Millors complements de WordPress per a blocs de múltiples autors

És difícil dur a terme un lloc web. Només hi ha 24 hores al dia i les tasques es poden apilar ràpidament; escriure el vostre contingut, comercialitzar-lo, promocionar-lo a través de les xarxes socials, i respondre a qualsevol consulta és esgotador, sense oblidar-nos de temps.


La majoria d’èxit de les persones s’adonen ràpidament que només poden fer-ho tant i elles mateixes, i una empresa d’un sol home només pot arribar tan lluny. En algun moment, té sentit que el propietari de l’empresa delegui alguna responsabilitat: permet especialitzar els treballadors i garantir que totes les tasques es facin a temps. Un gran equip, altament qualificat, és capaç d’expandir un lloc web que un blogger que treballa en solitari.

Per als bloggers, contingut és el teu negoci. Com més contingut de màxima qualitat publiqueu, més popular arribeu a ser, més trànsit atraureu i més ràpidament creixerà el vostre negoci. Com que el vostre lloc web comença a generar ingressos, té sentit que comenceu a contractar escriptors per produir contingut en nom vostre, no és estrany que la majoria de llocs web més grans tinguin diversos autors contribuint, inclòs aquí a WP Explorer..

Tot i això, si bé els avantatges de treballar amb escriptors són clars, no hi ha problemes. Tindreu problemes addicionals de comunicació i col·laboració, necessiteu una solució per revisar i editar els treballs de l’autor per assegurar-vos que la qualitat sigui constantment elevada i heu d’assegurar-vos que els vostres autors obtinguin el crèdit que mereixen per a cada peça..

Per resoldre aquests problemes, s’han desenvolupat diversos complements de WordPress que us ajuden a gestionar eficaçment el vostre bloc multi-autors. Avui vull presentar-vos a sis dels millors.

Bon escriptor verifica el complement de WordPress gratuït

Si acostumeu a fer tot el vostre lloc web per si mateix, el fet de lliurar-vos la responsabilitat de la producció de contingut pot resultar nerviós, al cap i a la fi, de quina manera algú podrà igualar els vostres estàndards impecablement alts.?

El Complement de bona verificació per a escriptors és una gran solució a aquest problema. Podeu afegir fins a deu “consells” per seguir els autors, que es mostren en un metabolisme a sota de cada publicació. Els autors poden utilitzar-ho com a llista de verificació per assegurar-se que implementen els vostres suggeriments. El complement pot duplicar-se també com a guia d’estil: la vostra llista de comprovació pot incloure consells per a l’optimització de SEO o formatejar les millors pràctiques..

Editor de rols d’usuari Plugin de WordPress gratuït

Editor de rols d’usuari

WordPress us permet assignar cinc “rols” diferents als usuaris, inclosos l’administrador, l’editor i l’autor. Cada rol ve amb el seu propi conjunt d’accions que els usuaris d’aquest grup poden dur a terme, que també es coneixen com a permisos. Un administrador pot fer qualsevol cosa que els agradi, però els autors s’enfronten a més restriccions, per exemple, no desitgeu que un autor nociós publiqui contingut que un administrador no hagi aprovat ni tingui accés a la configuració del tema. La majoria de les restriccions d’usuaris són lògiques, però de vegades voldreu donar permís a un grup d’usuaris per realitzar una acció específica que, de manera predeterminada, WordPress no permet..

El Complement Editor de rols d’usuari et proporciona un control complet sobre les accions que pot realitzar cada grup d’usuaris. Hi ha una llista de funcions bàsiques que podeu triar (com ara penjar suports, afegir plugins i publicar publicacions) i també podeu configurar les vostres accions personalitzades. El complement també us permet afegir rols d’usuari personalitzats, ja que els cinc rols predeterminats d’usuari podrien ser insuficients per segregar completament els usuaris.

Edita el plugin de WordPress gratuït de Flow

Edita el flux

Edita el flux és un fantàstic complement per gestionar el flux de treball editorial. És particularment útil si teniu una plantilla formada per més que autors, per exemple, si també treballeu amb un editor. El complement inclou un calendari visual per programar les publicacions, però també us permet afegir una sèrie de personalitzats estats a un article. Això facilita la col·laboració de la vostra plantilla: per exemple, després d’un primer esborrany, un autor podria canviar l’estat dels articles “Edita les necessitats” perquè un editor pugui agafar la feina ràpidament.

A més, el complement Edit Flow també facilita una millor comunicació entre el vostre equip. A sota de l’editor de text, els editors i els autors poden deixar-se comentaris privats. També es notificarà als usuaris rellevants un canvi d’estat o un comentari sobre un dels seus articles.

Llista d’Avatar Autor Plugin gratuït de WordPress

Llista d'avatars d'autors

Si voleu atraure els millors autors a treballar al vostre lloc web, haureu de donar-los el crèdit adequat per a la vostra feina. Una forma de fer-ho és incloure una llista d’avatar d’autors a la barra lateral: també és útil per als visitants, que poden trobar publicacions ràpides dels seus autors preferits..

El Llista d’Avatar d’Autor és un excel·lent complement per a aquest propòsit. Podeu afegir una llista d’avatar a una barra lateral mitjançant un widget dedicat, o bé podeu utilitzar un codi curt senzill per afegir-lo en qualsevol lloc d’una publicació o pàgina específica. Us dóna un control complet sobre com es mostren els avatars del vostre autor, ja que us permet seleccionar entre diverses opcions de personalització. Per començar, podeu seleccionar el títol de l’àrea (només quan feu servir el giny), escolliu el nombre d’avatars d’autor a mostrar i la mida de la imatge en miniatura. També teniu l’opció de mostrar una biografia breu d’autor al costat de l’avatar, a més de seleccionar la manera d’ordenar els avatars, també podeu anar amb un ordre aleatori. Quan un visitant fa clic a una de les imatges del vostre autor, es dirigirà directament als articles escrits per aquesta persona.

Fancier Author Box de Themato Soup Plugin gratuït de WordPress

Caixa d'autor més gran

En un bloc amb diversos autors, les publicacions escrites per alguns autors ressonaran més que d’altres amb audiència específica. Si voleu que aquests visitants romanguin al vostre lloc durant més temps, haureu de ser molt fàcil trobar articles dels seus autors preferits. Fancier Author Box de Themato Soup et permet crear un fitxa secció de bio d’autor, amb una pestanya dedicada a les publicacions més recents d’un autor.

Els vostres autors també els encantarà el connector, ja que us permetrà crear una caixa de bio amb un gran aspecte d’autor, garantida per obtenir més atenció. Podeu personalitzar el color de la vora, el fons i les pestanyes, per assegurar-vos que s’ajusten a l’estil del vostre lloc web. També podeu enllaçar la caixa bio de l’autor als canals socials on estan actius mostrant una icona de color per a qualsevol de les deu xarxes socials que suporta el connector..

Co-Author Plus Plugin gratuït de WordPress

Coautors Plus

De manera predeterminada, WordPress us permet acreditar només un autor per a cada publicació, i això vol dir que només un quadre bio. Amb la preferència del públic actual per als continguts de format llarg, no és rar que dos, o fins i tot tres, treballin autors en col·laboració amb un article. El Complement Co-Author Plus li permet donar el crèdit degut a tot Els vostres autors treballadors us permeten inserir diverses línies secundàries per sota d’un article específic. Els coautors poden després editar qualsevol dels seus articles.

Co-Author Plus és un complement útil per a qualsevol persona que desitgi acceptar publicacions puntuals de col·laboradors. WordPress requereix que l’usuari tingui el seu propi compte d’usuari per ser acreditat per escriure un article, massa esforç perquè l’autor aporti només una publicació. Tanmateix, Co-Author Plus us permet afegir línies secundàries als autors sense un compte de WordPress al vostre lloc; tot el que heu de fer és crear un perfil de convidat i és bo anar.

Pensaments finals

Per descomptat, hi ha molts més plugins per triar, però els complements presentats avui són solucions per a sis problemes diferents i únics que podeu tenir..

Mitjançant la instal·lació d’aquests complements, podeu superar la majoria dels problemes associats a l’execució d’un bloc de diversos autors. Mitjançant la gestió eficaç de la vostra força de treball, podeu fer ús de la mà d’obra addicional que teniu a la vostra disposició, la qual cosa, al seu torn, permetrà que el vostre blog creixi a un ritme molt més ràpid..

Podeu recomanar més plugins per als propietaris de blocs multi-autors? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map