Gestiona el teu equip de manera eficaç: els millors complements de gestió de projectes per a WordPress

La majoria de nosaltres ens deixem portar quan es llança un lloc web, el nostre entusiasme ens porta a creure que podem manejar-ho tot nosaltres i, fins a cert punt, vostè llauna en els primers dies.


Tot i així, a mesura que el teu bloc creix, mantenir-se al capdavant de tot es torna més difícil. En algun moment, voldreu lliurar la responsabilitat d’algunes tasques a altres persones. Això us permet dedicar el vostre temps a centrar-vos en les coses que us serveixen bé. Per descomptat, això té dos avantatges principals:

  • Allibera el teu temps
  • Les tasques poden ser realitzades per especialistes

Si es fa correctament, tenir un equip a mà per treballar al vostre lloc web pot afegir molt valor i pot ajudar al vostre lloc a créixer més ràpidament. Pel que fa a l’inici, us permet tenir una altra cosa a considerar: com dirigireu el vostre equip.

Per sort, WordPress té molts complements dedicats a la gestió de projectes disponibles, és a dir, que podeu organitzar, comunicar-vos i col·laborar amb el vostre equip amb una mica de molèstia. A continuació, es mostren alguns dels meus complements favorits de gestió de projectes de WordPress.

WP Project Manager Plugin de WordPress

Gestor de projectes WP

Si busqueu una solució de gestió de projectes de baix cost, el nucli fonamental Complement del Gestor de Projectes WP es pot descarregar gratuïtament. La versió gratuïta del complement té una funcionalitat bastant limitada, però proporciona una forma bàsica de crear tasques i de comunicar-se amb els membres del vostre equip.

El complement us permet crear nous projectes i, a continuació, assignar usuaris rellevants a aquell projecte. Després de fer-ho, els membres de l’equip es poden comunicar dins del tauler de WordPress i compartir fitxers entre si. També podeu afegir llistes de tasques dins d’un projecte i assignar usuaris individuals a cada tasca, fins i tot hi ha una barra de progrés per mostrar-vos com funcionen les coses.

Si us agrada la funcionalitat bàsica del complement, podeu actualitzar a Pro. Hi ha un calendari visual que us mostra quan s’han de fer determinades tasques i qui és el responsable de cada tasca. Si canvien les coses, podeu arrossegar i deixar anar una tasca per canviar la data de venciment. També teniu més control sobre els nivells de permís d’usuari, permetent-vos determinar qui pot veure i fer determinades coses. Per a una funcionalitat encara més gran, WP Project Manager admet complements premium, inclòs un bon seguiment de temps, una solució de facturació i una integració WooCommerce.

Plugin de WordPress Orbis

Orbis

El Plugin Orbis admet diverses funcions adequades per a l’execució d’una petita empresa, incloses les capacitats de gestió de projectes. El connector també és útil per a la gestió de relacions amb els clients. Es pot descarregar gratuïtament el marc bàsic Orbis. És ideal per a aquells que treballeu amb diverses empreses: podeu afegir persones i crear projectes i després assignar-les a una empresa determinada. Això us permet mantenir-vos al dia de les necessitats que cal fer per a cadascun dels vostres clients i de quina data.

Podeu afegir funcionalitats més sofisticades al marc Orbis mitjançant una de les nombroses extensions Orbis. Actualment hi ha vuit extensions disponibles: quatre extensions gratuïtes i quatre de premium que costen 39 € cadascuna. Des de la perspectiva de gestió de projectes, algunes de les extensions Orbis més útils inclouen Tasques d’òrbis (que us permet crear tasques, assignar membres de l’equip i especificar terminis) i Orbis Finance (que afegeix la funcionalitat financera a Orbis, ajudant-vos a estar al màxim dels costos del projecte).

CollabPress WordPress Plugin

CollabPress

Si el vostre pressupost és limitat, CollabPress és un complement de gestió de projectes d’Open Source completament gratuït. Us ofereix una manera senzilla de gestionar tots els vostres projectes en un sol lloc, ja que us permet crear un nombre il·limitat de projectes al tauler de control de WordPress. Dins de cada projecte, teniu la possibilitat de dividir les coses en tasques més petites i parlar de les tasques individuals i del projecte en general amb els membres de l’equip. Per ajudar a mantenir actualitzat tot l’equip, també podeu activar les notificacions per correu electrònic que s’envien. quan s’afegeix una nova tasca o comentari a un projecte al qual estan subscrits.

El complement CollabPress també admet una visualització de calendari útil, que us permet visualitzar quan s’hagin de fer tasques específiques. Si us preocupa la privadesa, el connector inclou un registre d’activitats de manera que puguis supervisar què és el teu equip. Per a un complement gratuït, CollabPress és sorprenentment ric en funcions i es pot integrar completament amb BuddyPress.

Projecte Panorama WordPress Plugin

Panorama del projecte

Project Panorama és el connector ideal per a la gestió del projecte per a aquells que vulguin visualitzar el progrés d’un projecte. Com passa amb la majoria de complements de gestió de projectes, podeu obtenir la funcionalitat bàsica de forma gratuïta, disponible mitjançant la descàrrega Projecte Panorama Lite. Aquesta versió gratuïta del complement us permet crear projectes, definir les dates d’inici i finalització, esquematitzar les fites clau i fer el seguiment del progrés. També us proporciona la interfície per discutir els projectes individuals amb els membres de l’equip.

Mentre que Project Panorama Lite us permet veure com avança un projecte mitjançant diversos gràfics i gràfics elegants, si voleu la gamma completa de funcions del complement, haureu d’actualitzar la Versió Pro – una llicència d’un lloc costa 50 dòlars, però si voleu utilitzar Project Panorama en tots els llocs web dels vostres clients, la llicència del lloc il·limitada costa 75 $.

El connector complet Panorama de projecte us permet desglossar cada projecte en tasques i fases més petites. També us proporciona una major privacitat, ja que podeu protegir els projectes amb contrasenya, a més de restringir l’accés als projectes als membres de l’equip. Finalment, el complement premium us ofereix un lloc per penjar i emmagatzemar fitxers necessaris pels membres de l’equip.

TaskFreak! Plugin de WordPress

TaskFreak!

Si voleu un complement de gestió de projectes que només admeti la funcionalitat absolutament necessitat, Val la pena revisar-ho TaskFreak! connectar. El complement és fàcil d’utilitzar i us permet gestionar els vostres projectes des del tauler de control de WordPress.

TaskFreak! et permet crear tasques i assignar membres de l’equip en funció dels seus rols d’usuari de WordPress; també pots controlar les tasques individuals. També podeu obrir tasques al públic i als vostres subscriptors, creant tasques públiques. El TaskFreak! la interfície facilita les discussions entre els membres de l’equip i, fins i tot, proporciona una manera senzilla de penjar i compartir documents. La millor cosa d’aquest complement? TaskFreak! és completament gratuït.

Pensaments finals

Si voleu assegurar-vos que el vostre equip treballa de la manera més eficient possible, un complement de gestió de projectes és imprescindible. No només fa que tothom es mogui en la mateixa direcció, sinó que fa que sigui molt més fàcil assignar tasques i discutir els avenços amb els membres de l’equip.

Si no sabeu el valor que afegirà un complement de gestió de projectes a la vostra empresa, la majoria dels complements inclouen una versió gratuïta amb una funcionalitat limitada. Això és fantàstic per als administradors de xarxa que tinguin consciència pressupostària i us recomano que en proveu una, per actualitzar-la a la versió premium si us agrada la interfície del complement, i, per descomptat, si la funcionalitat addicional us sembla alguna cosa que necessiteu..

Tens un complement favorit de gestió de projectes? Comparteix els teus pensaments a l’espai de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map