Els millors complements relacionats amb els complements de WordPress

Els millors complements relacionats amb els complements de WordPress

Per aconseguir que els clients lleials siguin fora dels vostres lectors, heu de seguir mostrant-los amb més contingut fantàstic. Al cap i a la fi, crear contingut com un déu no farà bé el vostre lloc si ningú no el pot trobar gaire després que hagi desaparegut de la vostra pàgina principal. Per això, l’ús d’un dels millors complements de publicacions relacionades amb WordPress pot ser una gran decisió per al vostre bloc.


Deixeu de perdre els visitants a l’esquerra, a la dreta i al centre i activeu-los activament amb més contingut, contingut relacionat més que mantingui els lectors al vostre lloc i disminuirà el percentatge de rebots. Amb un dels millors complements de publicacions relacionades amb WordPress, podeu dirigir els usuaris a més contingut i mantenir-los al vostre lloc més temps, cosa que, si us pregunteu, pot augmentar les vostres possibilitats de fer una venda..

En aquesta publicació, mostrarem les nostres opcions per obtenir els millors complements de publicacions relacionades amb WordPress, de manera que podreu impulsar la participació dels usuaris, augmentar les impressions de les vostres pàgines i esperem que les vendes tan evidents siguin. Gaudeix i comparteix els teus plugins favorits relacionats al final. Comencem amb …

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Contents

1. Missatges relacionats amb WordPress de Bibblio Free Plugin

Els millors missatges relacionats amb Bibblio

Voleu oferir als vostres lectors contingut relacionat i atractiu? També voleu disminuir el percentatge de rebots? O potser augmentar les pàgines dels usuaris per sessió mentre naveguen pel vostre lloc web? Aleshores Bibblio potser sigui el connector perfecte per a vosaltres. Aquest potent complement utilitza algoritmes d’aprenentatge automàtic per curar les millors publicacions relacionades possibles per al vostre WordPress, basades en indicis del vostre contingut i del comportament dels vostres lectors. A més, s’actualitza automàticament a mesura que afegiu publicacions noves al vostre lloc web, de manera que les recomanacions relacionades són sempre actuals. Només heu d’utilitzar el widget o el codi curt per afegir les vostres publicacions relacionades on tingui més sentit per als vostres lectors i deixar que Bibblio faci tots els esforços.

El millor de tot el connector no alentirà el vostre lloc web: Bibblio gestiona les publicacions relacionades en memòria cau als seus propis servidors deixant la velocitat de la pàgina sense afectar. També podeu veure què fan clic amb els vostres lectors amb la integració de Google Analytics o bé feu servir el tauler d’analítica integrat per fer el seguiment de les publicacions relacionades més populars i l’ús del servei mensual. Altres característiques excel·lents inclouen 150 combinacions d’estil, un disseny modular completament adaptable que s’ajusta a qualsevol dispositiu, suport de tipus de publicació personalitzat, miniatures d’imatges destacades i suport útil per a tots els nivells de pla. Podeu començar a utilitzar el connector avui de forma gratuïta i obtenir fins a 25.000 càrregues de pàgines al mes amb un mòdul Bibblio. Si obteniu més trànsit que sempre, podeu actualitzar-lo fàcilment Pla de Bibblio.

2. Encara un altre complement de publicacions relacionades (YARPP) Plugin gratuït de WordPress

Els millors missatges relacionats amb YARPP

Hi ha un parell de raons fortes per les quals centenars de milers d’usuaris de WordPress estimen i utilitzen YARPP als seus llocs. Això és perquè podeu mostrar els tipus de publicació personalitzats i les pàgines relacionades amb la publicació actual? O és que YARPP admet tant visualitzacions textuals com miniatures?

Bé, aquestes són només algunes de les raons per les quals encara hi ha un altre complement de publicacions relacionades amb els connectors de publicacions més relacionats amb els complements de WordPress. S’ofereix amb funcions fantàstiques que inclouen un sistema de plantilla que us ajuda a controlar com es veuen les publicacions relacionades, un algorisme versàtil que mostra el contingut relacionat més rellevant i suport per a fonts RSS entre d’altres..

3. Plugin Premium de Gestor de correus relacionat amb WordPress Infinite

Gestor de publicacions relacionades infinites Els millors complements de publicacions relacionades

Informació i descàrregaVeure la demostració

Afegir els missatges relacionats al contingut és una manera excel·lent d’aconseguir que els lectors consultin més contingut del vostre contingut, però mostrar aquestes publicacions en un disseny atractiu i fàcil de preparar les fa encara més efectives. Amb el Gestor de publicacions relacionades de WordPress Infinite, podeu afegir publicacions relacionades al costat del contingut, enganxades a la part superior o inferior de la finestra o després de la publicació. I ja que les publicacions es carreguen de manera infinita, és molt fàcil per als lectors navegar per tot el contingut que haureu d’oferir relacionat amb el que els interessa..

El complement inclou una gran quantitat de funcions integrades i potents per al tipus de publicació, mètode relacionat (etiquetes, categories, autor, darreres, etc), recompte de publicacions, colors, mides de tipus de lletra i molt més..

4. Mòdul de publicacions relacionades amb Jetpack Plugin gratuït de WordPress

Connectors de publicacions relacionades amb Jetpack per a WordPress

Entre els millors complements de publicacions relacionades amb WordPress que destaquem avui, Jetpack Related Posts és probablement el més fàcil d’instal·lar i implementar. Tot el que heu de fer és activar Jetpack, navegar a la llista de mòduls i activar la funció de publicacions relacionades.

Disposa de widgets de publicacions relacionades i d’un gran algorisme que mostra el contingut més rellevant. Això ho sé de primera mà perquè tinc el mòdul de publicacions relacionades amb Jetpack al meu propi bloc.

Tot és qüestió puntual i de clic i fins i tot podeu personalitzar el widget de publicacions relacionades simplement fent clic al botó de configuració. No hauríeu de tenir cap problema amb Jetpack, però si necessiteu ajuda, recordeu sempre que estem aquí.

5. Publicacions relacionades amb missatges distints Plugin de WordPress Premium

Entrades relacionades amb publicacions distintes Plugin de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Si voleu mostrar publicacions relacionades a totes les pàgines (per evitar contingut duplicat), potser voldreu provar el complement RPDP (publicacions relacionades per a publicacions distintes). Aquest complement premium us permet crear llistes de publicacions relacionades personalitzades i assignar-les a les vostres publicacions individualment. I amb el codi curt podeu inserir les publicacions relacionades als vostres articles on creieu que tenen més sentit.

Altres funcions del complement inclouen mides personalitzades en miniatura, opcions de visualització de dades de dades (autor, títol, extracte, etc.), tipus de missatges personalitzats compatibles i llestos per a la traducció.

6. AddThis Publications Related Plugin gratuït de WordPress

AddThis Millors entrades relacionades Plugins per a WordPress

Amb el complement AddThis posts relacionats, podeu afegir ràpidament recomanacions populars i rellevants de contingut relacionades a les vostres publicacions. Només cal instal·lar el complement, personalitzar el títol, escollir un tema de visualització (clar, fosc, gris o transparent) i situar les publicacions relacionades a la part inferior esquerra o dreta.

Aleshores, si enllaçeu el vostre lloc amb el vostre compte AddThis, podreu veure analítiques per als vostres pots relacionats. Informeu-vos de les publicacions que converteixen els millors pots compartits i, fins i tot, consulteu les vostres referències socials més importants. Combina aquest complement amb el complement de compartició social original d’AdaddThis per arribar a una audiència encara més gran.

7. Publicacions relacionades manuals Plugin de WordPress Premium

Entrades relacionades manuals Plugin de WordPress Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Estem tan acostumats a l’automatització, que en secret desitgem que les màquines puguin fer tot per nosaltres. Tot i això, el complement del missatge relacionat amb el manual li agrada mantenir les coses de l’escola antiga. Això vol dir que, en lloc d’utilitzar un algorisme per trobar publicacions, les publicacions relacionades manuals us permeten establir publicacions relacionades manualment.

També podeu triar tipus de publicació personalitzats, publicacions i fins i tot pàgines. Altres funcions inclouen l’assistència de codi curt, suport de diversos idiomes i el filtratge entre d’altres.

8. Publicacions relacionades contextualment Plugin gratuït de WordPress

Lloc relacionat amb la relació contextual Plugin gratuït de WordPress

Esteu buscant el complement de publicacions relacionat amb el vostre lloc de WordPress? No heu de mirar més lluny, aquí hi ha un que porta el vostre joc de publicacions relacionat a un nivell totalment nou. I ni tan sols heu d’aixecar el dit, el complement de publicacions relacionades amb context contextual s’executa automàticament.

Amb una sèrie de funcions que inclouen, però sense limitar-se, miniatures, publicacions relacionades en els feeds, tipus de publicacions personalitzades, caché, exclusió, codi extensible, estils CSS bonics i codis drecers, les publicacions relacionades amb context són el complement que desitgeu al vostre bloc.

9. Publicacions relacionades amb WordPress Plugin gratuït de WordPress

Publicacions relacionades amb WordPress Plugin gratuït de WordPress

Afegiu publicacions relacionades al peu de pàgina amb el complement gratuït de publicacions relacionades amb WordPress per ajudar-vos a impulsar la vostra implicació al vostre lloc de WordPress de manera fàcil i ràpida. Tot el que heu de fer és instal·lar i activar el complement.

Les publicacions relacionades amb WordPress ofereixen un gran suport, la memòria cau per obtenir una experiència web més ràpida i les recomanacions de publicacions del servei semàntic de primera classe de Zemanta. Obteniu diferents estils de visualització, miniatures i, si necessiteu modificar les publicacions relacionades amb WordPress, és molt personalitzable. A més, podeu activar les funcions avançades navegant a Configuració> Publicacions relacionades després d’instal·lar el connector.

10. Plugin de WordPress gratuït shareaholic

Plugin de WordPress gratuït shareaholic

Shareaholic no és cap complement de publicacions relacionades. Més aviat és una col·lecció d’eines fantàstiques com ara publicacions relacionades, botons de compartir, analítica social i molt més. Shareaholic també inclou una funció de generació de diners que us permet aprofitar l’enllaç d’afiliats per guanyar diners amb el contingut.

Amb un tauler de control fàcil d’utilitzar, podeu mantenir-vos al capdamunt de les recomanacions de contingut relacionades, la compartició social, els vostres continguts promocionats, i molt més. Segons els autors, Shareaholic és una “plataforma d’amplificació i monetització del contingut”, però no em prenc la paraula, vés a veure Shareaholic i vine a compartir el que descobreixes.

11. Entrades relacionades Pro WordPress Plugin

Entrades relacionades Pro WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

Related Posts Pro per a WordPress és la solució definitiva pel que fa al contingut relacionat. Aquest extens complement pot gestionar tot allò que us llençeu, des de contingut personalitzat, contingut mixt, categories, multisits i molt més.

Disposa de tres dissenys visualment apetitosos (escolliu un traçat i diapositiva, isòtop o disposició de transició), 65 plantilles predefinides, una interfície d’usuari intuïtiva, una gran documentació i suport. També hi ha més de 200 configuracions de personalització al fons, de manera que pugueu dissenyar les publicacions relacionades per veure com voleu que no hagin d’aprendre a codificar.

12. Publicacions relacionades amb el complement de WordPress gratuït de WordPress

Entrades relacionades amb el complement de WordPress gratuït de WordPress

Aquest és un complement lleuger i lleuger de publicacions que permet dirigir els lectors a les publicacions relacionades amb un sol clic. Ve amb un assistent d’instal·lació que s’encarrega del treball dur per vosaltres, de manera que tot el que heu de fer és activar el connector i asseure’t. Tindràs un widget de publicacions relacionades en directe a les teves publicacions en molt poc temps sense haver de suar.

Les publicacions relacionades per a WordPress no són intensives en recursos (és a dir, crea la seva memòria cau pròpia), i permet afegir manuals, editar, eliminar, codis ràpids i widgets entre altres funcions. També hi ha una versió premium d’aquest complement, que inclou fins i tot més suc.

13. Millor publicació relacionada Widget Premium WordPress Plugin

Millor publicació relacionada Widget Premium WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

No voleu mostrar les publicacions relacionades per sota del contingut? No hi ha cap problema. El widget de millors publicacions relacionades es pot inserir a la barra lateral per mostrar els pots relacionats al costat del contingut. El giny funciona amb tots els tipus de publicació personalitzats, de manera que afegir personal relacionat amb la cartera o articles de brossa és una brisa.

Simplement instal·leu el complement, aneu a Aparició> Ginys i inseriu un widget “Publicacions relacionades” a la barra lateral. A continuació, utilitzeu la configuració del widget per seleccionar les opcions de visualització (títol, autor, data, miniatura, etc.), opcions de flotació, recompte i taxonomia per triar les publicacions relacionades. Feu clic a desar i ja esteu preparat per anar-hi!

14. Content.ad Plugin gratuït de WordPress

Plugin de WordPress gratuït de Content.ad

Segons WordPress.org “Content.ad és una plataforma de recomanacions de contingut que ajuda als propietaris de llocs a generar més temps al lloc, així com a monetitzar el contingut fàcilment i discretament.”

La plataforma Content.ad genera milers de milions d’impressions de pàgines a milers de llocs mensuals. El complement de publicacions relacionades amb el contingut de Content.ad per a WordPress és la manera d’obtenir una part d’aquest pastís. El millor és que només necessiteu instal·lar el connector mitjançant un procés de tres passos i el vostre treball ja es realitza. En poques paraules, el complement Content.ad és fàcil de configurar i utilitzar.

A més, és fàcil de personalitzar al vostre gust, què passa amb un estil flexible i un assistent de creació de widgets. A més d’això, aquest complement de publicacions relacionat està orientat al rendiment i inclou rics informes, opcions potents i suport personalitzat, entre d’altres. Què diables esteu esperant? Comproveu el segon i aneu a veure Content.ad per obtenir més informació sobre per què és realment un dels millors complements de publicacions relacionades amb WordPress.

15. Publica plantilles personalitzades Pro Premium WordPress Plugin

Publica plantilles personalitzades Pro Premium WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

El complement de publicar plantilles personalitzades Pro no és només un missatge relacionat, sinó que és un creador complet de plantilles de pàgines que podeu utilitzar per dissenyar els seus propis dissenys de publicacions. Simplement, utilitzeu la interfície intuïtiva o seleccioneu un dels 18 dissenys de creació prèvia a la creació per començar.

En personalitzar el disseny, podeu inserir elements de la publicació com ara un títol, suports, enllaços propers i anteriors, contingut principal, social, ressenyes, bio d’autor i, per descomptat, les vostres passades relacionades (entre moltes altres opcions impressionants). També hi ha opcions d’estil per a paralaxes, degradats, seccions d’amplada o alçada completa, animacions i fins i tot vídeos. Un cop hàgiu perfeccionat el disseny, assigneu-lo a totes les publicacions, a una categoria de publicacions específica o només a una publicació a la vegada.

16. Publicacions relacionades en línia. Plugin gratuït de WordPress

Publicacions relacionades Inline Plugin gratuït de WordPress

Aquest complement redefineix completament la visualització de les publicacions relacionades. En lloc de mostrar publicacions relacionades al final de la publicació, ara podeu mostrar-les dins del contingut per augmentar el nombre d’integraments dels usuaris per deu.

Podeu visualitzar diverses caselles de les vostres publicacions automàticament i personalitzar-les amb uns 20 estils únics. Aquesta tecnologia l’utilitzen grans marques com Wall Street Journal, Entrepreneur i Financial Times, entre d’altres.

17. Plugin de WordPress gratuït de Yuzo

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Yuzo també és una de les extensions addicionals relacionades amb el vostre lloc, que tindrà un aspecte increïble al vostre lloc independentment dels estils que feu servir..

Aquest complement de publicacions relacionades és lleuger, inclou visualitzacions textuals i en miniatura, a més de més de 50 opcions de personalització. Inclou un disseny minimalista, widgets, caixes meta, cau, taulell de comandament, un tauler de control intuïtiu, dimensions de widget personalitzades i variacions de fons entre d’altres..

18. Plugin de WordPress Super Post Premium

Plugin de WordPress Super Post Premium

Informació i descàrregaVeure la demostració

Super Post no és només una extensió del complement de publicacions relacionades amb la fàbrica, sinó que és una solució tot-en-un que us permet controlar completament les consultes de publicacions. Podeu utilitzar Super Post per mostrar publicacions específiques segons categories, etiquetes i altres taxonomies.

Podeu crear qualsevol publicació específica enganxosa, mostrar publicacions recents o més comentades entre altres coses. El Super Post és compatible amb la versió més recent de WordPress i també amb els navegadors principals.

19. Publicacions relacionades Miniatures del complement gratuït de WordPress

Publicacions relacionades Miniatures del complement gratuït de WordPress

Voleu afegir publicacions relacionades visuals al contingut? El missatge relacionat amb les miniatures us el facilitarà. Aquest complement inclou opcions per configurar les publicacions relacionades (segons la relació), la mida de la miniatura (escolliu la miniatura o el mitjà) i personalitzar la configuració de la visualització (font de la imatge en miniatura, color de fons, vora, mida del text, longitud extreta i molt més).

Altres opcions útils inclouen 7 traduccions llestes per utilitzar, un simple codi de publicacions relacionades que podeu utilitzar per afegir publicacions a qualsevol lloc, una barra lateral de miniatures o un widget de peu de pàgina i suport per a totes les taxonomies de WordPress (categories, etiquetes, tant aleatòries com personalitzades). I fins i tot hi ha etiquetes php incorporades per als desenvolupadors de temes per integrar el connector.

20. Entrades relacionades de Taxonomy Free WordPress Plugin

Publicacions relacionades de Taxonomia Plugin gratuït de WordPress

Afegiu publicacions relacionades al contingut o a la barra lateral mitjançant la publicació relacionada gratuïta de Taxonomia. Aquest complement gratuït inclou un widget i un codi curt fàcil d’utilitzar per afegir publicacions relacionades ràpides i senzilles. Trieu entre un enllaç, un extracte, una miniatura o un disseny complet de la publicació per al contingut relacionat. A més, hi ha opcions fàcils per excloure publicacions o termes específics i per limitar els resultats relacionats per data o recompte.

Per a usuaris amb coneixements de codificació una mica més, també podeu utilitzar les vostres plantilles HTML per a les vostres publicacions relacionades, connectar-vos a l’API REST, afegir una capa de memòria cau o fins i tot crear plantilles de temes integrades amb el contingut relacionat..

Bonus: Plugin WordPress WordPress Premium relacionat amb productes relacionats amb Amazon

Relaxone relacionat amb els productes d’Amazon Premium Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tot i que no és un complement tradicional relacionat amb “publicacions”, el complement RelaZone mostra productes amazònics relacionats, de manera que podeu treure profit del vostre contingut impressionant. Així que si escriviu un gran article sobre el te, podeu inserir fàcilment una caixa relacionada per mostrar tes de rooibos, chai, verds i negres que heu esmentat al contingut.

El complement funciona mitjançant paraules clau del vostre article per cercar productes coincidents a Amazon. A més, també funciona molt bé amb WooCommerce, de manera que si ja veniu barreges de te personalitzades al vostre lloc web, podeu enllaçar a bullidors, tasses de te, sucres i molt més. RelaZone és una de les millors i més fàcils maneres de captar més fluxos d’ingressos del vostre blog o botiga de WordPress.

Més plugins relacionats amb les millors publicacions relacionades amb WordPress

Deixeu de perdre perspectives valuoses avui en dia escollint un dels millors complements de publicacions relacionades amb WordPress. Vostè no sap mai d’on pot venir el vostre següent capítol, així que no ho prengueu per fet. Si teniu en compte la simplicitat de totes les nostres opcions per instal·lar, configurar i utilitzar els complements de publicacions relacionades amb WordPress, no teniu cap excusa..

Esperem que la nostra publicació us ajudarà a triar el complement de publicacions relacionades perfecte per al vostre lloc de WordPress. Per obtenir comentaris, preguntes o per recomanar més complements sobre publicacions relacionades amb WordPress, no dubteu a utilitzar la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ja ens veurem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map