Els millors complements de geotargeting de WordPress per a contingut basat en ubicació

Els millors complements de geotargeting de WordPress per a contingut basat en ubicació

Segurament sabeu que Google proporciona resultats de cerca adequats a la vostra ubicació. Però no només Google personalitza el contingut de la web en funció de la ubicació dels visitants. Veureu altres llocs web com Amazon, eBay i molts llocs web de comerç electrònic que ofereixen pàgines més rellevants per a la vostra part del món. I si us agrada, no hi ha cap raó per la qual el vostre lloc web no hauria de servir contingut basat en la ubicació dels visitants. Els complements de geotargeting de WordPress us poden ajudar.


Geotargeting identifica la ubicació del vostre visitant i, a continuació, proporciona el contingut rellevant per a aquesta ubicació. Per exemple, si publiqueu un lloc web relacionat amb el clima, el giny mostra el temps local de la ubicació del visitant. Els connectors del localitzador de botiga també es basen en la distribució geogràfica.

Com sap el vostre lloc web la ubicació d’un visitant? És fàcil detectar la ubicació mitjançant l’adreça IP del visitant i la base de dades de geolocalització.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Què és una adreça IP i Geotargeting?

Un adreça IP és un número que indica l’adreça física de l’ordinador d’un visitant. Geotargeting és quan utilitzeu aquesta adreça per identificar una ubicació de visitants i, a continuació, serveix el contingut més rellevant per a ells. Com a resultat, els visitants se senten més compromesos amb el vostre lloc web.

Compreneu el vostre trànsit

Abans d’afanyar-vos a crear contingut específic per ubicació, és important comprendre el patró de trànsit del vostre lloc web. Simplement consulteu els registres del vostre servidor. Això no només us ajuda a trobar les adreces IP que intenten accedir al vostre tauler, sinó que també us ajuda a bloquejar les adreces IP no desitjables d’accedir a pàgines wp-admin i pot protegir la vostra àrea d’administració de moltes altres maneres..

Una altra eina en què es pot confiar per comprendre d’on prové el trànsit és la funció demogràfica de Google Analytics.

Per què hauríeu de fer servir els complements de geotargeting de WordPress?

Hi ha moltes raons per les quals haureu de plantejar oferir contingut variat a diferents públics:

 • La visualització d’idiomes locals inspira confiança en els visitants per interactuar amb el vostre lloc web.
 • Podreu connectar-vos immediatament amb el públic local fent referència a esdeveniments locals i mitjançant l’humor i testimonis locals de personalitats locals.
 • A més, serà possible personalitzar ofertes, esdeveniments i cupons i fer campanyes de màrqueting i publicitat locals altament orientades.
 • Podeu millorar el servei al client permetent que els visitants coneguin les àrees de lliurament, els horaris de funcionament, els aparcaments, etc..
 • Les empreses amb sucursals locals poden dirigir els clients cap a una botiga propera o un local local.
 • Podeu mostrar informació d’impostos i d’enviament específic per al país.
 • Només cal que es mostrin avisos legals específics del país.
 • Podreu proporcionar informació i contingut in situ.
 • Per orientar-vos a zones geogràfiques específiques on hi hagi una demanda elevada de serveis o productes.
 • Els llocs de comerç electrònic poden restringir la visualització de productes no disponibles en una àrea determinada.
 • No voleu que la vostra empresa local malgasti ample de banda en trànsit d’altres països.
 • Restringir el trànsit alt de correu brossa que no produeix el percentatge de conversions.
 • Per augmentar la seguretat d’un lloc web, especialment si el vostre lloc web és vulnerable als pirates informàtics d’estranger.

Els millors complements de WordPress per a Geotargeting

Has notat que les versions actualitzades de WordPress utilitzen la funció de geotargeting? El tauler mostra esdeveniments propers rellevants per a la vostra ubicació. Tanmateix, el CMS en si no té funcionalitat integrada per optimitzar el contingut en funció de la ubicació.

Afortunadament, hi ha molts plugins gratuïts i gratuïts disponibles per ajudar-vos a sortir. Aquests complements de geotargeting de WordPress poden millorar els llocs web per a un públic global. La majoria dels connectors necessiten que obtingueu una API gratuïta / de pagament per sol·licitar informació de geolocalització IP del servidor del complement o del servidor de tercers..

Vegem alguns complements que us poden ajudar a optimitzar el trànsit i també a altres coses basades en les adreces IP dels visitants.

Nota: Segons el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), les empreses han d’obtenir el consentiment de l’usuari per recopilar informació d’ubicació. Recomanem consultar amb un especialista o advocat de GDPR per assegurar-se que el vostre lloc web compleixi el seu compliment.

1. Wo de GeoTargeting

Wo de GeoTargeting

Informació i descàrrega

GeoTargeting Pro és un complement premium que ajuda als usuaris de tres maneres, tot basat en les ubicacions dels usuaris:

 • Mostra contingut diferent
 • Redireccionar usuaris
 • Bloquejar els usuaris

Els llocs web d’alt trànsit poden confiar en aquest complement per controlar els tipus de contingut que es mostren a diferents visitants. No només les publicacions completes del bloc, sinó que fins i tot les pàgines, els elements del menú, els widgets, les finestres emergents i els tipus de publicacions personalitzades (inclosos els productes de WooCommerce) formen part de tipus de contingut orientats. A més, si necessiteu més flexibilitat i control, hi ha funcions PHP que podeu col·locar a qualsevol lloc del codi del vostre lloc.

Es poden incloure o excloure les regions orientades. No només això, podeu restringir qualsevol part de contingut mentre editeu la publicació o la pàgina. El millor ús d’aquesta funció és ocultar productes específics que no estan disponibles en una zona. També és possible visualitzar diferents CTA o anuncis en funció de la ubicació del visitant. Un widget de país desplegable que pot cercar permet als usuaris canviar la seva ubicació.

El complement fa que sigui fàcil orientar-se a diferents països agrupant-los en diferents categories. A més, el complement combina bé amb Geo Redirects (per redirigir els usuaris a pàgines diferents en funció de la seva ubicació), Geo Blocker (per bloquejar els usuaris de llocs diferents) i Geo Flags (per mostrar els indicadors de país als usuaris). Els càrrecs d’ús depenen del nombre de sol·licituds realitzades a la base de dades de geolocalització.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite consumirà l’API quan hagin de buscar la ubicació de l’usuari. Així, per exemple, si un usuari només necessita fer geotarget de contingut o redirigir els usuaris en una pàgina, només les visites a la pàgina consumiran crèdits. No només això, si un bot o un rastrejador és el que visita la pàgina a la que no s’anomenarà l’API. Aquesta és la diferència principal amb els competidors.

GeotargetingWP Lite també té un mode de memòria cau per als usuaris que fan geotarget tot el seu lloc web, de manera que els usuaris només consumeixen crèdits a la primera pàgina de la seva visita mentre que les visualitzacions consegüents es carreguen des de la memòria cau. I parlant de memòria cau, la memòria cau de pàgines és el pitjor enemic dels complements de geotargotatge del mercat. Aquest complement és totalment compatible amb WP Rocket i també ofereix el mode AJAX. De manera que funciona amb la resta de plugins de memòria cau del mercat.

La versió gratuïta d’aquest complement GeoTargetingWP Lite és bàsica en comparació amb la versió professional. Només us permet especificar quins països, estats o ciutats són capaços de veure el contingut. Treballant amb serveis de tallafoc populars com Sucuri i CloudFlare, pot detectar IP reals als usuaris. Al ser compatible amb el complement de popups de WordPress, també podreu geotargetar les finestres emergents.

2. Geolocalització

Plugin de WordPress gratuït de geolocalització

El complement de geolocalització permet als usuaris de WordPress afegir geo-dades a les seves publicacions. A més d’afegir valor a la publicació, això és molt útil quan voleu proporcionar una informació localitzada als lectors.

Un cop afegiu geo-dades a qualsevol publicació a la pàgina Edita la publicació, els usuaris veuran un enllaç a la publicació publicada. Passant el cursor, obre un mapa interactiu.

Treballar amb el connector és més fàcil si utilitzeu WordPress per a iPhone, WordPress per a Android o WordPress per a BlackBerry. Això es deu al fet que aquestes aplicacions tenen funcions integrades de geoetiquetatge que geoetiqueten les publicacions de forma instantània.

3. Plugin Geo CF

CF Geo Plugin per WordPress

Si busqueu un complement per ajudar a geomàrqueting per al vostre lloc web, pot ser que el complement de geo CF sigui perfecte. Aquest complement utilitza dades geogràfiques sobre els vostres visitants per ajudar-vos a crear campanyes de màrqueting objectiu, mostrar monedes locals a la vostra botiga de comerç electrònic, redirigir els usuaris a la pàgina correcta localitzada / traduïda del vostre lloc i, fins i tot, filtrar avisos legals que poden no ser necessaris per a ubicacions específiques.

Altres funcions de complements notables inclouen el suport CDN de Cloudflare, un codi curt de Geo Banner útil per a avisos dinàmics, GEO Defender per bloquejar l’accés al lloc per a determinades ubicacions, la redirecció de SEO del país, incloure o excloure contingut per ubicació i suport SSL..

4. Bloc Geo IP

IP Geo Block Plugin gratuït de WordPress

El complement IP Geo Block impedeix que els visitants designats, les adreces IP i fins i tot països o regions sencers accedeixin al vostre lloc. Aquesta característica us pot ser útil quan haureu d’aturar les persones que els robots o els pirates no piratein al vostre lloc web.

El complement proporciona protecció contra els inicis d’inici de sessió maliciosos, els comentaris de correu brossa, el correu brossa de seguiment i el correu pingback des de països o regions no desitjats. L’accés al servidor web del vostre lloc web es validarà mitjançant un codi de país basat en l’adreça IP. Podeu fer llista de llista blanca o llista negra específics i una gamma d’adreces IP. Però no s’atura aquí, detecta atacs maliciosos des de països autoritzats fins i tot basats en patrons d’atac.

El connector es pot configurar per carregar prioritàriament altres complements. Com a resultat, es redueix la càrrega al servidor protegint-se dels atacs de força bruta. També amaga el remitent http quan feu clic a un enllaç extern del vostre lloc.

5. País del bloc iQ

iQ Block Country Free WordPress Plugin

iQ Block Country En funció del complement anterior, permeten permetre o restringir els visitants de països concrets per veure parts del contingut. També és eficaç bloquejar els pirates informatius de països sencers i els comentaris de correu brossa. I si voleu permetre que alguns visitants accedeixin des de països bloquejats, també és possible. Només haureu de fer una llista blanca en les llistes IP.

El complement proporciona seguretat gairebé revestida de ferro a la vostra pàgina d’administració, permetent l’entrada només a adreces IP especificades o a adreces ubicades al vostre país d’origen. Els visitants que se’ls nega l’entrada poden ser dirigits a una altra pàgina o lloc web. O bé, podríeu mostrar-los un missatge que es pugui dissenyar mitjançant CSS.

Per utilitzar el connector, haureu de descarregar la base de dades geoIP d’un tercer o obtenir-ne una API per obtenir accés a geo-dades. El complement funciona bé amb molts (però no tots) plugins en memòria cau.

6. WP GeoIP redirecció de país

WP GeoIP Country Redirect Plugin de WordPress

Informació i descàrrega

WP GeoIP és un complement de WordPress per a redirecció específica del país. Alguna vegada heu necessitat una eina fiable per al vostre lloc web basat en WordPress per ajudar-vos a redirigir els visitants per país? No miris més enllà! WP GeoIP Country Redirect us permet detectar automàticament els vostres països usuaris basats en l’adreça IP i prendre accions en funció del vostre input.

Amb GeoIP és possible gestionar el trànsit del vostre lloc web redirigint visitants de diferents països a pàgines o publicacions específiques. Podeu utilitzar-la per a molts avantatges com:

 • Envieu l’usuari a una pàgina / lloc web específics d’un país
 • Dirigiu els visitants a les pàgines correctes dins d’un lloc web traduït en diversos idiomes
 • Allunya els països relacionats amb empreses
 • Mostra una pàgina amb una oferta només disponible per a ubicacions específiques
 • Redirecciona els clients cap a les pàgines d’aparador adequades per obtenir impostos
 • L’únic límit és la vostra pròpia imaginació!

Teniu algunes funcions complexes, com ara excepcions d’adreça IP, tots els països excepte una regla, cap paràmetre de redirecció a l’URL, una funció de galetes Una vegada redirigida, etc.!

Més plugins de geotargeting de WordPress val la pena fer-ho:

 • Geo el meu WordPress: us ajuda a simplificar la creació de qualsevol lloc web basat en ubicacions com ara béns immobles, esdeveniments i directoris. Us ajuda a crear formularis de cerca de proximitat per trobar qualsevol dels components geoetiquetats del vostre lloc.
 • Geo IPDetection: és útil per proporcionar informació geogràfica basada en IP. Es pot utilitzar en temes o altres complements, tant com a codi curt, com mitjançant classes de cos CSS. Aquesta informació us pot ajudar a triar monedes, zones horàries, botiga més propera, etc..
 • Geotarget del motor WP: Si el vostre lloc web funciona dins d’un entorn WP Engine, aquest complement us pot ajudar a mostrar contingut relacionat amb la ubicació dels visitants mitjançant la integració amb diferents variables del lloc del vostre motor WP..
 • Productes basats en geolocalització de WooCommerce: una extensió per al popular complement WooCommerce que mostra / amaga productes als visitants en funció de la seva ubicació. Es pot filtrar els productes per país, regió o ciutat.
 • CloudGuard: us permet seleccionar països que puguin tenir accés a les vostres pàgines d’inici de sessió. Això significa que l’accés a la resta de països està bloquejat. Si bé el connector és gratuït, necessitareu un compte amb Cloudflare amb la funció de geolocalització habilitada.
 • WP Pro Geo Targeting: un complement premium fàcil d’utilitzar que es pot aplicar a totes les publicacions i tipus de contingut per regular l’accés als visitants depenent del seu país. Podeu utilitzar dreceres per controlar l’accés a porcions específiques del vostre contingut. Combina bé amb el sistema de publicitat WP PRO.
 • Redirecció per país i per a mòbils per WordPress: és essencialment un complement per redirigir els visitants en funció de diversos criteris, com ara país, ciutat, continent, estat o regió. A més de bloquejar els usuaris, podeu optar per afegir finestres emergents per a redireccions. No només és compatible amb els plugins de memòria cau populars, sinó que també és compatible amb WMPL, Caldera Forms i multisites.
 • AdRotar: val la pena provar si voleu optimitzar els vostres esforços publicitaris. Ajuda a publicar diferents anuncis a diferents països, estats o ciutats. La funció de geotargotatge només està disponible amb la versió premium del connector.
 • Anuncis avançats: és un altre complement que ajuda amb la publicitat altament orientada basada en una funció addicional de geolocalització professional. Permet personalitzar àmpliament les vostres regles publicitàries.

Pensaments finals

Els complements de geotargeting de WordPress ofereixen una forma relativament fàcil de personalitzar el contingut per als usuaris en funció de la seva ubicació. Ajuda a mantenir millor els vostres visitants amb el vostre lloc web amb contingut que els sigui més rellevant. A més, podeu utilitzar la funció per millorar la seguretat i millorar l’eficiència del vostre lloc web de WordPress. Amb el temps, fins i tot pot ajudar a construir una audiència fidel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map