Plugin Maps Marker Pro per a la revisió de WordPress

Maps Marker Pro

Amb menys de 72 funcions potents, Maps Marker Pro és (en paraules del desenvolupador) “la solució de mapeig més completa i fàcil d’utilitzar per a WordPress”. Tant si organitzeu un passeig en bicicleta comunitària, com si voleu augmentar el trànsit de peus al vostre restaurant tailandès, o bé si teniu previst la posada en marxa d’una botiga de fleca boutique, Maps Marker Pro és la solució de mapatge de WordPress..


En aquest article, aprofundirem en Maps Marker Pro i revelarem quantes de les seves funcions més potents es poden aprofitar per al vostre lloc web de WordPress.

Característiques principals del connector de Maps Marker Pro

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
La funcionalitat més bàsica de Maps Marker Pro us permet crear un marcador per a la ubicació geogràfica que teniu en compte, utilitzar una de més de mil icones per representar aquell lloc i crear un enllaç per a indicacions. Es pot afegir text addicional en una finestra emergent.

També podeu crear grups de marcadors. Diguem per exemple que sou un fabricant i distribuïdor d’aliments ecològics per a gossos. És possible que els vostres clients vulguin saber on comprar el producte localment. Podeu utilitzar grups per identificar cada regió de la ciutat on es pot trobar el vostre menjar per a gossos i els consumidors poden trobar ubicacions de botigues individuals dins de cada regió..

Característiques addicionals a destacar de Maps Marker Pro

 • Utilitzeu codis drecers per incrustar mapes a les vostres pàgines, publicacions, plantilles i ginys.
 • Les icones de la visualització són personalitzables.
 • Trieu els vostres mapes base, inclosos Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox i mapes WMTS personalitzats.
 • Totalment resposta.
 • Afegiu codis QR dels vostres mapes als envasos, etc..
 • Crea una llegenda del mapa.

Totes aquestes funcions i molt més estan disponibles amb una quota única de llicència.

El suport estàndard per a un domini està disponible al document Personal pla per 31 $. A cinc dominis s’admeten Més el pla per 87 dòlars i el Professional El pla ofereix suport per a 25 dominis a un cost de 164 dòlars. Tot i que cada llicència és una quota única, les actualitzacions i el suport continuat tenen una comissió anual.

Podeu provar aquestes funcions abans de comprometre’s completament activant una prova de 30 dies. La prova es transmet perfectament a la versió de pagament si o quan esteu preparat per actualitzar a la versió Pro.

Decidiu quines funcions us resulten més adequades

Amb tantes funcions per triar, potser us estareu preguntant quines podrien beneficiar-vos realment i els vostres objectius de negoci. Analitzem alguns casos reals de cas.

Ewetopia utilitza Maps Marker Pro per indicar on els clients poden trobar els seus productes. A la imatge següent, utilitzen agrupacions, capes i icones per assenyalar els mercats i restaurants que transporten els seus productes.

Exemple de mapa empresarial de Maps Marker Pro

Exemples de clúster i icones de marcador diferents

El Centre de Turisme Ciclista Niagra també va crear diversos mapes. Alguns indiquen les rutes dels ciclistes i d’altres indiquen on podrien parar els ciclistes per fer reparacions i serveis addicionals al llarg d’aquestes rutes. La tercera imatge és d’una llegenda de Maps Marker Pro.

Exemple de rutes a Maps Maker Pro

Captura de pantalla de les pistes GPX per a la ruta del vi del Niàgara

Exemple de parades de servei de Maps Marker Pro

Captura de pantalla dels marcadors de lloguer i reparació de bicicletes

Exemple de llegenda de Maps Marker Pro Map

Captura de pantalla d’una llegenda del mapa

La formació en cartografia no és necessària per crear mapes tan semblants i precisos.

Portar el món a la seva porta (virtual o física)

Com es fa exactament tot això? Diguem que sou el propietari de Moochi Delights & Cafe de Mindi – on venen postres, begudes i articles menús cuiners moochi. Tens un lloc web i una botiga de maó i maó, però el teu objectiu principal de màrqueting és aconseguir trànsit de peus a la teva botiga. Quin seria el vostre següent pas?

Pas 1

Després de la instal·lació, feu clic a Maps Marker Pro al tauler d’administració de WordPress, seguit de Afegir un marcador nou. Us heu de dirigir a una pàgina que sembli similar a aquesta:

Afegeix un nou marcador

Captura de pantalla de “Afegir un marcador nou”

Pas 2

Ompliu tots els camps necessaris. Voleu posar el nom al marcador, introduir la seva ubicació, escollir la mida del mapa i el nivell del zoom, assignar una capa (si voleu), determinar el tipus de quadre de control i el tauler de visualització, seleccionar una icona, decidir si voleu fer emergir i, si és així, introduïu aquest text i, a continuació, feu clic a Publicar.

Se us demanarà que proporcioneu coordenades de longitud i latitud per a la ubicació desitjada. Aquí és la manera més senzilla de trobar-ho. Un cop emplenats tots els camps, haurien d’assemblar-se a això:

Creació de marcadors de Maps Marker Pro

Emplena els camps “Afegir el marcador nou”

Pas 3

Copieu el codi curt del vostre marcador nou a la part superior de la pàgina:

Codi curt de Maps Marker Pro_Grab

Aquí és on agafeu el codi curt del vostre mapa

També podeu fer clic a Afegir mapa botó situat a la part superior del menú de l’editor de text de la pàgina o publicació nova.

Exemple d’inserció de Maps Marker Pro a la pàgina

De forma alternativa, podeu inserir codi curt en una pàgina o publicació nova fent clic a l’enllaç “Afegir mapa”

Si no teniu cap publicació o pàgina existent en la qual mostrar el vostre mapa nou, creeu-ne una i, a continuació, afegiu el codi curt a la zona adequada. Formateu la pàgina o la publicació si voleu i, a continuació, feu una prova del vostre mapa nou. Aquí teniu el resultat final:

Plugin de Map_Map Marker Pro completat

Així es veurà el mapa acabat

Aquest mapa bàsic té una imatge clara amb coordenades precises. Segur que ajudarà els patrons a comprendre visualment la ubicació del negoci. La informació afegida al quadre emergent millora encara més l’experiència del client, ja que no haurà de cercar informació bàsica com ara l’horari comercial o la disponibilitat d’aparcament.

Utilitzar Maps Marker Pro amb un negoci en creixement

Exemple de capes de Maps Marker Pro

Quan crees capes,
ubicacions adjacents es converteixen en cúmuls

A mesura que la vostra empresa o esdeveniment organitzat creix, també es pot aprofundir en la informació que proporcioneu als visitants del lloc mitjançant el plugin de WordPress Maps Marker Pro.

Els visitants del lloc que fan una sol·licitud de mapa, de mitjana, com per exemple, demanen que vegi una ubicació geogràfica al vostre lloc web – requereixen centenars de recursos de mapes al darrere. Quan un servidor web ha de recordar tanta informació, pot ser que les pàgines es puguin carregar més lentament, cosa que permet una mala experiència per als usuaris.

Els visitants del lloc solen buscar un altre lloc web en lloc d’esperar al voltant de la càrrega d’una pàgina. Però el la notícia és que opció d’agrupació que ofereix el complement Maps Marker Pro redueix el temps de càrrega de pàgines.

A la imatge de dalt, el cercle verd és un exemple de agrupament. Hi ha dues ubicacions per a cafè molt a prop, de manera que s’agrupen junts. Un cop fet clic, els espectadors poden veure les ubicacions diferents de cadascuna.

Per crear clústers, faríeu capes semblants als retoladors que vam superar. En lloc de “Afegir un marcador nou”, hauríeu de seleccionar “Afegir nova capa”. Després d’omplir tots els camps i guardar la nova capa, podeu assignar els marcadors a la capa que creeu. Es tradueix en la imatge directament a sobre: ​​un mapa amb diverses ubicacions agrupades.

Ja heu provat el marcador de mapes Pro?

El complement de Maps Marker Pro és una eina que us permet oferir una capa addicional d’informació als visitants del lloc i als clients potencials. Disposa de dotzenes de funcions i opcions de traducció i té una corba d’aprenentatge poc profunda, de manera que no haureu de dedicar molt de temps a la vostra agenda ocupada per activar i mostrar els vostres mapes..

Obteniu Maps Marker Pro

Creus que el complement del marcador de mapes serà una solució viable per al teu negoci? Comparteix els teus pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map