Els millors complements de càrrega ràpida de WordPres

Imatges, infografies i efectes fantàstics són excel·lents ajudes per promoure qualsevol tipus de contingut en un lloc web. Són agafadors d’atenció segurs i poden transmetre l’essència del contingut en un marc. No és d’estranyar que ens basem en les imatges per atraure els ulls del lector i millorar l’increment dels usuaris a Internet.


Al costat de les voltes, les imatges sovint triguen a carregar-se en una pàgina web. I si teniu una connexió lenta, pot semblar que es necessita per carregar-se per sempre. Això pot suposar un gran desactivament per als usuaris, que probablement s’allunyaran de la pàgina.

Renúncia: WPExplorer és afiliada per a un o més productes enumerats a continuació. Si feu clic en un enllaç i completem una compra podríem fer una comissió.

Com es pot fer que les pàgines pesades s’imprimeixin amb més rapidesa?

Per què les imatges triguen a carregar-se? Doncs bé, ho podem explicar així: una pàgina web està formada per molts elements: text, imatges, suports, script i molt més. Per aconseguir que cada element es carregui, el navegador fa una sol·licitud al lloc web (anomenada sol·licitud HTTP). Molts dels elements, especialment les imatges, es fan pesats en byte i triguen molt a carregar-se. Normalment tots els elements intenten carregar-se al mateix temps i això retarda la càrrega de tota la pàgina web.

El lògic que cal fer és aconseguir que el contingut de càrrega ràpida aparegui al navegador i que tingui l’atenció d’un espectador. Al mateix temps, retardar la càrrega de les imatges pesades de dades. Aquest plantejament pot convèncer els usuaris a esperar, ja que hi ha alguna cosa a la pantalla per cridar l’atenció.

Què és la càrrega pereçosa?

Podem endarrerir les imatges mitjançant la tècnica de càrrega mandrosa: carregar primer només el text o el contingut seleccionat i permetre que les imatges o elements de càrrega lenta es retardin. La càrrega d’imatges s’està graduant, de manera que el temps de primer byte per a la pàgina web millora. A mesura que l’usuari es desplaça cap avall, les imatges es van recuperant de tant en tant. En conseqüència, es redueix el nombre de peticions HTTP que afecten el servidor al mateix temps.

Les imatges es col·loquen en un marcador de posició que es carregaran més endavant. A mesura que les imatges arriben a la zona de visualització, es van recollint des del servidor. Apareixen a la pantalla mentre es mouen a la zona “per sobre del plec”. En cas de desplaçament infinit, l’ajax s’utilitza per carregar més quan l’usuari arriba a la part inferior de la pantalla.

Què tan útil pot carregar-se la càrrega

La càrrega pereç redueix els temps de càrrega. Un lloc web més ràpid és bo per a l’experiència de l’usuari i els motors de cerca. També redueix l’amplada de banda del servidor només carregant imatges quan siguin realment necessàries. D’aquesta manera, s’estalvia ample de banda, tant al final del servidor com al final de l’usuari. Podeu aplicar càrregues mandrosos a pàgines seleccionades o a tot el lloc.

Un dels inconvenients de la càrrega mandrosa és que els motors que no poden trobar el contingut que surt després del plec. És possible que els motors de cerca no reconeguin contingut de desplaçament infinit. Per superar aquest inconvenient, almenys en part, hem d’estructurar les URL perquè puguin ser processades pels motors de cerca. Això pot fer que els marcadors de posició siguin més visibles als motors de cerca fins que es carregui la imatge.

Hi ha una gran quantitat de complements que poden fer que la càrrega de mandra funcioni al vostre lloc web de WordPress. Vegem alguns dels populars complements,

Càrrega pereçosa BJ

Per substituir totes o qualsevol de les vostres imatges de publicacions, miniatures de la publicació, imatges de gravatar i iframes de contingut amb un marcador de posició, utilitzeu Càrrega pereçosa BJ. També pot substituir iframes, i això vol dir que podeu carregar mandrosos vídeos incrustats de YouTube i Vimeo. Funciona també per a widgets de text. Utilitzant un filtre senzill, es poden retardar les imatges i els iframes del tema.

càrrega bj-mandrosa

Per aconseguir que el connector funcioni al vostre lloc web simplement descarregueu, instal·leu-lo i activeu-lo. A continuació, podeu visitar la configuració i esbrinar quins elements s’han de retardar durant la càrrega. Afegiu la vostra imatge de marcador de posició, si voleu.

Aquest complement utilitza JavaScript. Com a resultat, un visitant sense JavaScript veurà els elements originals sense haver de carregar amb retard.

Càrrega pereçosa

Un complement utilitzat per afegir la càrrega a la web als llocs web de WordPress, Càrrega pereçosa és un simple plugin per instal·lar i activar. Podeu provar-ho amb seguretat, sabent que es desenvolupa mitjançant una combinació de codi de l’equip VIP de WordPress.com a Automattic, l’equip de redisseny TechCrunch 2011 i Jake Goldman (10up LLC).

de càrrega mandrosa

A més, no cal que feu res més després de l’activació. Tanmateix, si voleu fer alguns canvis, podeu fer-ho editant el fitxer php. Els autors han proporcionat alguns fragments de codi útils als quals podeu referir-vos per modificar la imatge del marcador de lloc, per carregar imatges de mandrosa al vostre tema o per carregar mandrosos totes les vostres imatges mitjançant la memòria buffer de sortida..

Carrega més Ajax: desplaçament infinit

Carrega més Ajax és apte per a la càrrega retardada en pàgines web llargues que es veuen desviant-se cap avall. Feu-lo servir per a publicacions de càrrega mandrosa, tipus de publicacions personalitzades, publicacions senzilles, pàgines i comentaris.

ajax-load-more

A més, podeu utilitzar el compilador de codi curt per emmarcar consultes personalitzades de WordPress. Afegiu el codi curt que es genera a les pàgines que seleccioneu mitjançant l’editor de contingut o directament als fitxers de plantilla. Consulteu la pàgina des del front i comproveu Ajax Carrega Més carregant el contingut, fins i tot mentre es desplaça cap avall.

Ajax Load More funciona, a més, amb WooCommerce i Easy Digital Descàrregues, de manera que és adequat per a pàgines de producte llargues..

Còrrega pereçosa de vídeos

Si publiqueu un lloc web que tingui diversos vídeos incrustats, aquest és per a vosaltres. Còrrega pereçosa de vídeos substitueix els vídeos incrustats per una imatge clicable. La pàgina web no carrega vídeos tan aviat com un visitant fa una trucada. Els vídeos només es carreguen quan es fa clic a la imatge.

mandrosos per a vídeos

El complement inspecciona els vídeos incrustats i substitueix tots els fitxers externs per una imatge estàtica i un botó de reproducció. Els vídeos només es carreguen quan un visitant fa clic al botó. Això pot tenir un impacte real en la velocitat de càrrega de la pàgina, sobretot si hi ha molts vídeos. I per a l’usuari, és una experiència suau.

a3 Càrrega pereçosa

Amb els llocs web cada cop més vistos en dispositius de mà, també s’han d’optimitzar per a una experiència mòbil. a3 Càrrega pereçosa està dissenyat per millorar la velocitat del lloc als mòbils endarrerint la càrrega dels elements de la pàgina seleccionats. Els elements es poden seleccionar a la configuració de l’administrador.

una càrrega a3

El complement ofereix suport per al contingut en iframes col·locats a qualsevol part del contingut o de widgets. Es poden seleccionar els suports incrustats a WordPress, Facebook Com caixes amb perfils, com els botons, com ara els botons de recomanació, els perfils de Google+, Google Maps i altres continguts similars, per carregar-se de manera més confusa..

A més, no hi ha cap xoc amb les pàgines mòbils accelerades (AMP): la càrrega mandrosa no s’aplica a / amp punt final Només quan el navegador porta un URL sense / amp entra en joc aquesta càrrega mandrosa.

WP YouTube Lyte

Si el vostre lloc web es basa molt a YouTube, WP YouTube Lyte et pot beneficiar molt. Insereix “Llibres de YouTube de fitxers” que semblen similars a incrustacions de YouTube. Però els vídeos només es reclamen quan es fa clic.

wp-youtube-lyte

Perquè aquest complement funcioni al vostre lloc web, és necessari registrar-se a YouTube com a nou sol·licitant. El connector utilitza l’API de YouTube de cada vídeo per obtenir-lo des del dipòsit de YouTube. Per utilitzar aquesta API al vostre lloc web, cal habilitar la clau d’API que us proporciona YouTube. Cal emplenar la clau del servidor que rebeu de YouTube.

Un cop hàgiu activat les tecles de l’API de YouTube, ajusteu la configuració perquè les dimensions i la posició del reproductor estiguin al vostre gust.

Carregant pàgina amb la pantalla de càrrega

Amb Carregant pàgina amb la pantalla de càrrega, els usuaris poden tenir una idea del temps d’espera abans de carregar la pàgina. El complement mostra una pantalla que mostra el progrés de càrrega en percentatge de finalització.

carregant-amb-carregant-pantalla

Trieu mostrar el progrés només a la pàgina principal o a totes les pàgines. Amb la versió gratuïta, només s’utilitza una barra de progrés per a la visualització. Per obtenir més opcions, haureu d’actualitzar a la versió premium. A més, la versió premium aplica càrrega pereçosa a les imatges.

Alguns complements més,

 • Carrega més és una funció útil a les pàgines de productes llargs. Es sol trobar als llocs web de WooCommerce. WooCommerce Infinite Scroll i Paginació Ajax converteix la paginació per defecte del producte en desplaçament infinit o pàgina d’Ajax. Per a l’usuari, això vol dir que no han de fer clic repetidament a la pàgina següent. Quan un usuari arriba al final de la pàgina, es recupera automàticament el següent conjunt de productes. Hi ha diferents opcions de paginació per a dispositius mòbils.
 •  Carrega més productes per a WooCommerce es pot afegir per carregar més productes de la pàgina següent mitjançant Ajax amb desplaçament infinit o un botó Carrega més. Per a efectes d’animació i personalització, una versió professional està disponible.
 • Imatges Lazyload i Slideshow – Amb aquest complement, podeu triar afegir un efecte lightbox o un efecte de galeria personalitzada a qualsevol imatge, a més de retardar la càrrega. Té 3 efectes i també podeu afegir-ne el vostre.
 • Càrrega pereçada de coets – És extremadament lleuger (menys de 2kb). Injecta una mica de Javascript a l’encapçalament del vostre lloc, que funciona en miniatures, totes les imatges d’una publicació, en un text de widget o avatars. Es retarda les imatges a tot el lloc sense utilitzar cap biblioteca JavaScript com ara jQuery.
 • Crazy Lazy – Funciona el mateix quan és lleuger, fàcil d’instal·lar i d’utilitzar i no necessita configuració. Qualsevol imatge es pot excloure simplement afegint un atribut a la imatge.
 • Lazy Load XT – És un complement ràpid que funciona per a imatges, fotogrames, vídeos de YouTube i Vimeo. És totalment personalitzable.

A molts lliscadors els agrada Lliscant reial Carrusel elèctric WP també incorpora el principi de càrrega mandrosa per carregar imatges. Reserva de esdeveniments Pro admet un calendari de càrrega mandrós.

En conclusió

La càrrega ràpida és una manera eficaç de millorar la velocitat del lloc, especialment en els llocs web que ofereixen diverses imatges i vídeos. Hi ha molts altres mètodes, com l’optimització d’imatges i la memòria cau, que també poden ajudar a millorar la velocitat del lloc. Trieu el connector que s’adeqüi bé al vostre lloc web i optimitzeu el rendiment perquè sigui una experiència millor per a l’usuari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map