Plugins gratuïts útils per accelerar WordPress

Els usuaris d’Internet són avui un grup impacient. Els retards aparentment petits són molt importants i tenen un gran impacte en l’experiència de l’usuari. Això és particularment cert per als llocs de comerç electrònic, amb una taxa d’abandonament estimada del 40% que acompanya només un retard de tres segons.


Dit d’una altra manera: un lloc web fluix matarà la vostra línia de fons. La gent no vol esperar i farà clic després d’uns segons. Amb centenars d’altres llocs web només amb un clic de ratolí, realment cal cridar l’atenció d’un usuari: haver d’esperar a que es carregui el vostre lloc web, s’aconsegueix exactament el contrari. Tenint això en compte, tenir un lloc web ràpid i eficient és realment un requisit previ per tenir èxit en l’entorn en línia competitiu d’avui.

Si la velocitat del lloc web és la que heu lluitat, hi ha diversos complements gratuïts de WordPress que podeu utilitzar per accelerar les coses. Pingdom és una eina fantàstica per provar el temps de càrrega actual per obtenir una línia de base. Ara, els complements són només un petit fragment del trencaclosques quan es tracta de la velocitat de càrrega del vostre lloc web. Hi ha molts altres factors que poden millorar el vostre rendiment: un millor host, una xarxa de publicació de contingut i un tema menys complicat per als principiants. Tot i això, els complements de WordPress són un bon lloc per començar. Aquí, he escollit sis complements gratuïts, cada un amb una funció diferent.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Plugin de caché: memòria cau total W3

Memòria cau total W3

Caient fermament dins de la categoria de victòries ràpides, un complement de caché és imprescindible. El Complement de memòria cau W3 total és un dels plugins de memòria cau més populars i també un dels més ben valorats. Un complement de memòria cau és imprescindible per a tots els administradors web i un complement com el W3 Total Cache serà molt eficaç per millorar el temps de càrrega. Els seus desenvolupadors prometen com a mínim una millora de 10 vegades en el rendiment global del lloc, la qual cosa és una afirmació seriosament audaz. Encara millor, tenim la nostra pròpia guia de complements de memòria cau total W3 que podeu seguir juntament per obtenir la configuració de la memòria cau de yoru..

Un complement de caché funciona emmagatzemant un estàtic versió del vostre lloc web al servidor. Les imatges, CSS i JavaScript del vostre lloc web tenen una gran intensitat de recursos per carregar-se i té poc sentit carregar-les des de zero cada vegada, especialment per a un lloc web que rarament canvia. Amb el complement de caché instal·lat, cada vegada que rebeu un visitant es mostra la versió estàtica emmagatzemada del vostre lloc web, el que significa que l’elevació pesada només es fa una vegada. D’aquesta manera s’estalvia molts recursos i s’accelera el vostre lloc web.

El principal competidor del W3 és el Plugin WP Super Cache, que alguns usuaris prefereixen perquè és lleugerament més fàcil d’utilitzar (tenim també una guia per a WP Super Cache si aquest complement és més del vostre estil).

Complement de la mida de la imatge: WP Smush.it

WP Smush.it

Assegurar-vos que les vostres imatges estiguin optimitzades correctament és una altra manera d’afaitar una mica d’aquest temps vital de càrrega. Si les imatges són massa grans, no només porten una mida de fitxer innecessària (que encara s’ha de descarregar), sinó que el servidor també ha d’utilitzar recursos addicionals per ajustar la visualització de la imatge, sinó que és un malbaratament innecessari..

WordPress inclou un editor d’imatges integrat, que permet retallar cada imatge fins a la mida desitjada, però la mida del fitxer físic encara pot causar problemes. Comprimir les imatges és una solució i hi ha diversos serveis en línia gratuïts, inclosos kraken.io. Tanmateix, si voleu una manera més ràpida de fer-ho, el complement WP Smush.it comprimeix automàticament cada imatge que pengeu.

El Complement Smush.it funciona eliminant tots els metadats de JPEGs, a més de eliminar els colors no utilitzats de les imatges indexades. El resultat: una mida més petita del fitxer, un temps de càrrega més ràpid i una pèrdua notable de la qualitat de la imatge. Si voleu veure més opcions de complements, consulteu els nostres consells d’optimització d’imatges.

Plugin de base de dades: WP-Optimize

Optimització del WP

Totes les publicacions, pàgines i comentaris es guarden a la base de dades de WordPress, incloses les revisions que feu. Ara, cada vegada que un usuari vol accedir a una de les teves publicacions s’ha de recuperar d’aquesta base de dades. No cal dir que, com més brossa tinguis asseguda, més el teu lloc web s’enreda. Amb totes les revisions i l’estalvi automàtic que ocupi espai, hi ha algunes millores importants de la velocitat a través de l’optimització de la base de dades.

El meu complement preferit per a la tasca és el Complement d’optimització de WP. Aquest complement ajuda a desordenar la vostra base de dades de diverses maneres. Per començar, el complement facilita l’eliminació de les revisions d’excés de publicacions que simplement no necessiteu; si, com jo, feu moltes revisions per publicació, això pot estalviar molt d’espai. També us permet treure ràpidament qualsevol comentari de correu brossa que feia cua, cosa que pot resultar molesta per eliminar manualment. Una altra gran característica és que simplifica el procés d’eliminació de contingut no desitjat en lloc només d’emmagatzemar-lo com a paperera. Si voleu saber quina efectivitat pot tenir aquest complement, us pot indicar la mida actual de la base de dades i indicar quina optimització d’espai pot estalviar.

Plugin Load Load: BJ Lazy Load

Càrrega pereçosa BJ

Ara, el procediment predeterminat per carregar una pàgina web de WordPress és carregar-ho tot alhora. Si teniu moltes imatges, demanar al vostre servidor que realitzeu tots els efectius elevats a l’alçada pot reduir significativament la velocitat de càrrega.

El Plugin BJ Lazy Load millora la velocitat de càrrega del vostre lloc web amb l’ús del que es coneix com a carregada mandrosa. Quan el vostre lloc web utilitza la càrrega mandrosa, prioritza tot el contingut per sobre del plec, és a dir, el contingut que els usuaris veuran primer. En lloc de carregar cada imatge per començar, el complement utilitza els marcador de posició. Les imatges només es carreguen ja que estan a punt de ser visibles al navegador d’un usuari.

Plugin de càrrega de mitjans de comunicació social Lazy Load: Digg Digg

Digg Digg

Evidentment, no podem ignorar la importància de desenvolupar el nostre lector mitjançant les xarxes socials, però els complements de mitjans socials poden ser els més lents a carregar, al cap i a la fi, per a cada botó que inclogueu demaneu al vostre servidor que executi una consulta HTTP addicional. Si teniu quatre botons socials a la part superior, inferior i a la barra lateral flotant de cada publicació, hi ha dotze consultes addicionals que sol·liciteu, això contribueix significativament a retardar els temps de càrrega.

El Plugg social Digg Digg utilitza la càrrega mandrosa per evitar aquest problema. Simplement mostra un marcador de botons socials. Això no requereix cap consulta addicional del servidor i els usuaris no poden saber la diferència. Només quan un visitant passa pels botons socials, es carrega i això ajuda amb el temps de càrrega inicial de cada pàgina.

Per organitzar complements: Organitzador de connectors

Organitzador de connectors

Sovint s’atribueix un temps de càrrega lenta al fet de tenir massa plugins. Tot i això, en la majoria dels casos nosaltres necessitat aquests complements, de manera que eliminar-los simplement no és una opció. Potser una millor pregunta no és si necessiteu un complement concret, sinó si ho necessiteu a cada pàgina. Per exemple, a banda de la pàgina de contacte, realment necessiteu carregar el Formulari de contacte 7 cada vegada que un usuari vol llegir una publicació al bloc? Probablement no.

Ara, de manera predeterminada, WordPress carrega tots els complements habilitats per a cada pàgina, tant si l’utilitzeu o no en aquesta pàgina. Utilitzant el botó Plugin Organizer, podeu substituir la sol·licitud predeterminada de WordPress per carregar cada plugin i dir-li quins complements voleu carregar a cada pàgina. Això es realitza mitjançant un senzill sistema de caselles. Si només carregueu els complements que necessiteu, podeu reduir el vostre temps de càrrega substancialment.

Una altra característica neta d’aquest complement és la possibilitat de prioritzar l’ordre en què es carreguen els plugins, afegint una funció arrossegar i deixar anar a la Plugins instal·lats secció del tauler de control. Per exemple, la secció de comentaris és normalment l’última cosa que veurà un usuari, per la qual cosa té sentit carregar-la, no? Això pot millorar l’experiència de l’usuari fent que la pàgina s’utilitzi més ràpidament. El complement us permet agrupar connectors relacionats per simplificar la tasca d’organitzar-los.

Pensaments finals

Si instal·leu aquests complements, podeu fer importants millores a la velocitat del vostre lloc web. Com més ràpid es carrega el vostre lloc web, millor per als usuaris, és tan senzill. Un usuari feliç és més probable que s’hi enganxi per gaudir del vostre contingut i, en definitiva, pot augmentar les vostres subscripcions, les vostres accions socials i les vostres conversions. Una fracció de segon ho és realment això important! Si voleu recomanar-vos un altre complement que ha ajudat a millorar la velocitat de càrrega al vostre lloc web, poseu-vos en contacte a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map