Més complements gratuïts de WordPress (que potser no heu sentit)

Al març vaig publicar una publicació aquí a WPExplorer on es mostraven els meus set complements gratuïts preferits de WordPress. No era una llista de complements quotidiana; Vaig fer un esforç per esmentar plugins menys coneguts en lloc de recórrer la ruta habitual d’anomenar els caismes Akismets i W3 total d’aquest món.


La publicació ha tingut un èxit pràctic (al cap i a la fi, quin és el que respecta l’usuari de WordPress no ho fa Voleu veure els plugins interessants?) Així que vaig pensar que podria fer-se amb una seqüela. I com El Padrí Part II i altres seqüeles del seu tipus, això pretén millorar sobre l’original.

A continuació, he enumerat set altres complements fantàstics gratuïts de WordPress, que he utilitzat (o he utilitzat) als meus propis blocs. No tots els complements de superestrelles (alguns d’ells només s’han descarregat un bon grapat de vegades), però això és sens dubte el que els fa més interessants que els mateixos plugins antics que heu llegit una i altra vegada. Gaudeix!

N.B. Els connectors no figuren en cap ordre en particular.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Taula de premsa

Aquest complement s’ha descarregat més de 80.000 vegades i ha rebut 396 valoracions en el moment d’escriure. D’aquestes classificacions, totes vuit són cinc estrelles i les altres quatre. Amb prou feines cal dir res més. Però ho faré.

TablePress no té parells; és el millor complement de taules per a WordPress a distància. L’he utilitzat àmpliament a Deixar el treball darrere (vegeu la pàgina d’informes d’ingressos) i de manera més destacada a la revista P90X (vegeu els registres d’exercicis):

Una taula creada amb TablePress.

Una taula creada amb TablePress.

Un dels millors programadors de plugins que hi ha és perfectament codificat i està ben suportat.

Obteniu TablePress

Un altre complement de publicacions relacionades

La publicació de publicacions relacionades a la part inferior de les publicacions del vostre bloc és una manera senzilla d’incrementar la participació al vostre bloc. Però molta gent s’equivoca: categoritzen i etiqueten les publicacions malament, després utilitzen un complement de mala qualitat per mostrar els complements “relacionats” (pels quals es llegeix “no tan relacionat”).

És per això que només recomano un altre complement de publicacions relacionades (YARPP), segons la meva opinió té el millor algoritme de concordança i també es pot personalitzar fàcilment:

YARPP al meu bloc.

YARPP al meu blog, amb aspecte sexy.

YARPP és, en realitat, un complement molt popular, però he considerat que està inclosa aquí per a totes aquelles persones que utilitzen un complement de publicacions relacionades. Realment considero que és el millor.

Obtenir YARPP

Tweeter de fulla perenne

Pel que fa a mi, això és el plugin per utilitzar per conduir trànsit a Twitter al vostre lloc. En interès de l’exposició total, estic definitivament esbiaixat a l’hora de dir que, mentre he co-desenvolupat el connector, però és sincerament la meva opinió!

El concepte és simple: Evergreen Post Tweeter enviarà automàticament les publicacions antigues del bloc de forma periòdica (per exemple, un cop cada sis hores). Permet filtrar aquelles publicacions que seran enviades per correu electrònic mitjançant la selecció d’una etiqueta o etiquetes. D’aquesta manera, podeu seleccionar el connector per a tuitejar-ne només el contingut “perenne” (és a dir, el que encara val la pena llegir) en lloc de tot el vostre bloc.

Si utilitzeu aquest complement, podreu generar molt trànsit al vostre lloc:

Major tràfic de Twitter.

Si sou un usuari de Twitter, no és un problema!

Descàrregues digitals fàcils

En poques paraules, Easy Digital Downloads (EDD) us permet vendre descàrregues digitals a través del vostre lloc web. El faig servir per vendre la meva guia d’escriptura autònoma i no he mirat enrere des que he canviat d’E-Junkie.

Aquest és un d’aquests complements on no es pot creure que és gratuït. De fet, el seu desenvolupador (Pippin Williamson) ha creat EDD com a part d’un model freemium que us permet comprar només aquells mòduls addicionals que necessiteu (a un cost molt raonable). Aquí teniu un vídeo ràpid que us mostra què?

És realment tan fàcil com sembla que la EDD estigui en funcionament. Si veniu productes digitals al vostre lloc, us recomano que us el consulteu.

Obteniu descàrregues digitals fàcils

Scroll infinit

El desplaçament infinit és aquella combinació perfecta de sensibilitat i usabilitat.

En poques paraules, modifica el tema de manera que quan els visitants arribin al final d’una pantalla paginada, es carreguen les publicacions addicionals en temps real. Això vol dir que no feu més clic a la pàgina següent (sense oblidar-nos d’un efecte molt minúscul del qual no m’avorreixo mai).

L’únic inconvenient d’utilitzar desplaçament infinit és que pot afectar negativament el percentatge de rebots i el nombre de pàgines vistes (perquè els visitants ara aniran desplaçant-se per la mateixa pàgina en lloc de fer-ne una nova). Però això no vol dir que s’hagi reduït el compromís, al contrari. Es necessita menys molèsties i menys temps d’espera perquè es carregui una pàgina, perquè els visitants es quedin més temps.

Perfil de rendiment de connectors

Tot i que m’encanten els plugins, poden suposar una drena dels recursos antics. Massa plugins inflat poden conduir a un lloc de càrrega lenta i a visitants infeliços.

És aquí on el perfil de rendiment de plugins (P3) pot marcar la diferència. Analitza el vostre lloc i us proporciona un informe que detalla quins complements comporten la càrrega més alta al vostre lloc:

Perfil de rendiment de connectors

Com veieu a la captura de pantalla anterior, P3 us proporciona un desglossament del temps d’execució relatiu per a cadascun dels plugins més intensius en recursos instal·lats al vostre lloc. També podeu veure quin impacte tenen els connectors col·lectivament en el temps de càrrega del lloc i altres punts de dades.

P3 és una eina fantàstica per comprovar que el vostre lloc estigui ben optimitzat per a la seva velocitat. Tot i que el seu mètode per escanejar el temps d’execució dels plugins no és impecable, és prou exacte per donar-vos la informació amb la qual prendre decisions informades.

Comentaris no respostos a

Els comentaris del bloc representen el cor més interessant de la majoria dels blocs. El que defineix un bloc com a blog és, en part, la capacitat del visitant d’afegir a la conversa d’un lloc web que d’una altra manera seria un tracte unidireccional..

I és per això que (segons la meva opinió) hauria de ser sempre assegureu-vos que respongueu als comentaris del vostre bloc (si es requereix una resposta). Convidar la gent a fer preguntes i, a continuació, no fer el seguiment d’una resposta és bastant criminal en la meva opinió.

Però quan el vostre bloc arriba a una mida determinada, pot ser bastant difícil fer un seguiment dels comentaris que rebeu. És aquí on entra els comentaris no respostos: afegeix una columna addicional a la pantalla de moderació de comentaris que mostra si ha respost o no al comentari.

Comentaris no respostos a la captura de pantalla.

És una manera senzilla però eficaç de garantir que les persones que mereixen una resposta de vosaltres en rebin una.

Que són La seva Connectors preferits desconeguts?

Estic disposat a apostar perquè hi hagi almenys un complement en aquesta llista del que no hagueu sentit a parlar. La majoria tenen menys de 100.000 descàrregues (en comparació amb les més populars entre ~ 15 milions) i alguns n’hi ha prou.

Dit això, estic segur que hi ha molts altres diamants en brut que molts de nosaltres encara no hem descobert. Si us agrada un complement relativament desconegut que no es mencionava en aquesta publicació o a la meva llista anterior, expliqueu-ho a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map