Els millors complements de WordPress amb el bloqueig de contingut

Per què hauríeu d'utilitzar un complement de bloqueig de contingut de WordPress

Els armaris de contingut poden ser una manera eficaç de fer créixer la vostra llista de correu electrònic, obtenir més seguidors a les xarxes socials i compartir el contingut amb una audiència més àmplia. Però, què és exactament un locker de contingut i com podeu utilitzar-los al lloc web de WordPress?


En aquest article tractem què és un locker de contingut i com poden ajudar el vostre lloc a convertir-se en els seus objectius. A continuació, observem alguns complements diferents de locker de contingut de WordPress, les funcions que ofereixen i la seva idoneïtat per al vostre lloc web.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Què és un bloqueig de contingut?

optinmonster

Un bloqueig de contingut és un concepte molt senzill. Simplement bloqueja el contingut darrere d’una finestra emergent. Els espectadors poden desbloquejar el contingut que realitzi una acció predefinida. Segons els vostres objectius, aquesta acció pot incloure la seva adreça de correu electrònic o el seguiment a les xarxes socials. L’objectiu d’un locker de contingut és augmentar les conversions, de manera que l’acció ha de reflectir els objectius del vostre lloc.

El contingut que bloquegeu pot ser de la vostra elecció. Tanmateix, tingueu en compte que hauria de tenir un valor elevat, de manera que els visitants tenen ganes de desbloquejar-lo (i no se sentin enganyats després de fer-ho). Penseu a utilitzar les vostres publicacions més recents, especialment els vostres articles més informatius o entretinguts, imatges impressionants o vídeos de qualitat. Oferir un cupó bloquejat, un codi de descompte o un URL a una pàgina secreta també pot agradar al vostre públic.

Recordeu-ho que demaneu als vostres espectadors que introduïxin el seu correu electrònic, que interactuin amb vosaltres a les xarxes socials o, possiblement, que facin un pagament. El contingut bloquejat ha de reflectir això i val la pena invertir-lo.

Per què fer servir els armarcalls de contingut?

L’ús d’armaris de contingut té molts avantatges. Al vostre lloc, podeu tenir botons de compartició social i finestres emergents de generació principal a cada pàgina i en cada publicació. Tot i això, sovint són ignorats pels visitants, ja que no hi ha un incentiu real per interactuar amb ells. Les taquilles de contingut actuen com un imant de plom i proporcionen l’objectiu necessari per animar el públic a prendre mesures.

Feu créixer la vostra llista de correu electrònic

A canvi de mostrar el vostre contingut bloquejat d’alt valor, podeu demanar al vostre públic que introdueixi la seva adreça de correu electrònic i s’uneixi a la vostra llista o butlletí. Aquesta és una transacció habitual per al contingut bloquejat i ha demostrat una manera efectiva de fer créixer una llista de subscriptors de correu electrònic.

Compartiu el contingut i compartiu el vostre contingut a les xarxes socials

Una altra opció és especificar que els vostres espectadors us segueixen, com vosaltres, o que compartiu la publicació a les xarxes socials. Un cop finalitzada aquesta tasca, se’ls recompensa amb l’accés al vostre contingut bloquejat premium. Això no només permetrà augmentar els teus seguidors a les xarxes socials, sinó que també compartirà el contingut amb una audiència més àmplia i ajudarà a augmentar el coneixement de la marca.

Convertiu els espectadors en clients que paguen

Si teniu un lloc de comerç electrònic o un lloc de membre, el fet de bloquejar un cupó pot ser una estratègia d’èxit. Aquesta és una bona manera de convertir els espectadors en clients de pagament, alhora que també recopilem un correu electrònic o un seguidor.

Proveu d’oferir un descompte de la gamma de productes o del pla d’adhesió o d’un codi d’enviament gratuït si compren dins d’un termini específic. Pot ser que sigui el darrer impuls que necessiten els visitants per convertir-se en un client que paga.

Obteniu ingressos del contingut bloquejat

Una altra opció és carregar al vostre públic perquè vegi el contingut bloquejat. Pot ser com un pagament únic o com una subscripció recurrent. Tingueu en compte que, si aneu a la ruta del pagament, haureu d’oferir contingut de gran qualitat i valuositat.

Ara hem estudiat per què són tan valuoses les taquilles de contingut, anem a veure com es poden configurar. Hi ha nombroses eines i solucions que podeu utilitzar per crear taquilles de contingut efectives. Aquí hi ha alguns dels millors.

1. Prosperen els líders

Bloqueig de contingut de ThriveLeads

Els formularis de bloqueig de contingut són una característica del complement d’activació de Thrive Leads. Thrive Leads s’enorgulleix d’oferir un ampli assortiment de formes d’inclusió visualment impressionants i altament optimitzades, dissenyades per maximitzar les vostres conversions. Les seves formes de locker de contingut no són una excepció.

Thrive Leads us permet crear un formulari emergent de vestuari de contingut que permetrà que el vostre públic vegi contingut a canvi d’una adreça de correu electrònic. Podeu utilitzar el bloqueig de contingut per ocultar text, imatges o multimèdia. Podeu incloure part d’un article, un enllaç a una pàgina secreta, un cupó, una infografia, un vídeo o molt més. Recordeu-vos, com més interessant sigui la informació oculta, més el públic la voldrà veure. D’aquesta manera permetreu créixer amb èxit la vostra llista de correu electrònic.

Thrives Leads també ofereix proves de divisió, orientació precisa i analítiques, que us permetrà mostrar els formularis d’activació adequats al moment adequat. Aquest complement és una opció fantàstica si voleu generar clients amb èxit i val la pena el preu de 19 dòlars al mes.

2. Bloqueig social OnePress (gratuït)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker és un complement gratuït de WordPress que us ajuda a fer créixer les vostres xarxes socials després de compartir el contingut. Aquest complement bloqueja el contingut que heu triat darrere d’un conjunt de botons de xarxes socials. Els vostres visitants només poden veure el contingut si els agrada, tuiteja +1 o comparteixen la vostra pàgina a les xarxes socials.

Fàcil de configurar, només cal afegir un codi curt al contingut que voleu bloquejar. A continuació, afegiu els URL de les xarxes socials i el complement s’ocuparà de la resta. OnePress Social Locker també proporciona anàlisis perquè puguis controlar el contingut que es busca especialment i produir un nombre elevat de likes i de compartiments.

3. Premium Locker Social

Bloqueig social per a WordPress

Una de les millors maneres d’atreure gran números és utilitzar un locker social per protegir el contingut premium. Els usuaris només poden visualitzar el vostre contingut després d’una simple participació social. És un preu reduït per pagar contingut de màxima qualitat i la majoria dels usuaris estaran encantats de donar suport al vostre lloc web d’aquesta manera.

El millor complement per a la feina, segons la meva opinió, és Social Locker per a WordPress Premium. Amb la possibilitat de créixer significativament el nombre d’accions socials que atrau el vostre contingut, val la pena la inversió.

Bloqueig social per a WordPress

El complement admet vuit xarxes de xarxes socials incloent-hi les grans 4 (Facebook, Twitter, Google+ i LinkedIn). També amaga taquilles per als usuaris registrats, la qual cosa permet crear una experiència agradable per als visitants per als vostres espectadors habituals. El propi armari té un aspecte excel·lent, que inclou uns efectes fantàstics en 3D i també inclou un alt grau d’opcions de personalització. Per començar, podeu seleccionar el vostre estil de vora preferent, les icones socials i el text. Això us ajuda a encaixar l’armari amb el disseny del vostre lloc web, així com a reproduir-vos amb diferents aspectes del locker, fins aconseguir els millors resultats. El complement també permet seleccionar l’efecte de contingut bloquejat, escollint entre ocult, transparent i borrós. L’efecte borrós en particular té un aspecte excel·lent i podríeu veure fàcilment per què un visitant voldria compartir-lo per accedir al contingut inaccessible..

Bloqueig social per a WordPress

Per afegir un bloqueig social a la vostra pàgina, tot el que heu de fer és incloure un codi curt. Tot el que hi ha per sobre del codi curt és llegible completament, la introducció a la publicació, amb tot el que hi ha a sota del codi curt bloquejat fins que l’usuari comparteixi el contingut. Aquest enfocament significa que el contingut bloquejat encara és visible als robots de cerca i no afectarà negativament el rendiment de SEO.

4. Floració

floreixen

Informació i descàrregaVeure la demostració

Bloom from Elegant Themes, és una altra gran opció si l’objectiu final és recopilar correus electrònics. Bloom ofereix sis tipus diferents de formes d’inclusió per a la generació de plom, un dels quals és un contingut bloquejat.

El widget de contingut bloquejat de Bloom es pot utilitzar per ocultar el contingut premium i mostrar-lo només als que introdueixen una adreça de correu electrònic. Fàcil de configurar, només cal embolicar qualsevol contingut que trieu en un codi curt de contingut bloquejat. Les finestres emergents de Bloom també són molt boniques, completament personalitzables i SEO.

Per començar a utilitzar el complement Bloom, haureu d’afegir-vos a Temes elegants al pla de desenvolupadors, amb un cost de 89 dòlars anuals. Per això, podreu accedir a tots els seus temes i complements, inclòs el popular tema Divi.

5. OptinMonster

optinmonster

Informació i descàrregaVeure la demostració

OptinMonster ha llançat recentment una opció de formulari de selecció de contingut per a un armari de contingut. El bloqueig de contingut OptinMonster us permet bloquejar publicacions específiques a canvi d’una adreça de correu electrònic. Els usuaris que ja es trobin a la vostra llista de correu electrònic podran veure el contingut de manera habitual.

Per aprofitar els formularis d’inclusió del blocador de continguts d’OpionMonster, haureu d’inscriure-vos als plans de nivell Plus o superior. Això us costarà 19 dòlars al mes (o més, per als plans Pro o Creixement). Aquestes llicències inclouen accés a formularis d’inclusió il·limitats, proves de divisió, orientació a nivell de pàgina i molt més. Tot el que necessiteu per generar clients potencials i convertir els espectadors en subscriptors i clients.

Pensaments finals

Els armaris de contingut poden ser totes les eines efectives per ajudar el vostre lloc a convertir-se en els seus objectius. Seleccioneu una solució adequada a les necessitats del vostre lloc i comenceu a bloquejar el contingut que el vostre públic respondrà i vulgui obrir. El que és més important, feu un seguiment de les vostres analítiques per veure si el vostre bloqueig de contingut està afectant.

Quin complement de locker de contingut de WordPress fareu servir? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map