Millors complements i serveis de podcast per a WordPress

Millors podcasts i solucions per a WordPress

Ho escolteu al vostre dia a dia per treballar. De camí cap al gimnàs. Fins i tot es pot escoltar quan camina el gos. Segur, de vegades (o bé, la majoria de les vegades) és de Taylor Swift Benvingut a Nova York o Oasis ” Wonderwall, però, de vegades, solem escoltar fragments de contingut d’àudio que s’entreguen per Internet. Aquest amic meu, és el que anomenem a podcast. Però, sabíeu que hi ha plugins de podcast útils que podeu utilitzar per allotjar àudio al vostre lloc?


Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Què heu de saber sobre el podcasting

Abans havíem cobert alguns dels nostres podcasts preferits de WordPress, però avui em permeto compartir algunes estadístiques interessants del sector del podcasting.

1. Hi ha un públic famolenc.

Segons un estudi realitzat per Edison Research, el 21% dels joves nord-americans han escoltat un podcast el mes passat.

Font: Edison Research – “Estat dels mitjans de comunicació de notícies 2016”

Per proporcionar un context del que representa el 21% de tot el país, el 13% dels EUA escolta Spotify mensualment i el 21% del país utilitza Twitter. En poques paraules:

El mateix nombre d’americans escolten podcasts i utilitzen Twitter.

2. Hi ha un creixement provat.

I el nombre va augmentant cada any més. Per exemple, el nombre de ciutadans nord-americans majors de 12 anys que escolten un podcase han augmentat un 133% en l’última dècada, és a dir, entre el 2008 i el 2016. I, entre el 2015 i el 2016, la indústria del podcasting ha crescut un 23%..

El nombre d’oients de podcast als Estats Units va augmentar un 133% en l’última dècada.

PS: En cas que us preguntéssiu on obteníem els números, varem fer una simple matemàtica sobre les dades compartides al gràfic d’Edison Research!

3. El consum és fàcil.

Recordeu com solíem xerrar en un equip d’escriptori? No? Els nens dels 90 ho fan!

Internet té una casa nova i és a la butxaca. De la mateixa manera que les cerques per a mòbils van sobrepassar l’escriptori a Google, la indústria del podcasting va observar una tendència similar. El 2014, la majoria de podcasts es van consumir en un ordinador de sobretaula. Avui, el 64% dels podcasts se senten en un telèfon intel·ligent o una tauleta. (Per tant, la estranya introducció d’aquest article!)

Allò que fa que el podcasting sigui fantàstic

Ara que coneixem algunes d’aquestes estadístiques, permeteu-me dir-vos per què el podcasting és el xicot nou del bloc.

És un gran mitjà de comunicació. Per què? Perquè estalvia temps!

Diria que el benefici número 1 del podcasting és que estalvia un tot el nostre temps. Posem-ho bé, som gent ocupada. Els podcasts serveixen per a consumidors d’informació ràpida que vulguin opinar sobre les tendències i seguir les seves persones preferides, continuades.

No heu de llegir!

No m’equivoquin, però per a alguns (* aixeca la mà *) la lectura requereix esforços. Si em deies que hi ha una manera de consumir la mateixa informació no haver de llegir, m’hauria encantat. I això és exactament el que fa el podcasting. Heck, fins i tot vaig llegir transcripcions d’àudio de resums de llibres!

Consum de mitjans sense esforç.

Podeu escoltar un podcast a la vostra feina de viatge, o de camí al gimnàs. Hi ha tones d’aplicacions de podcasts sorprenents per a Android i iOS que descarreguen automàticament els podcasts subscrits a través de WiFi. Alguns també us ofereixen excel·lents descobriments de podcast i en funció dels vostres interessos.

És un gran mitjà per contactar amb la gent.

Per als creadors de contingut vocals i que volen arribar a la seva audiència més enllà del text que es mostra a la pantalla, el podcast és un excel · lent canal. El podcasting no sempre significa àudio. També podeu fer vídeo, però la majoria preferim estalviar l’espai i les dades mòbils del telèfon.

Tothom ho fa.

I, finalment, tothom (i vull dir realment tothom) des dels autors més venuts, fins a bloggers amb ingressos de sis xifres, ponents principals, venedors influents i editors digitals – ha augmentat el seu joc de podcasts.

Han invertit molt temps, esforç i diners en crear, publicar i comercialitzar podcasts a la seva audiència. El que segueix és una tona de subscriptors lleials, que finalment es transformen en venedors de boca a boca i evangelistes de primer nivell per als vostres productes.

Per tant, si el 2018 és un any en què heu decidit adoptar podcasts, kudos. Serà un viatge difícil però gratificant. Com que les potències de WordPress s’acosten al 30% dels llocs web d’Internet, és poc important que la vostra configuració de podcasts es tingui connectada al vostre lloc de WordPress. No només promourà el contingut de la vostra audiència, sinó que també augmentarà els rànquings dels motors de cerca.

Tenint en compte això, els següents serveis i plugins de podcasting per a WordPress. Amb l’ajut d’un d’aquests complements o serveis de podcast (i amb molta feina), podreu configurar el vostre propi canal de podcast directament des del vostre lloc de WordPress.

Com començar amb el podcasting a WordPress

Com ho veig, hi ha dues maneres principals de començar: eines gratuïtes i solucions premium. Per a aquells que només comencen amb podcasts (més endavant tindrem un contingut excel·lent “per començar”), us recomanaria que utilitzeu les eines gratuïtes. Un cop obtingut el bloqueig, podeu passar a una solució de pagament.

Per a aquells que coneguin el negoci de podcasting i vulguin iniciar-se en el seu propi viatge, les solucions de pagament seria un bon començament. Abans de passar als llistats i serveis, connectem els objectius.

Objectiu # 1: Allotjament del contingut del podcast

El primer objectiu és fer-ho amfitrió els fitxers podcast (majoritàriament àudio). Això requereix emmagatzematge i consumeix ample de banda, entre altres recursos del servidor. Podeu allotjar els vostres fitxers de podcast al mateix servidor on s’allotja WordPress. Aquí, els fitxers d’àudio es poden carregar a través del fitxer de càrrega predefinit de WordPress. Aquesta opció és compatible amb molts plugins gratuïts (com veureu a continuació). També podeu allotjar els vostres fitxers podcast en una solució d’emmagatzematge en línia com ara Amazon S3.

Tingueu en compte que no podeu utilitzar solucions d’emmagatzematge gratuït com Dropbox o Google Drive, ja que normalment requereixen molta autenticació abans de descarregar un fitxer. Amazon S3, d’altra banda, us permet accedir directament als fitxers, un cop hàgiu configurat el buc d’emmagatzematge.

Objectiu # 2: Reproductor Podcast

Necessitem un podcast jugador que mostrarà els nostres podcasts en una interfície elegant i faria el seguiment del nombre de vegades que els fitxers han estat reproduïts o descarregats.

Les solucions són senzilles:

 • Solucions de hosting de podcasts premium per a WordPress, tingueu cura d’allotjar i mostrar els podcasts al vostre lloc de WordPress. Vostè paga una quota mensual (o anual) pel servei i no es consumeixen recursos del servidor al final.
 • Complements gratuïts de podcasting Per a WordPress, només heu de mostrar (i fins i tot fer un seguiment) de les vostres pistes d’àudio podcast en un reproductor elegant del vostre lloc de WordPress. La vostra responsabilitat és allotjar els fitxers d’àudio del podcast.
 • Complements de podcasts premium Per a WordPress, són essencialment versions riques en funció dels complements gratuïts que mostren els vostres fitxers d’àudio podcast des de diverses fonts. Un cop més, és la vostra responsabilitat l’allotjament dels fitxers d’àudio.

A continuació, es mostra una combinació dels complements del podcast i d’altres opcions que heu d’acollir al vostre propi espectacle. Hem cobert una sèrie de punts de preu amb diverses funcions per incloure les que creiem que són les millors opcions per allotjar el vostre podcast amb WordPress..

1. El format d’àudio de WordPress i el codi de drecera de llista de reproducció

Format d'àudio de WordPress predeterminat i codi de drecera

De manera predeterminada, WordPress admet fitxers i llistes de reproducció d’àudio. Tècnicament no és necessari tenir cap complement o servei addicional per allotjar el vostre propi podcast. Tot el que heu de fer és pujar els vostres fitxers d’àudio (mp3, ogg, wma, m4a, wav) a la vostra mediateca.

Per afegir els vostres podcasts al vostre lloc, utilitzeu el botó “Afegeix suports” quan creeu una publicació o codi curt d’àudio per inserir podcasts individuals en una publicació:

[àudio mp3 = "source.mp3" ogg = "source.ogg" wav = "source.wav"]

O bé utilitzeu el botó codi curt de la llista de reproducció per afegir una llista de tots els vostres fitxers d’àudio podcast:

[llista de reproducció]

Només heu de saber que aquests comptaran amb l’estil predeterminat (amb reproductors predeterminats o foscos), que és força bàsic, tret que el tema de WordPress inclogui opcions personalitzades (com ara temes de WordPress de música de nínxol).

Preu: Gratuït: aquesta és una funció de WordPress predeterminada i hauria de funcionar amb qualsevol tema.

2. Podcasts Buzzsprout

Podcasts Buzzsprout

Buzzsprout us ofereix una plataforma de podcasts senzilla on podeu pujar, organitzar i promocionar els vostres podcasts a través de plataformes de podcast (com iTunes), xarxes socials o al vostre lloc de WordPress. Us ofereix estadístiques detallades dels vostres episodis de podcast, com ara el nombre de reproduccions, la durada mitjana reproduïda i la informació demogràfica dels vostres oients..

El Podcasts Buzzsprout El complement de WordPress reprodueix el vostre contingut de podcast en un reproductor d’àudio HTML5. El connector recupera els darrers episodis i els mostra en una llista de reproducció. Simplement utilitzeu el codi curt per mostrar el contingut del podcast a qualsevol publicació o pàgina.

Preu: El pla gratuït permet pujar 2 hores de contingut al mes i els fitxers estan allotjats durant 90 dies. Els plans comencen a partir de 12 dòlars / mes, cosa que permet carregar fins a 3 hores de contingut cada mes, amb 250 GB de transferència.

3. PowerPress Podcasting per Blubrry

Plugin de podcast de PowerPress de Blubrry

Blubrry ofereix dos serveis: un és un complement gratuït i l’altre, un servei d’allotjament. El complement Blubrry PowerPress WordPress té funcions exclusives, com ara mostrar un botó de subscripció, reproductor HTML5 integrat i una taxonomia personalitzada dedicada al podcast. També hi ha un codi curt per mostrar tots els episodis del vostre podcast en una pàgina o publicació.

A part d’acollir fitxers de podcast, Blubrry ofereix funcions addicionals com podcast SEO, que bàsicament us permet afegir múltiples descripcions per a cada episodi (o pista) per millorar la descoberta del vostre canal a iTunes i Google Play Music. A més, podeu importar contingut de podcast des de SoundCloud, Libsyn, Podbean, Squarespace o un altre canal RSS de podcast..

Preu: Els plans comencen a partir de 12 dòlars per mes per emmagatzemar 100 MB per mes. Curiosament, si us subscriviu al servei durant 3 mesos, obtindreu un emmagatzematge total de 300 MB. Tots els plans tenen una amplada de banda il·limitada. I si voleu una mica d’ajuda per començar, podeu consultar la nostra guia d’inici ràpid de PowerPress.

4. Podcasting seriosament senzill

Podcasting seriosament senzill

El podcasting senzillament senzill és una solució tot-en-una per a les vostres necessitats de podcasting de WordPress. L’únic que us ha de preocupar és allotjar els vostres fitxers, que per començar, es poden emmagatzemar al vostre servidor de WordPress com a fitxers multimèdia.

Els fitxers podcast es reprodueixen amb el reproductor de WordPress predeterminat. El connector té moltes funcions útils, com ara:

 • Podcast tipus de publicació i Sèrie taxonomia per a la gestió dels vostres fitxers podcast
 • Possibilitat d’acollir diversos podcasts d’un mateix lloc mitjançant categories diferents. (Cada podcast té el seu propi enllaç RSS exclusiu)
 • Opcions altament personalitzables que faciliten la vostra enviació a directoris com iTunes, Google Play i Stitcher.
 • Tones de complements excel·lents com ara la integració de Podtrac per millorar la funcionalitat.

El podcasting senzillament senzill també admet podcasts d’àudio i de vídeo, i inclou un complement de estadístiques gratuïtes per mostrar contingut essencial des del vostre podcast.

Preu: El podcasting senzillament senzill està disponible de forma gratuïta, tot i que podeu actualitzar l’emmagatzematge il·limitat, la importació amb un clic, les estadístiques i molt més..

5. Reproductor d’àudio WavePlayer

Reproductor d'àudio WavePlayer

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amfitrió el seu propi podcast amb WordPress i l’intuïble plugin WavePlayer. De manera predeterminada, només podeu pujar fitxers d’àudio a WordPress, ja que no és fàcil crear una llista de reproducció i mostrar-la d’una manera atractiva. En canvi, amb WavePlayer podeu crear una llista de reproducció dissenyada que respongui, sigui moderna i integrada amb el Media Manager i fins i tot amb WooCommerce.

Amb aquest complement podeu:

 • Creeu una llista de reproducció personalitzable i sensible
 • Mostra les formes d’ona del fitxer d’àudio durant la reproducció
 • Trieu entre 4 opcions de mida per adaptar-se a la vostra pàgina
 • Afegiu fàcilment pistes / podcasts amb el Gestor de suports de WordPress
 • Vendre pistes premium amb WooCommerce

Preu: WavePlayer té un preu de 26 dòlars per a una llicència de lloc única, que inclou 6 mesos de suport i actualitzacions.

6. Publicació Podlove Podcast

Podlove Podcast Editor

Podlove Podcast Publisher és un altre excel·lent complement gratuït de podcast per a WordPress amb suport per a analítiques avançades.

Podeu crear noves entrades de podcast a la categoria “Episodis”. Podlove millora una mica més per afegir un motor de plantilla personalitzable que serveix per personalitzar el reproductor perquè coincideixi amb el vostre tema. El connector inclou també un reproductor web i podeu gestionar i presentar tots els col·laboradors del podcast amb facilitat.

Quant a les analítiques, podeu fer un seguiment de:

 • Fa el seguiment del número de descàrregues
 • Els clients de Podcast solien escoltar el vostre contingut
 • Dies populars de la setmana
 • Font de descàrrega

Un altre USP del complement és el botó de subscripció d’un clic que, quan es fa clic, llança directament el reproductor de podcast per defecte del client. Aquí teniu les bones notícies: al començament d’aquesta publicació vam veure que el 64% del contingut dels podcasts es consumeix des del mòbil. Per tant, amb una pàgina web ben dissenyada i un CTA clar “Subscriure”, podeu augmentar constantment la base d’oients del vostre podcast..

Preu: Podlove és un complement completament gratuït.

7. Reproductor de podcast intel·ligent

Smart Podcast Player

Smart Podcast Player, creat per un emprenedor i podcast de línia en línia, Smart Podcast Player és un reproductor de podcast basat en la web elegantment dissenyat per oferir el millor experiència d’escolta del podcast als vostres oients.

El reproductor web es pot inserir en una publicació / pàgina amb l’ajuda d’un codi curt. El reproductor és molt personalitzable, incloent temes clars o foscos i colors personalitzats. Els oients poden controlar la velocitat de reproducció, desplaçar-se mitjançant timestamps, ordenar llistes de reproducció i descarregar fitxers individuals del reproductor web.

Preu: La llicència d’un lloc de Smart Podcast Player té un cost de 8 dòlars mensuals facturats anualment o 12 dòlars mensuals amb facturació mensual i inclou actualitzacions automàtiques.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

SimplePodcastPress és un reproductor de podcast premium per a WordPress que ofereix una sèrie de funcions útils com ara els timestamps i les llistes de reproducció de podcasts..

A més d’un reproductor personalitzable, el connector inclou botons de subscripció, caixes d’activació de correu electrònic, transcripcions de podcasts, editors automàtics, escurçadors d’URL automàtics i fragments de Tweet. Podeu afegir totes aquestes opcions a la pàgina del vostre podcast per augmentar la base de subscriptors i el nombre de baixades.

Preu: La llicència de lloc únic costa 67 dòlars i inclou un any de suport i actualitzacions.

9. Allotjament al podcast de Libsyn

Libsyn Podcast Hosting

Libsyn és una coneguda solució d’allotjament de podcasts dissenyada per greu editorials digitals. Tot ho fa des d’unes eines senzilles com ara un reproductor HTML5, fonts RSS, fins a una solució “personalitzada per a la vostra podcast” perfecta..

Preu: Els plans bàsics comencen a partir de 5 dòlars amb 50MB d’emmagatzematge mensual. Recomanem a Libsyn a persones que busquen una solució dedicada d’allotjament de podcasts.

10. WordPress.com (Plans Premium)

WordPress.com (Plans Premium)

Sorprès? També vaig ser quan vaig saber que hi ha WordPress.com suport integrat per a podcasts. Primerament, creeu una categoria anomenada “Podcasts” o similar, pengeu els fitxers d’àudio en una publicació nova, l’assigneu a la categoria de podcasts i us convé anar. El podcast estarà disponible com a font RSS del Podcasts categoria.

A més, podeu enviar el vostre podcast a iTunes amb la mateixa URL de feed de categoria. En el nostre exemple, la categoria seria Podcasts. Abans de fer això, hauríeu de configurar la informació del canal a la configuració de suports, configurar l’obra per millorar les vostres possibilitats de ser descoberts a la botiga iTunes.

Preu: La funció de podcasting està disponible als plans de pagament personal o superior de WordPress.com. Comença en 4 dòlars / mes (facturada anualment) i inclou 6 GB d’emmagatzematge amb ample de banda il·limitat.

Nota: A diferència del que teniu la instal·lació de WordPress, no podeu instal·lar plugins de WordPress quan el vostre lloc estigui allotjat a WordPress.com. Si comenceu amb WordPress, us recomanem que utilitzeu la vostra pròpia configuració de WordPress.

Recobriment dels millors podcasts i solucions

Sabeu quin és el número més important que determinaria l’èxit del vostre podcast? No crea contingut per a petons, no és un lloc web ben dissenyat ni entrevista influents al vostre domini. El factor més important és compromís.

Si voleu guanyar diners ràpidament amb els podcasts, torneu-ho a pensar. El podcasting consisteix en connectar i involucrar el vostre públic pel vostre compte veu, més que les paraules. Si realment us preocupa escoltar la vostra veu, el podcasting pot ser un canal molt rellevant per a vosaltres. Esteu preparats per començar? Consulteu-ho Article sobre Lifehacker per obtenir una guia ràpida sobre com començar amb el podcast.

Ets podcaster? Esteu buscant per començar? Què és el que voleu aconseguir mitjançant el podcasting? Ens hem perdut algun dels vostres plugins o serveis de podcast favorits? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map