Millors complements per a xat en viu i suport per entrades per a WordPress

A la majoria dels clients els agrada algun tipus d’assistència mentre realitzen una compra. És possible que tinguin dubtes negatius fins i tot després de llegir la descripció detallada del producte, les ressenyes i les preguntes més freqüents. No estaria bé que algú de la botiga t’ajudés amb la compra? Algú a qui pugueu seguir retornant fins que no esteu segurs de la vostra compra ?


Aquí és on els millors complements de xat en viu poden donar-vos un cop d’ull. Aquests complements ajuden de manera intel·ligent a la feina d’assistent de vendes o d’assistència al client. Poden respondre a totes les consultes del client i estar disponibles 24 x 7 x 365. La vostra botiga ja no és una URL sense rostre, sinó que es transforma immediatament en un venedor o propietari de la botiga que pot mantenir una conversa amb els visitants i convertir-los en clients valuosos..

Les trucades telefòniques i els correus electrònics també poden fer la feina, però un sistema de xat en viu té alguns avantatges:

 • Es duplica com a sistema de comentaris i contactes. El feedback us pot ajudar a modificar l’estratègia de màrqueting.
 • Els visitants reben assistència instantània i en temps real, no han d’esperar cap resposta.
 • Mantenir un client compromès i en contacte és probable que els converteixi en clients fidels.
 • Es pot reduir el nombre de carros abandonats.
 • Els registres de xat es poden utilitzar com a base preparada per a futures campanyes.
 • Es pot convertir en un fòrum o un sistema de suport al xat.
 • Si s’emeten entrades, la resposta és més fàcil, ja que es pot rastrejar i no es perdrà de vista fins que es resolgui.
 • Pot millorar la classificació SEO, ja que els visitants romandran més temps al vostre lloc web.
 • Es converteix en un sistema de correu electrònic automatitzat quan esteu fora de línia i us ajudaran a generar avantatges valuosos.

Hi ha molts complements de xat en viu, des dels molt senzills i gratuïts, fins als complements premium complets. Enumeixo alguns dels bons aquí.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. WSChat – Xat en viu de WordPress

WSChat ELEX Plugin de xat en viu de WordPress

Actualitzeu el vostre lloc amb un xat en viu eficaç alimentat amb AI mitjançant WSChat. Aquest complement lleuger afegeix una finestra emergent de xat al vostre lloc que és llest per a mòbils i funciona excel·lentment en qualsevol dispositiu.

Xat en viu de WordPress WSChat està complet de funcions per fer preguntes sobre els visitants del lloc i és fàcil començar. Després d’instal·lar-lo, dissenyeu el vostre propi formulari previ al xat amb la informació i l’estil del widget de la vostra chatbox mitjançant les opcions de color incorporades. També podeu afegir un nombre il·limitat d’agents, i també habilitar les alertes d’agents perquè se’ls notifiqui un cop el visitant s’iniciï en un xat.

Exemple de xat en viu de WSChat

També hi ha opcions per mostrar l’estat en línia / fora de línia, el suport de flux de diàleg de Google per definir i automatitzar les respostes, i eines de xat avançades per a fitxers adjunts, enregistrament de pantalla (de manera que els clients puguin explicar millor un problema), enviar l’historial de xat a correu electrònic i classificacions de xat. A més amb WSChat, totes les vostres dades s’emmagatzemen al vostre propi servidor millorant la privadesa del xat (i de les dades).

Utilitzeu la funció d’informes per visualitzar el rendiment d’assistència al client complet amb valoracions, puntuacions de qualitat i el nombre d’entrades per agent. D’aquesta manera es pot veure d’un cop d’ull si els vostres visitants estan rebent, ajuden que necessiten. I el complement també està integrat amb el popular Complement WSDesk, de manera que podreu combinar perfectament les preguntes d’assistència al client a la vostra assistència. Es converteix en una solució de suport impressionant!

2. Junta de suport

Taula de suport: complement del xat de WordPress

La taula de suport és una manera fantàstica d’afegir un xat en directe al vostre lloc de WordPress. Creat amb opcions per a agents humans integrats amb els xat de xat de Slack i AI mitjançant Dialogflow, aquest complement de xat és ple de funcions per ajudar-vos a gestionar les preguntes dels visitants. Amb Xat de WordPress de la taula de suport de ben segur que podreu proporcionar una millor experiència als visitants del vostre lloc; només cal que instal·leu el connector i en pocs minuts podreu treballar amb vosaltres i els vostres agents d’assistència (o bots).!

Taula de suport: complement del xat de WordPress

Com s’ha esmentat, el tauler de suport s’integra amb Slack i Dialogflow i ofereix un munt de rics tipus de missatges que els vostres agents o bots poden utilitzar en les seves respostes. Aquests inclouen botons, llistes desplegables, una llista d’entrades de text, formulari d’enviament de correu electrònic, formulari de registre, horari, articles, llista de text estàtica (amb o sense títols), taules i un formulari per valorar l’agent. O bé podeu crear els vostres propis missatges rics personalitzats (estàtics). Fins i tot podeu configurar l’horari d’oficina per amagar la vostra caixa de xat, desactivar el vostre xat i / o mostrar un horari quan un visitant escrigui un missatge fora de les vostres hores definides. Es pot accedir fàcilment a totes les converses des de l’àrea d’administració. Des d’aquí podeu gestionar els missatges, desar les respostes, gestionar / organitzar els usuaris i veure les dades dels visitants des del vostre tauler de WordPress.

Altres funcions impressionants inclouen opcions de notificacions (correu electrònic, escriptori i flash), articles de base de coneixement i sincronització automàtica per als usuaris i dades estructurades. El tauler de suport també és compatible amb RTL, ofereix 19 idiomes diferents i està disponible per a la traducció si voleu afegir un nou idioma. Tot això per només 59 dòlars!

3. Acobot Web Assistant Xat gratis de AI

Acobot Web Assistant Free AI Chatbot Plugin

Acobot és un complement per a xat de WordPress que proporciona ajuda instantània als visitants del vostre lloc, fins i tot si el vostre equip d’atenció al client no hi és al voltant. Simplement instal·leu el complement i configureu la configuració. És tan fàcil. Amb centenars d’avatars per triar, widgets de xat dissenyats (només cal triar el que sigui més adequat per al vostre lloc) i colors personalitzables Acobot és una opció fantàstica per a xat..

Acobot Web Assistant Free AI Chatbot Plugin

Però el que realment fa especial a Acobot és que està alimentat per ai. Això significa que no heu de programar respostes: Acobot estudia el vostre lloc web i s’ensenya tot el que necessita saber per ajudar-vos. A més, Acobot és prou intel·ligent per saber quan feu canvis al vostre lloc i les actualitzarà actualment.

Això no és tot el que Acobot pot fer; aquest chatbot també és útil en la generació de plom. Després que un usuari interactui amb Acobot, pot sol·licitar-li la seva informació de contacte. Podeu triar una forma directa o educada, però en qualsevol cas Acobot presentarà un motiu per sol·licitar informació (per exemple, per fer un seguiment de “col·lega humana” en una sol·licitud complexa). Segons el vostre lloc web, Acobot també pot demanar a un convidat que li agradi o segueixi la vostra empresa a les xarxes socials, presenti una trucada a l’acció (com una demostració), localitzi i ompli un formulari per a un convidat, fora d’un judici gratuït i molt més. A més, la detecció integrada de les intencions de sortida significa que Acobot serà el millor per a no perdre el vostre avantatge.

Acobot és gratuït, però només per a llocs web petits (25 pàgines o menys) i fins a 250 usuaris. Per a empreses o llocs més grans, s’ha actualitzat Pla de Chatbot Acobot és un deure. A partir de només 29 dòlars / mes, suposarà una gran inversió en el vostre negoci, ja que Acobot us ajudarà a augmentar les oportunitats de conversió i les conversions..

4. WP-Chatbot de MobileMonkey

WP-Chatbot de MobileMonkey

T’agrada Facebook Messenger? Amb WP-Chatbot podeu afegir fàcilment un widget de xat de Facebook Messenger al vostre lloc. L’estimi o l’odi: més de 1.300 milions de persones utilitzen Facebook Messenger

Llavors, per què WP-Chatbot? En poques paraules, és una manera fantàstica (i fàcil) d’afegir un xat en viu de 24 hores al vostre lloc de WordPress. WP-Chatbot s’integra perfectament amb la vostra pàgina de Facebook de negocis, de manera que podeu crear el vostre seguiment i començar a connectar-vos immediatament amb el vostre públic. I el millor de tot, perquè es basa en Facebook Messenger, podeu rebre un xat amb un client en qualsevol moment. No haureu de dependre de la recollida de números de telèfon o de correu electrònic per contactar-hi amb informació o ofertes noves (tot i que si voleu, això és una cosa que podeu configurar amb un pla premium)..

WP-Chatbot per MobileMonkey Widget

WP-Chatbot també ofereix opcions fàcils per a un color personalitzat del tema i la salutació de benvinguda. També podeu definir l’idioma del xat i ocultar el giny en funció del tipus de publicació personalitzada. Volen més? Podeu actualitzar a Pla premium de MobileMonkey per afegir marca personalitzada, trucades de xat i xat en directe, un chatbot útil, programació de goteig, analítica de xat avançada, publicitat integrada i molt més.

5. Xat en viu de Zendesk

Plugin de WordPress gratuït de Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat és un popular plugin que interactua amb els vostres clients en temps real i els ajuda a realitzar una compra. Cal crear un compte amb Zendesk i enllaçar aquest compte amb el connector. Un cop fet això, s’obre un quadre de missatges a la cantonada inferior dreta de la pantalla. Els visitants poden començar a parlar-vos de seguida i, si no esteu en línia, podeu enviar-vos un correu electrònic. Funciona bé amb tots els navegadors principals i és una forma senzilla d’integrar el xat en viu al vostre lloc.

Plugin de WordPress gratuït de Zendesk Live Chat

El giny és senzill i es pot personalitzar per sincronitzar-se amb la vostra marca. Està optimitzat per a mòbils i està disponible en 40 idiomes. La versió gratuïta només permet un xat simultani alhora i es manté l’historial de xats de 14 dies.

El xat proactiu us permet donar respostes predefinides. Es poden configurar disparadors, de manera que cada visitant s’aconsegueix automàticament. Des del tauler, podeu supervisar tot el trànsit i iniciar un xat quan senti que un visitant necessita ajuda. Podeu fer diverses coses al tauler de control: ajusteu la configuració, actualitzeu l’efecte, dreceres de configuració o prohibiu alguns visitants.

6. Xat en viu de WordPress completat

Xat en viu de WordPress Complet complet de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement de xat en viu de WordPress és un complement premium de codi obert que podeu instal·lar per afegir ràpidament una caixa de xat. Podeu crear els vostres propis operadors, personalitzar la caixa de xat i mantenir els registres de xat. Si voleu, més d’un agent pot respondre a un usuari.

Plugin de xat en viu de WordPress

Quan els operadors estan fora de línia, els visitants poden omplir un formulari de contacte. Es reben notificacions per correu electrònic quan tots els agents estan fora de línia. Voleu utilitzar el connector a qualsevol lloc web? Haureu d’anar amb Live Chat Unlimited.

7. Suport de xat en directe WP

Suport de xat en viu WP Plugin gratuït de WordPress

Per poder mantenir diversos xats simultàniament amb els vostres clients, proveu l’assistència de xats en viu WP. Tant per a usuaris com per a visitants els serà fàcil utilitzar la interfície. Tots els camps d’aquest quadre es poden editar i el mateix quadre es pot arrossegar per tota la pantalla i col·locar-lo on vulgueu. Si el xat en viu està desactivat, es poden emmagatzemar els missatges fora de línia.

Suport de xat en viu WP Configuració gratuïta dels complements de WordPress

Podeu triar entre 6 temes del quadre de xat predefinits i personalitzar plenament l’experiència del xat perquè s’adapti a l’aspecte del vostre lloc web. No hi ha enllaços publicitaris ni Powered By en el quadre de xat. Es pot inserir un quadre de resposta ràpida. Els visitants poden romandre anònims, si el nom i el requeriment de correu electrònic en el moment d’iniciar-se el xat estan desactivats. O podeu limitar l’accés només als usuaris registrats. Les animacions es poden aplicar a la finestra de xat i es poden mantenir els registres de xat. Si heu trobat una adreça IP de valor molest, podeu prohibir-la.

Es pot crear una caixa de xat en directe per aparèixer a la pantalla. Una alerta sonora quan es pot activar o desactivar un nou xat. El complement és compatible amb tots els complements de memòria cau i complements de traducció.

Hi ha moltes extensions de pagament que vénen amb aquest complement que podeu triar si voleu afegir funcionalitat: Iniciar extensió de xat, extensió d’agents múltiples, aplicació per a mòbils i d’escriptori, extensió de servidor de núvols, extensió de xifratge de xat i podeu afegir-los segons calgui.

8. Suport impressionant

Suport impressionant de complement gratuït de WordPress

Awesome Support és un servei d’assistència sòlid basat en WordPress. Està dissenyat per ser totalment compatible amb tots els temes de WordPress, tant gratuïts com premium. Totes les funcions s’activen quan s’instal·la i s’activa el complement, de manera que podeu obrir Help Desk i configurar l’assistència al client en cap moment..

Configuració dels complements gratuïts per a WordPress amb suport excel·lent

Els visitants poden obrir entrades per presentar les seves queixes en el frontend i, per tant, pot fer-ne el seguiment de l’equip d’atenció al client des del backend. Els bitllets antics es poden identificar amb les etiquetes. Es pot sol·licitar als clients que acceptin els Termes i Condicions abans d’obrir un bitllet.

Els correus electrònics s’envien ràpidament a les persones adequades perquè puguin actuar-hi. El xat entre el client i la persona del vostre equip continuarà sent privat. Podeu afegir camps al quadre de xat i donar suport a tants productes com vulgueu.

Si voleu afegir extensions a la vostra instal·lació de xat, Awesome Support ofereix extensions per a la integració de WooCommerce, respostes enllaçades, canalització de correu electrònic (resposta per correu electrònic) i molt més. Aquestes extensions són gratuïtes i premium. Tant les grans organitzacions comercials com les petites empreses poden utilitzar aquest complement per avantatge.

9. Sistema de bitllets sensibles WP Support Plus

Sistema de bitllets sensibles WP Support Plus

El sistema WP Support Plus Responsive Ticket funciona bé per a una empresa, un sistema immobiliari o un servei de taulell de servei, un sistema de contractació de cites, un sistema d’assistència tècnica i altres àrees de suport similars. Pot gestionar de manera eficaç la gestió dels bitllets.

Configuració de WP Support Plus

L’obertura d’un bitllet es pot fer a la portada, mitjançant administrador o fins i tot en nom d’un usuari. Podeu restringir l’enviament de bitllets en frontend a un tipus específic d’usuari, i això serà útil per a llocs amb tecnologia de WooCommerce. Els bitllets es poden classificar, prioritzar, assignar un estat i fins i tot esborrar. Els clients poden enviar entrades, fins i tot a través de Facebook. No es pot habilitar Google CAPTCHA, reCAPTCHA per als formularis de convidat.

S’envia una confirmació per correu electrònic per a cada bitllet, tant per a l’administració com per al visitant que planteja un bitllet. La canalització de correu electrònic és una opció, segons la compatibilitat de l’amfitrió. Les funcions d’Skype s’incorporen i també podeu trucar o xatejar mitjançant Skype. Es poden adjuntar fitxers a entrades, respostes i correus.

Els bitllets es poden assignar als agents (membres de l’equip) i es poden mantenir estadístiques adequades per als agents, de manera que sapigueu com estan els vostres membres. També es pot assignar un rol de supervisió a qualsevol agent per a la gestió de la facturació.

Es pot afegir un botó de suport sensible a qualsevol lloc i també es poden afegir camps personalitzats. S’utilitzen filtres basats en AJAX, per la qual cosa es pot calcular les entrades i el temps de resposta és ràpid. Les funcions de respostes freqüents i les respostes enllaçades poden ajudar a reduir el nombre de entrades que es pugen o el nombre d’entrades que necessiten respostes personalitzades.

L’enviament de bitllets múltiples dels usuaris, la comprovació d’estat de les entrades, la distribució responsiva, la categorització d’agents i els fitxers adjunts ofereixen una avantatge a aquest complement. Si bé el complement és gratuït, algunes de les funcions només estan disponibles en la versió premium. Trobareu que per fer un ús real complet de totes les funcions, haureu d’actualitzar al connector premium.

10. Xat Visual WP Flat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu un complement de xat senzill amb un disseny de material pla que podeu instal·lar i començar a utilitzar de seguida, WP Flat Visual Chat és una opció fantàstica. Aquest bonic complement inclou opcions de personalització del color i una interfície fàcil d’utilitzar que s’integra perfectament amb la vostra instal·lació de WordPress.

WP Flat Visual Chat Plugin de WordPress

Aquest senzill complement us permet proporcionar assistència de xat ajax en temps real als visitants del vostre lloc. Els operadors poden veure en quina pàgina es troba un lector i poden iniciar l’ajuda del xat. El xat visual WP Flat també és compatible amb les respostes enllaçades, notificacions de so de missatges, registre de xats, identificació de la IP del client i l’opció de transferir un xat a un altre operador.

11. Xat en directe de Tidio

Tidio Live Chat Plugin gratuït de WordPress

Tidio Live Chat està dissenyat per a WordPress i s’integra amb ell de forma molt ràpida. És gratuït durant 7 dies i no cal que inicieu la sessió o us registreu per fer-lo servir. Després del període de 7 dies, podeu triar passar a la versió gratuïta o a la versió gratuïta. Amb una classificació de 4,9 estrelles, és un popular plugin que podeu utilitzar per afegir xat en viu al vostre lloc web.

Xat en directe de Tidio

Senzillament fàcil d’instal·lar, podeu fer un seguiment dels vostres visitants i contactar amb qualsevol persona que faci una ullada al vostre lloc web. El quadre de xat apareix immediatament a la instal·lació i es mostra una llista de visitants que actualment es troben al vostre lloc web. Podeu contactar amb qualsevol persona que trieu.

Inclou tres dissenys i podeu triar els colors que voleu que mostri. Els visitants us poden contactar per correu electrònic, si esteu fora de línia. Els principals proveïdors de serveis de correu electrònic s’integren amb aquest complement.

Un giny integrat també admet 140 idiomes, de manera que podeu xerrar amb vostres clients en tants idiomes.

12. Xat d’Uber: xat en directe últim

Uber Chat: connector de WordPress de xat en directe final

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si esteu al mercat d’un complement de xat amb moltes opcions, no busqueu més que Uber Chat. Comercialitzat com el “plugin de WordPress en directe per a xat en directe”, no decebrà.

Plugin de WordPress d'Uber Xat

Disposa de funcions que inclouen suport per a clients de WordPress i Windows, retard de formulari de consulta, assistència de múltiples operadors, configuració i personalització de notificacions d’àudio, historial complet de discussions i enviaments, continuïtat de l’estat de xat a tot el vostre lloc, esquemes de colors precarregats i molt més..

Uber Chat també admet respostes enllaçades per accelerar el temps de resposta de suport, la interfície multilingüe i la compatibilitat WPML, i podeu instal·lar Uber Chat a qualsevol lloc web de WordPress (només cal recordar que cada lloc de la vostra xarxa funcionarà com a lloc web i interfície de xat independents). . L’únic requisit del sistema és que expliqueu el connector en un servidor amb prou potència per al nombre de converses que voleu iniciar al mateix temps (per exemple, probablement no podeu donar suport a 1000 clients si el vostre lloc està allotjat a $ 1 / mes. ).

13. Xat pur: xat gratis

Xat pur: complement de WordPress de xat gratis

Si sou una empresa petita, el xat pur hauria d’interessar-vos. Aquest programari ha estat dissenyat tenint en compte les petites empreses. És senzill i podeu conversar amb diversos clients alhora, organitzant pestanyes a la finestra de xat. Podeu conversar amb altres membres de l’equip i diversos membres de l’equip poden participar en la conversa amb un client.

Xat pur

El quadre de xat es pot personalitzar per canviar el color o el text, o bé per afegir animació o imatges a la vostra marca. Configureu el quadre de xat perquè es publiqui uns segons després que un visitant arribi a la vostra pàgina. Des del tauler de detalls, podeu conèixer més informació sobre el visitant i mantenir una conversa més significativa amb ell. Les respostes enllaunades poden treure el tedi a les respostes rutinàries.

Els visitants poden dirigir-se al departament adequat assignant departaments a ginys. Categoritzar els visitants i permetre’ls diferents nivells d’accés. Això us ajudarà a gestionar el vostre equip. Es pot fer un seguiment del rendiment i la qualificació de cada membre de l’equip, de manera que coneixeu els membres de l’equip amb millor rendiment.

Les aplicacions iOS, Android i Kindle estan disponibles, el que significa que podeu xerrar sense estar limitat a la vostra mesa. Connecta Pure Chat amb més de 500 aplicacions mitjançant Zapier i utilitza immediatament funcions esteses. Fins i tot si no teniu un lloc web, podeu tenir un quadre de xat independent a les pàgines allotjades de Pure Chat.

Pure Chat és un programari gratuït i de pagament. Per a un paquet totalment gratuït, el nombre de xats al mes està restringit a 15, i després haureu d’actualitzar el Pla d’inici, negoci o creixement. Per als quadres de xat sense marques, haureu de triar el pla de creixement que arriba a 99 dòlars al mes, pagat anualment.

14. Xat en temps real de Formilla en temps real

Formilla en temps real en viu, complement de xat de WordPress

El Formilla Live Chat permet la supervisió en temps real dels visitants i t’ofereix de forma gratuïta així com en molts paquets de pagament. Amb la versió gratuïta, podreu instal·lar el xat en un lloc web, celebrar un xat alhora i tenir dret a 30 xats / correus electrònics cada mes. També podeu configurar-lo perquè un xat l’iniciï uns pocs segons després que el visitant vingui al vostre lloc web. Es poden personalitzar els missatges que conviden els visitants a un xat.

Formilla

El contestador automàtic pot accedir i recopilar les dades de contacte quan esteu fora de línia. Si toqueu el teclat, el vostre visitant sabrà que la vostra resposta està en marxa. Es poden configurar alertes d’escriptori o de so per a un xat entrant. Una taula d’ajuda o Bústia d’entrada us ajudarà a filtrar, prioritzar els xats i restringir o prohibir els usuaris. Es poden assignar entrades als xats i prioritzar-se.

Si l’agent està ocupat, el xat es farà cua i l’usuari sempre sabrà la seva posició a la cua. Es mantindran les transcripcions de xat. Es poden personalitzar correus electrònics i es poden exportar dades de correu electrònic. El tauler us donarà una visió general de l’activitat del xat i es poden generar informes a partir de les dades recollides. Es poden programar els temps de xat i es poden arreglar les hores de funcionament.

Els paquets van des d’11,99 dòlars mensuals fins a 16,99 dòlars mensuals. Amb aquests paquets, podeu augmentar el nombre d’agents, llocs web i xats. Podeu xatejar des de dispositius mòbils, tenir dret a actualitzacions, supervisar els visitants en temps real, personalitzar la caixa de xat, utilitzar Grabber d’Atenció, eliminar marca i tenir dret a l’assistència telefònica.

15. Xat de Flyzoo

Plugin de xat de Flyzoo gratuït de WordPress

El xat de Flyzoo no està pensat realment per a negocis, sinó que està dissenyat especialment per a l’ús del xat d’una comunitat. Al tractar-se d’una naturalesa més social, està ben integrat amb la majoria de connectors i xarxes socials. Webinars, llocs de cites, venedors en línia o jugadors, esdeveniments, associacions locals i establiments similars poden fer un bon ús d’aquest complement.

flyzoo

Els usuaris poden trobar i xerrar amb els amics, unir-se a xats de grup i. Els perfils d’usuari es sincronitzen automàticament amb el xat i es poden extreure avatars des de molts altres plugins com Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member i Buddy Press. Els usuaris poden xatejar en més de 20 idiomes i diversos xats privats són possibles.

Els xats estan allotjats en un núvol, de manera que no hi ha cap dibuix als recursos del servidor. Els xats també es poden moderar amb filtres personalitzats per excloure un mal llenguatge, prohibir alguns visitants, bloquejar IP o restringir la durada del xat o la taxa d’enviament de missatges de xat. Les finestres de xat emergents permetran xatejar en finestres del navegador separades. En els llocs web basats en SSL / HTTPS, el xat es pot xifrar. Es manté l’historial de xats i es pot accedir a converses anteriors. Es permeten subdominis i es poden connectar molts llocs al mateix xat.

Podeu provar el xat de Flyzoo de forma gratuïta durant 14 dies i, a petició, es perllongarà durant 14 dies més. Amb la versió professional, es pot fer un seguiment en temps real dels visitants, compartir fitxers, incrustar xats de grup a les pàgines i restringir l’accés en funció dels rols. L’última característica de restringir l’accés és especialment adequada per a diferents nivells de serveis basats en subscripcions.

16. Widget de Chat Live Live Casengo

Widget de xat en viu de Casengo Plugin gratuït de WordPress

El suport de xat en viu de Casengo és un complement de disseny xat en directe molt ben dissenyat i fàcil d’utilitzar. Heu d’inscriure-vos a un compte amb Casengo i podreu configurar la finestra de xat al vostre lloc web en pocs minuts. Podeu respondre als visitants mitjançant xat en directe o correu electrònic. Els quadres de xat es poden personalitzar.

El complement racionalitza tots els missatges de xat entrants des de WhatsApp, xat en directe o correu electrònic a una safata d’entrada, de manera que mai perdreu el seguiment d’un sol missatge. Tot l’equip té una visió clara del trànsit de xat i es garanteix la coordinació. Es conserva tot l’historial de xats amb els clients, de manera que els membres de l’equip poden respondre millor.

Hi ha una base útil que els membres de l’equip poden cercar per respondre als clients. Els membres de l’equip també poden reenviar la consulta a qualsevol persona fora del grup de xat o poden sol·licitar l’ajuda d’altres del grup..

Com que el connector pot funcionar molt bé en dispositius portàtils, podeu estar al capdamunt de qualsevol consulta del client tot el temps. Combinat amb la integració de Facebook i Twitter, és possible xerrar en moviment. Des del mateix lloc web es poden gestionar múltiples bústies i diverses marques.

Amb el compte gratuït, el nombre d’usuaris, xats i converses és limitat. Hi ha 2 plans de pagament: Premium i Enterprise, amb tot el conjunt de funcions només disponibles al Pla Enterprise (i funcions personalitzades disponibles en plans Elite a mida).

17. Collect.chat Chatbot conversacional

Collect.chat Chatbot

Collect.chat és el creador de xat de xat més senzill del món. Podeu crear bots de xat per al vostre lloc WordPress en qüestió de minuts mitjançant les plantilles arrossegar i deixar anar. Ara podeu convertir els vostres visitants en clients, fer créixer llistes de correu electrònic i programar cites amb aquests bots de xat automatitzats. Tenen una capacitat de recopilació 24 × 7 i permeten recopilar dades a la perfecció proporcionant una experiència deliciosa per als visitants del vostre lloc web.

Augmentar la participació del client al lloc web és la clau de l’èxit de tots els negocis. Tradicionalment, els llocs web es basaven en formes estàtiques per a aquest propòsit. Però han demostrat ser un gran molest.

Per tant, crear una experiència de client perfecta és vital per a les compres en línia. El motiu principal per l’èxit d’una marca al món real és l’afecció emocional que deixen als seus clients. La millor manera de replicar la mateixa persona al món en línia és mitjançant converses interactives. Parleu amb els vostres clients tal com ho faríeu en una botiga de venda al detall.

Els bots de xat de Collect.chat poden adoptar tres formes:

 • Formulari de llançament: el xat de xat apareixerà al lloc web a la part inferior
 • Formulari incrustable: el chatbot es pot incrustar a qualsevol lloc del lloc web. Així, qualsevol secció del lloc web es pot convertir en conversa.
 • Formulari compartit: el chatbot es pot compartir mitjançant URL. Es pot utilitzar per realitzar enquestes.

Collect.chat us permet fer això. I el millor és que les converses estan completament automatitzades. Tot el que heu de fer és escriure la conversa que voleu mantenir amb el client i desplegar-los al vostre lloc. Utilitzeu-los per obtenir comentaris, comentaris, informació de contacte de clients potencials i molt més. El més important és que teniu l’oportunitat d’establir una connexió emocional amb els vostres clients en línia.

Concloure…

Xat en viu és una eina útil per impulsar el servei al client per diverses entrades. Els complements aquí comentats s’ajustaran prou bé a la necessitat de qualsevol organització. Tots els complements són molt populars i tenen una alta qualificació al dipòsit de WordPress, de manera que realment hauríeu d’iniciar una conversa i veure com afecta la vostra empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map