Plugins de migració: Uber per al vostre lloc WordPress

Els millors complements de migració de WordPress

Voleu moure el vostre lloc web d’un host a un altre? O ja esteu preparat per rebre el vostre lloc local local en directe? Sembla un gran moviment. Però realment no hauria de ser una tasca de pujada si podeu seguir uns quants passos ben documentats. Podeu fer-ho amb l’ajuda de molts complements populars, alguns complements gratuïts i alguns de primera qualitat, que necessitaran que simplement seguiu algunes instruccions de la pantalla mentre que tota l’acció es produeixi entre bastidors. Si es porta a terme correctament, el vostre lloc web hauria de funcionar des del nou servidor i rebre la quantitat normal de trànsit en unes hores, sense temps d’inactivitat notables..


Pot ser necessària la migració per moltes raons: canviar d’amfitrió, clonar un lloc web a l’ordinador local per dur a terme proves o modificacions o per traslladar un lloc desenvolupat localment a un servidor en viu..

Per descomptat, podeu optar per lliurar el procés de migració a un professional o bé, el vostre nou proveïdor de serveis d’allotjament pot oferir la migració com a complement. Tot i que es tracta d’opcions disponibles per a vosaltres, també podeu triar fer la tasca vosaltres mateixos amb l’ajuda de plugins que us faciliten la feina.

Passos bàsics de migració

Si bé el procediment per canviar de base pot variar de plugin a plugin, la majoria de les migracions de WordPress seguiran els 8 passos descrits aquí:

 1. Fa una còpia de seguretat de tots els fitxers del lloc web des del primer moment. També hi ha molts plugins. Feu una còpia de tots els fitxers del directori del lloc web al vostre ordinador local.
 2. Exporteu la vostra base de dades accedint a la base de dades que conté la vostra instal·lació de WordPress mitjançant cPanel i phpMyAdmin i feu clic a Exportar. La base de dades es copiarà a l’ordinador local.
 3. Creeu la base de dades al servidor del vostre amfitrió nou.
 4. Entre els fitxers que heu creat durant el procés de còpia de seguretat al principi, busqueu wp.config.php, obriu-lo, canvieu el nom de la base de dades, el nom d’usuari de la base de dades i la contrasenya de la base de dades. Desa i tanca el fitxer.
 5. Importeu la base de dades al nou servidor accedint-hi a través del tauler d’administració del vostre servidor nou i feu clic a Importa a phpMyAdmin. Se us informarà quan finalitzi la importació.
 6. Ara podeu importar tots els vostres fitxers a la nova base de dades.
 7. Canvieu l’URL del lloc perquè no us dirigiu de nou al lloc antic.
 8. Torneu a configurar la configuració de DNS del vostre domini per apuntar-lo al nou servidor host.

Analitzem de prop alguns plugins que ens ajudaran a migrar a servidors nous!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Duplicador

Duplicador 2: configuració
Duplicador és un complement gratuït que es pot descarregar des del repositori de complements de WordPress. És una de les millors opcions amb usuaris, desenvolupadors i administradors de llocs. Aquest complement us ajudarà a baixar un lloc cap a l’ordinador local, provar-lo, modificar-lo i tornar-lo a tornar al servidor. Podeu traslladar el lloc a una ubicació completament nova.

Té l’avantatge de clonar el vostre lloc i de servir com a simple còpia de seguretat.

Un assistent de configuració us ajudarà en el procés de migració. Es configura un fitxer d’arxiu zip i un instal·lador i s’escaneja el servidor per detectar qualsevol incompatibilitat. Aleshores es crea un paquet mitjançant el complement, durant el qual procés podeu excloure fitxers, bases de dades i directoris que ja no voleu conservar.

Un altre assistent ajuda a instal·lar el lloc web desembalant del paquet. Podeu autoritzar la configuració i activar els complements. Al finalitzar es genera un informe d’instal·lació.

Tot i que el connector té un índex increïble de 4,9 estrelles a WordPress.org, els autors admeten que al final de l’usuari es necessita un cert coneixement tècnic, per la qual cosa pot ser una bona idea tenir ajuda professional..

Duplicator Pro és la versió premium. Això inclou funcions addicionals com planificar còpies de seguretat, alertes de correu electrònic, funcionalitat multiservei, emmagatzematge al núvol a Dropbox, Google Drive i Amazon S3. El preu de compra comença a partir de 39 dòlars per al paquet personal que es pot utilitzar amb 3 llocs i puja a 119 dòlars per als paquets empresarials per a llocs il·limitats.

2. Migració del WP tot-en-un

Tot-en-un-wp-migració -important
Complement migració WP Tot en Un és també un complement de migració gratuït i d’alta qualificació. És autònom, no depèn de cap extensió i, per tant, és compatible amb tots els proveïdors d’allotjament PHP.

Aquest complement us ajudarà a transferir la vostra base de dades i fitxers, plugins i temes multimèdia. Admet el controlador de MySQL i s’han introduït noves extensions per migrar a serveis de núvols populars com Dropbox, Google Drive i Amazon S3.

L’exportació de dades es fa per lots per superar les restriccions de mida de càrrega. Per a mides de càrrega més altes de fins a 5 GB, haureu d’afegir extensions premium. La transferència de dades a dues vies es fa en trossos de 3 segons per evitar que el plugin es retardi.

Aquest complement pot solucionar problemes de serialització i pot escalar-los a dispositius mòbils. Amb extensions premium, podeu afegir funcions com ara funcions de diversos llocs, opció d’emmagatzematge addicional i programació de còpies de seguretat. Totes les extensions es poden utilitzar en qualsevol nombre de llocs web i inclouen actualitzacions de tota la vida.

3. Amic de còpia de seguretat

Amic 1 de còpia de seguretat
Backup Buddy és un complement premium que es compra i s’instal·la principalment per a la utilitat de còpia de seguretat i restauració. Però també és molt útil per a la migració. L’script ImportBuddy ajudarà a migrar les URL i les rutes de fitxers a totes les publicacions i fitxers de configuració.

Creant una nova base de dades i validant-la amb les credencials de la base de dades durant el procés d’importació, podeu migrar el vostre lloc de WordPress des del tauler de control. Codi de còpia de seguretat pot gestionar també les URL domèstiques / de mida dividida i és molt eficaç per transferir dades serialitzades. No admet configuracions de diversos llocs.

El blogger típic haurà de cobrar 80 dòlars anuals per 2 llocs, un ús freelance que es pot estendre fins a 10 llocs es restituirà 100 dòlars anuals, el paquet de desenvolupadors costa 150 dòlars anuals per llocs il·limitats i el paquet d’or es fa al mateix temps. de 297 dòlars per a llocs il·limitats. Les actualitzacions i assistència són gratuïtes només per al primer any. Per obtenir actualitzacions i assistència continuades, cal renovar la subscripció de membres.

4. WP Migrar DB

WP Migrar DB 2 Migrar
WP Migrar DB és un altre complement gratuït i popular que migra el vostre lloc de WordPress. Funciona una mica diferent de la resta de complements, ja que troba i substitueix els URL i les rutes dels fitxers per realitzar la migració. El complement executa una cerca i la substitució a les dades serialitzades per localitzar cadenes. A continuació, serialitza les dades i es torna a posar a la base de dades. Aquesta característica fa que sigui una bona elecció per als desenvolupadors que necessiten moure dades sovint entre els seus llocs d’instal·lació local i live.

Maneja les dades serialitzades de manera eficaç i les desa a l’ordinador local com a fitxer SQL. Després de la creació del fitxer SQL, haureu d’utilitzar phpMyAdmin per importar el fitxer a la vostra base de dades al lloc de la base de dades existent.

Durant el procés de migració, podeu ometre fitxers innecessaris i també podeu desar la configuració de migració de manera que, en el futur, pugueu repetir la migració amb un sol clic..

També hi ha disponible una versió professional que pot fer tasques addicionals com la base de dades push and pull, a més del suport per correu electrònic, crear versions de còpies de seguretat per tornar-hi en el futur, fer una pausa i reprendre una migració en curs i algunes funcions més. Els paquets comencen des de 90 dòlars per 12 instal·lacions (paquet personal) fins a 1000 dòlars per instal·lacions il·limitades (agència). Els paquets premium més alts inclouen diversos complements que poden gestionar fitxers multimèdia i migrar un subsit d’un lloc multisector a una instal·lació única del lloc..

5. Updraft Plus

Migration UpdraftPlus
Updraft Plus és un complement de recuperació i restauració gratuït i complet, mentre que el complement premium afegirà funcions de clonació i migració. És un complement altament qualificat i molt baixat.

Aquest complement pot copiar llocs sencers. Amb aquesta extensió es facilita la planificació manual i automàtica de còpies de seguretat. Podeu tenir diferents horaris per a còpies de seguretat de fitxers i base de dades.

El lloc es pot desar a Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, Google Cloud Storage, FTP i correu electrònic. Si no voleu moure tot el lloc, podeu dividir llocs grans en molts arxius més petits i podeu fer còpies de seguretat i restaurar de forma selectiva qualsevol component del vostre lloc com ara fitxers, base de dades o temes..

La versió premium us permetrà fer una còpia de seguretat de Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Copy.com i moltes més ubicacions. Pot migrar còpies de seguretat des d’alguns altres complements, com ara BackWPup. Per motius de seguretat, la còpia de seguretat de la base de dades està xifrada. Un procés de migració interromput es reprendrà automàticament.

La versió premium també possibilita la clonació de llocs i afegeix suport garantit, 1 GB d’emmagatzematge a Updraft Plus Vault i compatibilitat multisite. Per utilitzar-lo amb un o dos llocs, pagueu 70 dòlars i per diversos llocs 95 $, mentre que un desenvolupador cobraria 145 $ per llocs il·limitats.

6. WP Clone de WP Academy

WP Clone final
Clon WP és un excel·lent complement per migrar el vostre lloc a una altra ubicació o per canviar el nom de domini. També és eficaç per fer una còpia de seguretat i copiar el lloc de WordPress. I si voleu crear còpies i moure el vostre lloc web entre l’ordinador local i l’amfitrió sovint (per a proves o per a desenvolupament del lloc), és el complement de l’elecció.

Té un avantatge respecte a altres plugins, ja que no utilitza FTP per accedir als llocs de la ubicació nova o antiga. Simplement heu d’instal·lar un nou WordPress a la nova ubicació, pengeu el complement WP Clone a aquesta ubicació i activeu-lo. Després d’això, només heu de seguir les instruccions a la pantalla.

Només es fa una còpia de seguretat de la base de dades i dels fitxers de contingut durant la migració, i no dels fitxers del sistema de WordPress. Això es tradueix en temps de càrrega més ràpids i millor seguretat. No només això, accedeix a la còpia de seguretat del vostre lloc mitjançant la connexió http directa del vostre amfitrió i això vol dir que no dediqueu temps a penjar fitxers grans a Internet.

Els autors recomanen que se suprimeixin del lloc tots els plugins i dades innecessaris abans de crear còpies de seguretat. El connector també pot xocar amb un sistema d’allotjament que funciona amb un sistema operatiu propietari.

Es tracta d’un complement gratuït que els autors han pensat força. Estan fent tots els esforços necessaris per millorar la usabilitat i resoldre el problema de la migració de llocs més grans, especialment els problemes per recuperar una còpia de seguretat. El desembre de 2015 s’ha realitzat una actualització que promet millorar el rendiment. El suport del complement es fa mitjançant la comunitat d’usuaris de WordPress.

7. Cloner

wpmudev Plugin WordPress Migration Cloner

Cloner by wpmudev és un complement de migració nínxol perfecte per replicar o migrar el vostre lloc dins d’una xarxa multisit de WordPress. Per què potser voleu fer això? Multiste és ideal per allotjar diversos llocs web similars (com ara un grup de pàgines de destinació o una xarxa de blocs), així com amb finalitats de posada en escena. I amb el cloner, és senzill fer servir “clonar” literalment un dels vostres llocs.

El complement facilita la migració, escenari i còpia de seguretat dels llocs de WordPress dins d’una instal·lació multiseny i, fins i tot, inclou opcions senzilles perquè pugueu decidir quin contingut voleu moure. Si i quan voleu transferir els canvis al lloc original que vau clonar, utilitzeu la funció de sobreescriptura del lloc per desplegar els vostres canvis amb el clic d’un botó.

8. WPBackItUp

Tauler de control Witu Backitup
Com el seu nom indica, WPBackItUp principalment és un complement de còpia de seguretat. Per poder migrar el vostre lloc web mitjançant aquest complement, haureu de comprar la versió professional.

El complement és bastant fàcil d’utilitzar i crea un arxiu zip de tot el vostre lloc web i el fa disponible per a la seva descàrrega.

Amb el versió premium, podeu restaurar i migrar el vostre lloc web a una ubicació nova. Això es pot fer des del tauler de control de WordPress amb un sol clic. El suport prioritari també està disponible amb la versió de pagament del complement. La versió premium inclou tres paquets: amb un preu de 79 $, 99 $ i 199 $ amb una garantia de devolució de 30 dies.

9. WordPress Move

Configuració de desplaçament WP
WordPress Move és un complement gratuït que ajuda a moure el vostre lloc web a un altre servidor. Es dobla com a complement de recuperació i còpia de seguretat. Amb WordPress Move, podeu canviar el nom de domini sense moure cap fitxer.

10. VaultPress

VaultPress
En rigor, es tracta d’un complement de còpia de seguretat que fa una còpia de seguretat de totes les coses del vostre lloc web i el manté actualitzat. Però també és molt eficaç a l’hora de migrar un lloc.

Aquest complement prové d’Automatattic, que l’equip de qui també és el principal responsable del desenvolupament de WordPress com a plataforma CMS. El connector connecta el vostre lloc WordPress a VaultPress servidors i utilitzant ganxos de WordPress, el lloc està analitzat per problemes de seguretat i una còpia de seguretat de forma automàtica. Quan es proporciona informació FTP o SSH, el lloc també es restaura automàticament.

Podeu navegar per les versions de còpia de seguretat i triar quina restaurar o migrar. És un servei de subscripció de pagament, amb plans a partir de 5 dòlars mensuals per a una seguretat i una còpia de seguretat senzilla. Però són una de les millors opcions al voltant!

11. BlogVault

BlaogVault
BlogVault és també un complement de pagament, destinat principalment a la còpia de seguretat de llocs web. La còpia de seguretat es realitza en temps real i es desencadena per qualsevol activitat nova al lloc de WordPress. La còpia de seguretat també és incremental, fet que redueix la càrrega del servidor.

BlogVault inclou una funció de migració amb la qual podeu moure el lloc web amb només uns clics. A mesura que les còpies de seguretat s’emmagatzemen als servidors BlogVault, la migració es produeix des d’aquests servidors. Es migraran llocs molt grans a mesura que es generen les dades durant el procés de migració. El connector també pot gestionar diverses pàgines, convertint-lo en una de les millors extensions de la classe.

La veritable opció d’aquest complement resideix en la seva funció de còpia de seguretat i el preu pot ser força ajustat per a la funció de migració pura.

12. DesktopServer

Per què utilitzar DesktopServer

Si busqueu un complement que us faciliti el treball local i fins i tot sigui més fàcil d’enviar el vostre disseny al vostre lloc en directe, DesktopServer va ser personalitzat per a vosaltres. Podeu veure la nostra revisió de DesktopServer al nostre bloc, però només per resumir DesktopServer és una aplicació que configura la vostra instal·lació local de WordPress per a vosaltres (de manera que podeu saltar tots els passos complicats implicats amb MAMP, XAMPP, etc.) i fins i tot poden clonar llocs en directe de vosaltres. està utilitzant activament.

Però una de les joies reals d’aquesta aplicació és la funció de desplegament directe (inclosa amb la versió premium de l’aplicació). Amb això, podeu migrar el vostre lloc local a la vostra URL en directe. Fins i tot ofereixen un servei en directe de desplegament assistit, de manera que si us enganxeu els impressionants techs de ServerPress, hi podreu ajudar.

13. Migració de WP GoLive

WP GoLive Migration

WP GoLive és un complement de WordPress premium que facilita la migració del lloc de demostració al localhost cap a un lloc de producció en directe. D’aquesta manera, podeu perfeccionar el vostre lloc web en un lloc de prova tancat i després viure en directe amb un sol clic quan estigueu preparats.

Si creeu un tema nou des de zero, personalitzeu un tema per a un client o si heu decidit afegir el vostre contingut localment per un motiu o un altre GoLive, us pot ajudar a transferir el vostre lloc web amb prou feines. El complement us ajuda a moure tots els fitxers al vostre lloc en viu. Tot el que heu de fer és escriure els vostres detalls del vostre FTP i de la vostra base de dades i feu clic a Inici. Aleshores, només podeu seure i veure la barra de progrés a mesura que s’importa el lloc en directe. És tan senzill.

WP Go Live funciona exportant la base de dades actual, creant una nova base de dades al nou servidor i després important els fitxers. El complement també actualitza tots els URL de la base de dades per combinar-lo amb el nou i també actualitza el fitxer wp-config. WP Go Live us farà estalviar temps, alliberant-vos per a més projectes de disseny!

14. MigrateGuru

Migrar el complement de migració del lloc de WordPress Guru

Migrar el Guru a un complement especialitzat de migració de WordPress que és la forma més senzilla (amb només 1 pas), la manera més ràpida i fiable de migrar llocs de WordPress des de qualsevol host a qualsevol amfitrió del món.

És un complement completament gratuït d’utilitzar (sempre lliure). Tant si voleu migrar un lloc de WordPress com si traslladeu la xarxa multisitu de WordPress a un nou servidor, Migrate Guru és la forma més senzilla i ràpida de realitzar una migració de WordPress.

Migrate Guru es va crear després de realitzar més de 500.000 migracions amb èxit. Es basa en la tecnologia de BlogVault (el soci de confiança d’alguns dels principals hostes de WordPress com WP Engine, Flywheel i Pantheon per citar-ne alguns). Migrar Guru és una manera neta, fàcil, ràpida i fiable de moure el vostre lloc de WordPress.

Migrate Guru resol totes les consultes o problemes de migració de WordPress que puguis tenir. Maneja bé els llocs grans i reescriu automàticament les URL (és a dir, adéu per aprendre a moure WordPress i arreglar enllaços de bases de dades!) És un campió a l’hora de gestionar dades en serialització També podeu moure amb precisió les xarxes de diversos llocs amb NO complements, eines addicionals o compres per moure el vostre lloc de WordPress.

Concloure

En aquest moment, potser tindreu una idea justa de què implica la migració d’un lloc i fins a quin punt els plugins de migració us poden ajudar en el procés de migració. La majoria dels plugins s’acosten a marcar totes les caselles. Finalment, el que heu de buscar en un complement de migració és que la migració s’hauria de completar sense temps morts significatius, tots els enllaços han de funcionar bé i no hi hauria de faltar cap dada. El complement de tria pot variar depenent de la mida del vostre lloc web, ja sigui un lloc web o un lloc multisectorial, la freqüència de migració i les capacitats tècniques de l’usuari..

Per a una migració lliure de preocupacions, els plugins premium BlogVault o VaultPress són bones opcions. WP BackItUp pot ser una bona opció de retard. Si teniu un cert nivell d’habilitats tècniques, podeu provar Duplicator o fins i tot WP Clone. Si voleu moure dades solament, WP Migrate DB seria una bona elecció.

Amb tants complements al voltant, no hi ha cap motiu perquè dediqueu temps i esforços a intentar migrar manualment el lloc web. M’agradaria sentir la vostra experiència amb la migració del lloc als comentaris següents ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map