Millors complements de WordPress de LMS per a la creació de cursos 2020

Millors complements de WordPress de LMS per a la creació de cursos

Internet és un lloc ideal per desenvolupar habilitats i coneixements. Des de la taula d’estudi a casa vostra, podeu explorar Internet per cursos, inscriure-s’hi, treballar a través de les lliçons i afegir un certificat de finalització al vostre currículum (com aquests cursos de WordPress impressionants per a principiants). I hi ha tones de complements i opcions de WordPress de LMS fàcils per convertir el vostre lloc web en un sistema complet de gestió d’aprenentatge.


En poques paraules, moltes persones estan més que disposades a pagar diners per un curs en línia en el tema que hagin triat. Per respondre a aquesta demanda, diverses institucions i individus els hi adrecen a través dels seus llocs web educatius. Aquests llocs web comprometen serveis de final a extrem, des de la creació de contingut del curs i la matrícula dels estudiants, fins a la realització d’exàmens i la concessió de certificats de finalització del curs..

I per satisfer el disseny i les necessitats funcionals d’aquests llocs web, hi ha disponibles temes i plugins de qualitat que s’ajusten a la plataforma educativa en línia..

Podeu treballar sobre la creació d’un sistema de gestió d’aprenentatge (LMS) basat en WordPress de diverses maneres: podeu posar a prova les vostres habilitats de codificació en una instal·lació autònoma de WordPress o podeu adoptar un dels molts temes premium preparats per ajudar-vos a sortir. . Si només voleu oferir cursos, afegiu un complement que restringeixi l’accés dels usuaris al contingut.

A més, hi ha complements especialitzats en WordPress de LMS dissenyats per gestionar totes les funcions especials que requereixen els llocs web que ofereixen cursos en línia. Us ajuden a gestionar els cursos, a promocionar-los i a guanyar diners amb taxes i anuncis. Sense esperar més, a continuació, es mostren algunes de les primeres opcions de la línia que creiem que són alguns dels millors plugins de WordPress LMS del mercat.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

1. Plugin de WordPress gratuït de MasterStudy LMS

Plugin de WordPress gratuït de MasterStudy LMS

MasterStudy és un curs en línia complet i un complement de WordPress LMS. Aquest plugin fàcil d’utilitzar fa que la gestió del curs sigui brisa gràcies al suport integrat per a vídeos, proves, membres abonats, puntuacions, llistes de desitjos i molt més..

A l’hora de construir un curs d’instructors, hi ha moltes opcions per crear un currículum (amb lliçons i certificat de finalització del curs), afegint preguntes freqüents i informació bàsica del curs (durada, conferències, hores de vídeo, nivell d’usuari, etc.). El tauler de missatges MasterStudy inclòs és una bona manera de comunicar-se entre professors i estudiants. Les funcions avançades de preguntes de preguntes i preguntes en temps real faciliten als estudiants aixecar una mà “digital”, així com als instructors del curs per afegir proves cronometrades. A més, la integració de PayPal i Stripe fa que la monetització del curs sigui brisa.

El millor de tot, mentre que MasterStudy hauria de treballar amb els temes més populars de WordPress, hi ha un tema WordPress MasterStudy Education i LMS dissenyat específicament per funcionar amb aquest potent complement del curs. El tema inclou una pell clara i fosca, opcions per a cursos fora de línia, diversos estils de tipus de lliçó, pàgines de perfil d’usuari, creador de pàgines arrossegar i deixar anar, suport de traducció i molt més. Així, si teniu en compte el complement gratuït de WordPress MasterStudy LMS, sens dubte també feu una ullada al tema.

2. Tutor complet LMS per a WordPress

Solució completa de LMS per a tutor

El Tutor LMS és un complement freemium ple de funcions per als vostres cursos en línia. Per començar, podeu crear cursos il·limitats complets amb el creador de cursos fàcil d’utilitzar. Utilitzeu el creador d’arrossegar i deixar anar per afegir lliçons, ordenar contingut del curs, materials, establir una durada, afegir un nivell de dificultat, etc. El complement també ofereix Blocs de Gutenberg, suport de vídeo (natius, Youtube i Vimeo), anuncis, valoracions i ressenyes del curs i nombre il·limitat d’instructors. Així, és fàcil oferir cursos de diferents experts. Hi ha fins i tot estudiant de prova d’un creador de proves coneixement al llarg del curs!

A més, Tutor inclou taulers de taula d’estudiants frontend, perfils i panells de professors, opcions d’estil integrades, widget de curs personalitzat i compatibilitat amb WooCommerce & EDD. I tot això només està en la versió gratuïta. Podeu actualitzar a Tutor LMS Pro planifiqueu la configuració avançada del test (concordança, coincidència d’imatges o respostes, comanda, resposta breu), un creador de cursos frontend, requisits previs del curs, enviaments de tasques, classificació, informes i plantilles de certificats de curs. Pro també afegeix un sistema útil de notificació per correu electrònic i un goteig de contingut per fer un seguiment amb els estudiants, així com una assistència per a les subscripcions a WooCommerce i per a membres membres pagats Pro (però aquestes són només les funcions en el moment d’escriure. full de ruta per veure què passa) I si necessiteu ajuda, Pro també inclou un any d’actualització, assistència prioritària i fins i tot un servei d’instal·lació.

3. Creador de cursos WordPress de WP Courseware Arrossegueu i deixeu anar

WP Courseware Drag & Drop Creador de cursos de WordPress

WP Courseware utilitza la funció d’arrossegar i deixar anar per ajudar-vos a crear i organitzar cursos en un format que sigui familiar per a estudiants i instructors. També és fàcil crear lliçons o unitats: simplement crear publicacions o pàgines a WordPress de la manera que normalment les feu i les publiqueu. Si voleu, organitzeu les lliçons en mòduls i cursos i arrodoneu-los amb diversos formats de prova que posin a prova la comprensió de les lliçons. No només això, fins i tot podeu publicar el temps per la publicació de contingut per data o interval, mitjançant la funció d’alimentació per degoteig. Feu-los saber als estudiants com han sortit amb un llibre.

Utilitzeu plantilles de correu electrònic personalitzables per transmetre notes i resultats per correu electrònic. A més, podeu crear certificats de finalització únics, descarregables i personalitzats per a estudiants amb èxit. No deixeu de permetre l’accés als instructors per editar contingut ni per gestionar cursos i estudiants.

La matrícula dels estudiants pot ser manual o automàtica. No només això, podeu permetre l’accés als cursos només quan finalitzeu les condicions prèvies. WP Courseware és compatible amb els temes estàndard de WordPress. Teniu la protecció d’accés no autoritzat, ja que hi ha suport per als connectors de membres (MemberPress, OptimizePress). A més, el suport per als populars complements de comerç electrònic (WooCommerce, Easy Digital Descàrregues) ajuda en la venda en línia de cursos.

4. Sistema de gestió d’aprenentatge de WordPress Sensei

Sensei WordPress Sistema de gestió de l'aprenentatge

Crear contingut per a cursos amb Sensei és tan fàcil com crear una pàgina o publicació a WordPress. Desenvolupat per WooCommerce, aquest sistema de gestió d’aprenentatge s’integra perfectament amb el seu complement de comerç electrònic. Enllaçant cursos amb un producte adquirit, podeu promocionar un curs per a un públic molt rellevant. Per tant, és probable que el comprador d’un kit de brodats rebi l’oferta d’un curs sobre brodats.

Sense Curs WordPress LMS

El connector utilitza les funcions familiars de registre d’usuaris de WordPress per inscriure’s a un curs. Els requisits previs es poden especificar per a cada curs, així com per a cada lliçó. Creeu bancs de preguntes i utilitzeu-los per configurar preguntes aleatòries. El complement inclou una eina d’anàlisi que fa el seguiment del progrés d’estudiants o cursos individuals.

Sensei funciona bé amb la majoria de temes estàndard de WordPress, tot i que els desenvolupadors recomanen temes que ofereixen suport integrat per a Sensei. En funció de les funcions que vulgueu incloure, podeu afegir diverses extensions al connector. La majoria són gratuïtes, però per gotejar contingut de feeds i concedir insígnies per a assoliments, haureu de comprar extensions per separat.

5. LearnDash Sistema de gestió d’aprenentatge de WordPress

LearnDash Sistema de gestió d'aprenentatge de WordPress

LearnDash és un complet sistema de gestió d’aprenentatge que implementa l’API de Tin Can (Experience) per capturar i emmagatzemar les activitats d’aprenentatge dels usuaris. Tin Can API és una especificació de programari d’il·luminació que rastreja i registra totes les experiències d’aprenentatge. Recull dades sobre experiències com aprenentatge mòbil, simulacions, activitats del món real, aprenentatge experiencial, aprenentatge social, aprenentatge fora de línia i aprenentatge col·laboratiu. Aquestes dades us ofereixen informació sobre les activitats d’aprenentatge dels usuaris. Destaca especialment l’aprenentatge informal i personalitzat, on els instructors o el personal de l’institut es fa un seguiment del rendiment individual.

El programa LearnDash és ple de funcions i s’integra bé amb WordPress per facilitar la publicació de contingut i obtenir ingressos amb lloc web. Podeu dividir els cursos en diversos nivells per a una presentació senzilla. Escorreu el contingut del feed segons el calendari i desactiveu l’accés després d’un temps especificat. Utilitzeu qualsevol element multimèdia com fitxers d’àudio, vídeo, imatges, Google Docs, Articulate o Adobe Captivate. Dissenyar proves en format de qüestionari senzill o triar entre els 8 tipus de preguntes prèviament dissenyades que ofereix el connector.

Els temporitzadors de les lliçons guien el temps que un estudiant pot dedicar a qualsevol lliçó i els gestors d’assignacions permeten comentaris sobre les tasques presentades. Els usuaris poden crear perfils des de frontend i els usuaris inscrits poden formar part de fòrums específics del curs privat o públic.

Els desenvolupadors han confiat en la seva rica experiència en el sector industrial per desenvolupar aquest complement i hi ha moltes universitats de renom que compten entre els usuaris. El complement està activat en diversos llocs i funciona amb qualsevol tema. Hi ha moltes extensions gratuïtes i premium disponibles per a funcions millorades. Aquestes extensions s’han desenvolupat com a resposta al feedback de la comunitat. A més, hi ha centenars de temes compatibles (com eLumine o Universitat) que afegeixen funcions i opcions d’estil extra.

6. LearnPress WordPress LMS

LearnPress WordPress LMS

El complement principal de LearnPress és gratuït i lleuger. Si hi ha alguna funció que necessiteu al vostre lloc web, busqueu-la entre el nombre de complements gratuïts i de pagament. Algunes de les funcions ajuden a obtenir un millor rendiment del lloc web.

La interfície d’usuari ajuda a construir cursos, editar i mantenir el contingut del curs. Podeu ajustar molts paràmetres aquí, com ara la durada del curs, les marques de passada necessàries, el nombre d’intents i la realització de proves, abans d’avançar al següent nivell. També és possible exportar cursos a altres llocs web que utilitzin LearnPress. Amb el suport de BuddyPress, els estudiants poden formar grups per debatre problemes i compartir coneixements.

learningpress

El complement està traduït a molts idiomes, admet xarxes multisituals, així com mètodes de pagament PayPal, Stripe i WooCommerce. Si bé podeu utilitzar LearnPress amb qualsevol tema de WordPress estàndard, els autors recomanen fer-ne ús Educació Tema WordPressTema WordPress LMS. En altres casos, recomanen l’actualització a Pro per accedir a paquets de cursos, gamificació, certificats de cursos i nombrosos complements premium..

7. Namaste! LMS per a WordPress

Namaste! LMS per a WordPress

Un cop instal·leu la versió gratuïta de Namaste! LMS, podeu convertir la vostra instal·lació de WordPress en un lloc web educatiu funcional. Les funcions d’aprenentatge electrònic inclouen lliçons i tasques, inscripció d’estudiants, gestió de cursos i estudiants, configuració de requisits previs per a lliçons i molt més..

Millora la funció del connector amb el complement gratuït d’adhesió Konnichiwa! Genereu informes detallats sobre l’activitat al lloc dels estudiants. Quan s’activa, un widget del tauler mostrarà un nombre de dies especificat d’activitat a la pàgina. Les integracions PayPal i Stripe ajuden a recollir el pagament dels cursos.

namaste-lms

La versió premium facilita la monetització del lloc web. Afegeix un carretó a cursos determinats, crea i gestiona cupons de descompte i gestiona fitxers protegits. No només això, podeu concedir accés a alguns usuaris com a administradors de classes i atorgar insígnies per a la realització del curs o per guanyar punts.

8. Plugin de WordPress LifterLMS

LifterLMS WordPress Plugin

El complement base de LifterLMS és gratuït, intuïtiu i flexible i senzill. Comprova gairebé totes les caselles de la llista de funcions i sistemes de gestió d’aprenentatge necessaris potències WP101, una popular sèrie de tutorials de vídeo de WordPress.

Els estudiants poden estudiar amb barres de progrés i proves per fer un seguiment del seu progrés. Informeu els estudiants amb correus electrònics automatitzats. Aquests correus electrònics estan activats per l’activitat dels estudiants predefinida, com ara no iniciar la sessió durant molt de temps, fallar un test, recordatori per a dates previstes i molt més. Si feu servir missatges de correu electrònic basats en l’acció, poseu-vos en contacte amb els estudiants que surten del curs a mig camí. Escorreu el contingut segons els horaris especificats o que coincideixin amb el progrés dels estudiants.

Funcions de gestió de LifterLMS

LifterLMS ofereix moltes eines de gestió de cursos, així com processament de pagaments a través de PayPal, stripe o Authorize.net, així com suport per a WooCommerce. Podeu afegir cupons i descomptes al lloc web per augmentar la matrícula dels estudiants. Hi ha diversos complements de pagament disponibles i els podeu comprar de forma individual o com a paquet complet.

9. Edwiser Bridge: Moodle LMS Integració per a WordPress

Edwiser Bridge - Integració MMS de LMS per a WordPress

Finalment, si sou fans Moodle marc de cursos de codi obert que us pot interessar saber que hi ha una manera fàcil d’integrar els vostres cursos de Moodle amb WordPress. El complement gratuït Edwiser Bridge us permet importar tots els vostres cursos de Moodle i sincronitzar les vostres categories de cursos directament amb el vostre lloc de WordPress. Des d’allà, podeu publicar-les de forma gratuïta, vendre-les (mitjançant la integració integrada de PayPal), permetre el registre del curs i molt més.

Edwiser Bridge també inclou diversos paràmetres (com ara la sincronització automàtica per a cursos, usos inscrits, idioma, etc.) que simplement podeu comprovar per habilitar. Si sou un desenvolupador (o teniu en marxa), fins i tot hi ha ganxos i filtres integrats per fer personalitzacions més ràpides. Millor encara, hi ha components fantàstics disponibles per afegir encara més potència al vostre LMS de WordPress basat en Moodle.

Sincronització selectiva

Utilitzant el botó Extensió de sincronització selectiva per Edwiser Bridge, els usuaris de Moodle poden triar i triar els cursos que vulguin sincronitzar a la plataforma WordPress, per posteriorment comercialitzar o vendre. Aquest complement fàcil d’utilitzar fa que sigui molt senzill que els administradors de Moodle se centrin en un conjunt de cursos específics i augmentin la tracció als cursos..

Inici de sessió únic

Feu que el procés d’inici de sessió i l’accés al curs sigui més senzill amb el menú Extensió d’inici de sessió únic per Edwiser Bridge ho fa. Els usuaris poden iniciar la sessió simultàniament al lloc de WordPress de Moodle i enllaçat, introduint les credencials d’inici de sessió una sola vegada. Funciona de les dues maneres! Un usuari pot iniciar la sessió al lloc web de Moodle o WordPress i iniciar-se en els llocs de WordPress i Moodle corresponents.

La finalització de sessió també funciona, ja que els estudiants no han de preocupar-se per no sortir de la pàgina web. Amb una configuració senzilla, aquest complement facilita la integració WordPress-Moodle i facilita l’accés als usuaris a tots dos llocs, ja que només tenen un conjunt de credencials que han de tenir en compte. També hi ha disponible un codi curt que es pot col·locar en qualsevol lloc del lloc web de WordPress per permetre l’inici de sessió.

Compra de cursos a granel

Permet que els usuaris comprin diversos cursos alhora a Moodle amb el programa Compra a granel per Edwiser Bridge extensió. Aquest és un complement de WordPress que utilitza el poder de WordPress i WooCommerce per permetre als administradors de Moodle vendre cursos a WordPress i permetre als compradors comprar aquests cursos a granel. I això no és tot, quan compren un curs, els usuaris de Moodle tenen una interfície intuïtiva per inscriure els estudiants a un curs.


Un LMS permet als usuaris aprendre al seu ritme, utilitzant qualsevol dispositiu amb el qual estiguin còmodes. El procés d’aprenentatge es pot fer més emocionant atorgant insígnies, testes innovadores i llistats de millors representants. A més, afegir un fòrum o comunitat pot ajudar a animar els estudiants en el procés d’aprenentatge.

En els darrers anys, hi ha hagut un augment en l’ús de WordPress com a base per a llocs web d’institucions educatives i cursos en línia. Els complements de WordPress LMS comentats en aquesta publicació combinen bé amb el nucli de WordPress per configurar un sistema complet de lliurament de cursos en línia. Alguns són gratuïts, mentre que d’altres ofereixen funcions molt atractives per menys de 250 dòlars (que és inferior a 1 dòlar al dia).

Teniu alguna experiència amb aquests complements de WordPress LMS? O potser ens hem perdut un dels complements de WordPress de LMS que recomanaríeu? Per favor, compartiu-ne els comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map