Millors temes i plantilles de WordPress el 2020

Millors temes i plantilles de WordPress

Pot ser aclaparador buscar un nou tema de WordPress, però no ho ha de ser. És per això que us ho hem facilitat i recollit els millors temes de WordPress el 2019 (segons la nostra humil opinió) per ajudar-vos a actualitzar el vostre disseny web.


Hem buscat altes i baixes funcions, i hem llegit comentaris reals de clients per assegurar-nos que només recomanem els millors temes de WordPress. Només recordeu que no hi ha dos temes iguals; hem fet tot el possible per incloure una gran varietat d’estils, funcions i nínxols de disseny. Així doncs, tant si busqueu un tema de blocatge nou com si teniu una plantilla de comerç electrònic amb funcions completes, hem trobat tot el tema de WordPress més adequat a les vostres necessitats. Si us plau, assegureu-vos de llegir la descripció del tema per veure si un tema s’adapta perfectament.

Així, sense passar més temps, anem a aprofundir en la nostra llista personal del que pensem que són els millors temes de WordPress el 2019!

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Total

Tema de WordPress polivalent total polivalent

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema de teclat Total Arrossega i deixa de ser un tema polivalent flexible dissenyat per a qualsevol tipus de lloc web. Creat des de zero per obtenir una experiència perfecta i sensible a la fluidesa, cada element del tema s’ajusta sense esforç a qualsevol aspecte excel·lent. A més, amb més de 40 demostracions per triar, podeu tenir el vostre lloc web en funcionament ràpid.

Total és el paquet total. El tema inclou opcions integrades per a carteres, personal, testimonis i molt més. A més, hi ha centenars d’opcions per personalitzar l’estil general i la disposició del vostre lloc des del personalitzador de WordPress en directe. Trieu entre centenars de fonts de Google, amplades de lloc personalitzades, color destacat del tema, disseny de tipus de publicació, etc. El tema també s’inclou amb Slider Revolution i Layer Slider: dos dels millors plugins lliscants premium disponibles.

Com que el tema també es va crear amb el suport complet per a WPBakery Visual Page Builder, podeu dissenyar qualsevol publicació o disseny de pàgina que desitgeu. Trieu entre més de 100 elements de creador de pàgines que inclouen icones, botons, reixes de cartera, gràfics, barres d’habilitats, enllaços socials, formularis de contacte, publicacions de bogeria recents, lliscants animats, seccions de paralaxi, galeries d’imatges i tones més. Fins i tot podeu crear una capçalera i un peu de pàgina personalitzats. A més, el tema és totalment compatible amb complements rics en funcions com el comerç electrònic WooCommerce, fòrums bbPress, traducció WPML, Events Calendar Pro, fluxos socials Flow Flow i la majoria d’altres plugins més populars..

Voleu personalitzar el vostre tema realment? Total és extremadament amig per als desenvolupadors i ofereix tones de ganxos útils, filtres i fragments personalitzats per facilitar la creació de llocs de clients personalitzats.

2. Divi

Millors temes de WordPress: Divi WordPress Theme

Informació i descàrregaVeure la demostració

Divi és el tema polivalent multiusos de ElegantTheme i probablement ho heu vist abans (es troba a gairebé totes les millors llistes de temes de WordPress del web). Aquest tema veritablement elegant és adaptable per a moltes indústries, ja que hi ha moltes funcions integrades, així com suport per a plugins populars per facilitar el desenvolupament de llocs web amb Divi.

Creat amb Divi Page Builder, podeu dissenyar qualsevol disseny de pàgina que vulgueu mitjançant els elements de la pàgina inclosos, com ara acordions, botons, galeries, formularis d’optinització de correu electrònic, lliscants de publicacions, enllaços socials, testimonis, vídeos i molt més (hi ha 46 elements per triar des de). O bé trieu entre més de 20 dissenys de pàgines prèviament elaborats per començar encara més ràpidament. Només cal apuntar i fer clic per editar el contingut de la mostra. El millor de tot es pot fer tot això en temps real mitjançant l’editor de front-end en directe.

El tema és traducció i RTL llest, inclou una eina de prova de divisió personalitzada. A més, quan compreu una llicència, també tindreu accés a la resta de temes i complements premium de WordPress d’ElegantThemes.

3. Villagio (lloguer de vacances i hospitalitat)

Villagio Vacances i hospitalitat Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Villagio de MotoPress és, de molt, un dels millors temes de WordPress d’hostaleria i hostaleria que podeu trobar per al vostre negoci. Amb un sobrecarregat de funcions potents per llogar les vostres propietats, fer mapes, preus variables i molt més, aquest tema no és molt senzill, ja sigui que només esteu iniciant-vos en el negoci o si sou un administrador d’immobles experimentat amb anys sota el vostre cinturó..

Quan creeu un lloc web de lloguer d’hotels o d’immobles, hi ha algunes característiques clau que heu de buscar en un tema de WordPress. Aquests inclouen un sistema de reserva fàcil o un complement de reserva d’hotels, cerca en temps real d’habitacions o propietat de propietat, processament de pagament en línia (i fora), preus variables basats en l’ocupació, complements opcionals de serveis o paquets d’habitacions (per a esdeveniments com “cap de setmana. escapada ”o“ lluna de mel ”) i, per descomptat, integració de notificacions per correu electrònic perquè (i els vostres clients) rebin les confirmacions i actualitzacions de la reserva. Per si no ho heu endevinat, aquestes són les funcions bàsiques de Villagio!

La diversió no s’atura aquí, el tema de Villagio també inclou opcions per a dissenys, una impressionant capçalera lliscant, un gestor de calendaris d’administració, un estil elegant i un suport complet per a WooCommerce (de manera que pugueu vendre fàcilment extres de vacances o merch de marca des del vostre lloc web) . El tema també inclou actualitzacions de tota la vida i un any complet de suport de l’equip d’experts de WordPress de MotoPress que fan que sigui una gran inversió per al vostre negoci en creixement.

4. Pont

Pont de tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Potser un dels temes més coneguts de la nostra llista, Bridge és, sens dubte, una excel·lent opció per al vostre lloc web. Amb més de 350 demostracions per començar, segurament hi ha diversos llocs d’exemple al vostre nínxol per triar. Això sumat a un creador de pàgines intuïtiu, suport de comerç electrònic i una funcionalitat afegida personalitzada per a llistats, notícies, restaurants i connexió de front-end hi ha tones que podeu crear amb Bridge..

Per descomptat, és fàcil començar amb una de les nombroses demostracions incloses, però també podeu crear el vostre propi lloc personalitzat des del primer lloc mitjançant el tema. Personalitzeu la vostra capçalera, creeu un mega menú (o trieu una pantalla esquerra, a pantalla completa o enganxosa) i personalitzeu el disseny de la vostra pàgina a la pàgina mitjançant el WP Bakery Page Builder. Hi ha tones d’elements per triar, com ara carteres elegants, pàgines de paralaje, gràfics i barres interactives, seccions de pantalla completa, divisió de pàgines verticals, diverses barres laterals i molt més. A més, sempre podeu afegir els vostres propis estils personalitzats mitjançant el camp CSS del tauler d’opcions.

Altres temes destacables inclouen suport RTL, preparació per a la traducció, compatible amb WPML, 3 paquets d’icones, 600 fonts de Google més, opcions de color il·limitades, visualització de retina, desplaçament suau i, per descomptat, suport professional..

5. Temificar

Millors temes de WordPress: temes Ultra WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Ultra és el tema més potent de Themify, i és per això que pensem que mereix un lloc destacat com un dels millors temes de WordPress del web. Amb moltes opcions per canviar el disseny i la configuració del tema, és una manera ràpida de donar al vostre lloc web de WordPress un aspecte bell i nou.

Ultra facilita la creació del vostre lloc web gràcies a programes de demostració i skins. Utilitzeu demostracions per començar amb dissenys predefinits i pells per dissenyar de forma instantània el lloc web. O bé creeu dissenys totalment personalitzats mitjançant el creador inclòs i complements per a compte enrere, barres de progrés, mòduls WooCommerce, text d’escriptura animat, taules de preus i molt més..

Ultra també ofereix suport per a mega menús, dissenys de pàgines d’arxiu, colors canviants de fons animats, filtres d’imatges personalitzats, una cartera preciosa, fonts de Google personalitzades i compatibilitat WooCommerce & WPML..

6. Zelle Pro

Millors temes de WordPress: Zerif Pro WordPress Tema

Informació i descàrregaVeure la demostració

Zerif Lite és un dels temes gratuïts més descarregats a WordPress.org, de manera que només té sentit que la seva contrapartida Zelle Pro sigui una de les nostres opcions per obtenir millors temes de WordPress. Aquest tema modular d’una sola pàgina està ple de potents funcions premium perfectes per crear el vostre propi lloc web personal.

Zelle Pro ofereix un personalitzador en viu amb opcions fàcils de canviar els colors i les funcions de disseny en tot el tema en temps real. A més, el tema és compatible amb els creadors de pàgines més populars, inclosos l’origen del lloc i l’elementor, de manera que podeu triar el creador de pàgines amb qui us resulti més còmode. El tema també inclou mega menu support per a la navegació avançada i tones de widgets personalitzats per utilitzar en barres laterals, peus de peu i altres àrees de widget.

Més funcions temàtiques inclouen contingut demostratiu que permet configurar el tema ràpidament, la traducció i el suport RTL de manera que pugueu crear el vostre lloc web en el vostre idioma, codi net i SEO llest i actualitzacions d’un clic. Zelle Pro també té un munt de vídeo tutorials fàcils d’entendre per poder aprendre els aspectes detallats del tema en molt poc temps.

7. Directori

Millors temes de WordPress: Directori tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Quan es tracta dels millors temes de WordPress per a llocs web d’estil de directoris i llistats, no podeu equivocar-vos amb el tema del directori per Templatic. Aquest mega tema funciona com a marc, el que significa que podeu utilitzar el tema del directori i que té unes funcions fantàstiques per si mateix o que podeu instal·lar un tema secundari per afegir personalitzacions. Actualment, hi ha més de 19 temes únics del directori infantil de Templatic (als quals ja tindreu accés si escolliu un membre del club).

Creeu el vostre directori d’empreses locals, afegiu hotels, aparadors en venda, reviseu restaurants i molt més amb el tema del directori. Creat amb funcions potents per a fitxes, publicitat, perfils d’usuaris i empreses i mapes personalitzats, és fàcil crear el vostre directori en línia. El tema també inclou opcions de personalització fàcils d’utilitzar mitjançant un editor de front end i un generador de pell per a colors i estils.

El tema del directori també és totalment compatible amb els complements populars que podeu utilitzar per ampliar la funcionalitat del vostre lloc web. Voleu afegir formularis de contacte perquè els usuaris puguin respondre amb preguntes? Proveu el formulari de contacte 7, els gravats o els formularis ninja. Necessiteu incloure un checkout per a llistats premium? Utilitzeu WooCommerce. Sentiu la necessitat de la velocitat del lloc web? El tema funciona excel·lentment amb la memòria cau W3 Total, a més d’altres tones de plugins.

8. Botiguer

Butxetí Tema WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si heu buscat una forma senzilla i ràpida de crear un lloc web per al vostre negoci de botigues, consulteu el tema WordPress de comerç electrònic de botigues. Aquest tema elegant i professional inclou plantilles de pàgines fàcils i configuració d’estil perquè pugueu tenir la vostra configuració de botiga de WordPress ràpidament.

El que fa que Shopkeeper sigui tan excel·lent és la facilitat d’ús. Construït a la configuració del personalitzador per crear la capçalera (colors, fons, text de la capçalera, etc.), crea la teva botiga WooCommerce (dissenys de productes, suport de vídeo de YouTube a galeries de productes, zoom de galeria i caixa de llum) i crea el teu bloc amb la qual cosa pots dedicar més temps a funcionament de negoci i menys en disseny web. El botiguer ha realitzat la major part de la vostra feina. Hi ha opcions per personalitzar colors, arrossegar i deixar anar les opcions de creació de pàgines, la paginació (o desplaçar-se o carregar-ne més), A més, són molt senzilles i fàcils d’utilitzar.

Voleu afegir previsualitzacions del producte abans que estiguin disponibles per a la compra? No hi ha cap problema. Simplement activeu l’únic mode de catàleg de ShopKeeper per mostrar els vostres productes sense els botons addicionats al carretó. Però això no és tot, el Shopkeeper també és compatible amb la majoria de plugins més populars, de manera que és fàcil afegir codis directes, traductors, formularis de contacte o qualsevol altra cosa.

9. FreelanceEngine

Millors temes de WordPress: FreelanceEngine Tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

FreelanceEngine és un tema d’estil del mercat i la taula de treball i, a més de tenir un tema personalitzat creat per a la vostra taula de treball, és el millor dels millors temes de WordPress que podríeu utilitzar amb aquest propòsit. Aquest tema està dissenyat exclusivament perquè pugueu crear un negoci que ajudarà a altres a créixer el seu. Dissenyar una borsa de treball personalitzada, vendre fitxes premium, connectar autònoms amb agències i molt més.

FreelanceEngine inclou eines personalitzades que no trobareu en la majoria d’altres temes per facilitar la gestió de la vostra taula de treball. Permet als autònoms i empreses crear perfils (nom, bio, cartera, etc.) per publicar els llocs de treball disponibles i sol·licitar-los. A més, podeu habilitar la fixació de preus i les ofertes del projecte perquè els empresaris rebin diverses ofertes. A continuació, utilitzeu les eines d’ingressos incorporats per cobrar els llistats premium o destacats, els anuncis a les pàgines i fins i tot prendre comissions dels treballs finalitzats.

A més de les funcions de nínxol, FreelanceEngine inclou moltes funcions per fer feliç qualsevol administrador web. El tema és sensible i mòbil, compatible amb Yoast SEO per a optimitzacions completes de llocs, inclou informes útils (ingressos, projectes, etc.), disposen de barres laterals llestes per a widgets i ofereixen compatibilitat amb tones d’altres complements gratuïts i premium..

10. Presència

Millors temes de WordPress: Presenta el tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Presence és un tema complet de multiusos de WordPress dissenyat per funcionar excel·lentment al vostre lloc web. Tant si el vostre lloc és un bloc o una botiga en línia. El tema inclou tot el que necessiteu per crear el vostre propi lloc web.

Quan es tracta d’estilar, hi ha moltes opcions per crear el vostre lloc web perfecte. Hi ha configuració per a dissenys en caixa o completa, 6 pells de color més opcions de color personalitzables, un creador de pàgines arrossegar i deixar anar, estils lliscants, fonts de Google, disseny de capçalera, identitat del lloc / marca, portafolis Jetpack i més ajustaments al tema del personalitzador en directe..

El tema inclou fins i tot 10 demostracions preestilades (botiga, revista, bloc, música, immobiliària, agència, etc.) amb dades de mostra més funcions personalitzades per a diferents nínxols. Utilitzeu llistats, pàgines d’agents i suport IDX per al vostre lloc web immobiliari. O afegiu la vostra cartera i testimonis de clients al vostre lloc web de fotografia. Atès que Presence és compatible amb WooCommerce, fins i tot podeu crear el vostre propi lloc web per vendre productes i serveis.

11. Crea 2.0

Millors temes de WordPress: crea tema de WordPress per ThemeTrust

Informació i descàrregaVeure la demostració

El tema Crear 2.0 de ThemeTrust és un tema polivalent flexible que es pot utilitzar per a qualsevol projecte de disseny web. Aquest preciós tema està construït al creador de pàgines SiteOrigin, de manera que podeu crear dissenys personalitzats, a més d’incloure la revolució de control lliscant premium per a animacions sense esforç a qualsevol pàgina..

Com s’ha esmentat, Crear 2.0 és polivalent. Amb un portafoli integrat, fons de vídeo, fonts de Google personalitzables, paralaje, taules de preus, dissenys de blocs múltiples, àrees de widget il·limitades, colors personalitzats, formularis de contacte, mega menús i molt més. Voleu canviar la capçalera? Hi ha quatre dissenys de capçaleres inclosos. Necessiteu un mapa? Google maps està integrat. I afegir una botiga no és cap problema. Create 2.0 és compatible amb WooCommerce per facilitar la creació de la vostra pròpia botiga de comerç electrònic.

Una altra característica útil és el contingut de demostració inclòs. Només cal fer clic per importar perquè el vostre lloc web tingui un aspecte semblant a la demostració temàtica. Des d’allà, podeu editar dissenys de pàgines, modificar els colors i, sobretot, afegir el vostre contingut i suports. Amb el disseny realitzat, només ens queda promocionar el vostre lloc web.

12. Genesis Framework

Millors temes de WordPress: Genesis WordPress Theme Framework

Informació i descàrregaVeure la demostració

El Genesis és un tema de WordPress, però és una mica diferent dels que hem esmentat al nostre resum dels millors temes de WordPress. Genesis és un marc de temes de WordPress. Per descomptat, podeu fer servir Genesis tot sol si busqueu un disseny de lloc net i mínim. Tanmateix, afegir un estil nou i fins i tot funcions noves és tan fàcil com instal·lar un tema infantil. Nota: no podeu fer servir un tema infantil de Genesis, ja que també hi haureu instal·lat Genesis.

El propi Genesis ofereix opcions de personalització integrades, 1-3 columnes, barres laterals esquerra o dreta, fons personalitzats, una capçalera personalitzable, menú, disseny d’amplada completa, plantilles de pàgines (predeterminat, arxiu, bloc) i, per descomptat, suport mòbil / responsive . Totes aquestes funcions que podeu trobar en molts temes. Però on realment brilla Gènesi és amb la gran quantitat de temes infantils disponibles per al marc. Si voleu crear una cartera en línia, feu un cop d’ull al tema infantil Ambiance Pro. Vols compartir o vendre els teus propis cursos en línia? Hi ha el tema infantil Academy Pro. I el tema infantil Outfitter Pro està totalment dissenyat per a WooCommerce. Facilita la feina i l’estil.

Per descomptat, són només alguns dels més de 60 temes oficials infantils del Genesis que es troben a StudioPress. Genesis és una gran eina per als desenvolupadors, ja que el marc facilita la creació de temes propis per als clients. D’aquesta manera, els clients poden mantenir actualitzat el seu tema principal de Genesis sense fer cap incidència en les personalitzacions que es troben en el tema del vostre fill. És una eina força impressionant!

Quins creus que són els millors temes de WordPress?

Aquesta és la nostra llista actual dels millors temes de WordPress el 2019, però volem saber què en penses. Heu provat algun d’aquests temes? O cerqueu alguna cosa concreta que no incloguem? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. I si encara utilitzeu un tema que no es troba a la nostra llista, però creieu que és un dels millors temes de WordPress el 2019, ens agradaria saber què és. Potser podem afegir-lo a la nostra llista per compartir-ho amb altres lectors!

Assegureu-vos també de visitar el nostre bloc per obtenir més informació sobre WordPress SEO per augmentar el trànsit al vostre lloc web, com accelerar WordPress perquè els vostres visitants segueixin tornant, consells fàcils de seguretat de WordPress per mantenir el vostre lloc web segur i més consells de WordPress al nostre blog..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map