesta és l’eina per a tu.

Conclusió

Com veieu, hi ha moltes raons bones per utilitzar un complement de gestió d’enllaços i encobriment al vostre lloc de WordPress i de tantes eines per triar.

Tant si voleu una opció gratuïta que inclogui la gestió bàsica d’enllaços, com si hi ha un servei allotjat premium excel·lent, o bé entremig, hi ha un complement per satisfer les vostres necessitats i adaptar-vos al vostre pressupost..

Què en penses de l’enllaç de vincles? T’importa quan els llocs mantinguin els seus enllaços? Quines funcions voleu veure en un complement de gestió d’enllaços? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map